Flytten kan börja

Nu har vi fått nycklarna och besiktningen är klar. vi ska få nya tapeter i tvrummet, nytt i toaletten, omgjort i hallen och lite över allt. Vi börjar iaf flytta in nu. Vi hade tänkt sova där ikväll. Jag lägger upp bilder lite senare så att ni får se:)

Nu är jag sambo så KISS MY ASS!;D

0 har kommenterat

Pengar på kontot

Jag använde nyss min lilla internetdosa och insåg att jag hade mycket pengar på mitt konto and i like it ALOT!!;D dock kommer inte så mycket av dom pengarna att gå till mig och mina nöjen utan mer till att köpa mat och dasspapper.

Äntligen ska dom som bor i lägenheten lämna in nyckeln. Både jag och Pontus hoppas på att den ska hinnas besiktas så att vi får nycklarna idag. Det hade varit guld eftersom att jag börjar jobba imorgon och då slutar jagh inte förens halv 5 och jag vill ju vara med och flytta in. Vi får se hur det blir men man kan ju alltid hoppas. Jag var och köpte lite småsaker igår så att jag skulle slippa det när vi flyttar in. Ni vet typ tandkräm, diskmedel, trasor, toalettborste, shampoo, tvål osv. Då har man det klart. just ja! imorgon far vi och köper ett bord. Jag har hittat ett jätte fint som jag alltid har velet ha. Det här kommer bli riktigt nice!;)



1 har kommenterat

I'm gonna make it all the way

Packat och klart som man brukar säga. Nu är jävlat alla grejer packade och redo för att lastas på ett släp. Nästan alla grejer iaf. Min dator har jag inte packat ner än för vi vill ha något att se ikväll. Dom som bor i lägenheten verkar aldrig vilja flytta ut. Segare människor får jag nog leta efter. Dom är fan värre än lollo och lollo är SEG!

Mitt rum är tomt nu. Det ekat här inne! det känns ändå lite tråkigt att flytta hemifrån. Ingen som lagar mat, inget nykokat kaffe på mornarna, ingen som tvättar ens kläder. Kommer verkligen sakna allt sånt. Men åandra sidan så kan man ju inte bo hemma hur länge som helst. Jag blir ju ändå sambo!:) det är ju inte så att jag inte kommer att ha någon att prata med. Sen så flyttar vi ju inte till skåne så man kan ju faktisk fara hem och hälsa på,. Vilket som kommer bli rätt ofta!;)







0 har kommenterat

As the years they pass us by

Tjenare alla fula typer som läser! jag ber om ursäkt för min dåliga updatering. Men eftersom att det har varit så fint väder ute dom senaste dagarna ville jag inte sitta vid datorn och häcka. sen så har jag och pontus haft mycket att göra med flytten också. Vi har fixat alla grejer nu så det är bara flytta in. Men vilket jäääkla jobb det har varit alltså. Men snart är vi sambos and i like it alot!














0 har kommenterat

Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder sen vi var i stugan!
























0 har kommenterat

Värme!

Vilken sommar det har blivit helt plötsligt?! Är det inte underbart? Det är verkligen varmt ute men man ska inte klaga för snart är det höst och snö igen vill jag lova.

Jag fick mitt löneavtal igår gissa om jag blev glad! Eller glad och glad jag stod och dansade i 10 minuter av lycka!;P

Ne,  nu har jag inte tid att sitta vid datorn. Jag ska till gläntan med lollo!
ciaociao


0 har kommenterat

Stor fiskarN

Vilken dag det har varit och vilken underbar värme! När vi vaknade imorse så insåg vi att värmen var olidlig och att ett dopp var ett måste så vi for till hammenviken och badade i typ 2 timmar. Jag måste poingtera att det är mitt första dopp för i år och det var inget annat än svalkande och skönt. 

Jag, Lollo, Petter, Pontus och Alicia kom precis hem från en fisketur. Det fanns bra med småfisk. Alla fick vi fisk utom Pontus som vanligt aldrig får fisk medans alla andra får mängder. Han har inte fått en fisk så länge jag har känt honom och det är ju i 6 år. Han är ingen riktig fiskare min kar inte;) 

Nu måste jag hoppa i duschen för jag stinker fisk och mask!!








0 har kommenterat

Scary

Some scary shit is going on over here.
Två nätter i rad PRICK klockan 12 så söker telefonen av sig själv. Ni vet när man letar telefonen när den är borta så trycker man på en knapp och den börjar att ringa. Precis så är det fast ingen trycker på knappen. Jag är rädd. Jag hatar sånt här! Det påminner om för ca 4 år sen då jag var här och en av plattorna på spisen var igång och ingen hade vridit på den. 

Jag hatar allt som har med spöken och andar att göra. Jag går gåshud bara av att tänka på det. Jag och lollo satt en kväll och kollade på spök filmer på youtube och jag kunde inte sova på 4 nätter för att jag var så jävla rädd att jag skulle vakna av att någon stod i rummet eller satt vi sängen och vajade. Jag vet! jag är töntig när det gäller sånt här men 
that´s the way i´m.



0 har kommenterat

Vädret ett hett samtalsämne?

tanken har slagit mig ett par gånger och även idag. Det finns alltid ett samtalsämne som kommer upp när man inte har något annat att prata om. Vet ni vad det är? Tänkte väl det. Vädret, när man sitter och pratar med någon spelar som ingen roll om man känner personen eller inte så börjar man prata om vädret.

Det har då hänt mig flertalet gånger. Jag börjar nästan alltd att flina när orden "det blev fint väder idag iaf" eller " det verkar som att det inte blir någon sol idag" då vet man att den personen man pratar med inte har något annat att säga.

varför blir det så att man talar om väderet när det inte finns något annat att prata om?

0 har kommenterat

Borta bra men hemma bäst

Hejsan bloggen och alla läsare!:)
Nu har jag äntligen kommit hem från Bergnäsudden. Jag kom precis ut ur duschen och det var helt magiskt. Jag har shampoonerat mitt hår 2 ggr och skrubbat in mig med tvål 3, så nu tror jag inte att någon är renare än vad jag är just nu. Jag stod och duschade i 30 minuter och jag hade stannat längre om inte varmvattnet hade tagit slut. Det är så skönt att duscha när man har varit ute i ingenstans och man känner hur smutsen ligger i lager på kroppen, disgusting om jag får utala mig i ett ord.

Nu ska jag låsa fast mig i sängen och kolla lite film. Jag lägger ut lite bilder senare när jag har tagit mig hem till Munkan. Puss&kram

0 har kommenterat

And off we go!

Nu sitter vi här klara att fara. Vi inväntar bara lollo & Therese som är sega som vanligt ; ) Vi är nog inte framme på stugan förens 7 ikväll om jag får tippa på ett klockslag.

Vi hoppas på ett fint väder, mycket skratt och feta fyllor!;D



De fantastiska tre









1 har kommenterat

Irriterande

Nog kan ni väl hålla med om att det är så jävla irriterande när man har en sån jobbig hosta så att man inte kan sova. Aåfort jag vänder mig om och känner att nu äntligen nu kan jag sova då kommer hostan. Irriterande, irriterande och åter igen IRRITERANDE!!

0 har kommenterat

Hipp hipp hora

Hejsan allihopa! Vi har anlänt till Sikfors nu och min förkylning har minst sagt blivit sämre. Jag har fått sår under näsan för att jag måste snyta mig var 5 minut ;/ menmen. Imorgon far vi då till stugan. Jag hoppas att det inte blir allt för sent som vi kommer iväg så man hinner festa imorgon kväll. Kanske till och med gå till vårat tjejställe. Dit ska vi då hinna iallafall så om det ska regna & blåsa varje dag. Det får vara orkan om det vill VI SKA DIT visst brudar?! ;D

Nu har jag laddat ner klassikern hipp, hipp hora som jag ska nägga mig och se. Den blev precis klar, Ha en trevlig midsommar alla lallare för det kommer då jag att ha.

Puss&kram

0 har kommenterat

Kalas i stora lass

Min yngsta kusin fyllde 8år idag. Vi for dit och egentligen så skulle vi bada i deras pool men jag skippade det så jag slipper att bli ännu mer sjuk. Det blev en lång visit där. Typ 3 timmar, lite för länge för mig  eftersom att jag inte mådde så bra och jag och Pontus skulle fara till Lolita och planera lite för stugan och Pontus skulle fixa Lollos chefs dator. Nu är vi hos Lollo iallafall men vi ska inte stanna så länge. Jag vill hem och duscha. Jag har kallsvettats hela dagen så jag känner mig inte så ren.

Nämen vi får höras allihopa. Take care!

0 har kommenterat

Nu står det klart

Jag har blivir sjuk. Riktigt sjuk. Hela kroppen värker, halsen gör ont och jag hostar som att lungorna är påväg upp. Vi har två ärftliga sjukdomar i våran familj/släkt. Det är blindtarmen och gallan. Jag har redan operarat bort blindtarmen. Men då igår, jag var hos mormor och lämnade lite tyg. då frågade hon om jag ville ha lite kokiljana (stavning?) för hostan. och klart jag ville ha det så man slipper hosta på kvällarna. Jag tog precis vad man skulle ta 10 ml (en tesked) och 15 minuter efter då den börjat värka så känner jag världens tryck under bröstet. Precis som att någon står på mig. Vad var det självklart var det gallan. Nu är det klart. Jag har även fått gallan. Kul!! eller så inte. Det tog så förbannat ont igår så jag kunde inte ens gråta. Förbannat också!!

1 har kommenterat

Tandläkarskräck

Jag var hos tandläkaren idag. Jag har gruvat mig hela morgonen och haft ont i magen för att jag skulle dit. det är så hemsk känsla när man ser den där solen som man ska sitta i. Benen börjar skaka, det känns som att kläderna sitter för tight, känslan av att luften i rummet börjar ta slut och paniken är ett faktum. Sen sitter man i den där stolen och skakar så man nästan håller på att falla ut och hjärtat bultar så mycket så det skulle kunna hoppa ut ur kroppen. Fruktanskvärt!!







1 har kommenterat

Fruktsallad och film

Lollo och Therese är här. Fyllekajorna nummer 1 ;) Vi har varit och köpt en massa frukt och gjort en fruktsallad. Sen tog vi en film från Therese Godsend heter den. Dom flesta har väl sett den? Jag kör på den nyttiga stilen idag medans dom andra kör på godis och pizza;P

Vi har även planerat midsommar som ska spenderas på Pontus stuga. Då ska vi gå till vårat tjejställe och skriva en massa saker på våran sten. jag tror att det blir så att vi far på onsdag eller tidigt på torsdag.




1 har kommenterat

Tack och hej

Nu har jag precis skjusat hem min kära far, hans grannar och hans kusin. Dom har varit på rajraj i stan. Ja, man måste då säga att äldre som är fulla är snäppet värre än oss unga. Dom har då inget problem med att leva om och leva jävul. dock blev jag 400 kr rikare och det var det då värt, varenda krona.

jag har även varit och fiskat idag. Det var fiskepremiär nere i den lilla pölen nedanför oss. Jag fick 3 fina rengbågslaxar och lilla mamma fick en. Kanske beror det på att det var jag som höll spött hela tiden. Jag älskar att fiska jag skulle kunna stå där hur länge som helst.

menmen nu ska jag slå på en film som jag har laddat hem och krypa ner i sängen. Sov gott vakna tort!

0 har kommenterat

Världens bästa kväll i hela mitt liv

fyfan vilken dag det var igår. Jag har haft den bästa dagen/kvällen i hela mitt liv. Jag skulle lätt kunna göra om det igen kan jag ju säga. Förövrigt så ÄGDE våran vagn. Jävlat kung. På kvällen bliev det att festa hos Elina och senare for vi ut till Valdino. Det var massor med folk ute på krogen och mycket folk som inte ens tog studeneten. Det kan man ju tycka vad man vill om. Kvällen slutade vid 3 snåret och då for jag hem och la mig med min babe;>

OP3A TJALALALA










0 har kommenterat

Sleep tight

Nu ska jag hoppa i sängen och FÖRSÖKA sova. det kommer inte att bli lätt but i give it a try.

0 har kommenterat

Spännande

Ojojoj, det är nära nu. Vi har fixat till i klassrummet och gjort klart vagnen. Vagnen tog längst tid. vi skulle ha haft 15 olika lakan för det var verkligen 15 olika viljor men det blev bra i slutändan. Ida bjöd på jordgubbar och glass. Då fick man lite sommarkänsla. Allt är iallafall fixat nu. Klänningen är hämtad, fikat är bakat och alkoholen är på kylning. Jag känner att jag kommer att få ta med mig en maschara ifall det kommer tårar vilket jag tror att det gör.

Nu måste jag börja lägga fram alla grejer, duscha, sätta fast lösnaglar & locka upp håret












STUDENT 2009




1 har kommenterat

God morgon

igår blev en väldigt trevlig men kort kväll. Vi började ju som sagt hos Eg. Alla kom inte dit och vissa kom sent. Vi skulle ju egentligen vara där halv 5 menmen. Sen for vi ut på Golden dragon och åt. Förätt fick bli vitlöksbröd och till varmrätt black and white. Grymt smarrigt. vi ville ge Britt och Maria en present nu när Britt går i pension och Maria för att hon har varit våran mentor. Britt fick ett halsband och maria fick en jätte fin lykta. Bra val Emma;)

Nu måste jag hoppa i kläderna och bege mig till skolan. Vi ska fixa till is klassrummet och sen ska vi till ida och göra klart vagnen. KAN NI FATTA ATT VI TAR STUDENTEN IMORGON?

Och grattis till min kära Lolita som fyller.. vänta nu vad var det? Just ja 21! visst var det så lollo? ;)



















0 har kommenterat

festligheter

Nu har jag precis gjort mig klar och ska snart fara till eg och senare på middag med klassen. vi ska fara till Golden dragon och äta och sen ska vi ut på kalles. dock tror jag inte att det blir allt för sent för mig ikväll. Jag ska inte heller vara full så jag måste må dåligt imorgon. Jag har tagit med mig 3 cider till Emma och det blir väl vin eller något till maten och sen en öl åpå krogen. Det blir nog bra.

Jag tar med mig Pontus kamera så ikväll blir det att fota. ha det bra alla lallare

0 har kommenterat

Fullt upp

Oj, idag har jag hunnit med mycket och mer ska göras. 

Idag for jag och lunchade med pappa innan jag skulle klippa mig. Vi käkade buffe på furuborg. Riktigt smaskens var det. Sen for jag och klippte mig hos Mia och blev jätte nöjd. Jag var som sagt tvungena att klippa in löshåret i mitt vanliga hår. Där vid 4 for jag, Lollo & Pontus till stan för jag var så himla sugen på att shoppa. Jag hittade ett par skor som jag ÄLSKAR, en tröja, vita tights & tre klänningar. Efter vi hade varit på stan så for vi till balen för vi skulle se när Petrus gick. 

Nu måste jag städa mitt rum för det ser för jävligt ut.










0 har kommenterat

How can you live with yourself

Kristoffer Åström - How can you live with yourself


How can you live with yourself
How come you got your health
Why don´t you mind your own self
I hope you´ll burn in hell
I hope you´ll burn in hell

You speak of things that I do
Which you don´t have a clue
Wish I could tell it to you
How much I dislike you
How much I hate what you do
How much I really hate you

How can you live with yourself
How come you got your health
Why don´t you mind you own self
I hope you´ll burn in hell
I hope you´ll burn in hell
I hope you´ll burn in hell



0 har kommenterat

Tog mig nästan inte upp

Jag tog mig nästan inte upp ur sängen idag?! lollo väckte mig klockan 9 och då får jag och skjutsade henne till jobbet och sen for jag hem och somande om och vaknade nu? ;O det värsta är att jag skulle lätt kunna lägga mig och somna om och sova till 6 ikväll.

Jag ska gå ner och koka lite kaffe och hoppa i duschen. Vi ska fara och leka idag med klassen. Hoppas på att det blir roligt, men vi får se. Som ordspråket lyder "Det blir vad man gör det till". Right?

Jag bloggar lite senare ikväll när jag kommer hem och då lägger jag uty lite bilder också.

Ha det bra alla lallare

0 har kommenterat

Att man aldrig lär sig

Dra åt helvete vilken fylla det blev igår. Jag kommer inte ihåg sist jag var sådär fruktansvärt full. jag och lollo började iallafall att festa hemma hos pappa&anette igår. Dom bjöd på massa drinkar,öl, vin & cider. kring 9 tiden for vi in till stan och började festa i bilen. Vi fick en full påse med sprit och öl som blev slut kanske lite för fort där av att man blev så jävla full. Vi for även till christians hus och skulle göra nå men jag minns inte. Jag och Therese satt bara ute och snackade. Kvällen slutade hemma i min egen säng med en sovande Pontus. Tack brudar för en trevlig kväll.

Snart kommer lollo hit. Kanske Therese och Fredrik också. Vi ska nämligen fara och hyra film och käka karra. Grymt skönt när man är bakis.

















0 har kommenterat

Mår som jag förtjänar

Vilken kväll alltså. Jag hade så grymt roligt igår så ojojoj. Det märks idag på hur jag mår. Jag kanske hade för kul. Jag, lollo och christian började här igår och sen for vi till någon Niklas? aldrig sett människan förut men där var det trevliga människor iallafall. Där kring 10 tiden gick vi in till stan och drog på en annan fest och sen for vi till Kalles. Lollo önskade en låt åt mig och dom spelade den och sa grattis. Gulligt gjort av lollo.

Idag har jag fått ett utebord som jag och pontus ska ha på balkongen i lägenheten. Jätte fint var det.  Snart kommer mormor och morfar så jag måste hoppa i duschen.

Ha det bar allihopa. Jag hoppas att ni får en fin kväll!:)













1 har kommenterat

Taggad som aldrig förr

Nu har festen börjat. Jag och lollo är hemma hos mig och gör oss fina;P Vi väntar bara på att therese och christian ska komma och sen är vi fullbordade. Jag ska ta en massa bilder ikväll och lägga upp dom imorgon så att ni får se hur kul vi har haft det!!

FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

Puss på er alla lallare<3

0 har kommenterat

Admin SubMenu ?

Goood morgon!;> jag vaknade med ett perfekt humör nu på morgonen. Kanske för att det är fest ikväll? Jag och lollo tänkte såhär att vi kör oplanerat ikväll för det är mycket roligare än att hålla på att planera.

Förövrigt så är jag pank som en kykråtta inget ovanligt för att vara jag. Inte nu för tiden iallafall.

Nu måste jag ta mig en slurk kaffe så man piggnar till och blir som en människa igen!:)

1 har kommenterat

Vart finns masken?

Förbannade jävla skit!! Jag och Lollo var taggade för att fara och fiska idag men vi hittar ingen mask. Här är vi mitt i urskogarnas urskog och det finns inte en maskjävel!.Vi har nog letat igenom varenda kompost i hela Sikfors. Vi har varit så desperata att vi har letat bland högar av kaninbajs helt utan resultat. Kan det vara så att det inte är rätt årstid för maskarna att kräla omkring bland bajs och gammal mat? 

vänta bara en dag hittar vi er!






1 har kommenterat

Tråk

1. Tre namn jag lyssnar till: Pernilla, Pilla, gumman
2. Någonting jag tycker om med mig själv: mina naglar

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Låren

4. Detta är jag rädd för: Döden

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Dusch, pussar & mat

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: prata franska, flyga, gå på vatten

7. Detta tycker jag om att göra: Sova, vara med Pontus, shoppa

8. Detta vill jag göra just nu: Festa

9. Bästa känslan: Kärlek, lycka

10. Värsta känslan: Ångest

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Humor, kärleksfull, omsorgsfull

12. Är jag kär just nu? Kär som aldrig förr

13. Jag vill gifta mig: Absolut

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Gifta mig, få barn, resa

15. Min käraste ägodel: min mobil

16. Något jag vill ha i present: System kamera

17. Detta har jag på mig just nu: Svarta mjukisbyxor & en adidas kofta

18. Favoritkläder: Mjukis kläder



0 har kommenterat

Inte vad jag trodde

Var nyss på skolan och planderade studentveckan eller det blev inte så mycket till studenvecka. Jag trodde då att alla skulle vara med varanda hela helgen och festa men icke det. Tråkigt. menmen då festar jag med lollo istället;D

Nu är det bara två dagar kavr tills jag fyller den värdelösa åldern 19.

0 har kommenterat

Shopping

Åhh, nog är det bra att ha med moderjord på stan när man behöver saker. Jag har iallafall shoppat klart allt till studenten nu och sen köpte jag lite mer utöver det som stod på inköpslistan, men det måste man ju få göra. Jag har iallafall köpt en svart kofta, benvax, hudfärgad BH och trosor till det, lösnaglar, ett linne & nylånstrumpor. Satan vad jag ska shoppa i sommar. Det bara kliar i fingrarna.

Jag passade på att vaxa benen nu eftersom att det finns risk för att man kan få blåmärken. Det vill jag ju verkligen inte ha på studenten. Sen var det faktiskt ganska skönt också att ha gjort bort det för det tar förbannat ont!

Nu ska jag slänga i mig nå nudlar och sen fara till min lilla gullegris;>









1 har kommenterat

opersonligt

Alltså, idag var jag ner till bårhuset under praktiken för jag ville se ur det såg ut i ett kylrum. Jag har ju som tänkt mig att det ser ut som på tv när liken ligger i lådor. Men icket, alla låg bara där 5 lik inlindade i lakan. Inte vill jag ligga så när jag dör. I ett öppet rum på våningsängar, jag vill ligga i en låda så jag inte syns om någon kommer in. Det kändes så opersonligt att ligga så öppet. När man öppnar dörren och det första man ser är lik. Nae, inte min smak det där.


                                                             

       Typ såhär såg kylrummet ut på PÄS fars det var gröntklinkers i hela rummet och metallsängar



Jag vill ligga i en sån när jag dör


0 har kommenterat

Luktar som en blomma

Skuttade precis ut ur duschen och nu luktar jag som en blomma!;D Jag ska gå och lägga mig vilken sekund som helst hade jag tänkt. Ni som har läst mina tidigare inlägg idag vet ju att jag inte har sovit så mycket inatt så nu går min kropp på extra cylindrar.

Pontus sov när jag kom idag så jag har varit med lollo istället. Som vi har skrattat och stojjat! När vi blev rastlösa där ett tag så bestämde vi att vi skulle fara och leta Petrus för han var och fiskade någonstan. Vi satte oss i bilen och körde omkring. Vi letade vid varje sjö som han kudne tänkas vara vid och till slut sista sjön vi kollar på så står han där. Är det inte typiskt? Sen tänker man "Fan att vi inte kollade den sjön först för då hade vi sluppit köra omkring så länge"

Ne, nu tänker jag inte bli långrandig utan jag ska bädda till sängen och sussa.

Sov gott alla lallare ute i skogarna!;>

0 har kommenterat

Tänkte på en sak

Jag och lollo satt och pratade nu i bilen påväg till Sikfors och då kom vi fram till att när jag och Pontus flyttar så kommer vi verkligen att äta. Fyfan vad vi ska käka. Brandmännen kommer att få såga ut oss ur lägenheten och sen kommer vi båda att få göra en bypass operation och krympa magsäcken. Jag satsar på beachen 2012 så jag har ju då tid på mig innan jag måste göra den där operationen. Fan vad härligt att äta. Ligga i soffan och bara äta! LOVLEY!!!!

0 har kommenterat

Tröttare än tröttast

Jajejapp. Bara för att jag skulle stiga upp före tuppen imorse så kunde jag inte somna förens halv fem. Är det inte typiskt?

Nåväl, jag tog mig upp iallafall och for till praktiken. Satan vad kul det var att se en operation. dock tycker jag att det är lite komiskt att jag nästan svimmar av att se en stor nål men att se ett 2 dm öppet sår går hur bra som helst. Det enda jag tyckte med operationen var att det såg så brutalt ut och det var lite små äckligt när dom tog ut höftkulan. Jag hade inte direkt någon matlust efteråt men det var otroligt kul att se.

Nu har jag tänkt dra mig mot Sikan. Jag har lovat att vara där nu i veckan eftersom att Pontus var här förra veckan. Jag får se om jag orkar skiva nå blogg senare. Det märker ni ju!;>



                                                                           Jag i operationsmössa och munskydd


Operationskläder





0 har kommenterat

I will survive for sure

Skit också, jag börjar bli förkylt.  Det är nästan omöjligt att andas genom näsan. Jag har ont i kroppen också. Jag har inte tid med det här, jag kan inte bli sjuk nu! nejnejnej, jag protesterar.

Jag ska gå och ta en dusch och en rök då kanske det känns lite bättre. Efter det måste jag hoppa i säng för jag ska infinna mig på Operation halv 8 imorgon.

Tjingeling!:>

1 har kommenterat

Bra feedback

Nu har jag slutat praktiken för idag. Det var nästan så att jag inte ville fara hem, jag trivs så himla bra och jag får grymt härlig feedback av all personal även av patienterna. Imorgon ska jag vara på Operation. Spännande!

Nu ska vi dra oss till Sikfors. Vi har inte varit där på en vecka så det är väl dags om man säger så!

0 har kommenterat

Till startsidan