Borta bra men hemma bäst

Ikväll kom vi hem från stuga. Ändå kul vi har haft. Igår så tog vi en vandring ut i tomma intet i skogen. Där hittade vi ett perfekt ställe så där satte vi oss och grillade korv och drack cider & vin. På kvällen så bastade vi och badade FYFAN i helvetets helvete så kallt det var. Dock så blir jag alltid så jävla kanon när jag är på den stugan så det slog ju inte helt fel att jag blev kanon igår heller. Sådär full är onaturligt för en människa att vara ;P

Idag så lurade lollo ut mig och therese med en båt för att fiska. Båtmotorn gick MAX 2 knop och vi skulle till andra sidan sjön. jaja säger jag då för det tog 45 min att köra dit kastade 3 kast med spött och sen skulle vi tillbaka. När vi var påväg då slutade motorn att fungera. Så vi fick ro tillbaka. Och det var ju inte så att det var nära nääh då där satt vi i en båt mitt ute i ingenstans och rodde. fyfan!;P
Du är så känslokall så du får helvetet att frysa till is.

0 har kommenterat

.....

Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd & föraktad. Man vill inviga männiksan. Själen ryser av tomtrummet och vill ha kontakt till vilket pris som helst.


0 har kommenterat

Förkyld

jag ids fan inte vara förkyld nå mera. Jag hatar att vara förkyld för man blir fan aldrig frisk. Nu har det gått över till hosta och går inte hostan över snart så får jag damp på mina lungor.

Ihelgen ska jag fara med Annalena, lena, lollo & therese till lollos och doms stuga i arvidsjaur. Bara brudar kan det bli
bättre? Det blir säkert att supa bara för att jag har sagt att jag inte ska det. Men jag vill ändå vara hemma för jessica och dom ska till bodaborg och det hade varit så HELVETS kul att fara dit. Menmen har man lovat bort sig så har man.


Baby you took everything good in my life

0 har kommenterat

I want you to want me

Igår var jag på nodo med Jessica, Rebecca, Ev, sofia & Linda. Fy vad vi skrattade det är ju soligast att höra när Sofia berättar något. Ett skratt förlänger livet svårare än så är det inte. Där satt vi dock i flera timmar och surrade och trevligt var det.

Andra skoldagen idag och jag är så förbannat jävla less så jag vill spy >:( hata skolan iaf för min del. Nästa vecka ska vi på någon jävla hajk me OP3B. JIPPI eller så inte. Jag tänker fan inte sova i ett jävla tält 1 September. Jag har redan ont i halsen och har snor i näsan så det räcker till hela Piteå. Så jag tänker verkligen inte sova där och bli ännu mer förkyld. Då får fan Pajen säga vad han vill och jag skiter ärligt talat i vad han tycker :)


Jag undrar vad som är tillåtet för en kompis att säga!


I want you to want me. I need you to need me. I'd love you to love me. I'm beggin' you to beg me. I'll shine up the old brown shoes, put on a brand new shirt. I'll get home early from work if you say that you love me. Didn't I see you cryin'? Feelin all alone without a friend I know you felt like dyin', Oh, didn't I see you cryin'?

0 har kommenterat

Skola.

Ny har skolan börjat om. Usch vilket schema jag har. Jag börjar 8:10 och slutar 16:20 VARJE dag. Detta kommer bli ett kämpigt sista år. Förövrigt så kändes det riktigt overkligt att skriva Op3a. Man har som inte fattat än att man går sista året.

Ikväll ska jag på nodo med brudarna. Trevligt att snacka lite skit en stund ^^Filmen som ni MÅSTE se!!!


www.youtube.com/watch?v=DV65Lj0xUPY

0 har kommenterat

Bakisdagen!

Igår var det då fest. Jag hade inte tänkt festa men då till sist så bestämde jag mig för att sluta sitta sitta hemma och fara ut och hitta på något. Vi var först hos Ida i lillpite och sen for vi in till stan. VI gick ut på pentan och dansade. Jag höll jävlat på att bli knäpp. En kines följde efter mig och stog och kladdade över allt så till sist blev jag less och vände mig om med hat i min blick och sa "Rör du mig en gång till så kommer jag att slå upp tänderna i hjärnan på dig" Och det fungerade:)

Jag pratade nyss med lolita. Jag ska fara och vara med henne idag. Vi skulle typ gå och dricka kaffe eller något ;>


Later

0 har kommenterat

10 orsaker att hata dig!

1. Jag hatar dig för att du är falsk.

2. Jag hatar dig för att du är så egoistisk

3. Jag hatar dig för alla brutna löften.

4. Jag hatar dig för att du har allt jag önskar mig.

5. Jag hatar dig för att du ignorerar mig.

6. Jag hatar dig för att du förväntar dig att bli förlåten utan att be om förlåtelse.

7. Jag hatar dig för att du vet hur jag känner det och ändå skiter i det.

8. Jag hatar dig för att du förstörde min lycka.

9. Jag hatar allt vad du står för.

10. Men mest av allt hatar jag att jag inte kan hata dig inte det minsta inte ens litegrann inte ens ett dugg.0 har kommenterat

Början på ett nytt liv!

Nu är det såhär att jag har bestämt mig för ett bättre och nyttigare liv. Från och med denna dag så slutar jag att röka och slutar att äta onyttigt. Inte fan vill jag bli någon fet illa luktande rökare med gula tänder och ful hy. Ne, nu börjar jag på mitt nya jag som ska bli en smal, pigg ickerökande människa. Det kommer absolut inte att bli lätt men nu har jag gett mig fan på det och vill man så kan man!


Igår frågade Pontus om jag ville komma till honom och jag hade inget bättre för mig så jag for dit och var med han och jonte. Åt surströmming och hämtade en film från jonte som vi såg. Rätt mysigt var det :)Du är så het att du får djävulen att svettas!

0 har kommenterat

Igår&idag

Var jag med Lolita hela dagen. Vi for till badhusparken och solade och kollade på småstjärnorna! Så fruktansvärt söta barn;> Eftr det så for vi till Ingela och LM och där fastnade vi i 5 timmar. LM & ingela har ju då flyttat så Lollo lurade mig till deras gammla lägnhet för jag visste ju inte att dom hade flyttat. Sen sa lollo att jag skulle gå och knacka på dörren för att det såg så mörkt ut där inne så det jag då gjorde. Tur som fan var ju då det att ingen var hemma för när jag kom ut så stod lollo och gap skrattade och jag fattade ingenting. Sen säger hon att dom har flyttat. Tänk så pinsamt om jag kommer där då och knackar på och frågar efter Lm och ingela och så säger dom att de har flyttat! Jag hade dött av pinsamhet!;p


Ikväll så ska jag till Theresé och dricka lite vin och bli lite men bara lite rund under fötterna!;P Lollo skulle nog också komma dit så det kommer bli trevligt :)


Later.....

0 har kommenterat

ny dag nya möjligheter

Ja, igår blev det ett impuls åk till kanis där krogen var öppen. Jennie frågade om jag ville följa och självklart att jag gjorde det. Vi for förbi Granträsk där det var en sjuhelvetes fest! Jennie skulle vara chaffis åt Emil, adam anders tror jag han hette ? och någon mer så vi stannade där i typ 2 timmar så man hann dricka lite där och sen bar det av till kanis där det var MASSOR med folk =) trevligt folk. Mot kvällen så fick vi för oss att knalla upp en bit för kanis backen. Jag, jennie, crille ? och adam. Där uppe satt vi i typ 2 timmar och pratade och jag höll jävlat på att frysa ihjäl!
Sen skulle vi skjutsa hem sen nå folk kring 3 tiden och sen bar det hemåt. var väl hemma kring halv 5 snåret :O menmen kul som fan hade jag och det är det som räknas :)


Imorgon är sista dagen på jobbet och sen får jag en veckas sommarlov. Skönt. Då ska jag slappa som aldrig förr! : )Jag måste bara säga att Theresé du är världens underbaraste person. Jag har aldrig varit med om något liknade. Det känns som att jag kan säga vad som helst till dig! Du kan alltid prata i ur och skur. Du fick mig att lätta på stenen som jag har haft i mitt hjärta. Jag beundrar dig för det!:)

0 har kommenterat

Welcome to my life!

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you

Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?

Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy
But I'm not gonna be ok
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work
It was always there
You don't know what it's like
What it's like

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like (what it's like)

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life
0 har kommenterat

Lägenheten

Idag har jag och Pontus varit och kollat på lägenheten som vi blev erbjudna. Den var JÄTTE fin och jätte mysig. Jag och Pontus är hel taggade för att ta den. Men man måste ju ändå diskutera om saken osv.

Blir det att vi tar lägenheten så blir det att fara till IKEA och stor shoppa och de vill vi lova. Så jävla kul. Jag har redan planer på möbler osv. Sånt tycker jag är så himla kul! :) men men vi får väl se hur det blir.

Jag ska snart fara och fortsätta jobba. Jag har delad tur idag så det är iprincip jobb hela dagen. Men det gör inte mig något att jag jobbar för jag har ändå inget bättre för mig så!:) Älskar dig gubben! 

0 har kommenterat

Till startsidan