But im leaving either way!

Det var ett tag sen jag skrev i bloggen. Jag har varken haft tid eller insperation att skriva.
Det har hänt sjukt mycket saker under den tiden som jag inte har skrivit, både bra och dåliga saker.

För övrigt så hade jag en grym julafton i Hemmingsmark hos min moster och jag fick en massa fina paket, tydligen så har jag varit snäll i år!
Och på torsdag efter jobbet så drar vi upp till kåbdalis och firar nyår, tagget är på topp och jag har längtat och längtat så jag tror att det kommer bli helt magiskt. Bo ihop med underbara vänner i 4 dagar och festa. Kan det finnas något bättre?

Nåja, nu har jag städat och tvättat för att allt ska vara klart innan vi åker. Imorgon är det jobb som gäller och packa!:)


Bjuder upp på lite bilder från den senaste tiden!:)
0 har kommenterat

..

Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen 
Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen
Fucka upp är mitt andranamn...


0 har kommenterat

14/12 - 10

Nu är jag hemma från en fruktansvärt lugn dag och för att inte prata om jobbet. Det var galet lugnt och det är jag sjukt glad för.
Jag har nyss haft det obligatoriska nattsamtalet med fröken wikman som varade i 43 minuter. Vi kan verkligen surra då vi vill. Vi är med varandra varenda dag och ändå har vi alltid lika mycket att prata om i telefon. Ibland kan vi prata flera gånger per dag och samtalen varar ändå nästan lika länge.

Nu tänkte jag borsta tänderna, ta en snus och krypa till kojs:)Då jag kom hem idag så hade jag en liten present bakom dörren:)0 har kommenterat

i´d rather be with you

Idag sov jag inte alls lika länge utan jag ställde klockan på halv 11.
klockan två idag ska jag på en arbetsintervju som personligassistent. Dem ringde igår från my life och hade sett mitt cv och var intresserade av mig. Dock var det ännu bara ett springvick då folk är sjuka och jag är ju redan på 5 olika ställen så jag vet inte om ett sjätte känns så givande.
Men man vet ju aldig vad dom säger då jag kommer dit så jag hoppas på det bästa:)

Sen klockan 16 ska jag infinna mig på hamnplan och jobba fyra - nio!

0 har kommenterat

Vad hände?

Ångest.. Jag vaknade idag och trodde att klockan var tidigt så jag låg kvar länge och försökte att somna om. Till sist så kollade jag på klockan och den var 12:50. Då flög jag bokstavligen upp ur sängen. Tydligen så var jag trött idag! samma misstag ska inte upprepas imorgon och det lovar jag. Då blir det att ställa klockan.

Jag ska börja hoppa i duschen och göra mig klar sen är det jobb 16-21 på Mogården.

0 har kommenterat

Only girl in the world!


I want you to love me, like I'm a hot ride
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make you beg for it, then imma make you swallow your pride

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands
How to make you feel like a man

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night


0 har kommenterat

But im leaving either way!

Shit vad skönt med helg. Det känns skönt att vara ledig lördag och söndag för det var ett tag sen nu då man var ledig en hel helg.
Men hur kul är det när man har jobbat full dag och äntligen inser att man har helg och sen kommer man hem och måste tvätta? Inte så kul kanske! Första maskinen är iallafall igångsatt och förhoppinsvis är jag klar innan 7.

Ikväll blir det att se idol med brudarna och mysa. Sen blir det nog att sova för imorgon ska vi upp typ 9 och sen mot arvidsjaur och kolla på skotercross!:)

0 har kommenterat

Jag dog!

Jag är helt slut, energin är borta.
Sovit drygt 2,5 timmar inatt, jobbat 8,25 timmar, intervallträning och styrketräning sög totalt musten ur mig. Jag dog lite under intervallen och shit vad jobbigt det var.
Jag har tänkt att hoppa i duschen, på med morgonrocken och sen bara strosa runt här hemma och inte göra ett piss. Sen ska jag sova. Vilken kväll va? 20 år och det känns som att jag är 60. Helt otroligt...

0 har kommenterat

Tankar

Något som inte alls förvånar mig är att mina tankar höll mig vaken inatt.
Jag har nog tänkt så det räcker långt framöver. Sist jag kollade på klockan var den 03:13 och jag var vaken ett bra tag efter de, så det säger väl en del om hur jag är just nu?! gode trött!

Inatt så kom jag på mig själv av att jag tänkte fast jag inte ville och jag sa ständigt gång på gång åt mig själv "sluta tänk, sov" jag kan berätta att det hade inte någon vidare bra effekt på mig utan det var tvärt om. Ju mer jag sa det till mig själv deso mer tänke jag.
Förhoppningsvis så har jag tänkt klart för den här veckan så då borde det gå bättre att somna inatt!


Jobbet kallar 7-16.
over and out!


0 har kommenterat

Love the way you lie0 har kommenterat

hallucinationer!

Jag åkte på jobb idag 16-21, imorgon och på fredag 7-16 båda dagarna. Det tackar jag för. Jag hade nog inte klarat av att vara ledig i 10 dagar. Risken hade varit att jag hade klättrat på väggarna redan efter fjärde dagen. Plus att nu blev det lite mer pengar i fickan i Januari.

Anna har nyss varit här på en snabb rök och hon hade känt sig krasslig idag. Just nu går en sjuka så nu känns det som att jag också börjar bli sjuk.
Jag har haft ont i huvudet hela dagen och nu kryper det lite i kroppen. Jag håller inte på att bli sjuk. Det är mest inbildning bara för att jag vet att det är en period nu då alla blir sjuka.

Nåja, nu har jag inte tid med det hära nå mer. Jag är så sjukligt morgontrött och jag måste lägga mig om jag ska ha en chans att orka stiga upp klockan 6 imorgon.
Over and out!

0 har kommenterat

Då ingen ser på

Ojdå, hela dagen har gått och jag har inte alls gjort någon nytta idag förutom att städa lägenheten och cyklat 1 mil.

Då klockan var 3 idag och jag insåg att jag inte hade gått utanför dörren på hela dagen så tyckte jag att det var dags, så jag for förbi mamma, surrade, käkade och drack kaffe.
Sen åkte jag hem och då kom Anna förbi. Vi levde djävul här i lägenheten. Vi lyssnade på ronny och ragge och dansade omkring här. Dock gör vi bara det då ingen ser på för skulle någon se hur vi höll på då vi var själva så skulle folk undra vad som var fel på oss. Då vi hade dansat klart så drog vi iväg och solade. Som att det var skönt. Nya rör och allt.
Nu tänkte jag hoppa i sängen och se lite tv.

Imorgon blir det promenad och jobb 16-21:)0 har kommenterat

Sista utvägen

Nu ska vi se här. Jag och Anna har nu kämpat ett par veckor med en resa till kåbdalis under nyår. Vi har testat med allt men tyvärr så är de slut.
Nu ska vi göra ett sista försök, våran sista utväg och det är att hyra en husvagn som går på gasol. Och fungerar nu inte det här ja, då blir det hemma på nyår!

Jag håller alla tummar och tår. Men om vi kollar på vilken tur vi har haft så har alltid allt varit slut minuterna innan vi har ringt så nu kommer väl husvagnet vara borta.

vi får se, jag håller då tummarna iaf!;D

1 har kommenterat

Träning på hög nivå

Idag är det träning som gäller. Tidigare idag så var jag på en långpromenad med Anna och nu åker jag iväg till Grisberget för några rundor.
Nu är då skidorna vallade så förhoppningsvis går det lite lättare idag.

Det gäller att passa på att träna då man har tid. Jag har nog fått tillbaka min karaktär som var borta där ett tag. Men jag välkomnar den verkligen!;D

0 har kommenterat

Visa lite tacksamhet!

Jag är irriterad, riktigt arg.
Imorse hade vakansen ringt kl 7 och jag hade inte hört det för jag sov tydligen som en jävla stock. Dem ringde upp igen halv 11 och då svarade jag. Då frågar hon som alltid ringer ut mig om jag hade hört att hon hade ringt imorse och jag svarade "nej, jag sov nog som en stock" och skrattade lite. Då blir hon sur och fräser till lite i telefonen? VA? seriöst? EN gång svarar jag inte i telefonen då dom ringer. Jag har ALDRIG tackat nej till jobb och bara för att jag inte svarar en gång då blir hon sur? Vad ger henne rätten att bli sur då jag alltid skippar allt som jag har planerat när dem behöver vikarier. Jag ställer alltid upp och tackar alltid ja.
Vart är tacksamheten för att jag skiter i mitt eget liv och alltid ställer upp för dom?
Det är fan inte konstigt att dom har tappat så mycket vikarier som dom har gjort då dom beter sig sådär!

0 har kommenterat

All i want for christmas is you

Det blev fullt ös i helgen. Jobb fredag och jobb lördag 11 timmars och sen fest. Det var tänkt att inte festa lördag men då till och med jobbkamraterna säger att dom tycker att man ska gå ut då gjorde jag det.
Dock blev det ju lite stressigt eftersom att jag slutade kl 21 men jag var klar vi 10 så.. Det blev utgång på challange och det var grymt trevligt. Vi satt och surrade ett stort gäng, dansade och mera surr.
När dom stängde så blev det att följa tommy och Daniel på adana för dom skulle käka och det tog en jävla tid, sen hem och somna.

Idag vaknade jag så sent som halv 11. Jag har aldrig vaknat så sent då jag har druckit utan jag brukar senast vakna 8 halv 9 men det var behövligt me sömn. Idag har jag konstigt nog svin ont i min höft, jag måste ha sovit på nå konstigt sätt för det värker och nu kan jag inte ligga på vänster sida. Nåja, en ipren och sen är det borta.

Nu ska jag sova och imorgon är jag faktiskt ledig så då blir det att städa lägenheten!:)

0 har kommenterat

mardrömmarna från helvetet

Nu har mina mardrömmar varit borta i någon vecka och som senaste dagarna så har jag sovit riktigt bra. Men sen igår kväll och inatt så har mina mardrömmar kommit tillbaka.
Inatt har jag vaknat tre gånger och sista gången vaknade jag av att jag själv skrek. Det är så sjukt obehagligt. Så inatt har det inte blivit speciellt mycket sömn faktiskt och det syns på mig..
Jag fattar inte varför jag drömmer mardrömmar nu för. Vad jag vet så har jag inte drömt speciellt mycket å jag var liten, eller?
Jag avskyr då man vaknar själv när man har drömt. När man vaknar helt livrädd och så ligger ingen brevid som man kan krypa upp till.

Jag hoppas att det blir en bättre natt inatt annars vette tusan hur det kommer att gå för mig imorgon då jag ska upp lika tidigt som idag:P

0 har kommenterat

Det är fantasi vi vill ha, men det är verklighet vi får

Vilken slapp dag jag har haft. Jag jobbade 7-14.45 och på mitt schema idag hade jag två duschar och ett städ på förmiddagen och på eftermiddagen en tvätt. Jag var klar med ALLT halv 11 så jag hjälpte anna lite på passarschemat och resten kan ni nog räkna ut.
Efter jobbet så for jag till mamma och cyklade 1,7 mil. Jag hade kunnat cykla 2 mil men jag ska vara ärlig och säga att jag blev less på att sitta där och trampa  plus att jag fick så jävla ont i röven så jag slutade efter 50 minuter. Jag hade inte så högt tempo utan höll mig på en en pulsnivå mellan 140-170.

Nåja, imorgon är det åter igen jobb 7-14.45 och sen på lördag 7-14 och 16.15-21.15, pengar pengar!;)
Don't wantcha for the weekend – don't wantcha for a night
I'm only interested if I can have you for life
I know I sound serious and baby I am0 har kommenterat

Skam den som ger sig!

Fy satan vad den där duschen satt på rätt plats.
Jag ska helt ärligt säga att åka skidor var det jobbigaste som jag har gjort på länge. Jag hade inget glid utan det var mer som att det satt superlim under skidorna och jag tog mig knappt framåt. Jag har varit arg, svurigt, nästan slängt stavarna i skogen och jag var inte långt ifrån att sätta mig ner på spåret och vänta tills någon kom och hämtade upp mig. Så illa var det!
Men jag tog mig två hela varv runt i argen och allt det var freddes förtjänst. Han är en pärla när det gäller sånt där. och jag kan säga att jag hade ALDRIG åkt de andra varvet om jag hade varit själv. Då hade jag nog slängt skidorna i skogen och spottat på dom:P

jaja, nästa gång ska vi valla till skidorna ordentligt så att det går lite lättare.

Men skam den som ger sig!;)


0 har kommenterat

Första gången på 7 år

Idag gäller det. Jag ska fara till grisberget och åka längdskidor för första gången på 7 år. Jag har sett fram emot det här faktiskt. Jag ska skidra tills jag har blodsmak i munnen. Sen hur långt det blir har jag faktiskt ingen aning om. Men jag ska ta ut mig riktigt mycket.
Sen jobbar jag Tors, fre och dubbla pass lördag så jag tror att det blir en nykter helg och sen får det bli en vecka i träningens tecken. Jag känner att jag behöver träna och jag VILL träna. Det känns verkligen bra, jag tycker om den känslan. Om jag ska vara ärlig så har jag varit rätt så jävla dålig på att träna den sista tiden, jag har väl drabbats av latmasken antar jag. Men nu blir det nya tag. Speciellt under jul. Jag tänker INTE gå upp så mycket som ett gram under jul och om jag ska klara det så är det bästa att köra igång med träningen på allvar:)

0 har kommenterat

Till startsidan