Och jag vet inte vart jag är jag är med men aldrig riktigt där.

Jag fick hem taxfree katalogen idag och nu ska de beställas så att man har nå blött på flygplanet ner till Gran Canaria. De är 30 dagar kvar innan vi far och jag har jobb i princip hela tiden tillsdess så jag tror att tiden kommer att gå riktigt fort. Jag ska klä på mig och gå upp till sun tan och sola i 20 minuter och sen göra de 1-2 ggr i veckan så att man inte ser ut som en alvedon när man ligger på stranden.

Igår sjugo i fyra ringde dom från vårdlag ett och frågade om jag kunde jobba en Etur. Jag hade duschat, klätt på mig, sminkat mig och satt mig i bilen på 20 minuter så till alla som tycker att jag är seg på att göra mig färdig, där fick ni. Jag var som en vässla igår! Jag är ledig fram till Lördag 07.00  och sen jobbar jag söndag, måndag så jag vet vad jag ska göra i helgen!


Nu fick jag frossa, mot Sun Tan och få lite värme!:)

0 har kommenterat

Goodbye my friend but you should know that this is not the end

Idag har de i princip varit en inte mycket göra dag. Jag har hämtat ut två paket, gjort ett nytt pass och varit på promenad and that´s it.

Jag mår inte sådär super bra. Jag känner mig trött, seg i kroppen och käften tar fortfarande jävligt ont, snart blir de flytande för att tugga mat är riktigt plågsamt! Jag har legat i sängen sen åtta och jag har tänkt försöka sova nu och förhoppningsvis må bättre imorgon.

Förresten har ner räkningen börjat. Jag längtar så mycket utomlands och slippa den här jävla hålan.

0 har kommenterat

Feeling stupid feeling small Wishing she had never left at all

Min onda tvilling var ute på krogen igår. Jag kan inte fatta att hon alltid ska skämma ut mig. Jag ska ta ett snack med hon så hon slutar vara ute för folk tror ju faktiskt att de är jag! Nästa gång nån ser henne på krogen så be hon gå hem. Hon tog med sig min mobil också, så allt som har kommit från min mobil är från henne och INTE från mig! hon är en riktig djävul den där.

förresten tror jag att mina visdomständer håller på att krypa fram. Jag har så helvetes ont i munnen så jag kan knappt tugga. Jag hoppades på att jag skulle slippa få dom med tanke på att dom inte har kommit än men tydligen så vill dom ut nu.

Jag ska på en timma infinna mig på jobbet. Jag jobbar en E-tur idag så de blir inte sängen förens vid halv två. Jag som har varit så duktig och vänt om dygnen totalt. Nu somnar jag vid 10 på kvällarna och stiger upp nio. Nåja, jag får dricka kaffe så jag orkar vara vaken.0 har kommenterat

I know this moment will be over tomorrow comes when we are sober will we be the same or let it be

Du kan träffa en person, flörta, skratta och ha så kul. Spendera nätter med att rulla runt bland duntäcken och mornar med att dricka kaffe och prata om livet. Du kan välja vad du vill att personen ska veta om dig, vilka delar du vill visa. Dina svaga men aningen charmiga sidor. Dina glada skratt. Din vilja att göra morgonkaffe varje morgon. Du ger av dig själv, men du ger inte dig själv. En person kan fråga "Vem är du?" och du svarar "Jag heter Pernilla Häggström. Jag är 21 år gammal. Min sämsta sida är mitt temperament och jag är så hemskt mörkrädd.".

Och allt sånt är visserligen sant. Men det är mycket långt från verkligheten. Det finns mycket mer än så. Jag heter Pernilla Häggström. Jag är 21 år ung.  Jag läser aldrig böcker, men tittar massor på tv. Mina sämsta sidor är mitt morgonhumör och mitt temperament. Det är för att jag ibland kan bli så arg, så arg på de jag älskar att jag vill döda dem... och sedan skäms så mycket över mina egna känslor i efterhand att jag gråter bort en halv natt. Jag är hemskt mörkrädd, men den rädslan är nästintill obefintlig i jämförelse med rädslan jag känner över att låta någon ligga och klappa på mig i en säng.

Du kan träffa en människa och till viss del välja vilka delar av dig själv du vill visa. Men den dagen du börjar falla faller också varenda centimeter av din mur. Och från den dagen han börjar falla för dig, kommer han att lägga märke till alla dina sidor, oavsett om du vill visa dem eller inte. Och det är ungefär vid den dagen som man gör det lättare i att bara försvinna och lämna det.

 Så fort den muren är nere blir allt renare och ärligare än något annat. Vem som helst blir Han och plötsligt blir allt inte bara roligt och avslappnat och härligt, det blir fruktansvärt läskigt. Istället för att bara vara den där härliga tjejen som älskar att kyssas, väcker dig med kaffe på morgonen, skrattar åt det mesta och betalar för sina egna drinkar blir man sig själv, som är lite för fucked up för någons bästa och lite för osäker för att låta någon komma nära. Hur ska man våga visa allt för någon när man kan visa bara en bra del för andra?0 har kommenterat

I remember the words How I said them, so they would hurt But then, I regret my actions

Det är en bra morgon idag. Egentligen borde jag ha sovit ännu längre än vad jag gjorde idag för jag ska jobba natt idag men de ska nog gå bra att hålla sig vaken iallafall.

Lyckan var då jag ställnde mig på vågen och den går neråt. Ett och ett halvt kilo till! Dock tappar jag mer i cm än i kilon. Egentligen är jag inte så fokuserad på vad vågen visar utan de är hur mycket man har gått ihop. Nu har jag ungefär tappat 4 kg 3cm runt magen, 3cm runt rumpan och 2 runt låren. Helt okej siffror för mig för med den här farten så kommer jag vara rätt okej tills vi sticker till Gran Canaria. Sen då jag kommer hem kommer jag givetvis forsätta ända fram till sommaren!:)

Nu ska jag börja klä på mig och fara och handla, jag har tomt i mitt kylskåp. Jag har aldrig haft så tomt sen jag flyttade hemifrån.

0 har kommenterat

Suddenly I see this is what I want to be Suddenly I see why the hell it means so much to me

Nu är första gången jag är hemma sen 11 imorse. Det är och andra sidan inte så ovanligt. Egentligen skulle jag ha sagt upp lägenheten för jag är ju ändå nästan aldrig i den, då sparar jag iallafall 4149 kr i månaden. Nä, jag tycker om min lägenhet så jag suger på den karamellen en stund!

Jag for förbi mamma en stund vilket var ett smart drag av mig! Senast jag var där var förra måndagen och då kom fredde på att jag skulle mäta mig ifall att vågen inte visar nått så kan man se om man har tappar nått ändå, vilket jag gjorde. Närf jag kom dit så tog jag fram måttbanden och började mäta. Jag har på sex dagar tappat 1 cm runt magen, 1 cm runt rumpan och 1 cm runt låren.  Jag är fan så jävla nöjd med de så jag bara ler. Tror ni att jag är nå taggad på att träna? jag skulle vilja flytta in i gymmet! Dock tror jag att de hade varit nån mer cm ifall jag var bättre på att äta. Jag äter fortfarande för lite. Nåja, nu snart börjar en ny vecka och jag har aldrig varit så taggad!


nu ska jag gå upp till Jossan och göra vad? jo, lira COD!;)

0 har kommenterat

Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändrats Men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser ja klart

Herregud! igår var jag redo att gå och lägga mig klockan sex, SEX fattar ni?! jag var så djuriskt trött. Dock orkade jag hålla mig vaken till elva.

Idag har jag tänkt fara runt Piteå och hälsa på lite släkt. Jag ska först till Hortlax och hälsa på gammlen och sen fortsätta runt. Ikväll blir de åter igen en sväng till korpen med Nathalie. Jag har en sån jävla träningsvärk sen igår så jag borde få en medalj för att jag har tagit mig upp ur sängen!

Jossan skickade nyss ett sms om ett lir. Vi har blivit besatt av COD. Ni ska höra oss. Vi sitter i hennes vardagsrum och skriker. Säger saker som bara nördar gör. Vi slog vårat rekord igår kväll och tog oss till level 28 och nu ska jag gå upp till henne och slå ett nytt!;)

0 har kommenterat

What dosen´t kill you make you stronger

Vilket väder de är ute idag. Jag känner inte alls nått sug att gå utanför dörren idag. Jag skulle vilja stanna inne med en tekopp, tjocksockar, och mjukiskläder heeela dagen.
Tyvärr kan jag inte de för jag ska strax hoppa in i träningskläderna och bege mig till korpen med Nathalie.

Ikväll vet jag då faktiskt inte vad som händer. Nyktert blir de då iallafall de vet jag! Jag har en hel del kompisar som är nykter idag och de känns faktiskt bra att jag inte är ensammen om att vara en tråkmåns!;P Jossan var sugen på att spela COD så mest troligt hamnar jag i hennes soffa, skrikandes och spelar tv-spel!:)

Nåja, hoppa in i träningskläderna och släpa arslet till korpen!

0 har kommenterat

Jag glömmer aldrig dina hemligheter Det du är räddast för fast ingen vet det Visst du kan rycka på axlarna spela ball Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall

0 har kommenterat

Jag är nog inte de du drömmer om men jag är de du ser

Det är så många som säger till mig att jag inte behöver banta, att dom inte förstår eftersom att jag är smal. Jag vet inte hur andra ser mig men jag vet hur jag själv ser mig då jag står framför en spegel.
Visst jag kanske inte är sådär jätte stor men de beror ju helt på vad man jämför med. Tar man dom i biggest loser så är jag pinnsmal eller jämför man mig med victoria secret modellerna så är jag stor som en val.

Varför jag bantar handlar inte om hur andra ska se mig, de handlar om hur jag ska känna mig då jag står framför en spegel. Jag vill att de ska kännas bra. Jag vill ta på mig kläder och känna att dom sitter snyggt.
Jag gör inte de här för någon annans skull. Det här är för att jag ska må bra. Jag vill känna mig nöjd då jag är naken och inte att jag vill släcka lampan då jag ska ta av mig tröjan. Ett dåligt självförtroende klär ingen människa, de kan nog vara de mest osexigaste som finns. Jag vill inte ha dåligt självförstroende därför väljer jag att göra nått åt de. Därför hjälper de inte de minsta när folk säger "men du behöver väl inte banta" "Ge dig, du är ju redan smal" "inte behövs de" "vart är du tjock" Jag förstår att alla dom människorna menar väl när dom säger de. Men de hjälper inte mig att må bra, de känns inte bättre att stå naken för de.

Jag skojar bort mitt dåliga självförtroende när jag är bland folk. Jag drar en vits och skrattar åt de en stund. Men de inte dom människorna ser är då jag står hemma, testar kläder i en timma för att jag känner mig tjock i allt jag har på mig, sen sätter sig ner på golvet och känner hur tårarna kommer.

Alla har vi olika komplex, mitt komplex är min kropp. Alla människor strävar efter perfektion och så även jag!

0 har kommenterat

Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But i felt so lonely in your company

God morgon! Jag somnade vid halv 10 igår kväll. Jag var hur trött som helst sen steg jag upp halv 10 idag, 12 timmars sömn, jag behövde de!

Vågen visade -2 kg idag. Två kilo på en vecka är fan inte fy skam! Efter att jag hade stått på vågen så gick jag till garderoben, slet fram en kjol som har suttit åt, slet på mig den och den slank på hur lätt som helst, sen satt den som en smäck också. Det blev en riktig egoboost! Nöjd blev jag! att två kilo kan göra så mycket?

Nåja, nu ska jag göra de sista som borsta tänderna, packa ner lunchen, bädda sängen och sen iväg och jobba 11.45-21.30!


0 har kommenterat

When im feeling angry and sad can you please make it stop?

Applåder till mig! jag klarade av att vara vaken i 24 timmar UTAN att somna. Dock är de nog för att jag satt med jocke inatt och typ 100 liter kaffe annars hade de blivit svårt.
Vi for från Sunderbyn 8:10 imorse och var framme i öjebyn klockan nio. Egentligen så borde jag inte köra bil då jag är så trött för då jag skulle hem från öjebyn så hade jag ingen hastighetsuppfattning och de blev ett par riktigt sega blinkningar emellan åt.

Jag somnade jäklat direkt jag la mig i sängen och sen vaknade jag vid halv fem. Jag var helt säker på att jag skulle sova ännu längre än så, så jag hade ställt klockan på sex.

Nu ska jag vila i en halv timma och sen börja rulla mot Öjebyn för att hämta en ny bil och sen rulla upp till Sunderbyn!

0 har kommenterat

There's so much going on It gets hard to breathe When all my faith has gone You bring it back to me

Nog är de en jädra tur att jag är ensammen, att jag lever själv. För skulle jag ha haft en pojkvän så skulle han nästan aldrig få se mig!

Chefen ringde nyss så de blir nattjobb i helgen i sunderbyn. Halv elva ska jag befinna mig i öjebyn så vi kan fara iväg. Dock sitter vi två stycken så inatt är de jag och Joakim, tack och lov för de! Vi laddar upp med film och spel så förhoppningsvis går natten bra. Sen slutar jag åtta imorgon så jag kommer att vara vaken i över 24 timmar, jag kommer vara död!

Jag skulle jobba fyra dagar den här veckan, de blev istället onsdag,torsdag,fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag,onsdag och slutligen torsdag.

Jag klagar inte, de finns dom som inte har nått jobb alls och jag absolut älskar mitt jobb!

0 har kommenterat

I see that guilt beneath the shame I see your soul through your window pain I see the scars that remain

Idag steg jag steg jag upp klockan nio och började tvätta. Jag är strax färdig med den sysslan och då börjar jag med städningen. Jag har fått några nya gäster som har flyttat in. Om jag inte städar så måste jag nog skaffa en större lägenhet.

I helgen, eller typ alla helger framöver så blir de nyktert. Det ska bli riktigt skönt. Det är inte alls lika kul att festa som de var förr då man var yngre. Samtidigt är jag ju inte gammal men de känns som att jag har gjort bort de där. Jag har festat mycket i mina dagar och ibland kan de vara kul att ta en vända på krogen men nu tycker jag att de är skönare att bara vara hemma, tända ljus och mysa. Många anser säkert att jag är tråkig då jag säger de här men att gå ut varje helg, supa, ragga och kanske tappa minnet är inte min grej längre, been there done that! Jag vill starta ett nytt kapitel i mitt liv, vända sida. Alla måste nån gång bli vuxen och jag tror att jag är på jävligt god väg!

Jag har åkt den där karusellen och nu är jag redo att stå still ett tag, nu ska jag bara hitta nån som vill så still med mig!;)0 har kommenterat

Känslomässig karusell

Ibland skulle jag så gärna vilja att det fanns någon som kunde svaren på alla frågorna. Som kunde säga till mig varför jag känner som jag gör och vad som är rätt eller kanske fel. Men jag vet ju att livet inte går till så. Jag vet inte ens vad jag ska skriva längre. Vågar inte skriva någonting samtidigt som jag vill berätta allt. Nu för tiden vågar jag inte berätta någonting för någon. Jag var modigare förr. Mer orädd om mina känslor. Jag önskar att jag visste någonting om någonting. Jag är så trött på mina känslostormar. Det här med att dagligen få några örfilar av sig själv. Att gå från ena stunden så harmonisk. Till nästa en panik av sådant slag att händerna skakar. För att sedan bli så arg att man på riktigt kan vilja börja med denna vidriga syssla som kallas för att hämnas. Och sen bli så ledsen, så ledsen att man tar sig för bröstet av hjärtesorg. Känna besvikelse över att allt blivit som det blivit. Den besvikelsen. Men sedan hoppet också om att någon gång känna sann lycka som är hållbar i mer än några timmar. Nästa stund bli pirrig över livet, allt det har att erbjuda och allt man redan fått. Känna glädje. Ny örfil och plötsligt känner man tomhet sen snabbt igen ny smäll så kommer lycka över den alldeles enkla i nuet. Och så tillbaka till harmoni... sedan vaknar man upp till en ny dag så åker man samma känslomässiga karusell ännu ett varv, alla dessa varv av känslor alltså. Nu ska jag sova så jag kan vakna upp och åka karusell imorgon igen.

0 har kommenterat

Sometimes you have to stop thinking so much and go where your heart takes you

På ett nån timma drar jag och Nathalie och tränar. Idag blir de lår, vader, rumpa och kanske lite mage!

Jag är så jäkla taggad på att få en riktig jävla träningsvärk och jag vet precis vilka övningar jag ska göra för att få de! Dock är jag lite oroad! Med tanke på att jag vill gå ner i vikt så har jag ätit alldeles för lite idag! Jag har druckit drygt tre liter vatten vilket är bra men på matfronten ser de sämre ut!

Frukost: ägg, bacon
Lunch/middag: kyckling, sallad
Mellanmål: äpple
Och tre liter vatten på de!

Egentligen måste jag äta sex mål per dag för att hålla igång förbränningen men för mig som knappt äter två per dag så blir de super svårt! Eftersom att min kropp är van att bara få två mål per dag så är de här nästan en plåga! De är svårt att äta om man inte är hungrig!

Nåja, jag får koka mig ett ägg då jag kommer hem. Då har jag iallafall fått i mig fyra mål!0 har kommenterat

Close your eyes and you might believe, That there is some way out.

Det blev en tidig kväll för mig idag. Jag gick och myste ner mig i sängen redan halv 10. Det är flera månader sen som jag låg i sängen den här tiden. Jag har jobbat en massa E-turer och då slutar man inte förens ett på natten och på helgerna har man alltid gjort nått så man har varit uppe länge.

Jag har varit ganska trött idag. De blev övertid på jobbet igår så jag somnade inte förens vid 3 tiden inatt och sen skulle jag upp tidigt idag och träna. Sen vaknade jag flera gånger inatt av massa drömmar.

Imorgon är de upp tidigt som gäller. Jag har börjat ställa klockan så jag senast stiger upp 10 så jag kommer med stor sannorlikhet ligga och dra mig till dess men jag ska iallafall försöka, sen ska jag göra mig färdig och sen blir de att åka och jobba 13-21.30 på avdelning 25 på sjukhuset. Efter det blir de hem, in, byta om och fara till gymmet.

Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av SATC och förhoppningsvis somna!


0 har kommenterat

Det känns som om jag håller på att tappa det.

Ibland känns det bara som att man håller på och tappa det. Förstår ni vad jag talar om? När hela livet rinner en ur händerna som sand och man håller ihop fingrar och händer hårt för att behålla det men det bara fortsätter att rinna. Små sandkorn som blir så stora i större sammanhang. Livet kräver så jävla mycket styrka. Jag är uppriktigt imponerad över alla oss som klarar oss igenom livet. Det är inte lätt alltid. Strävan efter lycka och perfektion i det liv man lever. Man ska jobba med sånt man tycker är roligt och samtidigt dra in cash, man ska hålla kontakten med en rad bästa vänner, ännu fler nära vänner och en hel längd bekanta. Man ska ha på sig nya fina kläder och blinka med sin nya ögonskugga. Skratta ärligt och ofta. Hinna älska sin familj, hinna älska och betala räkningar för tio tusen. Hinna med både ett projekt och två och aldrig tacka nej till nya utmaningar. Vara trevlig mot okända män som raggar och le framför kameror. Försöka förstå sig på sin kärlek och ha fina underkläder. Tvätta tre timmar i veckan och städa i två. Längta efter sms och hinna bli besviken när de inte kommer. Finnas där för vänner och träna minst tre gånger i veckan, inte glömma bort någons student och umgås med sin släkt och inte vara bakis varje gång. Stå på ett dansgolv utan ångest och lära känna.

Jag är ännu mer imponerad över föräldrar. Så jävla starka människor. Som tar hand om fler än sig själv, dubbelt så mycket liv.

Men förstår ni vad jag menar? Det rinner för fort ibland. Jag känner paniken krypa fram. Livet tar så mycket energi och så fort man tar ett djupt andetag bråkar känslorna. Det är farligt att känna. Hinna skratta med sina vänner och oroa sig över något annat i huvudet.

Ibland vill jag bara krypa upp i en famn och ha någon som lyssnar när jag har haft en pissig dag.1 har kommenterat

why did you leave me alone

Fyfan vad jag fryser. Jag går runt i lägenheten och hackar tänder.. De kanske är från sviterna igår som jag fryser så mycket idag.

Det blev ändå lugnt igår. Jag har absolut ingen ångest idag. Nu blir de nyktert i drygt en månad och hård träning. Jag tänker inte fara utomlands och se ut som en strandad val på en solstol, över min döda kropp.

Jag ska strax byta om och bege mig till jobbet. Jag hade mycket hellre legat under ett varmt täcke i soffan med en tekopp och flippat runt på kanalerna med tjorvigt hår och inget smink. Men nu blev de inte så, de är bara bita ihop och he sig iväg. Jag kommer dock somna fort då jag kommer hem. Mest troligt helt ovaggad!
0 har kommenterat

-30 vs +30

Äntligen, jag och Martina har bokat en resa till Gran Canaria den 30/3. Fyfan vad de ska bli skönt att få fara bort på en semester efter all skit som har varit. Martina har varit med om sina kriser och jag har haft mina. I en vecka kan vi bara vara och vi kommer att ha så jävla kul. Sola, bada, dricka paraply drinkar, gå runt i klänningar, sommar skor, ja allt!

Det var passade så bra att boka resan igår då de var över 30 minus, snart är vi där de är 25-30 plus!;) Sen att få komma hem och alla går runt här hemma och är bleka och liknar en alvedon så kommer vi hem och är brunbrända, de är galet vad jag kommer att sola!

Gud vad jag längtar!!
sjukt dålig bild men vid den här polen kommer vi spendera många timmar;)


0 har kommenterat

Jag kunde dö för dig men nu är du död för mig

Min arm tar lite ont. Jag tog sista Twinrixsprutan i Tisdags (mot Hepatit A och hepatit B) de jävliga är bara att jag nog inte riktigt tålde den där sista sprutan. Jag är svullen, de kliar, området är varmt och det har blivit en hård "kaka" där injektionen är insprutad. Man känner precis vart jag har fått den. Jag pratade med en av våra underbara sjuksköterskor och hon sa att de kunde bli så och att jag har fått en liten reaktion. Jag hoppas bara att de försvinner snart för de är allt annat än skönt plus att min överarm ser lite fucked up ut.

0 har kommenterat

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

0 har kommenterat

den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Ikväll är de sista E-turen innan jag är ledig tre dagar. Sen har jag E-tur igen Söndag, Måndag. Jag hoppas att de är lugnt på jobbet ikväll med tanke på att de var gode mycket igår. Först på mitt vårdlag, sen gästspelade jag på ett annat vårlag i nån timma, tillbaka till mitt vårdlag och sen vart de över till vårlaget mitt emot. Det är tur att man är flexibel!

Nu är jag stressad, ska infinna mig på jobbet om 30 min och jag är inte ens färdig

over and out!


0 har kommenterat

Till startsidan