jag väljer att le

0 har kommenterat

Sista dagen i Piteå!

Idag steg jag upp klockan nio och startade igång tvätten så jag skulle få de bortgjort så fort som möjligt. Vid 11 for jag och Nathalie på korpen och plågade musklerna. jag har en jävla träningsvärk från igår så att jag ens tog mig dit idag och kom därifrån levande borde belönas.
Tvätten är på tork och strax färdig så jag ska ta och vika ihop den och jag tänkte även dra ett varv med snabeldraken jag har en hel sandlåda i hallen. Efter att jag har gjort de tänkte jag fara till Munksund och säga hejdå till mamma och fredde, de är ju trots allt sista dagen i vi är hemma.

Imorgon sticker vi. Fyfan vad kul vi ska ha!:D


0 har kommenterat

The good and the bad times, We've been through them all, You make me rise when I fall

Oj vad jag har legat minus på sömnkontot. I lördags jobbade jag 16-07 hem sova 5 timmar, fara och gratta mamma och iväg och jobba 16-01. jag var så trött igår ikväll så jag visste inte åt vilket håll mitt arsle pekade åt.  Allt detta resulterade i att jag sov till TOLV idag. Jag höll på att dö då jag såg vad klockan var.

Idag jobbar jag 16-01 åter igen och imorgon är jag ledig. Ledig och ledig då måste jag springa runt på stan och fixa allt som måste köpas till resan, tvätta och börja packa. Vi far på fredag och ingen kan förstå hur mycket jag längtar!


Nu måste jag sätta igång lite kaffe så att pappa får sig en skvätt då han kommer hit på en liten stund.


over and out!

0 har kommenterat

Jag är nog inte de du drömmer om men jag är de du ser

Jag vaknade i panik imorse vid 7 tiden och trodde att jag hade försovit mig. Jag visste inte om jag jobbade, om jag var ledig eller vilken dag de var. Efter att jag hde suttit upp ett tag i sängen och stirrat om kring i panik så kom jag på att de var lördag och att jag hade Etur idag, sen kunde jag somna om till klockan 9.

Jag ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig färdig och ställa mig vid spisen och göra nå mat innan jag börjar jobba. Jag har min sexdagars irad vecka så jag vet vad jag gör i helgen för fjärde helgen irad.

Hoppas att alla som dricker ikväll gör bort sig och har ångest imorgon, själv kommer jag inte ha någon ångest, må bra och vara pigg!;)
0 har kommenterat

Everybody's talking in words I don't understand You got to be the only one who knows just who I am


Jag är så jävla uttråkad. Jag sitter forfarande och väntar på att natta ska sluta så vi får pallra våra arslen till korpen.
Jag är så sjukt rastlös. Jag har gått runt här hemma i timmar. Jag har hämtat ut mitt pass, handlat, köpt en present åt mamma, städat.. nu har jag inget mer att göra. De här är nackdelen men att vara ledig en veckodag ALLA jobbar!

Kan nån komma och underhålla mig. Jag är inte svår att få sysselsatt! jag är som typ ett barn. Ge mig en leksak som lever om lite så kan jag hålla på med den i timmar! nån snälla?

har suttit och tagit kort i snart en timma och skrattat så jag har ont i magen. Så de är ingen svår utmaning att få mig icke rastlös!

jag bjuder på dom här så kanske ni också kan få er ett skratt!:)
0 har kommenterat

I don't miss your dirty clothes on the floor No one leaves the lights on anymore The towels are hanging just where they should It's drop dead quiet in my neighborhood

Vaknade pigg som en lärka klockan 9 idag. Jag hade ett sms av Natta där de stog att hon jobbade till två så vid halv 3 far vi till gymmet istället. Jag funderar på att gå upp till Suntan och ta en 20 minutare medans jag väntar på att hon ska sluta jobba. Jag liknar fortfarande en stor alvedon!

Idag är min sista lediga dag innan tisdag nästa vecka. Jag jobbar onsdag,Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag och slutligen måndag. På tisdag nästa vecka måste jag ha packat klart allt inför Gran Canaria för jag jobbar sen hela onsdag och Torsdag innan vi far.0 har kommenterat

Jag är rädd att jag kanske hade läst dig fel de kan jag säga nu med säkerhet

Idag blev de en effektiv dag. Då jag klev upp tog jag en promenad till mormor och morfar och hälsade på, sen gick jag till Nathalie en sväng och snart kommer Mamma och Fredrik hit och ska hjälpa mig att rensa i mina skåpar. När man kommer hem till mig så kan man tro att jag har riktigt städat men om man öppnar mina skåpar så rasar de grejer. Jag kan inte förstå hur man kan samla på sig så mycket. Nåja, sen husmor som man är så ska jag bjuda dom på nå middag och sen ut på en yttligare promenad.

Vad mer? jo, jag knäckte 200 timmars gränsen idag med jobb. 200 timmar har jag alltså jobbat nu i mars. Har jag inte arbetsmoral så säg.

Imorgon blir de gymmet med Nathalie på morgonkvisten. Jag skulle väcka henne klockan 10 så vid 11 snåret ska vi pumpa upp musklerna. Tänkt om de hade varit så enkelt som att blåsa på tummen som man alltid blev lurad då man var liten. Sen om jag karaktären håller i sig så kanske jag tar en kvällsprommis också, men bara kanske!;)
0 har kommenterat

There's nothing else to lose, there's nothing else to find There's nothing in the world that can change my mind

Nathalie slutade ut att träna idag. Hon var för trött och de har jag full förståelse för. Med andra ord blev de ingen träning för mig heller. Jag gjorde ett tappert försök och jag försökte få med mig några latmaskar ut på prommis också men de gick inte alls nå vidare. Jag har iallafall haft en bra tanke. Vi ska fara på måndag och tisdag istället och de LOVAR jag. Om inte så far jag själv jäklat säkert. Jag insåg för nån kväll sen då jag jobbade och skulle öppna en sluten plastpåse och jag inte fick upp den (de är sant jag slet som ett djur och fick till sist ta sax) då insåg jag att jag verkligen måste träna mina muskler.
Men ikväll tränar jag istället på att ha på mig mjukiskläder och mysa i sängen. Mycket roligare träning. Man måste ju träna på att vara utviland också kan jag tycka, minst lika viktigt!

Imorgon är de kvällsjobb som gäller 11.45-21.30. Den här lediga dagen tog allderles för fort slut!:/

0 har kommenterat

why dont you just hold me

Husmor gör de igen. Lunchen är i full gång på spisen och sen tänkte jag faktiskt ställa mig och göra matlådor som man kan frysa ner.
Jag tänkte även dra ett varv med snabeldraken och snygga till här hemma. Det är min enda lediga dag så jag tänkte göra bort allt sån innan helgen!

Ikväll blir de att dra till korpen med Nathalie. Vi far nog dit rätt sent så man slipper allt folk i gymmet och man slipper sitta och vänta på maskinerna.

Nåja, tillbaka till spisen!0 har kommenterat

This is where the story ends
0 har kommenterat

Everybody's talking in words I don't understand You got to be the only one who knows just who I am

Två av mina chefer har ringt nu på morgonen och fyllt på min jobbkalender, feeling good, feeling good! Det blev mer än heltid i mars men de gör inte mig nått. Nu när jag har gått intro på iprincip alla vårdlag så får man räkna med att de blir mycket jobb. Nu är de fullt ös ända tills vi far till Gran Canaria så jag kommer typ hinna packa och jobba, sen ska jag jävlat säkert klämma in lite träning också!
Jag jobbar i helgen och nästa så det blir nyktert fram tills vi far. Drinkarna kommer bara smaka ännu godare;)
0 har kommenterat

Om man kunde sätta ord på känslan

För ett par dagar sen träffade jag en bekant. Vi stod och surrade en stund och hon frågade var jag jobbar nu för tiden och jag svarade rättpsyk i Öjebyn. Hon tittade nästan lite chockat på mig och frågade lite stumt "Men är du inte rädd" så utan att svara ordentligt frågade jag tillbaka är du rädd när du jobbar? hennes svar var självklart nej och lika så är svaret från mig. "Nej, jag är inte rädd när jag jobbar" Varför skulle jag vara de? Om man är rädd för sitt jobb vart man än jobbar så ska man väl inte jobba där? Då spelar de väl ingen roll om man jobbar på IVAB, Dagis, kontor, kök ja, vart som helst. Skulle man vara rädd för sitt jobb så ska man inte jobba där man jobbar.

Sen jag började jobba inom psykiatrin har jag lärt mig så mycket. Jag har fått ut så mycket från mitt jobb som jag även har använding av i mitt privatliv. Jag har bland annat lärt mig att inte döma människor innan jag lärt känna dom. Istället för att se de dåliga hos människor så har jag lärt mig se allt bra.

Även jag har dagar då man blir less på sitt jobb, men vem blir inte? Ibland känner man att man bara vill vara ledig. Men då jag låser upp dörrarna och gå in så försvinner allt jobbigt. Man får så många leenden mot sig, man blir alltid varmt välkommen då man börjar, man skämtar och skojar och för att inte tala om alla kollegor. Stämminingen är oslagbar. Fast man är vikarie så lyckas dom ändå få en att känna som att man är "en i gänget" dom frågar om våra åsikter, Dom bryr sig om en. Om nått uppstår så kommer dom alltid och frågar efter "hur är de med dig, känns de bra?" Omtanke. Man vet att dom bryr sig, alla är mån om varandra. Jag tror vi är runt 130 som jobbar och fast personalgruppen är så stor så finns det alltid omtanke. Jag vill ge personalen all beröm för de!

Det jag vill komma fram till är att jag älskar mitt jobb. Jag har verkligen hittat rätt i livet. Jag är snart 22 år och jag vet precis vad jag vill jobba med för resten av mitt liv. Känslan är fantastisk!


0 har kommenterat

'Cause someday I might know my heart.

Jag vet inte vad de är men de känns som att jag skulle behöva sova i en vecka. Jag är vansinningt trött och har varit de hela dagen. Saken blev inte bättre heller efter att jag och simon hade brottats med stormen i en timma när vi var på promenad. Jag kommer nog att somna ovaggad ikväll då jag slutar jobba klockan ett.

Jag har funderat lite idag om man skulle ha farit till gymmet imorgon när man vaknar. Jag sover aldrig längre än 9 nu för tiden så de hade varit skönt att fara och göra bort de från morgonen. Annars väntar jag tills Torsdag då min kära träningskompis Nathalie slutar jobba och kör lite kvällsträning!:)0 har kommenterat

Tog tjuren vid hornen

Jag tog tjuren vid hornen idag och ringde Simon så vi är ute på en prommis. Stormen har inte lyckats tackla oss än!0 har kommenterat

Kära karaktär kom tillbaka vart du än for!

Jag skulle behöva röra på mig, helt ärligt! Min karaktär har jävlat sprungit bort. Ett spinningpass, core, bodypump, gym, eller iallafall en promenad, vad som helst.. problemet -Jag ids inte! Nu är jag som en liten barnunge igen. Nu behöver jag nån som ringer och väcker mig tidigt och bara NU ska vi iväg till gymmet, kommer hit tar tag i nacken på mig och säger KLÄ PÅ DIG nu ska vi ta en promenad och sen sliter ut mig.
Jag tar inga initiativ till träning just nu. Jag kan snegla på träningskläderna, tänka man ska jag?, titta lite till och sen bara -nää.. sen kryper jag ner i sängen under täcket och slår på en film sån nån annan jävla latmask.

I en timma har jag bara gått runt i lägenheten och sneglat, hade jag bara tagit på mig ytterkläderna så hade jag fått mig en timmas promenad vid de här laget, nä då pekar jag finger till träningkläderna isället som en barnrumpa.

1 har kommenterat

I stayed up late every lonely night Waiting for you to call me


Bära eller brista nu kör vi!;D


0 har kommenterat

- Update datum 9/3-2012

Allt som går att förbereda inför kvällen är klart. Nu finns de inget mer jag kan göra innan förrätten ska tillagas. Nu ska själva värdinnan hoppa i duschen och förbereda sig själv!

Psykisk status: Aningen nervös, HÖG prestationångest.

0 har kommenterat

Historien upprepas men slutar alltid likadant

Dagen Det! Idag sätts min färdighet av matlagning på prov. Jag har planerat ihop en trerätters middag med två olika viner, vitt vin till förrätten och rött vin till varmrätten.
Vi får se om jag minns nått från hemkunskapen där jag faktiskt fick VG i matlagning, om jag skulle få betyg nu i de vuxna livet så kanske om jag hade haft tur fått ett G.

Vi får väl se hur de slutar. Jag ska inte laga kyckling så ingen kan då få salmonella iallafall. Om ingen hamnar på akuten med matförgiftning så har jag lyckats med mitt uppdrag. Skulle de vara så att nått inte går att äta så finns de ju alltid online pizza så kvällen blir nog inte en matkatastrof;)

Jag återkommer med en resume senare ikväll så får ni veta hur de har gått!:)

0 har kommenterat

Succé eller flopp?

Imorgon ska två jobbar kompisar komma till mig på middag. Jag lagar maten och då kan allt hända!0 har kommenterat

orsaker till att hata dig

I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair.
I hate the way you read my mind,

And I hate it when you stare.

I hate you so much it makes me sick

and I hate the way you're always right.
I hate it when you make me laugh
Even worse when you make me cry.

I hate it when you're not around
And the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you
Not even close, not even a little bit, not even at all1 har kommenterat

So why does it got to be so damn tough Cuz fools in lust could never get enough 

Pigg som en lärka steg jag upp klockan nio dag. På 45 minuter ska jag vara på jobbet och jobba en C-tur.

Igår kväll blev det en promenad med Nathalie. Då jag var hos mamma och Fredde så började Fredde cykla på deras motionscykel i 40 minuter och jag kunde ju inte vara sämre så när jag kom hem tog vi en vända runt stan och efter promenaden gick vi till SunTan och tog en 22 minutare, riktigt skönt!

Nu är de dags för ett sista ryck och sen iväg till jobbet.0 har kommenterat

Låt aldrig en människa vara en prioritet i ditt liv om du bara är ett alternativ i deras

Spenderar kvällen i munksund hos mamma och Fredde. Dehär och fredag är min enda lediga dag på hela veckan så jag passar på att träffa familjen lite!:)0 har kommenterat

I see the change, I see the message and no message could been any clearer

Det är galet vad trött jag är. Jag steg upp halv sex imorse och sen jag började med GI så är jag mycket piggare på dagarna men hur trött som helst på kvällarna.

För några månader sen så hade jag haft panik vid de här laget. Vara hemma själv en lördag men vet ni? jag mår så jävla bra just nu här hemma helt ensammen. Det är härligt när man lär sig njuta av bara sitt eget sällskap. Visst jag älskar att vara bland folk utan tvekan men ibland, som just nu så stör de mig inte alls. För ett par månader sen fick jag panik om jag inte hade nått att göra under helgen och andra sidan så jobbar jag i imorgon men om nån frågar vad gjorde du i lördags så stör de mig inte ett smack att säga "inget, jag såg en film och bara tog de lugnt" Vissa gånger man väl känna "shit vad tråkig jag är" men just ikväll var de här precis vad jag behövde.

Nu ska jag ta min mörka choklad, lite nötter och njuta av mitt eget sällskap!:)

0 har kommenterat

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vart du bor


Snart sticker jag iväg till Luleå med Terese och Lisa för en ordentlig shoppingrunda! den här dagen kommer bli kanon!:)


0 har kommenterat

Till alla killar


0 har kommenterat

Till startsidan