Sadistjävel!

Sadistjäveln (tandläkaren) ska ge mig en jävla tandställning för att EN tand växer snett och man ser inet ens sen tanden. Förbannade kärring. Hon skulle skicka en remiss och en remiss ska ju gå fort eller hur ? ja och jag skulle få tandställningen NÄSTA ÅR!! Hur fan är det möjligt ?! Så nu ska jag behöva gå runt och gruva mig för den där jäveln! Suck...

Imorgon är det då fest hos Lollo. Det blir som en halloween fest och inflyttningsfest på samma gång. När vi har varit där och förfestat så ska vi dra en sväng på statt. Sen hade jag tänkt fara till sikfors och sova. Jag vill som sova med Pontus när jag har druckit och Sen så vill han det med för han brukar tycka att jag är lite små rolig när jag är full och sen så är det skönt att vakna med han när man är bakis.

Ids inte skriva nå mera så tack för mig!

0 har kommenterat

Sonja Aldén - Du får inte

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.
Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
 du får be en bön att tiden du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro
 Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.

Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart när jag önskar inget hellre,
 Än att du gör allt emot mig snart.


0 har kommenterat

You can call me Candy!

Nu sitter jag hemma. Jag var nyss en snabbis på stan och köpte en rosa peruk. Jag orkar verkligen inte lägga ut en massa pengar på halloween. Så jävla speciellt är det ju inte :P Plus att man använder ju dräkten typ 1 gång och det lägger jag inte ut pengar på.

Nu har jag klippt ner mina naglar och det känns skit konstig. Jag är ju van att ha långa naglar och nu är dom borta:S Men nu ska dom få växa ut på nytt och bli fina :))

Imorgon 09:10 ska jag vara hos tandläkaren. Jag hatar tandläkaren. Jävla sadister.


Pontus<3


0 har kommenterat

Fast i leran

Inatt vaknade jag av att Pontus pratade i sömnen och höll på att ramla ner från sängen. Jag orkade som inte bry mig för att jag var så trött och den hör jag hur han säger;
- Nej,nej,nej pernilla hjälp mig jag ramlar ner i leran! nej,nej,nej
Jag vände mig bara om och sen hörde jag hur han föll ner i golvet så jag satte mig upp och började skratta när han säger
- Fan nu sitter jag fast i leran och nu kan jag inte ta mig upp.
Jag tog tag i hans hand och sa pontuxs du måste hjälpa till för jag orkar inte dra upp dig själv. Då säger han;
-Men det går inte för jag sitter fast i leran.

Till sist fick jag upp han i sägen och kunde somna om. Ikväll ska jag till Jessica för vi ska till Luleå imorgon och shoppa. Jag måste bara vänta tills jag får någon skjuts.



Tack å hej!

0 har kommenterat

8 km

Igår var jag och sov hos jessica. Jag och Rebecca gick ut och gick i hela 8 km. Det var grymt skönt måste jag säga. När vi kom tillbaka så var jag helt död och sov som en klubbad gris hela natten.

Nu är det höstlov tacka fan för det. Nu kan man bara ta det lungt och må en hel vecka. Dock så ska jag jobba på barnmässan i helgen men det är ändå inte så många timmar plus att man får ett jobbintyg.

Ikväll så är jag i sikfors men jag hade tänkt kunna ta mig till svensbyn för att vara med jessica och dom. Det hade som avrit trevligt. Dock så är det inte så lätt att ta sig när man inte har någon bil =/ menmen......





Jag ska hoppa på jorden tills den blir platt och sen ska jag knuffa dig över kanten!

0 har kommenterat

why ?

Varför är det så svårt att se folk i ögonen, varför kan jag inte vara som alla andra?

Varför kan jag inte sitta i en buss och inte bry mig om vad andra tycker.

Alla analyserar mig, alla vill mig något illa, dem vill säga hur dålig jag är.


Finns snart ingen kvar, isolationen är snart slutförd.

Varför ska man säga vad man tycker när ändå alla dömer mig för den jag är.

Mina åsikter bryr sig ingen om.

Jag gör som du säger, jag vågar inte säga emot. Då blir det bara sämre.


Snart sitter jag här, som så många andra på det oändliga tåget till ensamheten.

Fast det är fullt med människor i samma tågvagn som mig, så syns dem inte.

Allt är osynligt och svart.


Gud bryt denna förbannelse och släpp av mig vid nästa hållplats.



0 har kommenterat

Tårögd

Sitter på lektion nu. Jag har fotografiskbild. Dock som vanligt så gör jag inget utan sitter och skriver blogg. Jag antar att jessica gör det också om jag känner den donnan rätt ;) Ursäkta för att jag inte är så skolmotiverad.  

Idag så har jag prov men jag är ett litet klantarsel och jag lyckades tappa bort mitt papper och det är verkligen likt mig. Så jag får gröa provet imorgon istället. Dock så har jessica ett papper så jag ska kolla igenom det en snabbis när vi har hål så då kanske jag kan göra provet idag iaf.

Idag blir det Sikfors som vanligt. jag och pontus ska nog fara och kolla på en lägenhet i öjebyn. Det blir nog inte idag, men någon dag framöver. Tar vi den så blir vi grannar med lolita. Det är ju som ändå bra för då kan man gå över till varandra när man har tråkigt tacka fan för det.

Jag vaknade imorse och var verkligen täpp i näsan och hosade så jag trodde att jag skulle väcka hela huset. ag är så täpp i näsan så jag är tårögd. Idag var det en sjukdag med mjukiskläder and i like it alot!



Ser jag dig så ska jag lobotomera dig med en osthyvel.



0 har kommenterat

Now it´s over!

Japp nu är det slut. Ändå så känns det gode så skönt. Jag kommer ju då inte längta tillbaka till praktiken iaf ;) Nog för att det skulle säkert var roligare om man fick pengar menmen. 

Jag är så trött på kvällarna nu. Men det är kanske för att man stiger upp halv 6. Till min förvåning så steg Pontus upp med mig imorse. Han vaknade och for ut och sprang. Nog är han som göllat!;>

Ändå att man kanske ska få vara ledig alla onsdagar fram till jul! ;D så jävla gött det skulle vara. 


Nu åker en film på som Pontus har laddat hem så nu ska vi lägga oss och mysa ^^



Om man är beredd att arbeta med det mentala så kan nästan vad som helst helas.


0 har kommenterat

manikyr & hudvård

Nu ikväll har jag, jessica och lollo pysslat om oss själva lite. Vå köpte lite ansiksmasker och lösnaglar och det har man då suttit och pysslat med sen klockan 6. Bara att stoppa fast mina förbannade lösnaglar tog 2 timmar =/ sen körde vi ansiket och det tog typ 1½ timma. Dock så är man mjuk som en babystjärt i ansiktet nu.

På stan så köpte jag en mössa, halsduk,hårspray & klämmor ifall att någon ville veta ;P


Sängen och pontus ropar att jag ska komma och lägga mig. Vissa börjar ju 7 imorgon.

                                                                  


  
                                                               Jessica med sin mask                                                             


 
                                                                                                        Jag med min mask




                                                                                                     Lolita med mask            




Slut resultatet av mina naglar:)






0 har kommenterat

Pang lät det.

Ja, min vanliga tur slutade med att jag krockade med en bil idag. Jippi. Den andra bilen fick jävlat inte ens skråma eller jo, en liten jävla buckla som man måste ha förstoringsglas till för att se och min bil?! ja, hela min jävla fram sida är ihop prejad. SNYGGT Pernilla snyggt....


Imorgon ska jag på praktiken och jag vill verkligen INTE fara dit. Det här har börjat att bli helvetes läskigt och jag är rädd för att fara dit!



Nu ska jag och Pontus se en film!

Cya



0 har kommenterat

Nattinatti

Nu har jag precis kommit ur duschen. Nu känner jag mig som en helt ny människa. Ren bäddad säng + ny duschad + ny borstade tänder + en snus + en Pontus brevid = Det ultimata.

Imorgon så ska jag stiga upp kring halv 9 kvart i 9 och skjutsa in Pontus till stan och efter det så ska vi iväg och simma SKÖNT.


Nu ska vi hoppa i sängen.


Nattinatti


0 har kommenterat

5 gånger i veckan

Okej. Nu är det såhär att jag och jessica har kommit i insikt att vi måste ta tag i våra kroppar. Så här kan man inte hålla på. Så vi har bestämt oss för att börja simma 2 ggr i veckan och sen så har vi gympa 3 ggr i veckan också. Så alltså tränar vi hela 5 ggr i veckan. Nu har jag så jävla mycket motivation så det finns inte nu när man ÄNTLIGEN har någon att träna med. Det är så jävla tråkigt att träna själv så det blir oftast att man struntar i det. Men nu är vi två så nu kan vi pusha varandra!:D

Idag satt jag i soffan och såg på tv. Jag sitter ju alltid i konstiga ställningar och till min stora förvåning så ser jag att min stortå nagel håller på att trilla av. USCH!!!! Eller halva är lös och totalt död medans den andra halvan sitter fast och lever ett eget liv. Dock så tar det inte nå ont. Men hur kommer det att gå om halva nageln sitter fast och den andra är lös!? :O Jag blir äcklad.



 Jag funderar på att hoppa i duschen så man känner sig lite piggare. Fast jag ska nog sätta mig i bilen och fara och kolla hur det går för grabbarna med att bygga bron.



0 har kommenterat

Papper i halsen

Morgonen började med att Pontus kom in i rummet med ett glatt humör och ville att jag skulle stiga upp och äta frukost med honom. Dock så låg jag kvar en stund för jag kände mig förlamad i hela kroppen. Efter 10 minuter så steg jag upp och det snubbiga var att jag var som tvungen att tänka efter på hur jag skulle prata. Om jag skulle säga "God morgon" då var jag först tvungen att tänka hur jag skulle säga det. Svårt att förklara menmen. Jag har massa slem i halsen och det känns som småsmå pappersbitar. Skit äckligt.

Jag känner att jag inte har tid att vara sjuk just nu. Jag har för mycket i skolan som jag måste göra och det kommer jag inte hinna om jag ska gå runt och vara sjuk, Satan också. Jaja det blir att dricka varma saker och vila så jag inte missar något från skolan.


Frukosten och kaffet väntar.

0 har kommenterat

Get smart!;>

 Nu har jag sagt till Pontus på skarpen. När jag säger varje gång så menar jag verkligen VARJE gång jag sitter vid datorn så kommer han och måste göra något. Det kan vara vad som helst. Och nu gjorde han nyss så och då sa jag till han :P

Jag var nyss och hämtade lollo i stan och jag hade ändå inget viktigt för mig så då satte jag mig i bilen och for. Lolita blev chockad när jag ringde och sa att jag var framme för hon tyckte att det gick så fort. Dock så tog det 15 minuter från sikan in till stan så jag kanske kör fort? jag tycker alltid att det tar lång tid så jag ligger där runt 120-140 km/h när jag kör.


Nu har Pontus laddat ner Get smart så vi ska bränna ut den och gå och se den. Sen blöir det att hoppa i duschen och sen i en renbäddad säng med en nyduschad Pontus. Jag längtar redan! ;>


Nu måste jag flytta på mig innan Pontus får för mycket datorapstinens!;P













0 har kommenterat

Lista!

 * Höger eller vänster hänt: Höger
 
* Humör just nu : en aning uttråkad

*Är de ngt du absolut inte äter: Sniglar

* Kläder just nu: Mjukisbyxor & en t-shirt

* Musik just nu
: Ingen för tillfället

* Vad sa du senast: Fortsätt ni och spela så kommer jag snart

* Hur många kuddar sover du med
: 3-4 st jag måste ha många kuddar annars kan jag inte sova

* Favoritväder: Soligt och varmt så man kan sola och bli brund :)

* Spelar du ngt instrument:
Nej inte det, Jag är fullstänigt värdelös på allt vad instrument heter!

* Morgon eller nattmänniska:
nattmänniska.
 
* Sparare, eller slösare:
Helt klart slösare. Alla mina pengar rinner genom mina fingrar som sand.

 * Vem är viktigast för dig: Mina vänner och självklart Pontus

* Tror du på liv på andra planeter:
Absolut inte. För hade det funnits så borde vi väl ha vetat det ?

* Rädd för insekter: Jo, för stora insekter.

* Vad vill du jobba som: Läkare

* Pizza eller hamburgare:
Pizza

* Stökigt eller välstadat: Välstädat.

* Hur många syskon har du:
En lillebror och 2 låtsas systrar

* Vad är du mest rädd för:
Döden!!

* Är du rädd för blod: Absolut inte

* Saltar du maten
: Ne, jag känner aldrig om det är lite saltat!:S
 
* Gillar du att sjunga: Ne, sen är jag totalt tondöv så det låter inet så bra heller om jag sjunger :P

* Vilket gymnasiumprogram går du:
Omvårdnas

* Anser du dig själv som stark?:
Ne, jag är gode så svag.

* Brukar du sola:
Ibland
 
* Vad gör du om du får hicka:
Jag fyller ett vattenglas, sen tar jag en klunk tittar under glaset och sväljer så gör ja 3 gånger och de hjälper

* Röker du: Japp

* Snusar du:
Ibland

 * Kaffe, te eller inget: Helt klart kaffe.

0 har kommenterat

Lördag!=)

Gårdagen blev klockren. Det blev 3 rätters middag på golden. Förrätt;  vitlöksbröd varmrätt; Black and white Efterrätt; friterade bananer, glass och kaffe. Dock så orkade inte jag och Pontus någon ostbricka men det är väl gode så förståligt. Men vi hyrde en film som verkade gode så bra. Till våran förvåning så var den på spanska. Men den var ändå läskig och se värd=)

Nu sitter vi iaf i sikfors och dricker lite kaffe. Det behövdes för jag fick lite kaffeapstinens påvägen hit. Du sitter pontus och gapar på mig. Jag tror han har hunnit säga Pilla 10 ggr på en halv minut så jag ska gå och spela lite uno med honom!=)





You and me are ment to be <3

0 har kommenterat

17 Oktober - Romantik

Ikväll så har jag och Pontus beställt bord på Golden klockan 6. Vi ska dit och äta ikväll och ha lite mysigt. Sen ska vi fara och köpa lite ostbricka och hyra en film. Sen så kanske Jessica och Petrus kommer och myser med oss :)

Idag så var jag och Jessica på stan under vårat "lilla" hål. Jag köpte en Kjol, sjal & självklart ett par skor, Jag har allvarligt talat 25 par skor nu och vissa har jag inte ens använt. Min skomani kommer att ruinera mig.





Pontus; Jag lovar att vi alltid kommer att vara ett!

The love i feel for you goes on and on.


0 har kommenterat

Pussas

Det blev en hemma från skolan dag idag. Jag kände verkligen inte för att fara dit så då sket jag i det. Jag antar att Jessica också hade en sån dag för hon var också hemma. Igår kväll så spelade hon och jag Skip-bo med lollo. Dock så tror jag inte att vi körde rätt regler för det tog så förbannat lång tid. Sen efter det så såg vi Ghost. Självklart låg man där och grinade i slutet. Jag älskar den filmen!

Nu ska jag iväg och träffa Pontus en stund. Det blir att sitta och prata och pussas lite ^^ Och efter det så ska jag och jerkan på motionssim =)



Tack och hej!

0 har kommenterat

Vem är han ?



Vad heter han: 
Pontus Johansson     
Vad har han för favoritfärg?: Svart
Vad har han för ögonfärg?: Blå
Klädstil: Vanlig. Jeans och en t-shirt
Har han färgat håret nån gång: Jadå, blonderat och färgat svart
Har han klippt sig någon gång: Jadå. Trimmern brukar vara populär
Har han piercat sig: Ja, Öronen, läppen, naveln & ögonbrynet
Dricker han: Ja, ibland men inte är det ofta.
Röker han:  Ibland när jag röker :P
Vad har han för mobil: Sony ericsson tror jag för vi har iaf samma laddare:P
Vad vill han bli när han blir stor: Det har jag ingen aning om.
Vad har han för färg i sitt rum: Blått
Har han någon/några systrar:  Jo, 2 systrar Lolita och Lina
Har han någon/några bröder: Jo, 2 Petter och Petrus
Vad är hans favoritmat?: Han äter allt, lite som funktionen slasken
Vilken mat hatar han?: Jag tror inte att han hatar någon mat ?
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon:  Köpa en ny dator & resa
Vad heter hans pappa och mamma: Tommy & Anna-lena
Har han bråkat med nån någon gång: Jodå, med mig ett flertal ggr:P
Vad brukar han göra på helgerna: Oftast så brukar han vara med mig.
Vad har han för musiksmak: Hardcore och trance
Hur/var träffades ni första gången?: På en fest på hessel
Hur gamla var ni då: Jag var 13 och han 15. Han skulle fylla 16.
Vad påminner dig om honom: Hans lukt för han luktar så jävla gott:)
Vad var det första han sa till dig:  Hej, Beautiful!:)
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Kärlek och allmänt
Är han beroende av något?: Snus & självklart mig!:P
Vad kallar du han: Pontus, Älskling, Gubben & ibland Pompilus;)
Vad kallar han dig: Pilla, Älskling, Gumman m.m
Tränar han:  Räknas att gå till bussen och på toa ?
Hur länge har ni vart tillsammans?: 4 år
Hårfärg: lite råttfärgat
När fyller han år: 18 November
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Envis, kärleksfull & helvetes lat ;P
Vilket år är han född: 1987
Gillar du han?:
Absolut! Jag skulle inte vilja byta ut honom för allt te i kina ;)


0 har kommenterat

9 Oktober

Okej.. Idag så var man tillbaka till skolan. Dock gick tiden väldigt långsamt och det kändes som att skoldagen aldrig skulle ta slut. Efter skolan så for jag och jessica hem till henne och käkade och sen for vi till Sikfors. Nu har vi spelat poker och som VANLIGT så förlorade jag. Men vad hade jag förväntat mig?! Dock så vann Pontus och efter som att han älskar mig så tar jag förgivet att han kommer dela med sig av vinsten ;)

Imorgon är det helg tack och lov för det. På lördag så ska vi tydligen vara med i någon bil orgentering ? Ingen aning men Pontus ville att vi skulle vara med så då är vi väl det då :) Det blir även en vit helg för mig för jag är nalta less på att festa.
Och som jag ska sova både lördag och söndag! :)


Nu ska jag hoppa i duschen och sen hoppa i sängen och slå på en skräckfilm!:)




0 har kommenterat

7 Oktober

Inatt har det verkligen inte blivit någon sömn eller om 30 minuter räknas så har jag sovit. Klockan 4 så steg jag upp & jag har verkligen inte varit pigg idag. Jag har knarkat kaffe för att kunna hålla mig vaken.  Jag höll verkligen på att slockna ett antal ggr idag på praktiken. Mina ögon snurrade uppe i huvudet.    

Tragiskt väder det är ute. Kallt och jävligt. Inte min favorit tid på året om man säger så. Det är väl dags att sätta på vinterdäcken innan man åker ner i diket;P
Nu fryser jag massor så jag har tänkt gå och sola en stund och få upp lite värme!;P





0 har kommenterat

:)

Idag vaknade jag med onaturligt bra humör. Jag steg faktiskt upp och gjorde frukost åt mamma :) Det kändes bra att göra något snällt. Jag är som på det humöret idag!=)

Jag var nyss och solade. Det var underbart. Jag ska faktiskt försöka göra det 2 ggr i veckan så man får lite färg.

Nu ids jag inte skriva något mera!


Take care!

0 har kommenterat

.....

Jag skriker förgäves men i vanlig ordning så finns det ingen som kan höra det.

0 har kommenterat

Ändrade planer!

Jag har nu ringt och frågat min handledare om jag kunde få byta helg. Jga sa att det hade kommit upp något. Dock så gick det jätte bra.

Så ikväll blir det fest. Japp festarsuget tog över mitt förnuft. Okej, det där lät lite fel menmen ;P Vi skulle festa hos någon Robert? han ska inte vara hemma men hans lillasyster Ida fick låna hans lägenhet :) Tänkt om man hade en sån storebror :O Det hade varit grejer det.

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag kände att jag inte orkade fara. När jag vaknade och loggade in på msn. Så var det där. Det där mailet som jag hade fruktat.



Don´t tell me you´re sorry cause you´re not. You´re only sorry you got caught!

0 har kommenterat

I give up!

Okej.. Nu sitter jag hos Jerkan. Hon ska snart fara på bio med Lollo, chris & Petrus så hon lämnar mig och Ev här. Det är ju snällt;) Men det gör inget för oss för vi hade tänkt fara till pappa en sväng och kolla på deras nya hund :)

Alltså... jag funderar. Jag tror som ändå att jag ska festa i helgen. Okej då kommer jag komma bakis som ett jävla svin till praktiken men det kommer jag fullständigt att skita i ;P Men jag har inte bestämt mig än. Festarsuget kommer mer&mer sen kanske det är så stort att jag måste festa!;D Vem vet ?! ;)



Idag är ingen vanlig dag för det är Pillas feta sig dag hurra hurra!;D






Snacka om idominkäft :O


0 har kommenterat

Onsdag

Idag så är jag ledig från praktiken för att jag ska vara där i helgen. Så nu befinner jag mig i Sikfors. Jag ska fara till jesscia kring 3 och hämta henne för sen ska vi hem till mig :) Sen vet jag då inte vad vi ska hitta på.

Igår hämtade jag min pärla och hon går som på räls!:) Nu ska jag bara pynta ut hon lite ;)





Sötnos!;)

0 har kommenterat

Till startsidan