Hä sko jävles!

Jaha, då har man åkt på ännu en urinvägsinfektion. Men den här gången har jag inte tänkt att äta någon medicin utan jag har bunkrat upp med tranbärsjuice och citron så jag borde vara botad innan en snar framtid.

Jag är framme i Fridafors nu hos Jocke men tiden går helt klart för fort så snart ska jag hem igen!:/

0 har kommenterat

massa måsten!

Gud vad konstigt det känns att vara ledig. Jag var så inställd på att jobba idag så jag klev upp klockan 10 och skulle klä på mig. Men efter lite virrande i lägenheten så kom jag på att jag var ledig.
Idag har jag massor att göra. Jag måste tvätta, packa och fara på 50 års kalas. Nog för att jag hinner göra allt jag ska men jag blir som upp stressad.

Imorgon far jag ner till Jocke. Gosh vad jag saknar han men snart får jag vara hos han i en vecka. De här kommer bli helt awesome!

Ne, nu har jag inte tid med datorn nå mera. Jag måste fortsätta att packa!;D

0 har kommenterat

Dagen har varit ett rent helvete!

Fy fan vilken dag det här har varit. Om jag hade trott på en gud och en satan så måste satan ha följt efter mig idag för den här dagen har varit allt annat än bra och jag tackar och bugar för att den äntligen är över.

Allt för mig idag har gått fel eller då har det jävlas. Jag kan ju dra några saker lite fort bara!

1. Ingen lunch/rast i hemtjänsten för att en vårdtagare hade så mycket tvätt så skulle jag ha tagit rast så skulle jag inte hinna tvätta klart.

2. Glömde mina skor på jobbet.

3. har råkat få med mig larmtelefonen från hemtjänsten till psyket

4. En gubbe höll på att köra på mig så jag var inte långt ifrån att krocka.

5. Alla patienter har varit super griniga och super krävande.

6. extrem huvudvärk


m.m listan är lång...

Nåja, nu ska jag lägga mig i sängen och somna för att sen åter igen stiga upp klockan 6 imorgon. Jag hoppas verkligen att imorgon blir en bättre dag.





0 har kommenterat

Vad är ett liv?

Oj, det blev mycket idag. Inte en lugn stund förens nu! Först jobba 7-16 sen direkt hem till mormor och hjälpte hon och mamma att göra nå tårtor, hem, handla, och laga mat. Dock slapp jag att städa eftersom att jag har världens bästa mamma som gjorde det åt mig. Idag var det tänkt en promenad också men jag får inte tag på Anna som verkar ha gått under jorden. Nåja, om inte så får jag träna är hemma. Det fungerar de med!:)



0 har kommenterat

Förtrollande.

Jag är ju en jävla nöt alltså! Jag la mig och vilade idag vid 4 och tänkte sova i typ 20 min. Icket jag sov i 1½ timma så nu är jag ju inte alls trött men egentligen så borde jag ligga i sängen och försöka sova eftersom att jag ska upp vid 6 imorgon.
Men jag tänkte ändå skriva några rader bara för att det var ett tag sen.
Det blev lite ändringar på veckans planer med mera jobb. Onsdag fick jag och på torsdag så då blir det att jobba 14 timmar i sträck. Pengar pengar pengar! Men på lördag kommer jag nog vara rätt sliten så jag har planerat in en sovmorgon där och att stänga av telefonen. Om jag nu inte får jobb då vill säga!;P

Ne, nu avrundar jag annars finns det inte en chans att jag kommer att vakna imorgon.






En dag på jobbet!


0 har kommenterat

Hösten är här!



0 har kommenterat

Vinn snäll vinn!

Jag ska dra mig mot martina nu för att kolla på valvakan. Socialdemokraterna VINN VINN VINN! Jag hoppas verkligen att dom får vinna så jag hoppas att ni röstade på dom!;)

Dock kan Mona shalin ta sig i röven!




0 har kommenterat

You say it best... when you say nothing at all!

" It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best ....when you say nothing at all "



0 har kommenterat

Veckans planer!

Snart börjar en ny vecka som är en aning späckad. Jag har fullt upp måndag fram till söndag! så här lyder veckans planer:

Måndag; Jobba på zon 7-12 sen jobba på psyket 16:15-21:15
Tisdag; Jobba på zon 7-12
Onsdag; LEDIG
Torsdag; Jobba på zon 7-16 sen middag hos mormor för hon fyller 70 år
Fredag; Jobba på zon 7-14.45
Lördag; Tvätta, avskedningsfest för nathalie
Söndag; 50 års kalas, packa inför resan till jocke

Plus en massa träning där emellan och hjälpa Jessica med flytten!

0 har kommenterat

Vilken träningsvärk!

Dra mig baklänges!! När jag vaknade imorse så kände jag en extrem träningsvärk i lår, rumpa, rygg, mage och triceps.  Det lönar sig att göra mördar pass vilket jag gjorde igår här hemma. Men jag måste få säga att det känns fanastiskt att det tar.  Det hade varit betydligt värre om man hade vaknat upp helt UTAN träningsvärk. Nu vet jag iallafall att jag gör rätt!;P Idag tror jag bara att det blir en lättare promenad för att hålla igång. Jag tror faktiskt att jag måste vila min kropp lite.

0 har kommenterat

Käre gud!!

Käre Gud.

I år tog du ifrån mig min favoritskådespelare Patrick Swayze, min favorithårdrockare Dio, min favoritsångare Michael Jackson. Så nu vill jag att du ska veta att minfavoritpolitiker är Fredrik Reinfeldt.

Amen!



0 har kommenterat

18/9 - 10

Jag är så sjukt rastlös just nu så jag vet varken ut eller in. Jag vill att jessica ska sluta att jobba så att jag får något att göra.
Jag fick ett stort sug efter kaffe så jag måste koka mig en kopp eller två. Jag förstår inte ens varför jag sitter och skriver för jag har inget att skriva. Tidsfördriv kanske det kallas!

Nåja, ha en trevlig lördag!












 



0 har kommenterat

I could really use a wish right now

Ångesten kommer sakta men säkert krypandes för att jag inte tränade något igår så idag blir det lite styrka osv här hemma istället. Men först ska jag skrubba upp lägenheten!

Ikväll så blir det att hjälpa Jessica att packa lite saker. Den lilla prutten flyttar ju snart så man måste ju ställa upp och hjälpa till. Jag menar, vad är vänner till för? Sen blir det kanske att jag går och kollar film med Martina och Nathalie.




Nu fortsätta att städa och sen träning!:)

0 har kommenterat

Bättre sent än aldrig!

Idag tar jag farväl av min slitna sony ericsson k800i och säger varmt välkommen till min nya iphone 4. Det var på tiden att jag skaffade mig en ny telefon och förhoppningsvis så har jag kvar min nya telefon lika länge som jag hade min k800i. Jag ska vårda min nya telefon ömt eftersom att jag har en liten tendens till att tappa bort eller he sönder nya telefoner. Nåja, jag är skit nöjd!;D







0 har kommenterat

Är det ett tecken på att jag börjar att bli gammal?

Är det ett teckan på att man börjar bli gammal då man vaknar av sig själv klockan 6 på en ledig dag? man ligger och pressar men kan inte somna om för att man är för pigg så man går upp och äter frukost 6.45?

0 har kommenterat

Jag lever mitt liv, jag lever min dröm!

Snart möts vi igen!<3



0 har kommenterat

Nu har jag bestämt mig!

Sen jag var liten så har jag velat bli polis och nu dom senaste åren så har det pendlat mella polis och kriminalvårdare. Idag var jag hos mamma och fredde och vi började diskutera det och nu har jag bestämt mig helt och hållet för att söka till polis. Jag menar, varför inte? vad har jag att förlora på det?
Jag tänker inte sitta hemma då jag är 40 år med 3 ungar och ångra mig för att jag inte sökte. Så nästa år alltså 2011 så ska jag göra högskoleprovet och söka in mest troligt i stockholm eller växjö som polis.

Jag är exalterad!




3 har kommenterat

Måsten!

Luncha med järngänget - Check!

50 minuters promenad - Check!

Tvättat - Check!


0 har kommenterat

Träningsvärk

Då har man kommit igång med träningen efter en veckas vila. Igår blev det en promenad med Jessica och Anna och efter det blev det en massa situps. Idag ska jag till mamma och cykla 2 mil på hennes motionscykel. Det här kommer att bli klockrent!
Sen ska jag köpa Nathalies kopenkort så det blir några vänder där också.

Nu väntar en rejäl frukost med Jessica och sen ska vi fara och förtidsrösta!

0 har kommenterat

Vad har jag gjort för att förtjäna dig?

Då har Jocke farit hem. Det fattas någon här hemma hos mig nu. Det känns så fruktansvärt tomt. Nästan så att det ekar. Det är en hemsk känsla. Att man förväntas att han ska sitta i soffan då man kommer in i tvrummet eller att han kommer och pussar en i nacken då man diskar.

Men jag far ner till han nästa gång och det blir nog i oktober. Så om drygt 3 veckor så är jag i hans armar igen and i can´t wait.

Nu ska jag fara och jobba på psyket en kort kväll. Det känns bra att få ihop en liten slant och förhoppningsvis så blir det mer jobb här framöver.





Jag lovar att jag ska göra allt för att göra dig lycklig!



1 har kommenterat

5/8 - 10 fann jag mitt hjärta

Jag måste be lite om ursäkt för min grymt kassa updatering den här veckan. Men som sagt så är jocke här och då prioriterar jag verkligen inte bloggen eller datorn utan jag prioriterar han.

Nåja, Det är med sorg i hjärtat som jag blir påmind av att jag bara har 2 nätter kvar med Jocke. Usch.. jag vill inte att han ska fara hem. Men ikväll ska vi bara vara han och jag. Det blir att gå till challange och äta middag och sen blir det nog att gå och hyra en rulle, Mys!



0 har kommenterat

Kär och galen!

Vi bara rallar omkring. Idag har vi varit på fot hela dagen känns det som.. Vi vaknade, gick till jessica och surrade, for till og i luleå och tränade ipo med hundarna och senare hem till mamma och fredde och surrade och kollade en film. Nu är man ny duschad och ska hoppa i sängen och jag tror nog att jag kommer att sova som en stock inatt.



Nu blev hajna klar i duschen så nu tackar jag för mig och säger godnatt!;)



0 har kommenterat

Tillbaka till civilisationen

Nu har vi precis kommit hem från stugan. Jag vill bara tacka människorna som har kommit på toalett, rinnande vatten och dusch.
Vi hade iallafall trevligt igår. Massa skratt, ölspel, badtunna och bastu.

Nu ska jaf ta och hoppa i duschen och sen lägga mig i soffan och kramas med jocke!;D









0 har kommenterat

Dricka eller inte dricka det är frågan?!

Idag blir det att äta surströmming hos martina. En sur strömming är en god strömming. Dock ska jag inte äta så jävla mycket så att jag töjer ut magsäcken men en klämma ska väl gå ner^^
Sen den stora frågan.. Ska jag dricka ikväll? jag vet inte. Jag känner inte riktigt något sug så det kanske bara blir att ta en öl eller två. Jag tror då inte att jag ids gå ut på någon krog iallafall.
Men det återstår ju att se. Jag känner inte riktigt för att vara bakis imorgon heller.

För övrigt så har jag tvättat bilen idag. Pärlan skiner som om hon vore ny! Sen satte jag mig på mammas motionscykel och cyklade 1 mil plus 50 situps. Det känns bra att få komma igång med lite träning!;D

0 har kommenterat

Jag känner mig levande igen!

Åhh, mamma och fredde har varit här idag.. Fredde gjorde köttbullar och mamma gjorde laxsoppa och hon har putsat alla fönster och dammtorkat. Dom är världens bästa och lite till. Mamma tog även med lite vin så vi tog ett vinglas. Nu känner jag mig levande igen. Jag får äta, laga mat och dricka ett glas vin om jag vill. Fattar ni? jag får till och med ta ett tuggummi?! helt sjukt!
Nu fattas bara en sak. Men den saken är här i mitt hem på måndag vid halv 2 tiden. Då är jag hel.. då fattas inget!






0 har kommenterat

Ipo träning!

Ikväll har jag varit med mamma och fredde och tränat skydd i luleå. Det var jävligt kul och jag fick träna med Lindas hund kiwi som är så super duktig!:)
Jag ser fram emot nästa torsdag då det blir träning igen.

Nu blir det duschen och sen sova för imorgon är det bara att hoppa i säng för det blir jobb 7 - 14.45










1 har kommenterat

2010-09-01

Inte nog med att jag har blivit sjuk.. Jag har fått munsår också! Idag blir det att kuta in på apoteket och köpa compeed så att det försvinner fort. Det här är ju bara så typiskt. Jag och tur går inte ihop för 5 öre..

Nu hade jag tänkt ställa mig i duschen och fixa till mig så att man ser ut som folk och senare droppa ner mot stan för lite små ärenden.


2 dagar kvar tills jag får börja äta. Om ni kunde förstå hur mycket jag längtade!

0 har kommenterat

Till startsidan