tröttare än tröttast

Idag är jag jätte trött. Det kommer kännas tungt att jobba imorgon plus lördag söndag! usch På lördag sak jag och Pontus kolla på en lägenhet i klubbgärdet. En 2:a för 2752 kr i månaden är inte dyrt. Kanske vi blir sambos då inom en snar framtid ;) tack och hej leverpastej

0 har kommenterat

Onödiga tankar

Nu på sista tiden så har jag börjar få fruktansvärt onödiga tankar. Jag tänker mest när jag ska sova och det är då det är som jobbigast. Jag vill inte tänka på all den här skiten. Men min hjärna vill något annat. När jag väl slutar att tänka börjar jag att se bilder framför mig?! vad är det som är fel då. Min hjärna hör inte ihop med min kropp. Det här har börjat att leda till sömnproblem. Jag har ALLTID haft lätt för att sova men nu kan jag inte somna förens 3-4 på morgonen. Jag kan ha varit och jobbat i 8 timmar komma hem och vara totalt slut och jätte trött. Men såfort jag lägger mig i sägen så blir jag pigg och börjar att tänka. Jag hatar det! Jag har börjat att vara tvungen att söka efter mer och mer bekräftelse. Det är väl inget fel? alla människor måste väl få saker bekräftade. Jag har börjat att bli paranoid. Jag har sällen lust att göra något. Det känns som att jag undviker människor. Jag vet ärligt talat inte vad det har blivit med mig. Jag hoppas bara att jag har kommit i en kort period som går över snart! Love you <3

0 har kommenterat

Ensammen hemma

Nu är jag ensammen hemma i en vecka!:) Skönt. Jag är inte helt ensammen. Pontus är också här. Jag kände att det skulle bli för ensamt om jag var HELT ensammen. Vi håller på att ladda ner en film nu som vi hade tänkt att se.

Det blir nog inget PDOL för mig iår heller. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att Pdol suger. Det är så jävla dyrt. Ne, då far jag hellre till Peace and love festivalen än sketna pdol.


Snart får jag löööööööööön!;>

0 har kommenterat

love

Dry your eyes and look at me. You are speciell , cant you se ? I love you for ever and I know it will hold. Your tears is freezing and you are cold. Take my hand into my life. There Im gonna save you from your knife. If you die, I die to. So think about what you do. I love you and you love me. Dont you se how lovley you can be ? Take my hand and dont you cry because soulmates they never die.







0 har kommenterat

10 Juni

Jag har inte så mycket att tillföra idag i min kära blogg. Men lite ska jag väl kunna berätta.

Herren där uppe straffar mig för att jag var och festade i fredags till 6 på morgonen på en båt. Lite onödligt av han kan jag ju säga. Han behöver ju inte göra mig förkyld och snorig.  Han kan väl göra nå annat! c",)

Jo, jag sitter iaf och väntar på att min kära kusin Johan ska komma hit. Han skulle nog även ta med sig sin kära kompis Emil. Vi hade tänkt lejda oss lite här på eftermiddagen och fara till havsbadet och åka karuseller. Och det är faktiskt kul. Jag har älskat karuseller sen jag var liten!;b

Pontus ska hit till Munkan idag och kolla på en Crossare. Han ska nog köpa den. Jag sa till han att jag tyckte att det var lite onödigt köp att punga ut 10.000 kr på men jag har inget inflytande på den människan. Men vill han en crossare så då får han köpa en crossare :)

För övrigt så jobbar jag i helgen. USCH! Det känns inte alls nå kul. Jag är inte så taggad för det percis. Plus att på lördag så jobbar jag delad tur det vill säga HELA dagen! ne, inte min grej det där. Dock så blir det mer pengar till mig!:)




Jag var din redan vid första kyssen! <3



0 har kommenterat

Beach party

Det sög. Fyfan så världelös Gary Moore var. Allvarligt han spelade inte ens over the hills och det är lixom hans enda riktigt bra låt! Nedå, då spelade han bara en massa annan skit! sen blev vi less så vi gick till Axels båt och festade. Där hade vi däremot GRYMT roligt. Klockan 6 imorse var vi hemma. Jag var nog den enda som var någolunda nyker ;P


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag är fantasilös som aldrig förr. Något måste jag ju ändå kunna hitta på. Inte fan  tänker jag sitta här hemma själv och peta  mig i näsan! nädå, ska höra med jesse och lollo vad dom har tänkt så dte löser sig!;)


Peace Out

0 har kommenterat

Till startsidan