If you can dream it you can do it0 har kommenterat

Jag har vakat många nätter Förhandlat med mig själv Jag har sagt “du borde lämna denna mannen nu ikväll” Det tog allt för många år för mig att bli äntligen bli fri Det har slitit mig itu Det fanns ingen bara du Men jag är lyckligare nu

All hud på min kropp tar ont, min hårbotten svider, halsen känns tjock. Hur har jag lyckats med de här? jag som har varit extra duktig och haft på mig ordentligt med kläder. Jävla skit!
Mitt första, allra första tecken på att jag är sjuk är att det tar ont när jag kammar håret. Gissa om jag blev besviken imorse när hela hårbotten värkte. Dock får jag nästan aldrig hög feber och blir riktigt sjuk utan jag stannar alltid i förstadiet till feber, nu vet ju hur man mår då? Det är så irriterade. Jag önskar att jag kunde få 40 graders feber i typ 2 dagar och sen är de över än att må dåligt utan feber i 4.
 
Jag har legat i sängen sen jag slutade jobba och jag somnade faktiskt en stund. Jag har planerat att stanna i sängen resten av kvällen i min onepiece, mitt honungsté och Grey´s Anatomy. Det känns som en vinnande idé ifall jag vill bli frisk fort!
 
 


1 har kommenterat

För mig är du livet, men jag tar dig för givet

 
Tvättdag!
Sex maskiner, 10 handukar, tre omgångar sängkläder och oändligt med kläder senare har jag äntligen allt på tork och jag kan se ljuset i tunneln.
Nämnde jag förresten att de är åt en person jag tvättar och inte åt en familj? Jag avskyr att tvätta, så tråkigt!
 
 
 
 


0 har kommenterat

If happy ever after did exist I would still be holding you like this All those fairytales are full of shit One more fuckin love song I'll be sick

Åh vad jag är glad över att jag faktiskt var nykter igår. Det var nära att jag skulle he mig in i dimman men efter många om och men så blev jag nykter iallafall och idag lider jag inte alls över mitt beslut. Pengarna finns kvar på kontot och ingen ångest. En söndag utan ångest är sällsynt men ack så skönt! 
 
Idag sov jag till 12! lite för länge men tyligen så behövdes de. Jag har gått omkring i mjukiskläder hela dagen och jag har inga planer på att ta på mig nått annat, förutom träningskläder för jag ska ut på en promenad med Anna och rensa hjärnan.
För mig är söndagar nästan lite heliga, då kan jag gå runt utan smink, tjorvigt hår och urtvättade kläder utan att må dåligt. Ni kanske tycker att jag är ytlig. Men jag har avskyr att var "sluskig" (förutom söndagar då!)
 
Det här duger inte, promenad, hoppa i duschen och sen ligga framför tv:n
 
 
 
 
 


0 har kommenterat

Du ville träffa mig i veckan och vill alltid samma sak. Du vill ha det du förlorat men mig får du aldrig tillbaks

Ni vet hur de är. Livet är som en karusell och allt snurrar. Man skrattar, magen pirrar och man har så kul sen mitt i allt roliga, mitt i skrattet och de där grävande pirrandet i magen så stannar allt upp och man blir tvungen att kliva av karusellen just när det är som roligast.  
 
Just nu genomgår jag hela karusellen fast när den har stannat. Livet står still och jag måste kliva av. Jag har haft ett sånt sjukt kul år. Haft ett jobb som jag älskar, umgåtts med fantastiska vänner, träffat nya människor och allt det som hör till.
 
Snart är sommaren över och jag måste börja om på noll. Igen! Jag har bokat in ett möte för att börja om att studera. Men hur många gånger har jag inte sagt de och sen struntat total i att genomföra de? Jag är rädd att jag ska göra likadant igen. Börja och sen sopa det åt sidan för det är mycket lättare, man måste inte anstränga sig för att lägga nått åt sidan. Till saken hör den att jag måste, jag har inget val. Jag vet vad jag vill jobba med men med min utbildning som jag har kommer det aldrig att gå. Jag måste utbilda mig mer.
 
För nån dag sen när hela hjärnan var kaos och tankarna plågade mig så slog en skrämmande tanke mig, Tänk om jag skulle få ett fast jobb här då är jag fast. I Piteå, där det sägs att "det man inte vet om sig själv vet alla andra". Vill jag verkligen de? Vill jag verkligen bo här för resten av mitt liv utan att testa bo någon annanstans? Jag tror inte det.
 
Jag hoppas bara att jag inte gör mig själv besviken den här gången också!
 


0 har kommenterat

Till startsidan