It's the way you make me feel, like i'm finding something real.

Min lediga dag blev en ledig dag men en natt med jobb. Jag vet ärligt talat inte hur detta kommer att sluta.. Chefen ringde vid 5 och ville att jag skulle jobba så jag har inte hunnit sova något så det här kan bli spännande. Sen är jag på ett vårdlag där jag aldrig har jobbat natt och en massa nya patienter, wish me good luck!


0 har kommenterat

with or without you?

Jag är slut som artist. Nu skulle jag vilja sova i flera dygn på rak och de skulle jag säkert kunna göra med korta pisspauser och rökpauser. Imorgon är jag ledig och jag ska sova länge!! Jag tror att jag tar de sena spinningpasset så att jag slipper att ställa klockan och kan vakna av mig själv. Det kändes mest rätt!

Idag har allt jävlats på jobbet, ALLT! Jag har inte varit på såhär dåligt humör på sjukt länge. Där ett tag så trodde jag att ett mentalt sammanbrott var ett faktum.. så illa var det faktiskt.

Nu ska jag gå över till Martina, dricka kaffe, surra tills hon ska jobba och sen ska jag dö i min soffa med täcke och kudde, sounds good to me!

0 har kommenterat

I wouldn't blame you if you turned away But I'd be begging you to stop and stay

Vad den här helgen har varit sjuk! Det kan nog ha varit en av dom bästa i hela mitt liv. Den här helgen kommer alltid att sitta fast i minnet.
Fredag; impuls fest, utgång på challenge, fyllekäk på big boy, isberg osvosv
Lördag; Världens galnaste bussresa till boden och utgång på western farm. Vi dansade konstant från klockan 10 och till dom stängde och jag har aldrig haft så ont i mina fötter i hela mitt liv. Sen fick jag en sak klar för mig, inte för att jag någonsin har varit osäker på min sexuallitet MEN nu har jag fått de konstaterat till 1000% att jag är hetrosexuell. Det kom nämligen fram en tjej till mig och började flirta och kladda och jag blev så äcklad så jag var tvungen att gå ut och spy.. De var sjukt galet. Vi var hemma igen vid halv sex. Då gick jag och anna hem till mig och sov.

Helgen beskrivs med ett ord: Magisk!!


0 har kommenterat

I dare you to tell me. To walk through fire

Dagen har utan tvekan gått i de effektiva tecknet. Vi kan börja med jobbet, jag hade jobb till fyra men under förmiddagen hann jag med; Ge insulin,medicin+frukost till två vårdtagare, en dusch, ett städ och tre inköp så jag var klar med allt halv ett och då gick jag hem.
Då jag kom innanför dörren hämtade jag tvätten, och började med den. Sen städade jag hela lägenheten, hann surra med martina och hem och laga mat. Jag har varit en duracellkanin idag.

Ikväll har vi bokat bord på challange. Det blir att se då skellefteå spöar luleå och självklart kommer det att slinka ner en kall på de. Ja, man kunde helt klart ha de sämre..:)0 har kommenterat

It's complicated and stupid

Hör och häpna, inatt är den första natten på väldigt länge som jag inte vaknade av hostan utan jag fick sova hela natten!:)

Igår kväll var jag hos Anna i långnäs och hejade på skellefteå. Jag var sjukt nervös och hoppade upp och ner i soffan. Idag har jag fått min SAIK halsduk så den kommer att vara på varje match. Vi tänkte även fara och se någon match till veckan om det blir att dom ska spela.

Idag nalkas de jobb 12.15-21 i hemtjänsten. Där har jag inte varit och jobbat på hundra år så vi får väl se hur de går.


Over and out!

0 har kommenterat

The clock is ticking and the fuse is burning I can't keep runnin' from what is coming

Jag är så galet trött. Det har varit en vaken helg minst sagt eller jag kanske ska säga vecka? så här lite har jag nog aldrig sovit under en och samma vecka. Min lunginflammation håller i sig som en fästing. Inatt vaknade jag vid halv ett av att jag hostade så jag höll på att spy?
och jag har jobbat hela helgen.. ingen bra kombo!

Imorgon är jag ledig men jag ska ringa chefen och höra om mer jobb. Jag måste få ihop dagar till inlasningen och pengar till nästa månad. Men nu ska dom bygga om hela psyket och behöver rätt mycket personal så nu blir det nog att jobba röven av sig fram till i augusti, inget mig emot!

Jag funderar starkt på att hoppa i duschen, mysa ner mig i nå mjukiskläder,  inta soffläge och kika på bb. De kändes inte så pjåkigt!
over and out!

0 har kommenterat

I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me

Ja, är de inte de ena då är de fan de andra. Igår fick jag kokiljana och var sjukt nöjd eftersom att jag skulle få sova. Jo, kyss mig i röven. Jag tog den där kokiljanan och efter 40 minuter så låg och och vred mig i smärta i sängen och var totalt gråtfärdig. Jag brukar kunna hantera smärta rätt bra men de där var tortyr. Kan ni gissa vad de var? jo, de var min galla som inte pallade medicinen. Jävligt nice.. De enda som fungerar mot min vidriga hosta ger mig gallanfall.. Så jävla lyckat!

Jag har en tid på vårdcentralen 13.30 och jag hoppas att jag får något så att jag slutar hosta och något som INTE ger ett gallanfall för de var då bland de vidrigaste jag har varit med om..Release me!

0 har kommenterat

Trying to make it work but man these times are hard

Nu är jag riktigt less på att sitta hemma och vara orkeslös. Jag klättrar snart på väggarna! Jag ska härda ut en dag till att vara ledig och sen tågar jag igång med jobb fredag, lördag och söndag. Jag längtar sjukt mycket. Det blir iallafall en nykter och skötsam helg och det känns helt okej. Ibland måste man ju vara de också!:)

Jag blev inte alls förvånad över att hostan höll mig vaken ännu en natt. Nu har jag sovit drygt 5 timmar av 48. Idag ska jag få kokiljana av Simon så förhoppninsvis har jag turen med mig att jag får sova. De brukar ju hjälpa, Jag håller alla tummar och tår!

0 har kommenterat

You got that something That keeps me so off balance You're a challenge Let's explore your talent

Nu håller jag att bli galen på riktigt. Hostan är mycket värre idag än vad den var igår. Snart hostar jag upp mina lungor så snart ligger dom väl här på golvet framför mig.
Dock ska jag trotsa min feta förkylning, he mig in i duschen, fixa till mig så att jag inte längre liknar ett vandrande lik och he mig ut. Jag och sitta inne går inte riktigt ihop.

Jag skulle så gärna träna. Suget efter ett riktigt tungt spinningpass är stort. Jag måste bli frisk snart så att jag får fara och spinna. Jag har mycket tankar nu som jag måste spinna bort som jag har gått runt och grubblat på. Gaaaaaah!!0 har kommenterat

Dont you ever, ever feel Like you're less than Fuckin' perfect

Jävla hosta!!! det känns ju jätte bra att jag har fått sova i en timma mellan två och tre inatt. Sen vaknade jag av att jag hostade och sen dess har jag hostat, hostat, hostat och hostat. Det slutar liksom aldrig.. Jag har varit upp två gånger och tagit mollipect men de hjälpte då inte.
Jag hostar så att jag nästan spyr. Där ett tag var jag rädd att väcka grannarna.
Nu är de ljust ute och hur jävla lätt är de att somna då? Och när jag vaknade vid tre inatt så ville jag inte ta en sömntablett eftersom att man blir så trött dagen efter och hade jag tagit en så hade jag väl sovit till tre på dagen i stället.

jaha, de var väl bara att kliva upp nu då?


0 har kommenterat

And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that faith would understand

Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar känslan av att känna sig ynklig och liten. Jag hatar de! Orken som är helt borta. Kroppen skakar, näsan rinner, halsen tar ont, ögonen rinner, lungorna bubblar de växlar mellan att frysa och kallsvettas. Jag vill inte!!
Jag måste städa här hemma och jag måste handla men orkar inte.. Jag har egentligen ingen val. Jag måste!

Jag ska trotsa mig själv. Jag ska glömma bort att jag är sjuk och mår kasst, ta tag i mina måsten och sen ska jag dö i soffan och tycka synd om mig själv!
0 har kommenterat

Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt

Borta bra men hemma bäst. Nu har jag precis kommit innanför dörren och ut från duschen.

Vi har haft så sjukt roligt. Festat på kvällarna och kört skoter på dagarna. Vi har haft strålande sol vilket gjorde de hela mycket bättre.
Tyvärr så blev jag sjuk igår så de blev en tidig kväll för mig och nykter. Idag har jag bara legat i stugan medans dom andra har kört skoter MEN jag får skylla mig själv då de är så typiskt att vara efterklok. Vi har ju sprungit över till varandras stuger på nätterna då de har varit svinkallt och vi har varit lite klädda.

Det här ska vi göra om och de inom en snar framtid.
Nu ska jag kurera ner mig i soffan och kolla på bb sen ska jag sova i min älskade säng och jag kommer förmodligen sova som en stock. Och imorgon ska jag sova och inte vakna klockan 6 som vi har gjort varenda dag!:)

0 har kommenterat

Too late for another mistake. It’s bringing me down

Nu är de bara systemet kvar och sen är jag redo för en galen helg!
0 har kommenterat

I almost got rid of all the pain. But im still damaged and im damaged because of you!

Så underbart! jag låg och grisade i sängen till klockan 12. Jag vaknade vid 10 men jag vägrade att stiga upp. Jag var nära men då jag stack ut fötterna från täcket och kände att de var så mycket varmare och skönare under täcket så låg jag kvar. Sen har jag bara gått omkring i mjukiskläder som ett annat slusk med tjorvigt hår och smink från igår. Jag tyckte att de var helt okej att göra de då jag var ledig idag.

Jag ska snart slänga ihop nå middag och röra mig till korpen och plåga musklerna. Sen ska jag duscha och träffa Anna. Och egentligen skulle jag behöva börja packa eftersom att de tar så lång tid för mig innan jag har bestämt vad jag ska ha med mig och från att bestämma till att packa ner. Shit, de kan ta flera timmar. Men jag ska göra de imorgon innan jag börjar att jobba för jag måste tvätta lite också!


Over and out!

0 har kommenterat

Take my home, take everyting i own, take it, take control

Nu är jobbhelgen över. Som de ser ut nu så är jag ledig imorgon och som jag ska sova. Jag ska under inga omständigheter ställa klockan. Ne, jag har bestämt att jag ska vakna av mig själv. Men då kommer väl telefonen att ringa i ett bara för att jag sa de där.

Nåja, de är bara en arbetsdag kvar och de är på onsdag och sen drar vi till vougga. Skoter, sol, alkohol och underbart sällskap. Jag kommer att må som en gud! De ska bli skönt med lite semester, vila upp hjärnan och kroppen..

Sängen känns rätt lockande så jag ska snart orientera mig mot sovrummet!:)0 har kommenterat

Where do we go when we go from here Feels like a circle around me while I wait for more

Vakna vid 8 en lördag är en oskriven lag att man inte får göra. Inte okej, inte någonstans. När jag klev upp halv 9 och kokade kaffe så kände jag mig lite som en pensionär. Jag sover alltid till minst 11 och i värsta fall 12. Dock så ska jag jobba idag så jag hade nog stigit upp klockan 10. Men klockan 8? ne, de här får jag ta i tu med.

Nu sitter jag iallafall och dricker mitt kaffe och ska snart hoppa in i några kläder, väcka syrran som så generöst ska bjuda på frukost och sen fara till jobbet och sitta övervak i 9.15 timmar.

over and out!

0 har kommenterat

I don't want to take this life for granted like I used to do

Nu är min lägenhet helt färdig. Nu har jag fått upp min väggtext och de var pricken över i:et som gjorde lägenheten helt komplett. Vilken lättnad. Nu kan jag börja mitt liv här. Kunna komma hem och känna att det är klart. Jag ska visa bilder på hur de ser ut här hemma så snart som möjligt. Men vi får se då jag har tid att fota och lägga ut. Jag kanske gör de ikväll om jag får tid. Annars gör jag de innan helgen är slut!:)

0 har kommenterat

Till startsidan