Nu får det vara nog!

Okej, nu vet jag att jag har suttit och sagt, skrivit det här massvis med gånger men nu skriver jag och säger det en gång till och nu menar jag det och kommer göra något åt det. Jag har massvis med gånger tittat mig i spegeln och känt att såhär vill jag inte se ut, mått dåligt över att jag bara låter min kropp förfalla. För det är precis vad den gör. Jag skulle helst vilja ha pösiga kläder på mig bara för att det känns bättre. Jag hatar att ta på mig mina nya kläder för jag känner mig inte ett dugg fin. Jag är less på att alltid gå runt och dra in magen bara för att intala mig själv att då ser jag inte lika tjock ut, jag är less att aldrig känna mig fin, jag är less på att sitta och tycka synd om mig själv för att jag inte gör något åt det, jag är less på att inte vilja vara jag. Jag vill gå ner i vikt, jag måste gå ner i vikt.
Jag vill helst inte prata om det. Jag hatar att prata om det. Men när man står och tittar sig i spegeln och får ångest, känner hur tårarna kommer då är det på riktigt. Ibland vill jag smita från min egen spegelbild eller slänga bort varenda spegel som finns. Trampa sönder varenda kamera som kan fånga mig på bild. Jag vill kunna ta på mig kläder och känna mig fin. Jag vill trivas med mig själv. Jag vill inte ha dåligt självförtroende nå mera. Jag kan inte ignorera det här längre, jag inte mår bra!


0 har kommenterat

All the single ladies

Shit vilken sovmorgon det blev idag, halv ett för att vara exakt. Jag har lite ångest över det men det behövdes. Jag var så jäkla sliten igår.
Jessica är kvar här än, gullig som hon är så står hon och diskar åt mig. Jävligt snällt och jag uppskattar det massor. Vi ska dricka lite kaffe nu och sen ska vi fara förbi Lollo och kolla film. Jag hoppas att det är en skräckis. Jag tror att vi ska gå till kyrkogården ikväll också och skrämma upp oss lite ;P


0 har kommenterat

Ljuvligt!:)

Jag är super hungrig. Det känns som att magen vrider sig av hunger, men maten är i ugnen och är färdig på sisådär 20 min. Det blir fläskfilé, pressad potatis och sallad. Maten luktar extremt gott och det stillar ju inte precis hungern. Till efterrätt blir det ostbricka och rött vin. Kan det bli bättre än såhär? få dela en sån här kväll med de personerna som man tycker mest om. Jag hoppas att Anna kommer när hon har slutat jobba, då blir kvällen fullbordad!;)

0 har kommenterat

Sura jävla hagga!

Det var segt att stiga upp i morse, jag kände verkligen inte för att lämna sängen. Jag har inte sovit så bra inatt på grund av att min rygg har barkat. Jag har grymt ont och det är en plåga just nu. Jag har i alla fall jobbat 7-12 idag och ska göra det imorgon också.  Jag har fan haft bra med jobb den sista tiden.
Nu damsuger Pontus och sen ska jag hugga i skurmoppen. Jag kan säga att det verkligen behövs damsugas, jag har inte hittat några dammsugarpåsar förens idag och det var på tiden det. Jessica ska komma hit efter att hon hade varit i stan. Bästa att jag laddar upp kaffe så det är klart då hon kommer eller så får hon koka själv som hon alltid måste göra ;)
Tjingeling!;D


0 har kommenterat

Plikten kallar!

Imorse väcktes jag av min lilla sångfågel. Jag bad henne ringa och väcka mig när hon vaknade, och nog gjorde hon det alltid för annars hade jag nog inte varit vaken än. Jag ska följa med jessica, anna och rebecca på stan. Jessica ska köpa ett par grymt snygga täckbyxor sen hade vi väl tänkt ta oss en matbit också!:)









0 har kommenterat

jessica lägg på ett kol!

Nu sitter jag och väntar på att Jessica ska dyka upp. Vi ska till stan och boka tid när hon kommer, jag har till och med klätt på mig och det är inte ofta det händer den här tiden! Nu längtar jag massor:D

0 har kommenterat

klappat och klart

Imorgon ska jag in till stan och boka en tatueringstid. Det jävliga är ju bara att man måste vänta så jäkla länge. Men nu har jag hittat en jag vill göra och det blir över revbenen en ganska lång text. Jag tror det kommer bli skit bra och när den är klar och jag går därifrån så blir det att boka en till tid för min tredje tatuering!:)

0 har kommenterat

Hallen är klar!;D

Nu är hallen klar, Dock är den inte alls lika fin på bild som i verkligheten. Jag älskar våran hall. Den är hur fin som helst och jag är verkligen super nöjd. Jag vill sova i hallen! nej, nu ska jag inte gå i överdrift. Hur som haver här kommer lite bilder på den. But remember! den är inte i närheten av lika fin på bild som in real life!;)
Före;
Efter;


0 har kommenterat

Money money money!:D

oh gud vad jag har ont i mina fötter. Jag har jobbat idag på Lyckobacken, 8 timmar för att vara exakt:) Jag ska jobba där imorgon också efter att jag har slutat på Mogården. Det blir alltså 10½ timma UTAN vila. Jag behöver pengarna så. Personalen på mogården frågade även om jag kunde jobba på julafton och visst kan jag det. Min första julafton utan Kalle anka!=/

0 har kommenterat

det var eld i baken på gubben!:D

Vilken lycka, klockan är halv 10 och jag steg upp för en timma sen! fattar ni? äntligen får jag den här morgonen som jag så länge har väntat efter. Vakna tidigt och äta en god frukost!:)
Tapeterna är iaf på plats nu. Gubben var snabb som fan måste jag säga, igår sa han att det skulle ta  3-4 timmar och det tog 2. men det gör inget för nu ska jag damsuga i hallen och sätta dit lite saker. Tyvärr får jag inte sätta upp något på väggarna förens imorgon för tapeterna måste torka=/
jag slänger upp en bild på hallen sen så att ni får se hur det blev!;)


0 har kommenterat

I like it, i like it alot!

Jag älskar den här låten, jag kan bara inte sitta still. Jag sitter för tillfället och stutsar här på stolen och önskar att jag kunde dansa som den här fantastika kvinnan. Jag spelar alltid den här låten när jag städar, högsta volymen på högtalarna och sen står jag och dansar med skurmoppen och använder toppen som mick. Det brukar iallfall göra städningen lite roligare!;D







1 har kommenterat

Nu rymmer jag hemifrån!

Imorse halv åtta plingade det bakom dörren. Jodå, våran tapet nisse is here. Jag vill inte alls vara kvar här. Helst vill jag komma tillbaka imorgon vid 12 -1 någon gång för då ska han vara klar. Just nu när man kommer innanför våran dörr kan man tro att man har kommit till Bagdad. usch, jag får panik. Jag hatar när det ser ut såhär. Okej nu är det tapetnissens fel men ändå. Jag måste nog ta och städa upp alla tapeter som han har dragit mer!

Tyvärr ser det mindre ut på bilderna.

Nu ska vi fara till apoteket och sen köpa kattsand!



0 har kommenterat

Då var man brunett igen!:)

Nu har jag färgat om mitt hår och det blev såklart brunt. Jag fick färga om det två gånger för jag ville ha lite mörkare. Ni vet gränsen mellan brun och svart och nu fick jag det. Är hur nöjd som helst och jag trivs mycket bättre i mörkt hår än i ljust. Nog för att jag inte var så himla ljus men ändå. Brunt är bäst!:)
Ikväll ska jag fara till Jessica och se film. Vi var och hyrde tre filmer. Alla tre verkade vara jätte bra så jag hoppas på en trevlig myskväll med min lilla snuskfia. Dock synd att våran andra snuskfia jobbar;/


1 har kommenterat

å py pan!

Py pan alltså! vi fick våran elräkning idag, 2157 kr normalt i en lägenhet har man typ 700 - 800 kr. Så nu har vi inte en enda lapma tänd i hela läggan. Jag ska lyda mammas smarta råd "tänd ljus istället för att ha lampor tända" klyftigt morsan!;) Så får vi slut ljus får vi väl vandra runt i mörker, för lamprna ska vara släckta!!! eller så ringer jag till Jonte så får han komma och fiffla med elmätaren?:D skämt och sido!;>

Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobba och så ska vi fara och köpa nå gardiner hit till tvrummet. Katterna har förstört som vi har och vid nuläget ser de GRÄSLIGA ut. Oacceptabelt!

jaja ids inte skriva nå mer nu!

bye bitches!;)

1 har kommenterat

I brist på annat

1. Hur gammal är du om fem år? 24

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Pontus

3. Hur lång är du? 170

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Bra fråga jag kommer faktiskt inte ihåg;P

5. Vem ringde du senast? Lolita

6. Vem ringde dig senast? TH

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? jo bra:)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, jag älskar att prata i telefon

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? För typ 2 timmar sen

11. Vilken ögonfärg har du? gröna

12. När vaknade du i dag? 11:30

13. Vilken är din favoritjulsång? :S alla?

14. Vilken är din favoritplats? Åh jag vet inte

15. Vilken plats föredrar du minst? allmänna toaletter

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag hoppas söderut helt i ett annat land:)!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Alla monster som fanns under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Jessica och anna när vi busringde:)

19. Hur stor är din säng? 180

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Naken

22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 härliga kuddar

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Endast i tråkiga Piteå

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Det beror på. När jag är med kompisar släpper jag loss;D.

27. Vilken är din favoritglass? gammaldags vanilj

28. Vilken är din favoritefterrätt? jordgubbar och glass

29. Tycker du om kinamat?  Absolut.

30. Tycker du om kaffe? Jag skulle inte överleva utan kaffe.

31. Vad dricker du till frukost? Oftast kaffe annars juice

32. Sover du på någon särskild sida? Ja, på höger

33. Kan du spela poker? Jo, men är ingen höjdare på det

34. Tycker du om att mysa/kela? LOVE IT

35. Är du en beroendemänniska? Vad menas med det?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jo, faktiskt. 2 st(6 juni)

37. Vill du ha barn? Jo, minst 2 st:)

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Usch ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet! I alla lägen!

41. Vad spenderar du helst pengar på? nöjen

42. Äger du dyrbara smycken? Ne, det kan jag inte påstå att jag gör!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Plastik kliniken

44. Kan du rulla med tungan? Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag måste säga 2, Jessica och anna. Man kan få riktigt härliga skratt med dom två!

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Scotty doesn´t know

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en halvt uppäten paprika

50. Flirtar du mycket? Nej

51. Kan du byta olja på bilen? Japp! Har precis lärt mig

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Snälla pappa nej

54. Läser du någon dagstidning? Nej. när jag bodde hemma så läste jag PT

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Öh, hur skulle jag kunna dansa i bilen?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? lugna favoriter

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? handelslistan när jag skulle till ica

59. När var du i kyrkan senast? Oj, när mamma och fredde gifte sig tror jag:S

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Min svenska lärare Sara

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 vecka när vi var på patrullrix;P



0 har kommenterat

Boring

Fyfan vad jag är uttråkad!! Jag blir knäpp på att bara gå hemma. Jag måste skaffa mig ett jobb NU!  Jag vet inte hur många gånger jag har putsat bordet eller tagit trasan och torkat av tvrumms bordet ENBART för att jag städat hela lägenheten flera gånger om och nu är det slut. Ingen disk, ingen obäddad säng, golvet är inte skitit, ingen tvätt. Ibland brukar jag spara typ disken eller att damsuga när jag städar bara för att veta att då har jag något att göra imorgon. Jag går ständigt omkring och söker saker att städa här. Jaja jag hoppas att det har flyttat in några dammråttor imorgon så att jag kan damsuga!;)

0 har kommenterat

Jag bjuder på lite bilder

Jag tyckte att jag kunde bjuda på lite bilder från helgens bravader! Se och njut:)


0 har kommenterat

Kaffe på morgonen är som att ha ketchup till spagetti

Alltså vilken helg. Det var länge sen jag var så full. Men roligt hade jag fast kvällen slutade en aning för tidigt.
Jag håller just nu på att städa här hemma. Man har ju som inte så mycket annat att göra när man inte jobbar. Jag ska ta och ringa vaktmästaren och höra när han får tummen ur röven och komma hit och tapetsera om. Vi ska ju få omtapetserat i hallen och sanerat i toaletten. Jag tror det var hm  en månad sen han var hit och sa det. Pitebo är sega. Lollo har inte fått sina lister i hallen än och hon har ju bott i sin lägenhet i 1 år nu.
jaja nu ska jag dricka kaffe och förtsätta städa!:)


0 har kommenterat

Nagel fix!;)

Jag har haft skit tråkigt ikväll så jag tog fram mitt lilla nagelkitt och började fixa till mina naglar. Det blev jävligt bra faktiskt. Jag tycker inte om att ha långa naglar. Lagomt långa är perfekt. Annars kan man ju inte ens knäppa ett par byxor utan att en tagel sprättar iväg. Sen så tänkte jag att det kan ju vara kul att ha fina naglar om man ska festa!:)


 

 



0 har kommenterat

Kattjävlar!

JA kattjävlar! För ett par dagar sen så rev katterna ner en kruka i fönstret så den gick sönder. Synd tänkte jag men jag får köpa en ny. Inget fel med det sånt händer ju, right? Då idag får jag till stan köpte en ny kruka far hem och sätter upp den så fint i fönstret står och beundrar den ett tag och senare går jag till soffan med ett leende på läpparna och helt nöjd över den nya krukan. Efter 30 sekunder hör jag ett krasch i köket. Jag flyger upp och hoppas på att inget har gått sönder. Ja, vad möts jag av? MIN NYA FINA KRUKA ÄR I SMÅ JÄVLA MOLIKYLER! Kattjävlar säger jag bara.

Imorgon blir det mest troligt tjejfest hos Bea. Jag funderar bara på vad jag ska dricka isånnafall. Jag är så less cider. Jag funderar på att köpa sprit och dricka groggar. Sprit, juice och sockerdricka = Knull i mun!;)




0 har kommenterat

Sliten krigare!

Fan så skönt att vara hemma. Det var ett tag sen man var så här himla sliten. Det känns i kroppen att man har jobbat 13 timmar, Jag är trött, illamående & har en hemsk huvudvärk. Jaja jag ska inte sitta här och beklaga mig utan rättare sagt hoppa i duschen och gå och lägga mig!

1 har kommenterat

Jobb narkoman?

Nu kom jag precis hem från ena jobbet och ska snart iväg på det andra. Först öppnade jag på lyckobacken 6.30 och slutade 14.30 och nu på en halv timma ska jag dra mig iväg till mogården och jobba 16.00 - 21.00 och sen hem och sova för att åter igen stiga upp och jobba på lyckobacken klockan 8.00-16.00. Alltså kommer jag jobba 13 timmar i dag med en timmas rast. Härliga tider! Jag hoppas att det här kommer synas på mitt konto i november;P

Brorsan och Sofie hade tänkt komma hit ikväll men då skulle ju jag jobba. Men jag sa till brorder att dom fick gärna komma när jag hade slutat så jag hoppas att dom kommer förbi. Jag saknar lillbrorsan!;/

Ne, jag ska ta och frächa till mig lite och hoppa in i lite andra kläder!

Bye bitches!

0 har kommenterat

Snorhalka

Jag är och hälsar på Wikman. Jerkan kom också hit efter hon hade jobbat. Vi har suttit och kollat på resor. Vissa är riktigt lovande och vissa skippar man direkt. Hade det inte varit underbart att fara till ett varmare ställe och ligga på straden med en god drink?

Jag hade täntk börja bege mig hemåt till min lilla grisolle som sitter vid datorn och pussas lite. Jag är puss sugen idag. Plus att jag ska jobba imorgon 9-17.30 åtta och en halv timme. så jag skulle behöva hoppa i säng. not bad at all!

I just call to say i love you

Bye bitches



0 har kommenterat

Nyhet krusbär

Vilka härliga två dagar det här har varit. Man har jobbat, sovit, skitit, ätit och shoppat. Igår var det ju tjejkväll och jag drog med moderjord dit mot hennes vilja. Jag gick i täten och hon betalade, TACK mamma you know i love you. Det blev iallafall två koftor, två t-shirtar, 1 tröja, svarta legg jeans och två par öronhängen. Även idag efter jobbet blev det lite shopping, denna dag med Lollo. Två linnen, ett par skor och nylonstrumpor. Är det inte för roligt att köpa nya kläder och framför allt skor?

Pontus små syskon är här, Lina och Petter. Dom ska sova hos oss. Vi har varit bänkade framför tvn och sett idol och Just like heaven. Jag älskar romantisk komedi. Man drömmer sig bort en liten stund och blir kär i alla karaktärer.
Ne, nu har jag inte ro i kroppen att sitta här nå mer. Sängen skriker efter mig och jag tänker lyssna på den!;)
Bye bitches!


0 har kommenterat

Till startsidan