So fetch!

Ikväll har jag varit med jessica, bea, rebbi, olle, nico & öhman. Dock fick vi nte mycket gjort men men trevligt att se några andra ansikten.  Jerkan sov här inatt. Vi käkade middag och kollade film men jag somnade rätt tidigt. Jag har sett den filmen förr och den faller mig inte riktigt i smaken. Men i alla fulla fall så hade vi extremt trevligt och mysigt och det är de som räknas.

Jag har pratat med jessica i telefon 36 minuter. Stackars hennes telefonräkning när den kommer;) Jag har även klickat runt på internet och läst om droger och skit. Inget som jag håller på med eller något jag ska börja med men rätt intressant att läsa om faktiskt. Men jag kom fram till att det är liksom so last year.


Whatever, nu ska jag göra något annat än att sitta och häcka här framför datorn. Datorn är ju inte direkt fetch om man säger så.

0 har kommenterat

dream on little girl

Nu har jag slutat att jobba för dagen och nu är jag ledig i två dagar. Det tycker jag att jag förtjänar eftersom att jag praktiskt taget har jobbat en hel vecka i sträck. Jag ska klä av mig, krypa ner med Pontus och slå på en film eller serie för jag är EXTREMT trött. Jessica var här igår och hälsade på och vi satt ute på balkongen och babblade på gode så bra så vi glömde som bort tid och rum och hon for väl hem vid 2 tiden. Inte för att det gjorde något för jag kunde ändå inte somna vilket resulterade i att jag somnade eller rättare sagt slumrade till vid halv 6 imorse och skulle upp klockan 6. Därför ska jag lägga mig nu och sova i sådär 2 timmar och invänta ett samtal från Jessica för hon skulle nog komma hit idag och se en film. Men hon är likadan som mig och vill helst vila en stund efter att hon har slutat att jobba så man hinner varva ner litegrann och få känna att det är tyst en stund. Så jag tippar på att hon ringer efter 3 någon gång!:)

jaja, nu har jag inte tid med det här nå mer. Sängen ropar!

BYE BITCHES


0 har kommenterat

utlandet när jag slutar jobba!

Jag sitter och kollar på resor. Jag vill fara när jag slutar att jobba. Nu är det nämligen såhär att jag har varit på middag idag med släkten på pappas sida hos farmor och farfar. De ville tacka oss för att vi har hjälp dem att flytta till stan osvosv. Och dem ville även ge oss en sak så att dem fick se våra miner så de vgav oss det idag och inte när dem dör. I detta fall fick alla barnbarn 20 000 kr var. Jag fick en chock!! alla fick en chock förutom alla föräldrar som visste om det. så nu sitter jag och kollar på en resa. Det känns bra att jag kan reflektera tillbaka sen och veta att jag fick det av dem.


Jag vet att ni blev avensjuka nu och vet ni? JAG ÄLSKAR DET!;D








0 har kommenterat

Orgasm med stort O!

åhh jag sitter och kollar på nelly.com. Deras skor! jag sitter och dreglar. Det kliar i mina fingrar och jag vill ha näst intill varenda par dem säljer!


Skor to die for!

Ceduce You SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Levina SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Sophies SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM




0 har kommenterat

3 minuter = REKORD!

Shit  vad jag kan vara snabb om jag bara vill. Imorse skulle jag börja jobba kvart i 7 och vaknade av mig själv halv 7. Tror ni att jag fick panik? jag flög upp ur sängen, slet på mig det första jag hittade, borstade tänderna snabbare än vad ljuset går, satte upp håret i en tjorv och sprang in i bilen. När jag kollade på klockan så var den 06:33 så jag insåg att det bara hade tagit 3 minuter för mig att göra mig klar. Snacka om att jag är snabb.

det blir en tidig kväll. Jag ska hoppa i duschen och sen i sängen. Jag är helt utpumpad. jag har tappat all min ork och enegi. Vettefan vart den har tagit vägen men jag hoppas att den kommer tillbaka snart.



Jag VET! vi är extremt snygga!;)


0 har kommenterat

Pite Xtreme Watercross 2009

Jag måste bara säga att killarna som kör på vattnet är ju hur grymma som helst. I fredags var vi och kollade då killarna tränade i böle och igår var vi och kollade då dem tävlade. Dessa killar är ju då inget annat än duktiga. Om jag hade testat köra på vatten så skulle jag sjunka som en sten inom en sträcka av 2 meter.



 










0 har kommenterat

haha jag dör!!


En utvandrad stockholmares dagbok som flyttat till Norrland

9:e december
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort. Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12:e december
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen
snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Bob säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag
tror inte att det är möjligt. Bob är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e december
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men
jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet! Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e december
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa
en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e december
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme... Roligt..

17:e december
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget
att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20:e december
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Bob säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Bob ljuger också!

22:a december
Bob hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så in i h**vete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Bob att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom
han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!

23:e december
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!

24:e december
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han
som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på honom och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykat gömmer sig runt hörnet och
väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen.

25:e december
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!! Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog till den jäveln i huvet med skyffeln...

26:e december
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!! Och allt var HENNES idé... Hon går mig på nerverna...

28:e december
Fortfarande insöad. Satmaran gör mig galen.

29:e december
25 cm till. Bob säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e december
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvudet och kärringen har åkt till sin mamma...

31:a december
Eldade upp hela jävla hushelvetet Ingen mer snöskottning här!!

8:e januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig. Varför är jag fastbunden i sängen?


0 har kommenterat

Helgen!=)

Full ös i helgen. Eller nja, nästan!: ) i fredags så satt vi och drack lite grann hemma hos oss och sen for vi över till grannen. Stannade där ett tag och sen for vi hem igen och sov. Vaknade vid 1 igår och for och kollade då petrus körde på vatten. Gick inte så jätte bra men bättre lycka nästa gång!;D Sen följde Lina hem till oss för hon vill sova här så vi gjorde god mat, spelade Sims 3, kollade film och sen for hon och jag och kollade på fyllisar i stan.

Nu på ett tag ska vi fara till hammenviken och KANSKE bada. Lollo kommer snart så då ska vi bege oss. Sen kanske Petrus också skulle komma dit.

jaja nu har jag inte tid att skriva nå mer!



0 har kommenterat

Minigris

Pontus vill ha ett husdjur och det är en minigris. Jag förstår honom för dem är så himla söta när dem är små men som allt annat blir även dem stora och är absolut inte lite söta längre. Jag tror inte heller att han vet hur mycket dem där små liven kan skrika. Jag minns när Emma Marklund hade en minigris och den skrek massor. Men den var en av de sötaste djuren jag sett.  Jag själv skulle hellre föredra en apa. Men vi får väl se. Jag ska försöka få Pontus på andra tankar om det här.




Ingen kan säga att den här minigrisen inte är söt!


0 har kommenterat

Kattens dagbok;




783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...



0 har kommenterat

Delad tur

är det värsta som finns. vilken idiot kom på den turen från första början? jag vill slå hon/han i skallen med en sten. Snacka om att hela dagen är förstörd och sen är den bara allmänt hemsk. Under min rast idag for jag hem till morsan och sov på soffan. det var underbart härligt.

Imorgon jobbar jag 7 - 16 och sen är jag ledig på Onsdag. Då ska jag soooooova! den jäveln som väcker mig då kommer att ha satts sin sista potatis;)

Ne, nu ska jag inte bli långrandig utan jag ska sätta på lite Bones och försöka sova! 

0 har kommenterat

workout

Lollo kom precis hit och vi ska träna lite idag. vi funderar på att gå ut och gå, kanske runt hessel och tillbaka. Det är ju ändå en bit att gå. Sen blir det lite situps och dylikt.

Mamma och fredde var här går. Mamma hade med sig fiskgratäng, hur gott som helst. Två formar gick åt. Sen slog vi igång två filmer.  Knowing och The hunting in connecticut. Jag har redan sett båda filmerna men mamma och fredde ville se dem så. Om ni vill se en skräckis se då the hunting in connecticut. grymt scary film. Till och med fredde hoppade till.



Jag i kungsträdgåren förra sommaren


0 har kommenterat

Välkommen ohyra

Det har flyttat in några objudna gäster i våran trappuppgång, något som liknar gigantiska myror med vingar. Vi måste ringa antisimex på måndag för vi vill inte få in dem där äckliga varelserna i våran lägenhet. När dem är små så ser det ut som vanliga svarta myror men nu är dem stora med vingar, nej det är inte flugor. Vi gjorde ett tappert försök att döda dem med hårspray men helt utan resultat. Detta är inget annat än Disgusting!!











0 har kommenterat

You are not alone



0 har kommenterat

.


Amen shit så fruktansvärt snygga skor! Fattar ni vad det kliar i fingrarna på mig? frågan är om vi har råd att jag köper dom här. Pilla = FÖRÄLSKAD!
Ceduce Me Wedges SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


1 har kommenterat

lunchrast utan lunch

Klantarsel är vad jag är. Jag glömde lunchen idag. Tur är väl det att vi får äta med dom äldre om det finns kvar. Bara för att det alltid finns kvar mat så kommer det väl vara slut idag bara för att jag hade tänkt äta med dom. jaja, är man klantig så är man. Sen tog jag även fel snusdosa idag. Jag köpte en full igår och skulle ha med den idag men jag tog fel och fick den snusdosa som det bara var 3 snusar kvar i. det var tur att jag hade lite "reserv" ciggisar i bilen. 

Hojja, hur kommer denna dag att sluta om jag redan är så här himla klantig och virrig. Men allt har en förklaring och min är att jag har sovit kanske 2-3 timmar inatt.. Jag somnade där kring två och sen vaknade jag av att Henke ringde klockan fyra imorse och då gick det ju inte att somna om.

Ne, nu kommer lunchen och min rast är slut. Have a nice day fuckers!!

0 har kommenterat

.

Nu har äntligen min migrän gått över, eller gått över och gått över nu har jag bara en såkallad "vanlig huvudvärk" Jag har legat hela dagen och då menar jag hela det är som förens nu jag har tagit mig upp. Alla som har migrän kan nog hålla med om att det är det mest fruktansvärda man kan ha. Om jag tycker att migrän gör ont då vill jag inte fantisera om dom som har Hortons huvudvärk (Hortons huvudvärk är en sjukdom som gör att man har så fruktansvärt ont i skallen så inte ens morfin lidrar när den är som värst) Då kan ni ju fundera på HUR ont det tar.

Jag funderar på om jag ska fara och köka lite juice och frukt. Jag har inte ätit något idag och fick ett stort sug av frukt.

0 har kommenterat

.

Jag har fått migrän. Jag har inte sovit en blund inatt. Jag har bara väntat på att spy men det hoppas jag få slippa. Vilket betyder att jag är sjukanmäld från jobbet idag.

Jag har fått Mickael Jackson på hjärnan. Jag lyssnar inte på något annat än han. Jag har som alltid tyckt om honom men nu när han är död så älskar jag han. 







det här är inte till någon jag måste bara få säga det! SUBBJÄVEL!!


0 har kommenterat

Jag kom inte på någon rubrik

Ännu en arbetsdag att vakna upp till, inget mig emot. Idag ska jag jobba på 1A stället för på 2A. Jag har intro på 1A eftersom att jag ska jobba där den 15 juli till 16 augusti. Egentligen så hdae jaginte behövt någon intro för jag har redan jobbat där en helg i maj. Men vadå? jag får ju ändå pengar så dum hade jag ju varit om jag hade sagt att jag inte hade behövt ;D

Ojojoj, lollo var här till 4 imorse. Vi lekte lite spion både över internet och genom vårat köksfönser. Ni kanske fäörstår då om jag var trött idag när jag skulle masa mig upp. Oh yes! 

Ne, nu ids jag inte sitta här och lalla nå mera. 

Ha det bra fuckers!


0 har kommenterat

Äntligen!

Nu är vardagsrummet klart och jag är inget annat än super nöjd. Fredde är en riktig pärla som har tapetserat åt oss.
Ni minns väl hur det såg ut före?


Före!





Efter! nog är de skillnad!;D



Nu ska jag gå och se lite grann om mickael jackson. Hans begravning är idag på tv och sen ska vi till mamma och äta tacos. Mumma




2 har kommenterat

Det har inget slut

Jag vet snart inte vart jag ska få plats med allting. Varje gång mamma kommer så har hon med sig något som hon har hittat som jag äger. Idag kom hon och väckte mig och då hade hon med sig tre påsar med kläder som jag inte rymmer någonstans. Vi har bara en garderob med hyllor och resten kan man bara hänga i. Jag måste fixa det här känner jag. Jag hatar att ha saker liggandes överallt. 

Jag tror inte att jag och Pontus har varit ensamma en enda dag sen vi flyttade in för en vecka sen. Det är alltid någon här. En dag kom jag hem från jobbet och ingen var här inte ens Pontus och jag kände bara tystnad. Hur härligt som helst. Jag tror att jag hann vara hemma i 3 minuter innan det plingade på dörren. 

Fredrik ska tapetsera idag. Fondväggen ska upp i vardagsrummet och den där äckliga röda tapeten är snart ett minne blått. Så himla skönt att jag slipper se det där fanskapet nå mer. 


0 har kommenterat

Vissa verkar sakna finess

Varför är det så att vissa människor helt saknar etik och finess? Ingen medkänsla för andra människor, ingen sympati ingenting.

0 har kommenterat

Ryggen = paj

Min rygg har jävlat pajjat. Jag har svinit ont och överväger starkt att fara till en naprapat. Jag måste sitta som en ostkrok med ryggen annar tar det för ont. Jag känner att jag har lyft allderles för mycket själv. Men man är ju så dum och säger att det går bra. Jaja är huvudet dumt så får kroppen lida.

Jag börjar klockan sju imorgon så jag måste sova, sen är jag ledig måndag, tisdag och sen börjar jag klockan 4 på onsdag så det blir lite långledigt.

0 har kommenterat

Vilken dag

Åh, nu har vi valt tapeter till vardagsrummet och det kommer att bli fantastiskt bra! Vi har varit och lallat om kring hela dagen känns det som. Först var vi och valde tapeter, sen jysk för att kolla på ett bord vidare till öb, for till pappa och åt middag och sen hem.

Jag hålle rpå att sola upp ett bad nu som är klart vilken sekund som helst så vi ska gå och lägga occh där en stund och sen blir det sängen för en viss pernilla jobbar imorgon. Men det gör inget! medans ni sprättar pengarna så rullar dom in på mitt konto så kyss er i häcken!;D

0 har kommenterat

Our lovley apartment in pictures



Såhär ser våran hall ut. Vi får se om det blir om tapertserat eller om det blir gult. Om pitebo inte skulle tapetsera om så kommer vi inte göra det, kostar ju ändå pengar.



Våran toalett. Här ska det saneras och då river dom ner allt kakel så att vi får det bytt och sen får vi nytt golv och ett nytt badkar:)



Våran egentligen walk in closet som istället fick bli Pontus datarum.



Såhär ser vårat kök ut som jag absolut älskar! Här ska det inte göras så mycket förutom att byta bänkskivor.





Tvrummet. Jag vet vad ni tänker men lugnt den röda frukansvärt fula tapeten ska bort och vi ska sätta dit någon form av grå tapet. Sen så ska vi köpa ett bord också men måste vi upp till IKEA och en ryamatta är påväg;) och jag vet, tv:n är lite old school men den får duga tills vidare!





Här är då sovrummet. Inget ska göras här inne förutom att köpa en ny sängram. Men det blir senare. den som vi har nu fungerar allderles utmärkt.



Sist men inte minst, våran balkong. Finns inget bättre än att ha en balkong att gå ut på. Mamma har sponsrat med blommor ;P



Nåja, nu har ni fått ta del av hur vi lever och bor. Vi ska slå på en film nu The notebook. Jag har sett den tusentals gånger och jag gråter VARENDA gång jag ser den så jag lär väl göra det ikväll också.

Ha det bra! Puss & kram


2 har kommenterat

Jobb,jobb,jobb

Nu har vi nästan fått allt på plats och jag är hur nöjd som helst!:) Jag ska fara och jobba på ett litet tag och såfort  jag har fått internet på min dator så lägger jag in bilderna på lägenheten. 




0 har kommenterat

Jävla äckel?

Vad är det för vider som har bott här egentligen? här har vi stonkat på hela dagen.. Burit grejer fram och tillbaka SVATTATS som en jävla gris. Nu längtar man efter att ta en dusch och vilket jag gjorde. Jag mådde hur gått som helst bara satt och nöjt av vattnet. Sen kommer pontus in och ska duscha med mig. Mysigt värre! tills vi möts av en syn som ingen vill se. 

ÖVERSVÄMNING I HELA TOALETTEN! Dom som har bott här före oss har inte ens ränsat avloppet så det är fullt med allt deras fitthår och allt vad dom har hållt på med där inne! Pontus var iallafall modig och stoppade ner handen vilket jag aldrig skulle kunna göra! Hans hand luktar fortfarande gammalt fitthår och bajs efter att ha tvättat händerna 10 gånger. Ändå tappert gjort av min älskade sambo!;D

Nu måste jag sova. Jag börjar jobba klockan 7 imorgon till halv 5 men jag ska nog jobba in lunchen så att jag kan sluta halv 4. Nu är det första natten i våran lägenhet. Spännande!;>


1 har kommenterat

Till startsidan