I've been waiting on my own too long And when you hold me like you do It feels so right

Alltså, det hände en sjuk grej nyss!

Jag har sömntabletter men är inget större fan av dom så jag tar en en gång per halv år typ. Men ikväll så tänkte jag ta en för att jag har sovit så dåligt dom senaste dagarna, eller veckan så vilket jag gjorde. Jag la mig i sängen och mycket riktigt så blev jag trött, riktigt trött.
Jag blundade och kände att jag höll på att somna, och sen en mico sekund somnade jag till, vaknar och är hur pigg som helst? Betyder de att jag är utvilad nu?

Nu vågar jag inte ta en till för då är jag rädd att jag inte vaknar imorgon bitti ( jag börjar jobba klockan 7) eftersom att upplösningstiden på tabletterna är så lång.. Varför, varför, varför kunde jag bara inte få somna? jäkla skit!

0 har kommenterat

Together can never be close enough for me

0 har kommenterat

We must stand together. Theres no giving in

Jag sitter på jobbet och jag precis avverkat lite mer än halva natten, 4½ timma kvar innan hemgång. Jag sitter och beställer kläder hej vilt, fast jag egentligen inte har råd! Men jag kan gärna leva spartanskt eftersom att kläder gör mig glad, riktigt glad! och eftersom att jag städigt har ett återkommade problem "-En garderob full med kläder, men aldrig något att ha på mig, så känns de som en bra sak att fördriva tiden med.

Jag skulle vilja köpa lite nytt hemma också. En ny soffa hade varit som toppen på moset, men där har jag blivit stoppad. En ny säng hade ju inte heller varit fel, och för att inte tala om ett nytt matbord?! Varför inte en hel renovering av nya saker? Gosh, tänk om man skulle ha gift sig rik!

0 har kommenterat

How can we fall asleep at night? When something's clearly wrong 

 0 har kommenterat

Till startsidan