Take me to your hideout one more time






Jag mår som en påse med skräp. Hosta, snorig, ont i kroppen, kallsvettas och yr. När jag har klätt på mig blir det att kolla upp vad som finns här hemma i medicinskåpet och sen till apoteket för att köpa de som fattas. Jag ska fan inte bli sjuk, inte nu! Jag har inte tid att vara sjuk. Jag har allderles för mycket på agendan den här veckan för att hinna med att ligga hemma och må skit.


0 har kommenterat

Det är skillnad på att ha en kuk och att va en kuk och jag är beredd att gå i döden för din rätt, döda mig ifall jag inte har rätt







0 har kommenterat

One of us is cryin, one of us i lyin in her lonley bed, staring at the ceiling wishing she was somewere else insdead

Att ställa klockan tidigt en dag då man egentligen kan sova hur länge man vill för att träna, de är karaktär. Jag som älskar att sova och speciellt länge, ställde klockan på 9 (vilket jag inteskulle ställa klockan på en ledig dag) för att fara till korpen och köra ett spinning och corepass. Dag träning kan nog vara de bästa, man har tränat och sen hela dagen kvar. 

Förresten, jag heter Pernilla Häggström och jag är en shoppoholic! Efter träningen idag så skulle Rebecca in på systemet och sen följde de med ett par nya jeans och en tröja hem till mig. Det går inte att vara på stan utan att jag ska handla nått, Fönstershoppa är inte länge ett alternativ för mig. Det ha nya kläder är för mig samma känsla som att vara nykär de pirrar i magen, de är verkligen zsa zsa zsu!



0 har kommenterat

Historian upprepar sig men slutar alltid likadant

Helg, middag på challenge, världens bästa kollegor, skaburbian, leopardtyg, sky höga klackar, Det här kommer bli så jävla awseome!

0 har kommenterat

Hjärtat sitter utan på och slår inte som det brukar slå









0 har kommenterat

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Idag hade jag ställt klockan på 9.15 för att starta dagen med ett spinning + corepass. Jag och Rebecca for dit, kanske inte så fullt laddade men då vi gick därifrån.. som två nya människor. Efter dom passen så har resten av dagen gått hur lätt som helst. Nu ska jag snart fara iväg och jobba några timmar, förhoppningsvis går dom fem timmarna lika lätt som timmarna som har gått.

0 har kommenterat

Om du alltid berättar sanningen så behöver du aldrig lägga något på minnet









































0 har kommenterat

When I wanted to cry I couldn't 'cause I wasn't allowed, When I wanted to call you and ask you for help I stopped myself and when I wanted to tell you I made a mistake I walked away

idag vaknade jag halv sex, pigg som en lärka..Vad är de för fel på mig? jag har inte vaknat såhär tidigt sen jag var sex, sju år utan att ha ställt en klocka. Jag ligger fortfarande kvar i sängen med laptopen i knät och myser med lite musik. Jag har fastnat i ett mellanting.. för trött för att stiga upp men för pigg för att somna om!

0 har kommenterat

So far away from where you are. I’m standing underneath the stars. And I wish you were here

Jag brukade tro att allt kom med åren. Och jag vet att mina inte är många men är man nyfiken lär man sig snabbt och allt nytt känns snart gammalt. Jag blir mätt fort men är duktig på att bli hungrig igen och jag älskar ju att bli matad med chokladbollar. Säg mig när fan är man vuxen egentligen? Jag älskar att vara vuxen. Jag älskar att betala mina egna räkningar för mina egna pengar och äta mat jag själv har jobbat ihop. Men ibland blir man tonåring och dricker fyra öl för många och ibland är man barn och pekar finger åt tvättkorgen. Men det är inte så jävla lätt att vara vuxen. Men det var inte så jävla lätt att vara sex år heller när man blev retad för nästan allt och var så himla kär i killen två bänkar bort. Alla vuxna säger att livet var så himla enkelt när man var barn. När ens största problem var den där mjukiskaninen man råkade tappa bort en eftermiddag. Men som jag minns det gjorde det lika ont som det gör idag att få ett nej. Nästan mer ont. Jag har alltid varit övertygad om att smärtor snarare bara blir mildare med åren. Förhoppningsvis, för jag vet inte om jag orkar vara såhär för alltid. Helvete vad jobbigt livet ska vara ibland.



0 har kommenterat

Please stop me. Don’t let me run






0 har kommenterat

My head is roaring like a waterfall. Give me everything or not at all

Jag vet inte vad jag ska säga. Den krassliga uppdateringen har en sådan självklar förklaring. Jag har inte utnyttjat livet såhär mycket på flera år. Jag har inte jobbat så mycket, umgåtts så mycket, gjort så mycket. Varje dag är händelserik även om vissa dagar är roligare än andra. Framför allt så är livet spännande. Det är nervkittlande. Ibland känns allt så mycket i kroppen och det är svårt att förklara exakt vad det är. Det är inte smärta, det är inte lycka. Det bara är där, starkare än någonsin. Jag har lärt mig att uppskatta människors vänliga gester och vackra sidor mer än förut. När någon är snäll mot mig så stannar jag upp och låter den känslan fylla hela kroppen. Uppskattningen i att ha människor runt omkring som är så snälla mot en. Det är som att plötsligt se klart vad det är man faktiskt har i sitt liv. 

 

Jag antar att jag är tacksam. Så väldigt tacksam över det jag har. Och att jag för första gången på länge ser klart.



0 har kommenterat

I stare at my reflection in the mirror, why am I doing this to myself?





Trött och sliten krigare och mer än hälfen kvar av natten att jobba.. det känns som att de kommer att bli en riktigt lång natt.



0 har kommenterat

What if God was one of us























0 har kommenterat

you don´t know how strong you are until being strong is the only choise you have

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt men jag är livrädd att fastna här
Nu kan det vara försent att säga som de är.


0 har kommenterat

De blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans







ja, de blir bättre för oss


0 har kommenterat

Till startsidan