Idag är det min tur!

Ikväll blir det utgång. Äntligen är det min tur att få gå in på PDOL och festa loss. Jag sitter just nu på jobbet och bara väntar på att klockan ska bli 5 så att jag får sluta och fara hem och göra mig klar för att senare gå över till Martina som har fest och börja korka upp. Tonight will be a good night!;D




5 dagar kvar!



0 har kommenterat

Aldrig mer, ALDRIG!

Idag är sista gången som jag städar dom här jäkla trappuppgångarna och sen slipper jag det. Jag ska seriöst ALDRIG mer städa en trappuppgång i hela mitt liv igen. Nu har jag städat i ca 7 månader en gång i veckan och nu är jag fri från det här fanskapet.. nu är jag less. Att varje vecka måsta tänka på när man ska städa och när man ska ha tid. Ibland har man inte ens haft tid. Tack gode gud för att jag nu härdanefter slipper!!








0 har kommenterat

I wanna run to you

Gosh vad jag är trött idag. Jag är en levande zombie. Just nu önskar jag att klockan kunde vara 21.30 så att jag kunde få lämna jobbet och hoppa ner i sängen. Jag tror att jag kommer att somna direkt jag kommer hem. Jag ska iallafall lägga mig i sängen och göra ett försök. Varför måste dagarna gå så fruktansvärt sakta, bara för att man vill hem och sova eller?

Nåja, vad säger vädret idag då? satan vad kvavt det är ute. Luften står ju helt stilla och man märker då ingen skillnad på ute och inne. Och tydligen så är det sånt här väder i småland också. Hur ska jag palla det då? jag kommer ju att . Det är 7 dagar kvar innan jag och martina sticker iväg dit på en liten 5 dagars semester. Som jag längtar!!;D




over and out!

0 har kommenterat

Piteå super och spyr

Nu har då pdol sparkat igång!:) Igår gick vi ut och tog några kalla och som att det var kul. Vi satt först på challange och surrade och sen gick vi och kollade runt på området och sen vidare till statt där det var fullproppat som vanligt. Det är inte kul då det är sådär mycket folk och man måste typ armbåga sig fram. Nåja, vid 1 tiden knallade jag och martina hem eftersom att vi jobabr idag. nu är det bara vänta tills lördag då jag ska in nästa gång men då blir det inte lika lugnt som igår utan då blir det party för hela slanten!;D


Ne, jobbet kallat!











0 har kommenterat

.

Först nu är jag hemma efter att ha jobbat hela dagen. Jag for direkt från jobbet och hälsade på mamma eftersom att dom har varit borta i en vecka.
Just nu skulle jag vilja sova för jag är sjukt trött och ändå somnade jag vid 12 inatt? jag borde vara piggare eftersom att jag brukar vara vaken till iallafall 2 på nätterna. Nåja, ingen vila här inte utan jag och martina ska och springa på grisberget. Vi tar en promenad dit och sen springer vi och sen promenad hem. Jag måste få säga att det är grymt kul att springa då man orkar!:)



Eftersom att jag inte har en bild att lägga upp som passar till det här inlägget så rotade jag lite på datorn och hittade en grymt rolig bild på martina. Se och njut!;D



Vad hände?


0 har kommenterat

Pirr

Jag har massa fjärilar i magen. Det måste vara tusentals iallafall flera hundra! Det pirrar så mycket i magen på mig så jag kan nästan inte sitta still. Jag pendlar mellan att försöka att andas normalt och hyperventilera. Sen mitt i allt så kan jag komma på mig själv att jag inte andas alls och måste då påminna mig om att ta några djupa andetag. Det kittlas. 
Jag känner hur jag bara blir mer och mer nervös och fjärilarna blir bara fler och fler. Dom växer eller försökar sig i min mage. Samtidigt som det är lite obehagligt så på något sätt så vill jag inte att som ska försvinna heller. Jag är nervös och fullkomligt livrädd men samtidigt så är jag fruktansvärt förväntansfull!

0 har kommenterat

10 dagar kvar snart 9!:D

Då fick man lön på kontot idag och fick känna sig lite små rik för några minuter. Men då har man nu betalat alla räkningar och vips så blev det genast mycket mindre på kontot. Det känns ju verkligen super bra. och vänta lite... augusti månad har inte ens börjat än?! hur fan detta ska gå den här månaden äe för mig en gåta.. Jag har nog inte ens råd att gå till pdol och sen ska jag och martina resa ner till småland 5 augusti till 10 augusti. Jaja hur detta ska gå återstår att se. Wish me good luck!!






0 har kommenterat

Byter ögonfärg

Beställda



0 har kommenterat

Inte ett dugg bakis!

Det blev en impusfest igår.. Jag skulle vara nykter men det slutade med fest hos mig istället. Det var skit kul men jag sket i utgång för det var så jävla mycket folk och kön var så lång så jag ides inte så där så jag vände på klacken och gick hem. Lika bra det för idag mår jag toppen. Jag vaknade klockan 8 imorse och var pigg som en lärka:)







0 har kommenterat

Lenare kan man nog inte bli!

Tre ansiktsmasker, pilade rötter, pilade händer, färgade ögonbryn och målade naglar senare så känner jag mig som en ny människa. Det känns som att jag är nyfödd och just nu kunde jag nog inte må bättre. och som vi har surrat! Alltså, jag tror varken jag, Jessica eller Anna är riktigt friska. Vad vi har gjort när vi var yngre får förbli en gåta för er men jag tror inte riktigt att det är normalt!;) Kul har vi då haft och det ska absolut fler kvällar som den här!



Tack för ikväll brudar. Ni är galna men jag älskar er för det!:)













0 har kommenterat

.

Ikväll blir det tjejkväll hos Jessica. Mys! det blir en massa typiska tjejsaker som ansiktsmasker, måla naglarna, färga ögonbrynen, surra, och självklart några vinglas!;D Jag tror att det blir en toppen kväll. Det ska bli skönt att pyssla om sig själv lite och jag känner att det är precis vad jag behöver just nu.








0 har kommenterat

1 vecka och 6 dagar

Oj, vaknade nyss. Jessica ringde och väckte mig men det var väl lika bra det. Annars hade jag nog inte alls vaknat idag. Vad står på dagens schema? jo, stan och dricka en kaffe med jessica och simon, hem och fara ut och springa och ikväll blir det lite tjejkväll hos jessica. Vi ska bara ta hand om oss själva med lite manikyr och sånt!:) trevligt trevligt.









1 har kommenterat

All i have!

Då har man arbetat klart för den här veckan och har nu gjort helg. Känns kanon bra! nu är det bara en vecka kvar av sommarvicket men då bär det av till nya äventyr!;D

Idag efter jobbet så har jag inte gjort många knop inte.. kom hem och dök ner i sängen och vilade en stund, gick på promenad med Martina och emma och senare gick jag upp till Jessica för att surra ett tag över ett vinglas. Mycket trevligt avslut på den här dagen.











0 har kommenterat

Grattis Simon!:)

Idag fyller världens bästa simon 20 år. Grattis på dig vännen!:)

Idag så blev det en rejäl sovmorgon till klockan 12 men det finns en bra förklaring på det och den är att jag somnade inte förens halv 5 imorse. Jag kunde verkligen inte sova och min lägenhet kokade av värme och hur bra går det att sova då? jag vet inte hur många gånger jag vände fram och tillbaka på täcket för att det skulle bli kallare.
Nåja, iallafall så ringde Simon vid ett och frågade om jag ville följa till stan och svaret på det var ju självklart ja. Jag har inte shoppat något den här månaden så det kliade lite i fingrarna. Dock var jag nog mest smakråd till herr Öhman men det var lika trevligt och jag fick komma hem med två påsar iallafall!:)

Nu har jag precis kommit ut ur duschen så nu ska jag fixa till mig lite och sen bär det av med anna till svensbyn och efter det blir det en promenad!:)


Over and out!

0 har kommenterat

I wanna know what love is!

I've gotta take a little time.
A little time to think things over,
I better read between the lines.
In case I need it when I'm colder

In my life there's been heartache and pain,
I don't know if I can face it again,
can't stop now,
I've travelled so far to change this lonely life...

I wanna know what love is!
I want you to show me!
I wanna feel what love is!
I know you can show me!



0 har kommenterat

Måsten!

Idag har jag massor att göra. Grymt jobbigt. Men jag måste verkligen städa och min tvättkorg är fullproppad så jag måste tvätta. Verkligen super kul!:P men det måste ju göras om man vill ha rena kläder och rent i lägenheten. Synd bara att jag måste göra det. Mamma, vart är du när jag behöver dig?;) skämt och sido!

Igår blev det en lugn och städad kväll. Peppar peppar!! Det här är första gången på jävligt länge som jag vaknar upp dagen efter jag har festat och INTE har ångest. Helt otroligt! men jag hade riktigt roligt och såhär ska det fortsätta. Nu blir det då nyktert fram till PDOL:)

Nu ska jag börja bocka av lite måsten men först ska jag dricka lite kaffe!;P









0 har kommenterat

Jag älskar dig. Har alltid gjort och kommer alltid att göra!

Det här har jag tänkt skriva länge och länge tänk ägna åt dig. Mitt största hatobjekt när jag var liten, Den jag alltid bråkade med och den jag alltid avskydde men innerst inne älskade mest av allt på hela jorden. Den människa som alltid skulle vara liten i mina ögon. Han som jag ska och kommer att skydda, försvara, stötta och ha gränslös kärlek till i hela mitt liv!

Sen du föddes så har jag alltid känt ett stort ansvar till dig, min älskade lillebror. Fast du nu är vuxen men i mina ögon fortfarande är liten. Jag kommer alltid att finnas för dig. Min dörr står alltid öppen när du behöver! Om jag fick önska så skulle du få ha ett oändligt liv iallafall att jag får dö före dig för jag skulle aldrig någonsin klara av att förlora dig, den smärtan skulle vara för stor för mig att klara. Du är och förblir min lillebror och jag kommer alltid att älska dig, glöm aldrig det!






1 har kommenterat

Måste ses!

Oj så rörande film. Jag började stor gråta!:P



0 har kommenterat

Där spriten går in där går vettet ut!

Från och med denna dag så ska jag aldrig mera dricka alkohol. ALDRIG! vad är mitt problem? Först och främst så gör jag alltid illa mig. På examen så ramlar jag och får en spricka i knät plus en inflamation och nu har jag klämt fingret i en jävla bildörr. Fingret ser nästan ut som en balong och skiftar i färg mellan lila, blått och svart. Läckert! sen för det andra! jag ska alltid prata i telefon, VARFÖR?! varför, varför, varför? man säger ju ändå bara saker som man inte ska säga!!!! nedå, men klart att jag ska göra det så att man har suuuuuuuuuuuper ångest dagen efter. Ne, jag ska slänga bort min telefon så att alla vet. Jag ska inte vara kontaktbar på det senaste året och sen ska jag låsa in mig i min lägenhet eller kanske flytta till någon grotta.

Sen vill jag bara tacka mig själv för att jag är en jävla idiot. Det är precis vad jag är en stor jävla IDOT!

1 har kommenterat

I have flaws and sometimes i even sin!

Då har man slutat att jobba för idag. Grymt härligt. Imorgon är det åter igen jobb och på kvällen blir det vikariefest på bygget. Det ska bli sjukt kul att träffa alla vikarier utanför jobbet. Dock känner jag inte lika stort sug för att supa dels för att jag var inte sugen på att festa och jag börjar jobba klockan 7 på torsdag. Menmen! det är till att härda. Jag ska inte alls dricka mycket och jag ska ta det lugnt jag tror inte ens att jag ska gå ut, men det återstår att se. Men jag ser fram emot det som attans. Jag tror att det kommer bli grymt lyckat!:)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla lite sex and the city och förhoppningsvis så somnar jag före klockan 12!:)



Längtar!




0 har kommenterat

Hard work work!

Shit, jag jobbar kväll idag och jag har aldrig jobbat kväll sen jag började mitt sommarschema!:p jag har alltid fått byta bort kvällarna till dagturer för jag hatar att jobba kväll. Som idag 11-21.31! jag menar, vart tog dagen vägen? och idag då jag steg upp så var jag minst lika trött som då jag ska stiga upp klockan 6, och då jobbar jag hellre dag! nåja, det ska nog gå bra:)


Om folk bara kunde förstå hur jäkla bra jag mår. Efter att ha mått dåligt i flera år så känner jag mig fri nu. Jag mår bra, de ni!

0 har kommenterat

En dag kvar!

Nu har jag snart jobbat mina 6 dagar av 7 och imorgon är jag ledig! känns helt jävla awesome. Jag ska sova hela dagen. Jag ska stänga av telefonen så att den inte ringer. Och sen då jag vaknar? då ska jag somna om !!

0 har kommenterat

26 dagar kvar!

Jag sitter och drömmer mig bort lite. Jag drömmer mig bort till min drömbubbla. För jag lever i en sån. En bubbla full av romantik, de perfekta livet, de perfekta förhållandet, kärlek.. Ja, ni vet! Fast jag vet ju att verkligheten inte riktigt stämmer överens med min bubbla så fortsätter jag att hoppas. För att det är de jag lever för, hoppet!



0 har kommenterat

Kan bara inte sluta att le!

Det här har varit en bra dag. Grymt bra dag!:) Det var lite segt att stiga upp i morse men annars så har dagen rullat på riktigt bra. Jobbat, utflykt med jobbet till jävre, middag med anna, förföljd av en neger & slutligen en romantisk film med Anna och Jessica. Ett perfekt avslut på den här dagen.

Imorgon blir det att jobba. Jobbar hela helgen och efter jobbet så blir det promenad och en lång sådan! Sen efter att det är gjort så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kanske att man drar en sväng på stan och kollar på lite bilar!:)

Nu är det att hoppa i duschen och sen vänta på ett efterlängtat samtal!^^,








0 har kommenterat

28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:


1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be ossi nte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.



0 har kommenterat

Bränd!

Herregud, vi har varit ute hela dagen idag på jobbet och jag ser ut efter det kan jag tala om. Jag har bränt mig BIG TIME! Jag tyckte att det sved på ryggen och axlarna och då jag går till spegeln så är jag kräftröd och man ser precis vart mitt brottarlinne har suttit. Det värsta är nog att det kommer att bli värre ikväll och jag kommer säkerligen ha tredubbelt så ont. Då kan vi ju alla räkna ut hur jag kommer att sova inatt, Awesome!!


Nu tar jag på mig mina vikter runt fotlederna och tar mig en promenad!

0 har kommenterat

Jag är helt död!

Idag har jag verkligen överträffat mig själv och allt som jag trodde att jag orkade. Jag och Martina har lagt i högsta växeln just nu och jag tror aldrig att vi har motionerat såhär mycket på en och samma dag under våra 20 respektive 21 år. Vi började med en rask promenad på 5 km imorse senare hem och ut på stan och köpa träningsbyxor plus vikter som vi ska ha runt fötterna och så gav vi oss ut på grisberget och sprang? Sen till hammenviken för ett snabbdopp och efter det hem till Martina för att träna mage och triceps. Helt otroligt! Nu jädrar ska kroppen bli lite fastare!:D

Nu blir det en dusch, ringa ett efterlängtat samtal och sen sova. Jag kan lova att jag kommer sova extremt gott inatt!;)












0 har kommenterat

Kapa bort min hjärna, snälla!

Huvudvärken som kom inatt sitter fortfarande kvar. Den vill bara inte försvinna. Jag trodde att den skulle ha blivit bättre då jag hade legat och vila en stund på min rast men icke det eller då jag hade druckit kaffe. Men efter 10 kaffekoppar och 30 minuter i ett tyst rum så konstaterar jag att den har kommit för att stanna.
Just nu önskar jag bara att någon kunde komma och såga bort övre hjärnan och gräva ner den långt bort. Jag har snart inte så många alternativ kvar att testa, förutom att vänta ut huvudvärken tills den själv känner för att försvinna.

0 har kommenterat

.

Dra mig baklänges vad trött jag är. Jag vet inte hur sent jag somnade inatt men sent var det. Jag gick och la mig där vid halv 11 men fick världens huvudvärk och kunde inte somna. Sist jag kollade på klockan så var den halv 2 och jag var uppe ett bra tag efter det. Och alla vet ju att då man ska upp och jobba så blir man stressad med att somna. Man ligger och kollar och räknar hur många timmar det är kvar innan man ska upp och då är det ju kört.
Nu är jag som en zombie. Jag har stått i duschen i 20 minuter i hopp om att bli lite piggare, icket! förhoppningsvis blir jag lite piggare då jag kommer till jobbet och får i mig lite kaffe.
Men ikväll blir det en tidig kväll och det vill jag lova!:)

Nåja, jobbet kallar!






0 har kommenterat

Till startsidan