Open your eyes

Tillbaka till jobbet åter igen. Jag hann inte alls göra det som var tänkt idag eftersom att jag sov till två och sen var de mycket skönare att sitta på balkongen med jossan och dricka kaffe. Jag hann däremot fara och hälsa på mamma på sjukhuset i en timma.

Inatt ska fördriva tiden med att beställa kläder. Det blir dyrt att jobba natt eftersom att jag har råkat göra de till en vana att sitta och klicka hem en massa fint -speciellt skor!
Imorgon är de bara en natt kvar att jobba och sen är jag ledig. Så skönt de kommer att bli!

0 har kommenterat

I know you´re somewhere out there. Somewhere far awayForgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
0 har kommenterat

I wanna wake up where you are. I won’t say anything at all

Precis hemkommen från en lågkväll på jobbet. Dagen har faktiskt gått fort och de var rätt skönt att fara på jobbet idag fast det är 8e dagen i rad och att jag faktiskt nästan halv sov då jag satte mig i bilen. När jag for fick jag chansen att lämna all skit som måste göra hemma. Jag bara bara jobbat 10 timmars pass dom här åtta dagarna så då kanske alla kan räkna ut hur de ser ut här hemma. Jag har knappt hunnit hem så ska jag sova, upp igen och till jobbet. Jag ska försöka hinna tvätta och städa imorgon innan jag ska jobba natt eller hinna gör jag ju men det handlar nog om att orka. Det är två dagar kvar att jobba och sen är jag ledig, iallafall en dag!:)

På fredag blir de att vara på stugan, de är fiskepremiär. Som jag längar! Jag älskar att fiska så de ska bli riktigt kul. Självklart kommer de att slinka ner en och en annan öl också eftersom att de finns bastu och badtunna där. Jag hoppas på att vara ledig hela helgen faktiskt så att jag hinner träffa mina vänner också. Det känns som att de var allderles för länge sen som jag kunde vara med dom en hel dag och bara umgås utan att fara till jobbet. Med andra ord -är jag ledig lördag så är min dag/kväll reserverad endast för mina pinglor!:)Jag hade gjort allt för att göra dig lycklig!


0 har kommenterat

Broken and used. Scared and confused

Jobb i helgen, nattjobb. Det blev jobb sju dagar i rad den här veckan. Jag ska försöka att inte sova så länge i helgen så att jag hinner umgås med nå kompisar.
jag har snart tänkt hoppa in i duschen och göra mig klar så att jag har tid med annat innan jag ska iväg ikväll.

Förra helgen var jag ledig FYRA dagar i rad. Ärligt så minns jag inte sist jag var ledig så många dagar i sträck. Det var underbart att få vara lite ledig. Men nu kommer jag få en fet lön så jag funderar på att följa med Martina och Jossan till Stockholm i Juni innan jag börjar på schema för en liten mini semester. Det känns sjukt lockande.. fara i väg och lämna Piteå i ett par dagar...

0 har kommenterat

Lips that felt just like the inside of a rose

I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair.
I hate the way you read my mind.

And I hate it when you stare.

I hate you so much it makes me sick

I hate the way you're always right.
And I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh
Even worse when you make me cry.

I hate it when you're not around
And the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you
Not even close, not even a little bit, not even at all0 har kommenterat

We’re ten thousand miles apart. I bet california wishing on these stars0 har kommenterat

how can you live with yourself?

Jobben fortsätter att rulla på för mig. Den här månaden har jag 100% och om jag skulle få några mer dagar nu så blir de över 100%. Idag ska jag jobba natt och sen har jag sex nätter inbokade då jag ska jobba. Det känns bra att kunna planera lite. Dock hoppas jag att jag får vara ledig i helgen och vila upp mig. Jag har nämnligen lyckats bli as förkyld, igen.. jag snorar, kallsvettas, hostar osv. Jag tror att jag hade lite feber igår.. så de hade varit skönt att få ligga en hel dag och bara få bli frisk.

Annars händer de inte nå annat spännande. Jag har ingen tid över åt något annat än jobb och jag saknar mina vänner massor. Jag längtar tills sommarschemat börjar för då kommer jag att ha massa tid över.


nu ska jag städa lägenheten och sen ska jag sova en stund så att jag orkar jobba inatt!'over and out!

0 har kommenterat

Let's have a toast for the douchebags, Let's have a toast for the assholes, Let's have a toast for the scumbags, Every one of them that I know

Min lägenhet ser ut som skit IGEN. Fyfan vad jag är less på att städa de här hemmet. Jag vill bara kräkas på de! Jag ska göra ett ryck och få undan allt innan jag ska jobba inatt. Jag vill inte komma hem imorgonbitti till en skitig lägenhet, nej tack!
Imorgon ska jag inte sova nå länge för jag ska hinna sola på dagen och ta en promenad med jossan! och för övrigt så är jag ledig heeeela veckan. De känns awesome!:)


Tragiska människa!

0 har kommenterat

Don't tell me you're sorry, Cause you're not, baby when I know, You're only sorry you got caught But you put on quite a show. Really had me goin

Nu har jag nyss kommit ut ur duschen. Jag ska snart hoppa in i nå kläder och sätta på mig ett ansikte och röra mig till martina och grilla lite innan jag ska iväg och jobba. De känns lite tråkigt att jag ska börja jobba då alla precis ska börja ha kul men imorgon är de ju min tur!:) och jag tror att den här natten kommer gå fort eftersom att vi är fyra stycken som jobbar, jag har iaf någon att surra med!:)

För alla som vill så får ni gärna väcka mig runt 12 imorgon, alla metoder är tillåtna.. Ring, smsa, kom hit och dra av mig täcket, kasta vatten på mig, hoppa i sängen ja.. allt! Jag har så svårt för att vakna på morgonen så att jag ställer ett alarm runt 12 och stiger upp av mig själv är dömt att misslyckas!
och jag lovar att inte bli arg!;)
Nu måste jag få tummen ur arslet och göra mig färdig!


Over and out!

0 har kommenterat

Come up to meet me, tell me you're sorry.

Den här dagen har varit skön. Lugn och stillsam!
De var faktiskt rätt skönt att stiga upp halv nio idag. Ingen stress alls har de varit. For till tandläkaren, hälsade på hos mamma på hennes jobb, åt middag hos dom, for och drack kaffe hos Mattias E och fick se hans lägenhet, hem städa undan lite och en timmas promenad med anna, ev och johan!

Det känns som att jag verkligen har fått ladda om lite krafter idag och de var verkligen behövligt. Idag ska jag försöka vara uppe länge så att jag sover länge imorgon eftersom att jag ska jobba imorgon natt, mobilen ska då vara av annars vet jag vad som händer!:P

Nu har jag en dejt med min soffa och den kommer att vara hela kvällen!;)
0 har kommenterat

The lazy songToday I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything0 har kommenterat

The only problem was that you was using me In a different way than I was using you

Ja, ledighet är överskattat. Jag jobbar som ett psyk just nu. Jag vet inte hur länge till jag kommer att orka. Jag har varit ledig tre osammanhängande dagar på tre veckor. Idag är jag alltså ledig, enda dagen den här veckan och så har de då varit dom andra veckorna. Jag har varit ledig högst en dag på en vecka och varje dag så har jag jobbat minst 10 timmar, de känns!  I helgen ska jag jobba natt och de blir den FEMTE helgen irad som jag jobbar.
Jag är sjukt glad att jag får jobba, utan tvekan.. Men jag håller på att glömma bort mig själv just nu, mina vänner, min träning. Fast jag jobbar mycket så vill jag ha ett liv också.

Idag är den enda lediga dagen den här veckan. Och jag svär, jag ska inte göra ett skit.. jag ska nog inte ens lyfta ett finger. Men en promenad ska jag ta och jag måste städa lägenheten, suck..!

0 har kommenterat

When we first met, I never felt something so strong

Jaha, då ska jag snart börja röra mig mot pite älvdals sjukhus och jobba kväll. Ni fattar inte hur bra jag trivs där. Speciellt med personalen. Härligare människor och en sjukare humor får man leta efter men jag älskar de! Vi driver med varandra hela dagarna och min handledare, ja.. han är nog värst av dom värsta. Han ska börja jobba på barnpsyk i sunderbyn till sommaren och ska rekomendera mig för hans chef där för han tror att jag skulle passa inom barnpsykiatrin, kuuul!:D

Imorgon är jag ledig, extremt skönt. Jag tänkte mest på sovmorgonen men då ska jag till tandläkarhelvetet klockan 9?! usch..


Ne, nu måste jag hoppa in i nå kläder!:)


Det är svårt att skita i en människa som man inte vill skita i!


0 har kommenterat

im like..fuck you!

I was once like you are now
And I know that it's not easy
To be calm when you've found
Something going on
But take your time, think a lot
Well think of everything you've got
For you will still be here tomorrow
But your dreams may not


0 har kommenterat

I can't believe I'm giving in for you, I I've been crushed, I've had enough

Jag känner mig splittrad och hur jag än vrider och vänder på det så försvinner aldrig den enda känslan jag kan sätta ord på.

Jag har kommit till ett vägstopp. Jag kastas mellan hopp och förvirran och jag vet inte vad eller hur jag ska göra. Jag har funderat mycket och nu måste jag sätta mig själv i första hand, vad är bäst för mig.
Det känns så trist att jag måste göra såhär, välja den här vägen där du inte finns med i bilden. Men jag har inget val.

Jag har blivit sårad förut och jag vill inte bli de igen. Jag har byggt upp en stor mur som ska kunna skydda mig då de behövs och för första gången på riktigt länge så rev jag ner lite av den där muren lite då och då. Men nu har jag tagit bort allderles för mycket av den och nu är jag sårbar. Jag kan inte chansa att bli sårad igen. Därför måste jag välja bort dig och sätta tillbaka bitarna till min mur.

Det hjälper inte att ljuga, de kommer alltid fram vilket de gjorde igår. Då jag kände hur ledsen jag blev över vad jag hörde så bestämde mig jag mig då att nu räcker de.
Jag är hellre sårad av sanningen än lycklig på en lögn..Och allt har hela tiden varit en lögn!

0 har kommenterat

Till startsidan