Hä sko jävles!

Fan för måndagar! jag ska aldrig mer va med om en måndag. Nej, jag går direkt på tisdag och har det två dagar irad istället. Den här dagen har varit ett helvete rent ut sagt. Jag har aldrig virrat så mycket som jag har gjort idag. Jag har idag tagit fel nycklar, gått fel, cyklat hem för att hämta legget då jag skulle handla cigg åt en gubbe på jobbet och när jag sen ska och handla så har jag glömt hans börs i lokalen, när jag slutade så glömde jag jackan, jag har tappat nästan allt jag har hållt i. Nä, fyfan!

0 har kommenterat

Känner inte riktigt tagget!

Det har varit en seg och stressig dag idag. Jag har flängt land och rike runt och jag har varit svintrött, bakis trött för att vara exakt. Men jag har hållt mig från hemmet så att jag inte ska somna eftersom att jag ska börjar jobba 7  imorgon och jag ville somna i rimlig tid. Men nu känner ju jag mig själv och hade jag varit hemma idag så hade jag lagt mig på soffan och somnat. Så det har varit jobbigt att hålla sig vaken.

Nåja, i veckan då? jo, jobb, jobb, jobb! Måndag, tisdag, onsdag och fredag! Känns super bra att få jobba. Dock är inte tagget så stort för att börja tidigt imorgon. Men det är till att härda!;)







0 har kommenterat

Att man aldrig lär sig!

Gårdagen var inget annat än galet. Vi började hos Anna och sen tog vi våra cyklar mot Bea senare for vi ut på krogen och sen blev det någon sorts efterfest hos mig! Nu idag känner jag att det blev lite för mycket alkohol. 1½ vinflaska, vin på krogen och ren sprit i slutet av kvällen. Men vi hade svin roligt. Jag, Anna, tommy och emanuel cyklade omkring efter att vi hade varit på kalles och letade någonstans att äta sunes, big boy, shell och max men det var så jävla lång kö över allt så det slutade med en filtallrik hemma istället!;P Idag är jag extremt bakis. Jag funderar på när jag är körklar då jag drack ren sprit vid halv 4 imorse, kanske inte än va? men kvällar som igår gör att det är värt att vara bakis!;D




















0 har kommenterat

you knocked me down

Åh, jag åt frukost idag, mat! då man inte har ätit på tre veckor så smakar allt underbart och det lovar jag! nu har jag drygt 3-4 kilo kvar att gå ner och sen är jag nöjd. Fast jag bantar dom 3 kilona med mat. Det här med soppor har ju bara varit en liten hjälp och ingen människa ska tro att det  bara är att dricka soppor två gånger om dagen. "nog är det lätt" jag kan säga att jag var en av som som trodde det, att det var lätt. och det är helt klart det svåraste jag har gjort speciellt psykist! ibland har jag varit så nära på att bryta ihop när folk sitter och äter brevid mig så vissa gånger har jag varit nära på att gå därifrån, bli arg och gråta! nästan så att jag har mått psykist dåligt vissa dagar. Men nu är det över och jag har gått ner massor!:D

0 har kommenterat

Jag har dålig karaktär!

Jag hade bestämt mig den här månaden att jag inte skulle shoppa. Kanske en klänning tills då jag fyller år. Men då hade jag och anna lång rast igår och vi gick på stan och det slutade med att jag kom hem med 1 klänning, 3 linnen, 1 par leggins, 2 nagellack, lösnaglar och en hårborste!;P Jag har dålig karaktär men jag är helt nöjd med mina köp:) dock ska jag försöka att inte shoppa så mycket mer den här månaden!:)


 



0 har kommenterat

Brunt, beige och orange!

När jag flyttade in i min lägenhet så var det redan tapetserat och jag skulle inte få tapetsera om. Inte för att det behövdes och jag tyckte/tycker att tapeterna är jätte fina. Men i tvrummet är det ju beige och brunt. Lite sådär halv tråkiga färger så martina kom med förslaget om en färgklick vilket var orange. Först var jag lite osäker men insåg snabbt att det skulle passa riktigt bra. Sagt och gjort så for jag och köpte lite oranga saker. Några kuddar, ljus och stenar. Dock så ska jag köpa lite mer saker i orange i tvrummet men jag tar det lite pö om pö! :)


 

 



0 har kommenterat

Priset för klantighet går till mig!

Jag är så jävla klantig, då är jag trött och tänker att jag tar en Pn där vid klockan 6 och vilar en stund och sen vaknar jag av att Anna ringer och säger att hon snart är utanför mig? jag fick inte riktigt ihop det för hon skulle ju sluta jobba klockan nio. Mycket riktigt klockan var nio och jag hadet sovit tre jävla timmar. Åt helvete! så min stora fråga är ju hur jag ska kunna somna ikväll och jag ska jobba imorgon. Känns inte sådär super bra!

Idag efter jobbet så gick jag på stan och köpte nå grejer till mitt tvrum. Satan vad bra det blev. Jag ska ta kort och lägga upp imorgon. Sen får jag min nya säng nästa vecka. Kommer bli kanon!:)





Over and out!

0 har kommenterat

2010-05-25

Gud vad udnerbart det var att vara ledig. Det känns som att jag har hur mycket energi som helst. Inget känns jobbigt att göra. Jag steg upp pigg klockan 10 och började tvätta. Nu snart så blir det att fara på stan och göra nå ärenden med Empa. Sen blir det förhoppningsvis att sätta sig och dricka kaffe någonstans!:) Sen då jag kommer hem så blir det att skrubba upp lägenheten. Jag skulle verkligen behöva dammtorka!


Nåja, nu ska jag föna håret och klä på mig så att jag blir klar någongång!;D
over and out!

0 har kommenterat

Äntligen ledig!

Nu är jag ledig EN dag. En dag som verkligen känns betydelsefull och som är fruktansvärt efterlängtad! Vakansen ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon på min ENDA lediga dag och på fredag och när jag insåg att det då skulle bli 11 dagar irad och ännu en morgon att stiga halv 6 upp så sa jag stopp. Men jag ska jobba på fredag. Så i veckan är det jobb Måndag, onsdag, torsdag och fredag!:) Jag tror inte att jag hade kunnat jobba imorgon för jag har varit så virrig idag och totalt slut i huvudet! Jag har bla glömt bilnycklarna i bildörren då jag gick till jobbet, hållt på att gå till fel vårdtagare, glömt nycklar till deras dörrar osvosv listan är lång!

Nu snart ska jag dra mig till fårön för att väga mig. Sist jag vägde mig så hade jag gått ner 4 kg på en vecka. Helt otroligt dock tror jag inte att det är lika mycket nu men bara vågen visar mindre så är jag nöjd!:)





over and out!

0 har kommenterat

Sliten

Det var nån dag sen jag skrev och ärligt talat så har jag inte orkat. Jag har varit som en jäkla zombie hela dagarna! Nu har jag jobbat sen i måndags och stigit upp halv 6 sen i onsdags så jag känner att det hade inte suttit fel med en sovmorgon. Men imorgon är sista dagen som jag behöver stiga upp tidigt och sen är jag ledig en dag! Det där skulle jag inte ha skrivit för nu kommer jag säkert att få jobba på tisdag!;P Nu har jag iallafall tagit igen all jobbtid som gick bort då vi var i stockholm och det känns himla skönt. Kan någon svara på om man får storhelgsersättning den här helgen för jag får höra olika hela tiden. Vissa säger att man får det och vissa säger att man inte får det. Nåja, om inte annat så får jag ju se om det var det då jag får lönen!;P


Nu ska jag ta och städa upp lite här hemma och sen inte soffläge hela kvällen!:)

1 har kommenterat

Fiskelycka!

Fast än det har regnat så har vi haft kul ikväll. Jag och martina fick en massa fisk, dock små men ändå fisk!:) Martina var väl mest lyrisk över fiskarna. Kvällen medförde en massa skratt. Jag älskar att skratta! Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap. Kan lova att det blir många fiskekvällar den här sommaren!:)




0 har kommenterat

2010.05.20

Från ingenstans så fick jag tillbaka mina vanliga energi. Lycklig för det!;D Efter att jag har fått tillbaka mina krafter så skuttade jag upp till martina och solade och surrade på hennes balkong. Vi satt och funderade på vad vi skulle göra ikväll och martina kom på den underbara iden att fara och fiska. Så vi drar till hemmingsmark och kollar över fiskevattnet!;D










0 har kommenterat

Nu skulle jag vilja bo hemma!

Vart for min energi? var tog den vägen? Jag är död. Känner mig helt slut. Jag har inte tid med det här tramset. Jag msåte städa trappuppgångarna och min egen lägenhet. Kan någon bara vara snäll och skicka över lite åt mig så jag orkar städa?!

0 har kommenterat

Inte en morgon till som den här!

Idag och resten av veckan så ska jag lägga mig tidigt. Tidigt som i typ 9! jag fick slita upp mig själv nu på morgonen. Det var nästan så att jag fick en tanke att jag hade blivit förlamad. Jag kunde inte röra mig. Det enda som gick att röra var tummen som skulle ge mig några minuters mer sömn genom att trycka på snooze knappen. Dock vet jag att det inte kommer hända att jag ligger i säng nio ikväll så jag kommer säkert vara minst lika trött imorgon om inte tröttare och då ska jag cykla till öjebyn halv 7 på morgonen. Ser inte riktigt fram emot de!

Ne, nu är det bara att fara och arbeta och tjäna pengar!:)

over and out!




0 har kommenterat

Äntligen kommer han. Min älskade john blund!

Vilken dag det har varit! Det är såna här dagar då man vill komma hem till någon som bara kan krama om en. Jag kände för det idag. En stor fet kram! jag har jobbat häcken av mig idag. Första delen på länspsyk gick svinbra och det var lugnt och stilla. Vi var ute i solen och gjorde fint där ute på framsidan. Dock kan jag dessvärre inte säga att eftermiddagen har varit lika bra. Gamlingarna tar död på mig ibland. Idag har jag haft en tant som har larmat och larmat och larmat! Och hon ville inget. Små saker som tex stänga hennes sovrumsfönster och stänga av radion så jag har sprungit till henne stup i kvarten. Plus att man har 100 andra som man ska hinna fara till. MEd andra ord blev det gode stressigt där i slutet. Nåja, det är tur att man är ung!:)

Eftersom att jag inte hade någon att komma hem till idag som kunde ge mig en kram så for jag till Södrahamn och var med anna, empa och en massa annat folk. Det var riktigt mysigt!:)

Jag hade tänkt skutta i säng nu. Jag steg ju som sagt upp halv 6 imorse och nu börjar mina ögonlock bli riktigt tunga. Sen blir det att stiga upp samma tid imorgon. Men då jobbar jag kort dag. Så det kommer bli underbart att få vara ledig från 12!:)




Over and out!

0 har kommenterat

ovanligt pigg!

Då har man stigit upp och gjort sig klar för en jobb dag. 10 timmar får jag ihop. Först ska jag vara på länspsyk 7-12 sen kort kväll på hamplan 16-21. Jag är ovanligt pigg känner jag. Oftast brukar det vara zombie varning då jag stiger upp halv 6 men inte idag. Jag hoppas att de håller i sig enda till söndag för nu ska jag upp halv 6 varje morgon. Det blev mycket jobb i veckan. Måndag - söndag sju dagar av sju. Helt okej faktiskt! jag behöver ju pengarna:) och nu ska jag börja jobba på ännu ett nytt ställe. Boendet där Martina jobbar och jag ska jobba med henne i sommar!:D Kan det bli bättre? Jag jobbar med Martina på länspsyk och med Anna i hemtjänsten! Underbart om någon frågar mig.


Igår kväll blev det lite balkonghäng hos Anna innan det blev att somna in. Vad tror ni kommer och springer förbi nedanför henne? Jo, en fet bisamråtta! Jag har aldrig sett en bisamråtta och fick en chock. Jävlar vad stor den var! äckligt!


over and out!

0 har kommenterat

John Blund, vad fan har vi otalt?

Inatt har jag inte sovit så mycket som 5 minuter. Det känns ju grymt bra såhär på morgonen. Speciellt då man ska fara och jobba också. Då är det ju så fruktansvärt skönt att inte ha sovit något. Det här kommer säkert bli en jätte bra dag då man är pigg & har hur mycket energi som helst. Jag ser fram emot den här dagen!! :/



John Blund, jag hatar dig!!

0 har kommenterat

Det är tur att jag är snäll!;)

Nu har man vaknat och varit förbi anna en sväng. Jag kände mig på snällhumör idag så jag städade hennes lägenhet. Hon hade fest igår och hon orkade inte riktigt städa så då tog jag tag i det!;) Jag ska även fara och hämta nå soppor till Martina idag för att hon hinner inte. Man måste ju vara snäll ibland!:D

Ikväll blir det att fara tillbaka till anna. Dock blir det inte så länge för jag jobbar A-tur imorgon. Jag kan ju säga att det var grymt länge sen jag klev upp så tidigt och jag ska jobba på björklunda. Nåja, det är bara att hoppas att jag vaknar av larmet och inte försover mig.






over and out

0 har kommenterat

Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt!

Åt helvete!!

0 har kommenterat

Härligt väder!

Känns det inte helt underbart att sommaren är påväg? Vilken härlig värme det är ute. Nu känns det lite tråkigt att inte ha solsidan på sin balkong. Men Martina flyttar ju snart och hon har solsidan så jag lär väl flytta in hos henne under sommaren!;D


0 har kommenterat

Vad säger vädret då?

Shit, vilket underbart väder det är nu. Ryssvärmen verkar ha kommit och vi tar emot den med öppna armar! Jag kan ju säga att jag är avensjuk på alla som sitter och dricker en kall idag. Det hade jag också velat göra. Så alla som dricker en kall. Ta en för mig med!:)

På ett tag kommer Jessica hit och umgås och sen blir det att gå över till Anna när hon slutar. Det blir väl säkert de gamla vanliga. Surra, kedjeröka och dricka kaffe!;) Nåja, nu måste jag börja ta på mig nå kläder så jag är klar då Jessica kommer.



Over and out!

0 har kommenterat

Här blir det inga barn gjorda!

Utan det är väl bäst att ta tag i dagens måsten? Vad är måstena då? Städa trappuppgångar,gå på en promenad, Städa här hemma. Det var inte så mycket som skulle göras. Men det känns som massor när man inte har någon energi till det. När man är sjuk så suger ju kroppen åt sig all energi till att ens orka vara vaken. Men jag kämpar vidare!;)


Just ja. Som dom flesta vet så dricker jag ju soppor? och jag har druckit 4 påsar modifast per dag och igår fick jag veta att jag har haft kroppen på svält så jag har inte bränt så mycket fett som jag borde utan jag har tappat vätska och muskler. Men självklart fett också. Still not good! så nu ska jag dricka 2½ påse per dag för att hålla kroppen perfekt.

0 har kommenterat

Nu spårar det ut här!!

Jag sitter hos Anna nu och umgås med henne och jessica. Dock håller det på att spåra ut här. Anna masserar jessica och såhär låter det;

Jessica: Hårdare!!
Anna: Okej!
Jessica: ÅHH!!!
Jessica: djupare!

Snart börjar jag tro att dom gör något annat än att massera!;P

0 har kommenterat

Galna tjejer men älskar dom för det!

Igår så kan man väl säga att jag knarkade treo. Dock har det gett resultat idag. Jag känner mig på topp förutom då att min hals ska jävlas. Men det kan jag absolut leva med. Snart kommer Martina hit på sin rast och då ska vi ut och gå. Det var ett tag sen och det kommer bli grymt skönt. Sen ska jag gå upp till Anna och tvinga hon att koka kaffe, ta en rök och surra!:)  Det är så jäkla grymt att vi är grannar så det finns ju inte:)

Nåja, martina kommer vilken minut som helst och jag sitter fortfarande i morgonrock. Hon blir nog inte så lycklig på mig. Så over and out!!

0 har kommenterat

12.05.10

Det har varit en lite orolig natt. Jag somnade där vid 5 och vaknade till och från av att jag hade ont i kroppen och halsen var åt helsike. Men nu har det som gått över och jag känner mig piggare. Jag hade sällskap av Jessica inatt för hon skulle följa mig idag och ta ut p-staven och sen skulle jag följa med henne på stan och hitta ett par skor. Dock fanns det inga skor som föll damen i smaken. Bättre lycka nästa gång Jerkan!;) Nu ska jag ta fram dammsugaren och göra lite nytta.


Over and out!

0 har kommenterat

inte riktigt kry!

Jag håller seriöst på att bli sjuk. Var jag inte nyss det? det känns iallafall så. Idag blev det en tråkig dag för min del. Eller mja. Eftersom att jag inte känner mig riktigt okej så har jag som inte orkat göra nå. Men förhoppningsvis blir det andra bullar imorgon. På tal om imorgon. Jag ska ta ut min p-stav då! Jag är nervös nanting. Den sitter ju som fast i armen nu och sen ska hon trycka ut den?! smärta, smärta smärta!!!! Jessica ska följa och hålla mig i handen. Tacka fan för det. Ne, du kom öhman hit så jag ska vara lite social med han!:)





0 har kommenterat

Hold your hands up!

Nu har man satt sina fötter på Piteås gator igen...

0 har kommenterat

Jag vill inte fara hem!!

Det här är sista kvällen vi är i stockholm och det suger! jag vill inte hem. Jag vill inte. Kan inte den här vulkanen börja soptta lite aska så att flygen blir inställda? det enda som lockar mig hem är såklart mina vänner och familjen men fan inget annat. Då blir det att fara hem till gråa och trista piteå och inte göra ett skit. Kul! här har vi träffat helt underbara människor. Jag vill inte hem! så enkelt är det. Jag och martina har redan planerat in en till stockholmsresa så snart som möjligt. Jag tänker inte bo i piteå. Aldrig! inte när vi har varit här och haft sjukt kul. Finns inte ens chans på jorden. Jag vill inte få ett fast jobb i piteå för då är jag fast där och kommer alltid att bo där. I piteå så kan man inte vara privat. Här kan man det! Piteå är som det du inte vet om dig själv, det vet alla andra. Och så vill jag inte ha det!! men mina älskade vänner. Jag saknar så klart er!;)

0 har kommenterat

Jag hatar att packa!

Fyfan vad tråkigt. Kan inte någon packa åt mig? jag är sämst på att packa, totalt värdelös är ordet!  Jag packar alltid för mycket saker och jag vet att jag kommer inte ens använda hälften av allt. Men när jag packar så låter det såhär " men det här kan ju vara bra att ha, men om vi ska ut kan man ju ha den här och den där, dom här skora måste ju med om jag ska ha på mig den här eller den där tröjan" Sen står jag där med skägget i brevlådan med en överfylld väska så att den knappt går att bära. Suck!!

0 har kommenterat

å en till!

Shit vad vi har surrat. Vi har nog surrat så att det räcker för ett år. Kärleksbekymmer var väl det stora samtalet. Nåja, vi hade trevligt iallafall. Vi drog en sväng till sunes så att jessica skulle få sitt lilla lyx som hon har tjatat på i hundra år!:) Nu ska jag tvätta och städa trappuppgångarna och sen imorgon FAR VI TILL STOCKHOLM!!!



 

 



0 har kommenterat

Du får inte!





Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart




0 har kommenterat

Grattis Martina!:)

Dagen till ära martina fyller år idag!:) Jag hade hoppats på att få äta tacos med henne som vi hade bestämt men då ringder dom från länspsyk och vill att jag ska komma och jobba och jag kunde ju inte säga nej. Men jag ska snart gå upp dit och surra lite. Jag börjar ju inte jobba förens 16:15. Sen när jag kommer hem så ska jessica komma hit och vi ska dricka lite vin och surra! :) Jag tror att det här kommer att bli en bra kväll fast jag är tvungen att rycka ut och jobba!:)

0 har kommenterat

John blund, vart fan håller du hus?

Jag kan inte sova. Tankarna snurrar allderles för mycket för att jag ska kunna somna. De är så jävla jobbigt. Speciellt då man har testat med allt. Nåja! jag fortätter att försöka och hoppas på att tankarna ska sluta att flöda så att jag får sova. John blund, har du glömt bort vi skulle ha en dejt inatt?

0 har kommenterat

jag har knäppa och galna vänner men älskar dom för det!

Jag har galna kompisar. Vi har legat och skedat jag, anna, empa och öhman men jag tyckte att det blev för trångt så jag lämnade skeppet. Sen skruvade jag och anna på musik och stog och dansade i mitt tvrum medans empa och öhman glatt tittade på. Vilken uppvisning vi bjöd på! Jag älskar mina kompisar. Dom är underbara och jag skulle aldrig byta ut dom mot nått. Inte ens för allt te i kina!:D

0 har kommenterat

Simon har det bra han!



0 har kommenterat

Great!

Perfekt, kan det skita sig lite mer för mig tack? igår fick man inte vara ifred för ett jävla pucko som inte försår vad slut betyder. Och nu har jag fått världens jävla förkyldning precis innan vi far till stockholm. Kanon!! nu älskar jag att vara jag! verkligen inte. Jag har ingen lust att vara såhär förkyld i stockholm så det blir att jäsa i soffan dom här dagarna ochbara vila och hoppas på att förkylningen ger med sig.

0 har kommenterat

Irriterad!!

SLUTA SKRIV TILL MIG, SLUTA SKICKA SMS! JAG VILL INTE VETA AV DIG. FATTAR DU INTE SVENSKA ELLER?!

0 har kommenterat

Lär känna mig!

Några saker som ni nog inte visste om mig!




* Jag har alltid ångest dagen efter att jag har supit

* Jag kan inte säga nej

* Jag är så mörkrädd så jag sover alltid med lamporna tända då jag är själv

* Jag är extremt pedant

* Jag är fruktansvärt höjdrädd, står jag på ett bord eller dylikt så får jag svindel

* Jag är värdelös på att laga mat

* jag kör alltid för fort då jag kör bil



0 har kommenterat

att jag alltid blir så jävla bakis!

Fyfan vilken galen kväll det blev igår. Vi började hos ida och tommy på annelund och där var det hur trevligt som helst. Vi surrade, dunkade musik och spelade ölspel. Sen drog vi ut på krogen fast det var roligare hos ida och tommy så jag hade hellre velat vara där. Nåja, jag blev kanon iallafall. Full som ett ägg! 2 vinflaskor och ett glas vin på krogen blev liiiiite mycket. Det slutade med att jag kom hem ramlade i hallen, låg på golvet och krälade som en annan jävla sill och försökte få av mig skorna helt utan resultat. Efter att ha kämpat med skorna i sisådär 10 minuter så kröp jag in på toaletten och på något konstigt sätt tog jag mig upp på toaletten där jag fick av mig skorna. När det momentet var klart så sa jag högt till mig själv "Fan vad full jag är" och insåg då att jag skulle lägga mig. Men det var ju inte det lättaste utan jag skulle ju ta mig ut från toaletten också vilket slutade i att jag gick rakt in i väggen och ramlade över datastolen som välte och åter igen så låg jag där på golvet men nu med en extrem smärta. Efter många om och men så tog jag mig till sängen och somnade. Men fyfan vilken kul kväll det var!:D

0 har kommenterat

Galet!

Var jag där? hade jag kul?

0 har kommenterat

Till startsidan