What started out as a simple altercation, Turned into a real sticky situation

Sköna måndag! Jag är ledig idag. Jag fruktade lite igår kväll att vakansen eller någon annan skulle ringa i morse och ringa ut mig på jobb men jag fick vara ledig.
Dock vaknade jag av att pappa stormade in här i lägenheten klockan 11 för han skulle fixa mitt avlopp.. Men och andra sidan var de bra för annars hade jag sovit än eftersom att de har varit lite sömn för mig i helgen.

Jag skulle behöva ta tag i lägenheten. Men jag vet inte om jag ids? Kanske att jag tar tag i den sen. Men igår gjorde jag ingenting men jag blev inte färdig så jag ska nog fortsätta med de idag då jag är ledig;)


Nåja, snart droppar anna in här för hon slutar snart att jobba och det är en vanlig och obligatorisk rutin som vi
har!;)





[Update, åkte på jobb.. så mellan 16.15-21.15 håller jag ställningarna på rättpsyk!;)]




0 har kommenterat

See the thing about you, that caught my eye Is the same thing that makes me change my mind

Galen helg IGEN!
I fredags kl 10 på kvällen kom jag & martina på att vi skulle festa? så in i duschen, på med sminket och klackarna på fötterna. Vi stack till challenge, surrade, kollade lite på tarmgas osv.. Helt okej kväll och gud vad jag älskar impulser!!
Igår blev det en planerad fest. Jag bjöd brudarna på mat och sen festade vi lite här. Vid 10 gick vi vidare och jag hamnade på något konstigt sätt på en galen fest. Sen blev det åter igen challenge dock sög de där igår så jag knallade hem. Men helgen i helhet har absolut varit KUNG! och förhoppningvis så dröjer de inte så länge innan det blir någon mer galen helg.

Imorgon blir det träning och en hård sådan. Det behövs efter helgens kraftiga kalori intag. Så det blir helt klart spinning och sen funderar jag på att springa några kilometer på rullbanden. Vi får se vad de blir men något i den stilen.

Jag ska allderles strax krypa till kojs. Jag är rätt sliten efter helgens bravader och nästa helg blir nykter:)












0 har kommenterat

I'm that star up in the sky, I'm that mountain peak up high, I'm the world's greatest, I'm that little bit of hope

Vilken kväll.. jag vill att alla kvällar ska vara som den här. Vi.. järngänget har suttit på Nodo sen sex, druckit öl, surrat, skvallrat, snackat skit och bara njutit av varandras sällskap. Jag älskar verkligen er.. Ingen kommer någonsin kunna ersätta er. Ni är dom bästa av dom bästa!
Jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan mina vänner. De är ni som jag vill tillbringa mitt liv med!

Jag skulle aldrig ha varit där jag är idag om det inte hade varit för er. Inte ens halvägs..
För er går jag över berg & dalar, eld och vatten! Ni kan alltid räkna med mig som jag alltid kan räkna med er!

Jag älskar er!


0 har kommenterat

But I can never find the words to say. Stay

Det känns i kroppen att det var över två veckor sen som jag började att jobba kl 7 på morgonen. Jag vaknade 03.19 inatt och trodde att jag hade försovit mig.. och efter det så har jag som legat på helspänn. Men dagen på jobbet har rullat på bra ändå fast det kanske inte blev så värst mycket sömn.

Nu väntar jag bara på att Anna ska ringa så ska hon, jag & empa ha en dejt.. middag plus kaffe på nodo. Det är ju så sällan man träffar empa nu så det ska bli trevligt att få skvallra ett tag:) Efter de kanske jag tar en sista minuten handling.. min kyl är tom, det nästan ekar:P

over and out!

0 har kommenterat

And I never was smart with love I let the bad ones in and the good ones go

Städat lägenheten- check!
tvättat
- check!
dagens träningspass - check!

Jag har hunnit med en hel del måsten idag, och det känns bra att det är gjort. Nu håller jag på med ett sent ihopkok som ska föreställa middag. Jag hade slut på ideer så jag rotade i kylen och frysen, sen hur de smakar återstår att se. Dock blev det en sen middag och egentligen tycker jag inte om att äta såhär sent men... jag har inte hunnit idag helt enkelt. Det fick bli såhär idag.

Efter middagen så blir det en långdusch och sen försöka sova. Imorgon nalkas de jobb 7-16.45:)

0 har kommenterat

Some people call them players But I'm far from terrified 'Cause somehow I'm drawn to danger And have been all of my life

Jaha, här grinas det för fulla muggar efter att jag har suttit som klistrad framför spårlöst. Jag klarar inte av sånt där. Jag gråter fruktansvärt sällan och ärligt så minns jag inte då jag lipade som ett barn sist. Men då det gäller filmer och spårlöst så kan jag gråta oavbrudet. Så här har jag suttit i min ensamhet, sett spårlöst och använt upp en halv toalettrulle åt att torka tårar.
Mitt ex tyckte alltid att jag var så barnslig runt sånt här för jag kunde grina igenom hela filmer och sen kunde jag grina efter filmen och typ en halvtimma efter? tillsist så slutade han se såna filmer med mig^^ nåja, nu verkar det som att tårkanalerna är tömda för denna gång:)

Imorgon är jag ledig så jag ska ta en städdag, packa ner saker och slutligen spinning så klart!;D




over and out

0 har kommenterat

This life don't last forever so tell me what you're waitin' for? Better off being together, Than being miserable alone

Jag kunde inte somna inatt. Jag låg vaken till fyra och snurrade runt i sängen. Fruktansvärt jobbigt för jag var grymt trött. Sen ringde vakansen klockan 10 och gav mig jobb ons,tors & fredag. Lovely! Så den här veckan får jag ihop en heltid, awesome? hell yeah!

Igår satt jag och kollade om högskoleprovet, seriöst? går det inte att göra i piteå? måste man fara till luleå universitet för ett prov? det kändes långt.. Sen måste jag kolla upp alla papper och skit som polishögskolan ska ha in. För jag fattade inte riktigt sidan, så jag får väl ringa eller något för det verkade som att dom skulle ha massor.

Jag ser på klockan att jag måste hoppa i duschen. Annars kommer jag inte hinna innan jag börjar jobba. Ikväll är jag som sagt på rättpsyk och börjar jobba 16.15






over and out!



0 har kommenterat

What am I supposed to do? Sit around and wait for you? Well I won´t do that

Sådär ja, har varit lite flitig idag och fått tummen hur röven. Jag har nämligen börjat packa, rensa lådor, tömma skåpar osv till flytten. Det är absolut inte likt mig så det kommer nog vara dött på den fronten ett tag nu. Sen är jag ju inte bara lite klantig. Då vi köpte flyttkartonger förra veckan så köpe jag mellan och tänkte att det skulle räcka för dom såg skitstora ut då dom inte var ihopvikta, big mistake av mig för dom är pyttesmå och rymmer ingenting. Dock har jag ju turen att jag inte behöver backa ner så mycket eftersom att jag ska flytta 25 m så det mesta går att bära, turen i oturen kanske.

På en timma ska jag börja rulla mot jobbet. Så det kan vara tid att börja göra sig i ordning för det. Sen verkade som att de var film hos Öhman & olle:)




0 har kommenterat

It's like I'm walking on broken glass, I wanna know but I don't wanna ask



Såhär går jag runt hemma varje dag då jag är ledig, tjorvig i håret, osminkad, brottar linne, världens fulaste shorts från h&m & ett par tjocksockar.. det absolut bästa som finns!:)






0 har kommenterat

Maybe your reason why all the doors are closed

Åh, jag vill också vara ute och köra skoter? så typiskt, då alla jobbar då är jag ledig sen då jag ska jobba då är dom andra lediga.
Det hade varit sjukt kul att köra skoter idag och grilla någonstans, jag menar kolla vädret? Förhoppingsvis är jag ledig nästa helg så att jag kan följa och gasa lite:)

Ikväll och imorgon är jag i hemtjänsten och jobbar, sen på måndag på rättpsyk, jag längtar tills på måndag för det var så länge sen jag jobbade där, ska bli grymt roligt:)

Nåja, jag ska ta och röja upp lite här hemma så att jag får lite nytta gjort innan jag börjar att jobba.


over and out!

0 har kommenterat

But somehow I'm still alive inside, You took my breath but I survived

Vakansen ringde och väckte mig klockan 10 idag och gav mig jobb i helgen, underbart! så nu är det jobb lör,sön och måndag. Vilken glädje! Nu får jag ihop lite extra pengar och jag hoppas att det kommer att vara mer jobb i februari än vad det har varit nu.

På nån timma ska jag följa med martina och köpa flyttkartonger, snart gäller det. Jag vet inte riktigt då jag får flytta in i nya lägenheten eftersom att det ska tapetseras osv men om jag fattade rätt så blir det någon gång i början på februari, vilket är snart. Jag hade tänkt att börja packa ner sakerna som jag inte använder redan nu så att det inte blir sista minuten som det alltid blir då jag ska göra någonting, sen att jag kommer att få bo i en enda röra det får jag väl leva med så länge.
Sen klockan fem ska jag infinna mig på korpen och köra ett sista träningspass för den här veckan. Efter det blir det nog att umgås med mina pinglor :)



over and out!






0 har kommenterat

nothing can stop me now!

Vet nu hur less jag är på att vara ledig? allvarlig, jag skulle kunna spy! jag vill jobba, ge mig ett jobb? jag har varit ledig sen den 12e eller jag har jobbat 5 timmar i onsdags, men jag vill ha jobb varje dag!! nu är jag ledig fram tills på måndag då jag ska jobba en c1 på rättpsyk. Jag längtar och det ska bli kul att jobba!:)

ja, idag vad har jag gjort? middag hos mamma, spinning och förbi anna. Nu sitter jag och gnagar på ett efterlängtat äpple och tänkte hoppa in i duschen. Efter de blir det väl sängen och försöka sussa så att jag inte vaknar efter fan imorgon!:)

0 har kommenterat

you remind of a boy that I once knew and this is why I just can't get it with you

Jag har inte varit hemma på hela dagen. Först jobbat, hem till Anna och käka middag och sen till linn i ödemarkerna och fika för att hon har fyllt år.
Hela dagen har gått och fort gick den.

Jag funderar på om man skulle ha klätt av sig, dykt in i morgonrocken och på med nå varma tjocksockar? det kändes mysigt.
Men jag har ett problem, jag har ingen snus!! hur ska jag kunna lägga mig och sova utan snus? det går ju bara inte. Det är ett obligatoriskt måste innan jag ska sova, en snus. Jag kommer ju att klättra på väggarna inatt. Jag ids bara inte gå ut i den här kylan och ner till shell. Jag får lov att klara mig, eller så önskar jag efter ett mirakel att det dämper ner en KRONAN WHITE i brevinkastet ;)






0 har kommenterat

Who doesn't long for someone to hold

Det blev en sväng på nodo idag med Anna och gud vad vi surrade.. speciellt om allt gammalt som har varit, egentligen är det bara hon och jag som vet och förstår vad vi har varit i för helvete och det känns skönt att kunna ha henne att prata med om allt som varit, varför vi är som vi är idag då det gäller förhållanden, varför vi nobbar någon då det blir för seriöst.
Jag tror att båda längtar efter någon, någon att få komma hem till, känna sig älskad och betydelsefull. Men rädslan som finns för att utsättas för samma sak som förr är för stor för att låta någon komma för nära.
Varför tanken slår mig är eftersom att båda två har haft sina "flirtar" men såfort det börjar bli lite seriöst då drar sig båda ut och då vill vi inget mer.
Vi satt fast i ett helvete men nu har vi tagit oss loss, och tanken att ens fastna i det där igen skrämmer mig, massor. Jag är livrädd för att det ska bli så igen, jag vägrar att ha det så, jag tänker inte tillåta det, aldrig någonsin!



Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for










0 har kommenterat

I've learned the hard way, to never let it get that far

Eftersom att jordens axel har ändrats så är jag inte tvilling i stjärntecken utan från och med nu är jag oxe. Det där kändes konstigt att säga med tydligen så har det blivit så.

 

 

Såhär lyder mitt nya stjärntecken och jag tyckte faktiskt att det stämde rätt så bra!

OXEN;

Han tar mer än gärna på sig ansvar. Behovet att känna trygghet kan ibland uttrycka sig som överdriven förvärvslystnad och kontrollbehov. Behovet av ägande kan tyvärr ge upphov till svartsjuka. Känslomässigt strävar oxen oftast efter stabila och stadiga förbindelser. Om du vill ha en partner som aldrig sviker dig så skall du välja en oxe.

Han kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om han blir tillräckligt retad så kan han bli farlig. Det moderna samhället tycks ibland vara för stressigt för oxen och likaså kan motviljan för förändringar få honom att vända sig inåt. Där finner han dock alltid styrka och kraft.



0 har kommenterat

don't you know this life goes on

Nu är jag som manisk. Jag har suttit på ikeas hemsida och skrivit ner saker som jag ska ha till den nya lägenheten. Jag måste nog sluta nu annars kommer jag att behöva ha en lastbil med mig för att få hem allt. Men gud vad kul det är? få inreda en helt ny lägenhet på nytt. Tyvärr så kommer jag inte ha råd att köpa en ny säng eller köksbord nu men det tar jag pö om pö. Det är ju lite svårt att köpa nytt då man är själv så jag får nöja mig med de jag har. Men det mest kommer att vara nytt.  Jag längtar, super mycket!:)










0 har kommenterat

Even when I'm a mess I still put on a vest with an S on my chest, Oh yes I'm a Superwoman

För er som aldrig har varit på spinning måste bara få höra att det är absolut de bästa som finns. Jag skulle kunna spinna varje dag, dock är jag bara på dem som är 1 timma och tyvärr så är dem inte varje dag, men nästan;)
När man går därifrån så känner man sig lätt, förstår ni? lite som att man svävar. Att sitta där och trampa till musiken och känna hur adrenalinet pumpar ut i varje ådra i kroppen är helt magisk, och då man tror att man har nått toppen av vad man orkar då trampar man bara ännu mer.

Nu ska jag ta en lång, varm och väl behövlig dusch. Sen tänkte jag krypa ner i sängen, titta på lite tv och bara mysa!







0 har kommenterat

I'm a little more careful, perhaps it shows But if I lose the highs, at least I've spared the lows

Galna nyheter! På två veckor flyttar jag till en 2:a? det blev snabba ryck där.. men fan vad skönt med ett sovrum. Dock flyttar jag bara runt hörnet och in i martinas lägenhet som blir prästgårdsgatan 75B. Det blev mycket nu. Jag ska tapetsera om också så jag har valt tapeter idag och jag tror att det kommer bli grymt! Jag hade ju egentligen täntk att bo i den här lägenheten iallafall så länge jag är själv MEN.. jag blev less så jag tar en 2a fast jag lever solo.
Lycka!

En annan sak som jag måste fråga, skit töntigt och barnsligt men.. är det bara jag som har skit stor fobi för att köpa toapapper?! jag hatar det, jag får ångest då jag måste köpa toapapper och jag skulle kunna fara minuterna före affären stänger bara för att slippa att folk ska se mig bära på det. Helt otroligt!


Nåja, nu ska jag bege mig till korpen och spinna!

over and out!

0 har kommenterat

Radion spelar vår sång



0 har kommenterat

I'm here, just like I said though its breaking every rule I've ever made

Oj, jag sov till tio över tolv idag. Jag har lite ångest för det faktiskt. Nog för att jag tycker om sovmorgon men inte såhär länge. Att vakna vid 10 - 11 är perfekt.
Idag har jag egentligen en massa saker att göra. Fast jag tror inte att jag hinner allt. Jag prioriterar korpen och handla, kanske städa lägenheten.

Helgen då? SJUKT tråkig, fast å andra sidan ganska skönt, vakna upp söndag, ingen ångest, pengar på kontot, inte bakis. Ja allt det där som följer med då man har festat. Att vakna idag och inse att man inte gjorde bort sig något igår är faktiskt skönt. För i fyllan så har jag en tendens att göra/säga saker som jag aldrig någonsin skulle göra nyktert. Ibland har jag vaknat på dessa ångest fyllda söndagarna och tänkt "Jag kan inte ha gjort/sagt det där, det är inte jag. Någon hoppade in och tog över min kropp och gjorde de där" bara för att då jag är nykter så skulle det aldrig inträffa. Och varje söndag raderar man nummer och sms, en klassiker!


Over and out!




0 har kommenterat

So please explain why you're opening up a healing wound again

Shit vad galet! jag och anna kommer med min bil längst sundsgatan och jag kommer på att jag har körförbud på bilen och polisen dyker upp bakom oss. Fan tänker jag och säger till anna " Nu kommer dom kolla upp bilen och snart startar syrenerna" givetvis var det så. Jag fick lite panik invändigt då jag insåg att jag skulle få böter..
Poliserna kom fram, kollade körkort, och sa att det var körförbud på bilen. Vi kopplade på lite charm, låtsades som att vi inte visste något, skyllde ifrån oss lite och tittade lite upprört på varandra då vände poliserna sig om och började prata med varandra, sen vänder den ena sig om och säger att vi slipper böter. Jävla gulligt polis de där!;) Ibland är det nog tur att man är tjej;)
På måndag ska jag fixa felen på bilen så att jag inte blir stoppad igen. Men fan vilken tur vi hade!:D

0 har kommenterat

I don't know what he's after, He's such a beautiful disaster

Träningsvärken som jag har plågar mig nå så fruktansvärt. Hela ryggen tar ont. Men ska man vara fin så får man lida pin;)

Jag vet inte riktigt vad jag har för planer idag. Eller jag ska fara till hortlaxgården och hälsa på farmor och farfar. Men först måste jag få bort isen från bilen så att jag får in motorvärmaren. hm.. hur fan skulle jag ha lyckats med de då?
Jag får ta med en sax ut eller något. Men efter det så vet jag faktiskt inte. Jag har inte den blekaste. Kanske att man hittar på något med grabbarna grus och anna:) återstår att se.. Jag har iallafall kommit fram till att det är sjukt tråkigt att vara nykter under helgen, vad gör man nyktert i piteå? finns ju inget.. skit stad!!

0 har kommenterat

Everytime i see your face, my heart takes off on a high speed chase

Träningsvärken som jag har idag är inte nådig, jävulst brutal. Det blev inte bara spinning igår utan vi körde bodypump direkt efter också. Jag dog några gånger under passen. Jag är förvånad över att jag faktiskt tog mig därifrån. Min kropp var helt slut, jag mådde illa och hade ont över allt. Men fyfan vilken kick. Jag älskar de! Sitta och spinna i takt till musiken, vilken känsla och fy fan vad kul de är.
Idag blir det också spinning 17 till 18 dock skippar jag bodypumpen idag och kör bara spinning. Jag ser verkligen fram emot att fara dit och få svettas. Det kanske låter konstigt men det är så jävla skönt då man går därifrån!:)



0 har kommenterat

Ops i did it again!


Att shoppa kläder kan göra en så lycklig? Jag skulle kunna jobba med att shoppa. Jag tröttnar aldrig. Det är något jag skulle kunna göra 24/7.
Nu är jag nöjd och tillfredställd för den här gången!;D













0 har kommenterat

I let the bad ones in and the good ones go

Jag kan ju bara älska sovmorgon. Jag är ledig idag och vaknade pigg som en lärka klockan 11. Jag har massor med energi och känner mig sjukt utvilad. Kan nog vara för att jag la mig kl 10 igår?

På en stund ska jag följa anna till stan och strosa runt. Jag tar med mig lite pengar ifall att man hittar något vackert. Sen taggar jag upp för en timmas spinning. Vi får väl se hur det kommer att gå med mitt knä. Det har fortfarande inte blivit bra men jag smörjer och äter voltaren som godis. Förhoppningsvis kan jag gå efter passet:)



Jag är kär i livet!

0 har kommenterat

Det spelar ingen roll. För jag är najs idag!

Usch, den här dagen började åt helvete, den sket sig rent sagt!
Det var fruktansvärt.. Ingenting fungerade för mig på morgonen, motoriken var åt fanders, flummig, glömsk, apoteket jävlades jamen allt. Det var tur att jag slutade kl 12 för till fyra hade jag nog inte pallat med allt helvete.
Nåja, efter jobbet så drog jag till korpen och köpte mitt årskort. Jävligt nice, så nu jävlar ska det tränas. Jag inviger kortet imorgon då jag ska på spinning. Känns helt underbart!:D

0 har kommenterat

The silence between us defends each other’s fear, of a broken heart

Vilken energi jag har haft idag. Helt galet!
Då jag vaknade så började jag nästan direkt med att plocka bort julen och städade lägenheten, rensat ochstädat alla garderober vilket tog sisådär 3 timmar. Då jag ändå höll på så slog tanken mig "varför inte tvätta?" så jag sprang ner till tvättstugan och tur som jag hade så fanns det en tid. Sen duschat, hunnit till apoteket, tagit en kaffe på nodo och följt martina till ICA. Det lät lite de där men det har varit fullt upp hela dagen. Först nu har jag kunnat som sätta mig ner utan att känna stress.

Det var skönt att få allt det där gjort då jag var ledig. Imorgon är det jobb och hela dagen, 11.15-21 så hela dagen går åt imorgon.
Nu har jag tänkt att lägga mig i sängen som är renbäddad, kolla på tv och förhoppningsvis somna snarast!:)







Over and out


0 har kommenterat

I don’t know why I can’t keep my eyes off you

Då kör vi, nu börjar åter igen de tråkiga livet. Nykter och ingen mat på en månad, trist. Men jag tror att det behövs. Iallafall att vara nykter för dom senaste månaderna så har det bara varit supa, supa, supa, supa. Kan nog vara bra att vila kroppen ett tag. Sen att det är sjuk tråkigt att inte kunna göra något av dom är ju en helt annan 5a. Dock tror jag att vi ändå kommer att gå ut på krogen någon gång bara för att träffa lite folk.. Eller så isolerar jag mig helt och stannar inne i lägenheten i en månad där det inte finns några frestelser alls? Vi får se.

Nu ska jag städa bort julen här hemma. Är så sjukt less den så jag skulle kunna kräkas!:P




0 har kommenterat

Should have known. You was trouble from the first kiss

Vilken kväll det var igår. Sjukt kul och en perfekt sista fest. Jag ska ju som sagt vara nykter nu i minst en månad så kvällen igår var ett kanon avslut.
Jag och anna for till luleå och kollade hockey, drack lite öl där och sen satt vi hos martina, bara vi tre och surrade tills vi skulle ut.
Igår för ovanlighetens skull så gick vi ut tidigt eftersom att vi ville slippa kön och det gjorde vi. Jag hatar den där kön som blir på challange så det var ett bra drag av oss.

Väl där inne så blev det mycket surr, träffade många som jag inte träffat på länge och självklart dans. Jag och Anna som vanligt 50% av kvällen, om inte mer:) Sen bar de av mot max och där blev jag och anna sålda av våra underbara killkompisar till några turkar som vi har träffat där förut? tack för de killar. Sen vi gick vi upp till simon och olle där jag somnade i soffan;P


Nu blir det bio med Johannes och martina. Sen sova!:)











 



0 har kommenterat

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned

Mot luleå och coop arena!:)




0 har kommenterat

You don't know anything about me

Satan... Jag mår inte bra. Jag känner mig slö, ont i huvudet, fryser, mår illa ja hela jävla baletten. Jag har varken  tid eller lust att bli sjuk. Det går magsjuka på jobbet och jag ska jobba extra imorgon för en som ligger hemma i magsjuka, kul? magsjuka på jobbet, jippi:/

Jag har verkligen fått kämpa mig igenom den här dagen.. Jag hoppas att det är bättre imorgon för efter att jag slutat så ska jag och anna till luleå och cooparena för att se hockey och förballa lite. Inte fan kan jag vara sjuk då? är jag sjuk så festar jag fan iallafall för sen ska jag ju vara nykter i hundra år!;)

Nåja, så ligger det till.

Over and out!

0 har kommenterat

Yesterday. all my troubles seemed so far away

Jag vaknade nyss upp från en pn som varade i 3 timmar, skönt! Jag är extremt sliten idag. Vi var uppe till drygt 5 imorse och jag var inte den som var nyktrast igår heller. Aldrig mer säger jag bara, ALDRIG mer.
snart ska jag ta och springa upp till Simon och Olle för vi ska vara där och se en bakis film och ta det lugnt. Sen imorgon är det jobb 7-16 och sen helg igen.

På måndag börjar vi köra soppor igen, taggat känns inte på topp för de. Menmen.. jag har gjort det förut och nu gör jag det igen!:)












0 har kommenterat

Baksmälla

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll,


0 har kommenterat

And i wonder

Igår efter att ha jobbat en hel dag och sprungit omkring på zon och sen fara och spinga på stan så kan jag ta och berätta att mitt knä börjar att lämna walk over. Det hade börjar bli lite bättre faktiskt men idag nu då jag vaknar, det tar så fruktansvärt ont och fråga mig inte hur jag ska klara av att jobba hela dagen idag...

0 har kommenterat

I know you´re somewhere out there. Somewhere far away

Det blev en lång ledig helg för mig Lördag-måndag plus att jag har en skön vecka, Jag jobbar bara Tis, ons, fre. Nästa vecka har jag inget.. som det verkar nu så är jag ledig hela januari vilket vi hoppas att jag INTE är. Jag kommer klättra på väggarna. Jag kan ju som inte vara ledig. Sjukt tråkigt om inte annat.

Jag är sugen på att göra gelé naglar. Jag funderar på att fara och köpa så att jag kan sitta och pyssla med det. De tar ju ändå ca 2 timmar att göra.

Då anna slutar så ska vi åka förbi Bea och gratta henne. Hon blir gammal idag!;)
Grattis Bea på 21 års dagen!




0 har kommenterat

What´s the point?



0 har kommenterat

Magiskt!

Nu har jag anlänt till parkgatan igen. Jag lovar er och sanna mina ord, jag ska aldrig någonsin mer klaga på att jag har liten lägenhet. Efter att ha bott 4-6 personer i fyra dagar i en fyrsjuttis husvagn så inser jag hur stor min lägenhet är, jag kan faktiskt röras.
Nåja, helgen då? helt jävla magisk. Vi har haft sjukt kul. Dock som alltid så lyckades jag paja mitt vänsta knä som jag pajade i somras. Men som sagt, det ska märkas att man är på topp!;)

Nu blir det årets längsta dusch, kaffe och soffläge.



















0 har kommenterat

Till startsidan