Jag ska göra allt för att göra dig lycklig

Jag har verkligen hittat nån som jag klickar med. Det behövs inga knep eller någon kamp. Det är enkelt och okomplicerat och har varit det redan från början. Den rena och ovanliga känslan när det händer. När du vet från start att det här är något bra, det här är rent och som det ska vara. Det här kommer att bli roligt. Fritt från osäkerhet och rädsla. Ni vet, när man ser på han och brister ut i ett skratt fyllt av värme och förhoppningar. Känslan av att det är nu det börjar. Om jag får välja mellan alla sinnestillstånd man kan känna, så är det här min favorit. Den leken som inte är något mer än en lek - inga spel, inget fusk. Att spela svår ett minne blott. När man vågar ringa när man känner för det och veta att han svarar. När man ses och med ens blir barnsligt glad över hans närvaro.

När man, utan att man förstår det själv, blir en gladare människa av den människan. När hjärtat känns lättare och det svåra inte alls är speciellt svårt. Å den känslan, den som fyller upp hela magen med lättsamhet. Tänk hur speciellt det är att en person kan göra mig till en bättre person bara av närvaron i mitt liv. Det alldeles ljuvliga i när han retas med mig. När någon tar fram den barnsliga sidan, den som annars inte syns så ofta i ett liv där man ska vara vuxen.

Precis den känslan som får en att glömma vad kärlek har gjort med en tidigare. Så självklart att våga igen när man minns hur kärlek spelas ut i alla möjliga färger. Det existerar så oändligt många former av kärlek. Övertygelsen som tillslut når en av att det är värt det, det är verkligen värt det, att få bubbla av skratt igen och känna den där fullkomligt ljuva känslan av nyförälskelse.0 har kommenterat

You give me something that makes me scared alright

Relationer är det osäkraste jag vet. Man kan vara så säker på så mycket annat, på hur mycket ens familj verkligen älskar en eller hur ens vänner faktiskt bryr sig om en... hur störd man än är. Hur trasig man i vissa perioder än må vara eller trots det faktum att man ibland visar fler dåliga sidor än bra.
Men kärlek, detta livslånga ämne... jag är så osäker om någon kan vara fullständigt galet kanintelevautandig-kär i mig? Det känns så långt bort. Jag kan vara säker på så mycket, men så osäker på annat. Jag undrar om jag någonsin kommer lita på att någon är helt och håller kär i mig. Som tycker att jag är rolig, smart eller härlig (förhoppningsvis alla tre) men också den sexigaste tjejen han vet. Det är så svårt att lita på kärlek, man kan vara så hundraprocentigt säker på sina egna känslor men totalt osäker på någon annans. Inte konstigt, de går varken att ta på, se eller bevisa. Det går bara att försöka lita på och hur läskigt är inte det? Man måste väl satsa för att kunna vinna men jag spelar aldrig högt i livet, jag tycker inte om casino eller tävla om pengar, jag har tagit en säker avbetalning på mitt lån och jag vill ha stenkoll på min ekonomi. Jag riskerar aldrig i materiella ting men riskerar allt i kärlek, att man kan fungera så...


0 har kommenterat

Ja, man måste väl våga?

Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Man står med sitt hjärta i handen och tvekar, vågar jag ge bort det?
Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det så jävla läskigt och inte pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja, men det är väl klart att det är jävligt läskigt? Det finns ju faktiskt dom som har gjort precis vad dom velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.

Men samtidigt, att ge bort sitt hjärta till någon är den absolut finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon som man hoppas på ska kunna börja älskar en, Ja, då antar jag att man ska kunna laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt.0 har kommenterat

So pick me, choose me, love me

Min tandborste har fått en kompis, även mitt schampoo och mitt badlakan har fått sällskap.
Jag kan nog vänja mig vid de trots allt!
 
 
 
 
 


0 har kommenterat

Till startsidan