Helgens bravader!=)

Fredag; Jobbade till halv 9 men gick 10 över 8 för att jag hade tagit kortare lunch. Jessica kom och hämtade mig så vi for till stan där det var FULLT med folk. Men vi gick iaf på Nodo. Där tog jag mig en öl enbart för att jag var grymt sugen på det. Sen gick vi in på olika affärer och det slutade med att vi shoppade lite & efter det så for vi hem till mig och sussade.

Lördag; Vaknade klockan 12. Sen for och jessica och kollade när min kusin spelade mot Italien. Sen när den var slut så for vi och kollade när jessicas lillebror Alex spelade mot Norge. Sen for vi hem till mig och åt. Senare mot kvällen så for vi till Svensbyn och hade inget att göra så vi for iväg med Ida, Tomas, Johan & rebecca och badade på Tomas jobb för dom har en jazzuzi där. Efter ca en timmas bad så tog vi enm kaffetår och drog oss till svensbyn för att sova.

Söndag; Jag vaknade av VÄRME i Jessicas rum. Jag höll på att dö i värmeslag. Hon vaknade inte långt efter mig så vi tog på oss bikini och gick ut och solade. Där ute satt vi i kanske 4-5 timmar och solade. Skönt. Kanske man fick lite färg iaf. Sen statt vi och raggade ihop lite folk för vi ville fara och spela volleyboll på sandön. Så vi for dit:) När vi hade suttit där ett tag så fick jag. Jore, rebecca och jessica till vattnet för att få årets första dopp och det vi fick! Jag blev ändå förvånad för att det var så skönt i vattnet!=) Och nu sitter jag hemma och ska snart hoppa i sängen!


Miss you sweetie!=/



OK Q8


0 har kommenterat

:)



Imorgon är jag ledig. FY FAN SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!!! Om jag ska vara ärlig så är jag redan less. Men det är bara bita ihop till sommarens slut!

Ikväll kommer Pontus. Han är och jobbar i skellefteå men han skulle komma hit när han blev klar :) Skönt att ha någon att sova med inatt. Då kanske det finns en risk att jag somnar. Dom två senaste dagarna så har jag inte kunnat sova alls. Jag bara ligger och vrider och vänder på mig. Kroppen är trött men inte huvudet.




Roses are red, violets are blue. You belong at a zoo. But don´t feel bad don´t feel blue. Frankenstain was ugly to!;b


0 har kommenterat

jobb,jobb,jobb

Imorse när jag vaknade var jag så trött att jag inte visste vilket håll arslet pekade åt. Halv 6 var jag uppe och strosade omkring i köket och letade efter en tändare. Till min besvikelse så var kaffet slut när jag skulle vara snäll och koka nytt så när jag kom till jobbet 06:20 så sov jag när jag gick genom dörrarna. Jag är helt slut i skallen. Gammlingarna på jobbet båkar med varandra hela tiden och det är som att vara i andra världskrigen jag LOVAR!;S

Imorgon börjar jag inte förens 15:30. Tack gode gud för det. Det vill säga att jag kommer att sova ut. Dock så är inte lyckan långvarig när jag börjar 06:45 på Onsdag! menmen någon måste ju jobba det är ju bara så!=/ Men jag har fått min deligation nu så jag får dela ut medicin nu skönt att ha det gjort iaf :)


För våran del så har vi pratat om att flytta ihop.Sen efter det så har det blivit prat om andra saker men först måste man bo ihop ett tag! Jag längtar till det. På något sätt så ska vi lösa så att vi får en egen lägenhet tillsammans och då måste vi köpa en större säng darling!;)


Jag ska hoppa på jorden så att den blir platt och sen ska jag knuffa sig över kanten och du ?! dina tänder är som stjärnor.. Gula och långt ifrån varandra! ;b




0 har kommenterat

Midsommar

Jag döööööör! igår var så jävla kul. Nästan hela släkten var här. Nästan alla drack förutom dom som körde och Pontus. TIll och med MORMOR drack. Det var ett hallaluja moment. Vi spelade kubb självklart vann mitt lag. Dock fick vi inte ner en enda kubb men ändå!;) Sen körde vi en lek då man skulle plocka upp en papperspåse med munnen och man ifick inte använda händerna. Jag vann!;D

Senare kring 1-2 tiden så satt jag, Pontus, Fredde, Jonta och Ann-lousie ute på altanen och drack. Ann-louise är en klass för sig kan man ju säga. Helt jävla galen & jobbigare människa får man leta efter. Om jag drack en snaps med bärskadroppar så skulle jag få en hundring av Pontus. Självklart drack jag och det smakade inget annat än SKIT. Bild kommer på det plus en film på Youtube!;D

Idag ska jag fara till Pontus. Vi hade ju tänkt fara till midsommartravet men fredde är så bakis så jag tror inte att han vill fara någonstans så då bestämde vi att fara hem till han istället.


Här kommer några bilder!xD



0 har kommenterat

Stockholm ;b

Ja, som rubriken så har jag och pappa varit i stockholm i helgen! Vi har haft jätte trevligt. Mer än vad jag trodde att far och dotter kunde ha :) I fredags så anlitade vi David som skulle visa oss runt lite. Vi gick åp en SKIT grym krog som hette Hotellet. Det var lätt den bästa krogen jag har varit på i hela mitt liv. Efter det så gick vi till Café Opera. Där drack vi några drinkar och sen gick vi hem. Lördagen så var vi på stan och shoppade lite och vid 6 tiden så gick vi till kungspaken och kollade på Sverige - spanien. Det var 11 tusen personer där och kollade det var FETT med folk kan jag lova ;P Sist men inte minst så blev det söndag och då for vi hem. Klockren helg!;)


Nu är jag hos Pontus. han ligger fortfarande och sover.. Ovanligt? Ne:P Han har pratat i sömnen inatt om massa olika saker. Det var gode kul att ligga och lyssna på!;P

På onsdag så jobbar jag 07:00 - 16:30. Grymt tråkigt men mer pengar till mig så jag taggar upp!;D

0 har kommenterat

Vad är det som händer?

Pontus har ju då fått legat på sjukhuset prg av att han fick krampanfall i torsdags. Tommy ringde när ambulansen var påväg och jag fick världens panik och grät som aldrig förr. Han fick komma hem igår och nu är han inte alls samma person som han har varit. Det är så obehagligt att jag vet inte vad jag ska göra.

Förövrigt så har jag fyllt 18 år nu. Det var efterlängtat. Självklart så behövde jag INTE visa leg när jag skulle in på Pentan igår. Det kändes verkligen förjävligt. Men det var inte så ösigt där så vi var på valdino stället :)


Nu måste jag plugga lite till teoriprovet som jag har till veckan!

0 har kommenterat

Hemskt ;O

Sitter uppe på mitt rum nu och småsurar över att mamma inte ens kan säga hej när man kommer hem när man har varit borta i en och en halv vecka. Men hade jag förväntat mig något annat? Ne, vad kan man förvänta sig av henne. Hon är som en tickande bomb hela tiden och man bara går och väntar på att hon ska sprängas.

Det känns fruktansvärt hemskt att vara utan Pontus nu. Jag kommer sakna han så fruktansvärt mycket. Det kommer verkligen kännas som en evighet till på fredag. Han har nog aldrig varit en sådan bra pojkvän som han har varit idag, Sagt fina saker och varit allmänt romantisk. Nästa gång vi träffas så är jag inte hans lilla flicka längre utan han stora flicka :)

Hur kan man längta så mycket tills man fyller år. Det är helt sjuk. Jag tror att jag har hållt på och räknat ner sen ett halv år tillbaka. Jag tror att Jessica börjar bli grymt less på mitt tjat om att bli 18 men fyra dagar så slipper hon mitt tjat. Då kommer hon få höra mig tjata om att jag ska bli 20 ;D


Nu, då & föralltid kommer jag att älska dig! =)

0 har kommenterat

Till startsidan