As the years they pass us by

Jaha! Jessica, Anna, Empa & Rebecca kom förbi idag. Det blev som det gammla vanliga. Dricka kaffe, spela kort och surra. Så inget nytt där inte. Alla for hem för typ en timma sen. Ingen av oss hade ätit middag så alla for hem och käkade;P Vad har jag mer gjort idag? jo, tvättat. Så helvetes tråkigt men nu är då allt rent. Dagen har gått fort idag, kanske för att jag fullständigt vägrade att stiga upp så jag sov till halv 1. Hur det ska gå att somna inatt är då en helt annan 5;a. Jag får väl sitta vaken helt själv till typ 3-4 som alla andra nätter eftersom att Pontus alltid somnar tidigt nu för tiden;P Nåja, nu har jag inget mer att tillägga.


 

 



0 har kommenterat

Vilken helg

Det har varit en händelserik helg i helgen!:) Mycket skratt och mysiga samtal.

Fredag; Jag var bjuden till Frida som hade lånat sin fasters relaxrum med jacuzzi och bastu. Det blev en riktigt trevlig, jag for till lollo där vid 11 och kollade på saw 6 med henne, petrus och Pontus.

Lördag; Jag var med Jessica och Anna även Bea en liten stund. Vi for och hälsade på på några fester och sen kom vi på den härliga ideén om att vi kan ju gå ut på Pentan, NYKTRA. Vilket vi gjorde och jag kan säga att jag har nog aldrig haft så kul på krogen som i Lördags. Sen vid halv 3 snåret så låg jag hemma i sängen.

Söndag; Jag klev upp vid halv 12 och senare vid ett for jag och hämtade upp Mormor och mamma och vi begav oss till skyltsöndag för att kolla lite. Jag hittade en klocka som jag har velat ha skit länge och nu var den lite billigare så jag slogtill direkt. Senare mot kvällen så for vi och fikade hos Frida som fyllde år och satt och pratade där ett tag och sen vid halv 10 så for jag till Anna där Jessica var och vi lejdade oss som vanligt!;P



 

 

 



0 har kommenterat

Det kliar i tarmen!

Fyfan vad jag är festarsugen. Just nu skulle jag göra vad som helst för en grogg, en go jävla grogg! Jag tror aldrig att jag har varit så här sugen på att festa faktiskt;/ När man inte ska festa då är man hur sugen som helst och när man ska supa då är man inte alls. Aaaaaan åh!



 

 



0 har kommenterat

Kanon kväll!

Igår hade Frida bjudit alla kusiner till hennes faster för att basta och bada jacuzzi och dricka lite. Tyvärr så körde ju jag så jag kunde inte dricka nå, men jag ska vara ärlig och säga att när jag såg dom andra dricka så blev jag sugen. Det hade inte suttit helt fel med en kall öl i magen. Det kliade helt enkelt i tarmen. Det var riktigt mysigt där och jag hade inte bangat på att ha det hemma hos mig också!;) 

Ikväll får vi se vad som händer, Jag har inte riktigt bestämt mig än!;/ jag har lite beslutsångest..

0 har kommenterat

Jag kommer sakna dig!

Shit.. som säkert alla vet så ska Jessica flytta snart till vemdalen. Ni fattar inte hur mycket jag kommer att sakna den här flickan. Hon är som en syster för mig och jag älskar verkligen henne. Hon är den som har lyssnat när man har varit ledsen, hon är den man har skrattat med när man har varit glad, hon är axeln som man har gråtit på när man inte hade någon annan. Nu ska man vara utan henne i 4 månader, fattar ni fyra månader? jag är grymt glad för hennes skull att hon ska få fara och testa på något annat, verkligen! Jag tyckte att det skulle vara länge att vara utan henne när vi skulle utomlands i en vecka och nu blir det 4 månader. Tur att hon kommer hem men det kommer bli så jäkla tomt. Jag kommer sakna hennes sjuka humor, våra elaka kommentarer till varandra, höra när hon säger fel och tror att hon säger rätt som (jag var pigg som ett asplöv) När jag skriver det här så sitter jag med tårar i ögonen. Jessica, jag kommer verkligen att sakna dig!!




















This song is for you!



0 har kommenterat

Booooring!;(

Detta har verkligen inte varit en händelserik dag. Jag har rent ut sagt inte gjort ett piss. Vi fick lite främmande här ikväll. Regina och Greger kom för att hämta sin dator som Pontus har fixat. Han fick 500 kr för besväret, grymt snällt av dom för Pontus har aldrig fått betalt för att fixa en dator. Sen kom anna-lena och tommy också.
Jag ska inte vara uppe länge ikväll för jag ska ju som sagt jobba imorgon och jag vill inte komma på jobbet och se ut som sju svåra år;P

Jag ska inte sova än men med detta inlägg säger jag godnatt för jag kommer inte skriva nå mera ikväll!;>

0 har kommenterat

So what?

Jag fick jobb imorgon, 8-16.30! grymt skönt för nu har jag gått hemma hela veckan och ingen kan vara lika rastlös som mig och det kan jag lova. Lena sa också att hon kan behöva lite personal närmare jul och det kan ju inte bli mer än prefekt. Mogården ville att jag skulle jobba jul så jag tackade ja till det 23;e, 24;e, och 25;e. Det blir ju lite mer pengar i plånboken och det tackar vi för. Jag har haft jävligt tur med jobb måste jag säga. Jag har alltid jobbat lite varje månad så att man får pengar och det känns jävligt bra.



0 har kommenterat

26/11-09

Jag är extremt mörkrädd jag har alltid varit mörkrädd. När strömmen går utan att man vet att den kommer det så får jag panik och börjar nästan att gråta. När jag går hem på kvällarna så håller jag alltid dörr nyckeln redo ifall att jag måste springa.

Jag är livrädd för döden när jag tänker på döden så får jag rysningar. Ibland kan jag vara rädd att sätta mig i bilen för att jag är rädd att jag ska krocka och dö.

Jag hatar att duscha jepp, jag avskyr att duscha. Det är blött, varmt och jobbigt. Men oroa er inte. Jag duschar ändå fast jag inte tycker om det.

Jag lärde min lillebror att gå på toaletten det var jag som fick lillebrorsan att sluta använda blöja. När jag var liten så ville jag inte gå på toaletten själv så eftersom att matte är 2 år yngre än mig så hade han inte så mycket att säga till om. Vilket ledde till att när jag behövde gå på toaletten så tog jag med honom och drog fram pottan åt han.

Jag kan inte sova ensammen Om jag är själv i lägenheten så kan jag inte somna. Så den dagen Pontus inte är hemma så blir det natt vak.

Jag är rädd för spöken när jag ska sova så inbillar jag mig alltid att det står någon framför mig och stirrar så jag måste öppna ögonen flera gånger innan jag somnar så att jag ser att ingen är där.

Jag tycker inte om äpplen jag hatar att äta äpplen. Speciellt dem som är stora för jag blir så jävla less på att tugga.

Jag fick IG i sy slöjd När jag gick i nian så slappade jag så mycket på sy slöjden så jag fick IG.

Jag är besatt i skor Jag blir glad av att shoppa skor. Dock så har jag inte köpt några par på länge för att jag inte har prioriterat det.

Jag får aldrig dåligt samvete Det kanske låter dumt men jag får i princip aldrig dåligt samvete. Jag har haft det någon enstaka gång men inte är det så ofta som jag borde.



0 har kommenterat

Bloggtorka

Ops, såg att jag inte hade bloggat på fem dagar. Jag har haft massor att skriva om men jag har nog glömt bort det:P Dom här senaste dagarna har varit extremt trevliga. Igår var anna och jessica här och hjälpte mig att julpynta. Det blev så jäkla mysigt här hemma. Senare mot kvällen så kom rebbi, crille, öhman och Johan med och vi kollade på hockey och saw 6. Sen satt vi och babblade till klockan var mycket:)

Jag har verkligen fått julkänsla, julpyntat, slagit in paket & lyssnat på julmusik. Nu fattas bara dem stora snöflingorna som lägger sig vitt på marken!







 



0 har kommenterat

Kanon!

Alltså filmen igår, den var klockren jag skulle kunna fara och se den på bio igen minst 3 gånger till. När kommer trean säger jag bara?
Ikväll blir det idolmys här hemma hos oss. Jessica kommer och anna kommer lagomt till eftersnack;D  Ikväll SKA jag komma fram!;>
Nu ska jag slita ut damsugaren och göra lite nytta!


Ha det bra fuckers

1 har kommenterat

En aning trött!

Vilken dag det var igår. Vi hade folk här från halv ett till 9 konstant. Men jag klagar inte för det var grymt trevligt. Mycket prat, fika och skratt blev det och det visar vi tummen upp för. Pontus var då jätte nöjd med sin födelsedag!:)
Idag har jag jobbat och nu är Jessica här. Vi ska slappa en stund och vila upp oss så att vi orkar vara uppe ikväll. Vi ska på smygpremiären av New Moon.  Jag har längtat i ett år nu på att den här filmen ska komma ut så kvällen kan inte sluta mer bra än såhär!:D


0 har kommenterat

vad ska jag köpa?

Alltså, Pontus fyller år på onsdag och jag ska in och köpa en present nu, men jag har ingen aning om VAD?! det känns som att jag har gett han allt redan:P Och det han verkligen vill ha kostar 2500 kr vilket jag inte ens är i närheten av att ha råd med. Men jag min lilla fläskfia Jessica ska följa mig på stan idag och vara lite till smakråd;) Sen har jag lite ångest för hur mcyket tårta jag ska göra. Jag hade tänkt göra en cheese cake och en tårta + fika. Men jag vet inte om det räcker för Pontus har gode många släktingar som ska komma!:S

0 har kommenterat

Kan någon bli sjuk?

Shit vad dagen har gått fort. Klockan är redan halv 6! det känns som att jag inte har gjort något vettigt idag måste jag säga, fast det har jag ju. Jag har städat hela lägenheten, handlat och gjort mat. Så det är väl alltid nå?

Jag hoppas att jag får jobba i veckan. Nu är jag less på att vara hemma. Jag har inte jobbat sen i onsdags och nu känner jag lite jobbabstinens. Nåja, det är bara att hålla tummarna för att någon blir sjuk!;P

0 har kommenterat

Kusin vitamin

God morgon!:) Idag kommer min lillkusin hit som verkligen inte är liten längre utan rättare sagt 16 år. Det är alltid lika roligt att ha familjen och släkten här så jag hoppas att han stannar länge!:)
Nåväl, igår var det jätte trevligt hos morfar. Maten var suveränt god men det gick bra. Sen följde Sofie hem till oss och här var då lollo, alicia och lina. Dem hade gjort fruktsallad och skulle precis se en film Zombieland Hette den och jag är ju inte så förtjust i sånna filmer men den gick att se. Detta har varit en trevlig helg!;)


0 har kommenterat

I was born to a lady in a word that doesn´t care

Idag fyller min kära morfar år, dock håller jag inte reda på hur många år men jag tror att det är 71, eller 72? Dem bjuder släkten på middag ikväll klockan 5 och det lät som något med fläskfilé. Egentligen får jag ju inte äta det men jag har gått mycket i veckan och idag har jag gått extra långt så att jag ska kunna äta, men tårtan skippar jag!;) Egentligen är det en tung vecka idag med mycket fika. Eller mycket och mycket. Morfar idag och Pontus på Onsdag. Men än så länge har det gått bra och jag tror faktiskt om jag får säga det själv att jag har gått ner något kilo och det gör mig bara mer motiverad till att fortsätta!:) Min drömvikt ligger där vid 60-62 kg. Allt under det skulle inte se bra ut på mig. Vägen är lång men jag vägrar att ge upp. Jag är så jävla envis och har jag bestämt mig för något så ger jag mig inte förens jag har nått dit:)

0 har kommenterat

Vilka samtalsämnen!

Igår blev en lugn kväll, rätt tidig också. Jag låg i sängen klockan 11. Jessica ringde precis då jag hade lagt mig och vi pratade i 50 minuter om vaccinet, mens & håriga musar. Den flickan kan verkligen få en att skratta. Pontus låg brevid och tyckte mest att vi var äckliga, okej det var rätt äckligt men vafan? kul var det;)
Idag kommer mamma och fredde hit. Jag längtar. Det var nästan en vecka sen jag träffade dom så jag ser fram emot att dom kommer hit. 
Nu ska jag fortsätta och städa här hemma. Jag ska skura och vänta på att vi ska få tvätta!





Jag älskar denna flicka!! brother from another mother;)



0 har kommenterat

- 10 Grader

När jag tittar på termometern och den visar -10 grader så kan jag inte mer än att längta till Gran Canaria. Medans ni är kvar här i kalla Sverige så ligger vi på Playan i 25 graders värme och en Pina Colada i handen. Kan det bli bättre än så? Jag vill att det ska vara 15/1 nu, nu, nu!! jag vill börja tvätta och packa och ställa resväskorna i hallen så att allt är klart för att fara. Jag vet att vi kommer att ha så sjukt kul!! Fast jag har varit på Gran Canaria i playa del ingles en gång förut så längtar jag precis lika mycket och Pontus har ju aldrig varit utomlands heller och han ville till gran Canaria så då blev det de för att för mig spelar det ingenroll vart man far bara det är varmt och finns en strand;)


.

 







0 har kommenterat

cyber-shot

Hola, finns det nå bättre än kaffe och en cigg på morgonen så säg till. Jag har precis plockat bort lite. Jag skulle behöva dra ett varv med damsugaren och skurmoppen. Sen ska jag ta en långt promenad idag, nån som vill följa? ;)
Igår var jag med Anna och Jessica. Vi for och hyrde en film. Flickvänner sen förr tror jag att den hette. Sen satt vi och surrade till halv 1. Hur jag ska klara mig utan mina fläskfior i en vecka det har jag ingen aning om. Men jag tror att jag ska komma hem med en överraskning åt mina två små slampor!;)


1 har kommenterat

förbannadejävlaskit!!!!

Jaha, klockan är halv 5 just nu och jag har inte somnat och jag börjar jobba 7 idag. Jag hatar det här, när man inte kan somna. Jag har sovit i 5 minuter inatt. Min dag är förstörd för nu kommer jag bara att vara på dåligt jävla humör och en pain i the ass för alla som är i min närhet. Men det är ingen ide att försöka sova nå mera för då kommer jag bara vara ännu tröttare om jag lyckas somna och få sova i en timma för larmet på min mobil ringer 05:40.

Så med detta inlägg säger jag god morgon!

0 har kommenterat

Is it hot in here or is it just me?





Cam Gigandet Måste vara en av världens snyggaste och sexigaste kille, i alla fall enlig mig!:)









1 har kommenterat

15/1 here we come

Nu är resan bokad och vi far från kallax den 15/1 till Gran Canaria. Jag längtar som fan dit alltså. Månader kvar. Jag hoppas att tiden går fort tills dess. Jag ska fara och jobba nu. Slutar 9 ikväll och det känns kul att få jobba!:)


ha det bra fuckers

0 har kommenterat

Jag rymmer hemifrån

Ikväll flyr jag fältet. Pontus ska ha lan i helgen och jag har ingen lust att sitta där hemma och känna lukten av svettiga grabbar och höra en massa skrik. Därför blir det nog att sova hos jessica ikväll så får dom ha lägenheten för sig själva:)

Ikväll blir det att se idol med mina fläskfior;) jag är hos Anna nu och väntar att dem ska komma tillbaka från kiosken. Men eftersom att jag inte ska ha några onyttigheter så stannade jag här..

Imorgon kanske vi bokar en resa till Gran Canaria!;D

0 har kommenterat

Ljuvligt!:)

Oh herregud vilket härligt väder det är ute. Nu när jag var ute på en promenad så ville jag nästan inte gå in. Det var så himla skönt. För er som sitter hemma vid era datorer och flottar er. Ta fram era headset ladda mobilerna med några härliga låtar, på med promenadskorna och gå ut och gå. Ni kommer inte ångra er.

0 har kommenterat

2009-11-05

Det är kallt ute nu, jag och Pontus ska gå ut och gå och jag gruvar mig. Sen skulle jag även behöva fara och köpa en present till pappa som fyller år imorgon. Det är ju bara så synd att det är så svårt att köpa till han. Menmen jag klurar nog ut något!:)

Kolla så härlig viper ser ut!;D Jag älskar det här kortet!



0 har kommenterat

snö

En av våra katter var borta igår när vi kom hem från stan. Våran vita fina katt! Vi letade igenom hela lägenheten vände den upp och ner tills vi kom fram till att hon hade hoppat ut genom fönstret. Jag, Jessica, Anna, Pontus, Rebbi och Sofie var ute och letade i nästan 4 timmar. Hon fanns inte! Men vi gick in och tog en korg som vi satte mat i och satte den nedanför vårat fönster för katter går ofta tillbaka där dom kom ifrån. Efter att jag har gått och kollat ner från fönstret massvis av gången i hopp om att se lilla Bright så dog hoppet lite grann varje gång jag tittade ut och hon inte var där. Sen pratade jag med Jessica i telefon vid 10 tiden på kvällen och till min förvåning så kommer Sofie och ropar HON ÄR ÄR UTE, HON STÅR VID STUPRÄNNAN så jag slänger telefonen och springer ner och där står hon. Våran lilla flicka. Jag har aldrig varit så glad att se kattfan!;D


Nu snöar det ute, fyfan! enda gången det ska vara snö är på julafton och aldrig annars!! jag avskyr snö..


0 har kommenterat

Nyhet krusbär

Tjena, nu har jag precis ätit middag och gott var det. Snart bär det av till gymmet. Det verkade inte som att Anna skulle följa med och träna. Det verkar som att hon börjar bli sjuk och då är det bäst att hon stannar hemma. Men hon skulle höra av sig efter att hon hade vilat, Men Jessica ska då följa med. Jag funderar på vad jag ska träna idag.. Det blir nog springa, rumpa, mage och lite styrka!


Dagen middag; laxfilé, lök, morötter och Palsternacka!



0 har kommenterat

Gomöra gomöra

Pontus väckte mig klockan 10 idag av att han stod och damsugande. Han har blivit någon som stiger upp tidigt på morgonen, vilket är bra för då kan han väcka mig som inte alls vaknar tidigt;P nu har jag tänkt fördriva lite tid här hemma och vika lite tvätt, diska och skura. Jessica och Anna kommer hit idag och då bär det av till gymmet och träna. Det känns redan som att man har gått ihop fast man inte har det. Det tar ju som en stund innan kroppen börjar bryta ner fett!

0 har kommenterat

6 julkort klara, 4 kvar

Jäklar vad vi har pysslat. Jag har hunnit göra sex julkort. Vissa blev väl finare än andra men so? Man får bli glad att man får något över huvudtaget!:) Det är så kul att vara med Jessica och Anna för vi kan verkligen vara jävliga mot varandra utan att någon tar illa upp, alla förstår att det är ett skämt och det gillar jag!;)

 

 

 

 

 



0 har kommenterat

dag 2

Vi har nyss ätit middag, pesto med tortilla. Jävligt gott och jävligt nyttigt. Det är en speciell smak och jag kan tänkta mig att det inte är så många som tycker om det. Men jag och Pontus love it. Ikväll ska jag till Anna och scrapa. Vi ska göra julkort. Efter det när jag har kommit hem blir det att gå ut och gå.

 

 

 

Dagens middag

 

Jag slänger upp lite kort när jag kommer hem!:)



1 har kommenterat

No air

Nu har vi varit och handlat. Vi har fyllt kylskåpet med frukt och grönsaker, det ryms inget mer nu i våran kyl. Men det känns bra att kolla in i kylen. Vi har rensat hela kylen och skafferiet idag på onyttigheter och förvandlat det till frukt, grönsaker och mörkt bröd. Nu ska jag ta på mig jogging skorna och  fara ut på en springrunda och sen blir det lite träning här hemma.






0 har kommenterat

Till startsidan