jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va


0 har kommenterat

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
0 har kommenterat

Midsommar 0 har kommenterat

I invite you to a world. Where there is no such thing as time

Gud vad jag är sliten, på riktigt! jag känner mig som en åttioårig kärrning, ingen energi, ingen vilja till nått. Jag har inte alls haft tre dagars ledighet ihelgen som de var tänkt. Jag blev utringd igår så jag jobbade hela dagen fram till 21.30 och med tanke på att jag var ut i fredags så var jag inte riktigt på topp.

Imorgon börjar mitt sommarschema och de känns bra, Riktigt bra! då kommer jag att jobba dom dagarna som är inplanerade och inte en timma mer. Då är jag ledig när jag är ledig och jag kan faktiskt planera saker, magiskt!

Nu ska jag hoppa i duschen och invänta att en jobbarkompis kommer hit och dricker kaffe och surrar en stund! trevliga söndag!:)
0 har kommenterat

Come back. So we can play together

På två och en halv timma hoppar jag av nattskiftet och rullar hem mot en mycket efterlängtad säng, lycka! tyvärr blir inte lyckan så långvarig eftersom att jag bara får sova till max 12. Jag ska nämligen vara hos frissan klockan ett suck, pust och stön! Jag hade helst sovit bort hela dagen imorgon endast för att jag hade haft möjlighet att få göra det för jag gör nämligen helg efter detta pass.

Tre dagars ledighet känns lyxigt med tanke på att jag inte har varit ledig mer än en dag i stöten på jag vet inte hur länge! I helgen ska jag ladda batterierna. Det verkar som att de blir fest men egentligen så hade jag bara velat vara hemma.. Ligga i soffan med tjorvigt hår, inget smink och dom fulaste absolut tänkbara mjukisbyxorna som jag hittar i garderoben plus en gammal urtvättad tröja och en kanon bra film, de hade nog varit de ultimata.

0 har kommenterat

I was thinking my time away

Klockan är lite över tre och jag har jobbat lite mer än hälften av natten, och har dryga hälften kvar.. Jag har inte sovit sen åtta igår morse och konstigt nog så är jag inte trött. Jag kan inte bli trött då jag jobbar natt, de är ju och andra sidan bra men jag längtar tills jag får krypa ner hemma hos mattias i hans säng och vakna hos han!

Jag har precis klickat hem lite kläder från nelly och de gjorde mitt humör lite bättre, inte för att jag är på dåligt humör men jag fick en bättre känsla i kroppen. Jag sitter nästan jämt och kollar kläder på internet då jag jobbar natt så att jag får tiden att gå. Speciellt den här timman mellan tre och fyra, den går ju såååå långsamt. Men snart är de bara 3 timmar kvar och sen får jag sussa sängen. 

Av någon konstig anledning så tycker jag alltid att nätterna går fortare än dagarna och kvällarna.. De säger oftast poff och sen är natten över och man ska gå hem, hur kommer de sig? på dagarna jobbar jag 9.15 timmar och natten 10 men de känns alltid som att natten är typ 5 timmar max..

Nåja, slut skrivet för natt!

over and out!

0 har kommenterat

I’m head over heels

Äntligen, idag har jag tid att träna. Dom senaste månaderna har det varit fullt upp med allt annat så träningen har legat på is allderles förlänge. Det går inte att beskriva min ångest över de!
Varje gång jag har tänkt fara till korpen så kommer de upp något som måste göras eller så ringer jobbet. Men idag.. idag har inget kommit upp och jag längtar tills jag får fara dit och spöa musklerna rejält!:)

Efter de är det soffläge med Mattias resten av kvällen och bara mysa och ladda om batterierna för jobb imorgon och tre nätter framöver!
Over and out!

0 har kommenterat

Don’t think twice. Roll the dice

Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it

I don't care if I never see you again, I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone0 har kommenterat

Till startsidan