Who knows what tomorrow brings In a world where few hearts survive.

Dra mig baklängest. Det känns att de var en vecka sen jag tränade sist. Jag höll ju på att flytta hela förra veckan så jag hade inte tid. Men då idag.. Jag plågade skiten ur benen och gav järnet på den där jäkla spinningen. Fan vad jobbigt de var men hur jävla skönt som helst nu. Förr hatade jag att träna och hade aldrig en tanke på att fara till gymmet men nu skulle jag inte klara mig utan, jag älskar de!!

Jag har verkligen hittat min träningsform. Och i veckan blir de hård körning. Ingen rast och ingen vila!;D

0 har kommenterat

I am lost sometimes but that's alright

Nu ska vi återuppta några härliga minnen igen. En vougga resa är inbokad vecka 10. Vi järngänget har bokat stuga där uppe Torsdag-söndag. Jag vet att de kommer att bli magiskt.
Köra skoter på dagarna och dricka öl på kvällarna. De kan inte bli bättre. De är snart ett år sen vi var där sist men de känns som att de var igår och jag har så sjukt många roliga minnen därifrån men nu ska vi dit igen och skapa många nya. Jag längtar så sjukt mycket.



























0 har kommenterat

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Seriöst, nu är jag less på att flytta. Nu har vi hållt på i 3 dagar och imorgon är sista dagen! Vi har varit så sjukt effektiva idag och hunnit flytta allt förutom datorn, tvn och sängen till andra lägenheten. Jag ska aldrig flytta ifrån min 2a.. Där ska jag bo för resten av mitt liv för flytta är fan de värsta som finns. Kanske inte riktigt hela livet får vi hoppas men länge ska jag då bo.
Jag är sjukt glad för alla som har ställt upp och hjälpt till. Utan er hade jag väl inte ens fått ut köksbordet! tusen tusen tack!:)


Jag ska börja orientera mig mot min säng snart för imorgon är de upp tidigt och göra ett sista ryck!:)



0 har kommenterat

If love is a labor I’ll slave till the end

Nu är de nära. På fredag är de tänkt att jag ska vara inne i den andra lägenheten. Men frågan är.. hur ska jag hinna? hur ska jag hinna flytta in och städa ur den här lägenheten? jag jobbar onsdag, torsdag, lördag och söndag och hela dagen på fredag kommer att gå åt till att flytta. Nu är jag stressad och de kan jag lova.

Inatt har inte varit någon bra natt. Jag har legat vaken, frusit och haft myror i benen. Jag lyckades väl somna där runt 5 halv 6 och vad händer då? jo, jag drömmer en av dom värsta mardrömmarna som jag någonsin drömt. Det var som att jag visste att de var en dröm men jag kunde inte vakna, sjukt obehagligt och efter de kunde jag inte somna om. Sen har jag hjälp martina hela dagen att flytta in i hennes nya lägenhet. Nu är jag helt slut som artist..

Jag funderar på att hoppa in i duschen och en varm sådan och sen inta soffläge resten av kvällen och mysa i min onepiece..jo, fan vilken bra plan!





0 har kommenterat

I'm a single girl swag

Ja ni folket. Enligt mina vänner så kan man ha inflyttningsfest och utflyttningsfest så ikväll står jag för förfesten. Mitt nya smeknamn av Johannes har blivit ågren och jag kan tala om redan nu att ångesten för att städa imorgon smyger sig på sakta men säkert. Men blir de en kul kväll så kommer de förmodligen att vara värt de, hoppas jag!

Själv ska jag ta de lugnt ikväll, riktigt lugnt. Jag har under inga omständigheter tänk vakna upp med ångest imorgon. Så då vet ni. Och som sagt så lämnar jag min telefon hemma ikväll så jag kan nås efter klockan 02.30 skulle jag tippa på.

Ne party people.. snart åker vi av!;D

0 har kommenterat

I still don't know what you've done with me, A grown-up woman should never fall so easily

Det blev nästan en full arbetsvecka för mig. Från att inte ha något till tre dagar i rad på psyket. Som de ser ut nu så är jag ledig i helgen. Sen jobb igen på måndag.

Imorgon har jag en massa som ska hinnas med och hur jag ska hinna är en helt annan 5a. Jag tror inte att 24 timmar kommer att räcka till. vad som ska göras är följande; börja städa ur vissa delar av lägenheten (kök, toalett) plus packa ner saker, systemet, hjälpa martina med nå grejs, spinning, duscha och titta på domarcupen.. Inget av sakerna gå ju speciellt fort heller så vi får se hur mycket jag hinner. Sen är de några småsaker där emellan som också ska hinnas med.

Förövrigt? inget speciellt. Jag känner mig lite små stressad över allt möjligt. Nog för att jag i regel jämt är stressad och över små saker som man inte ens behöver vara stressad över. Jag måste nog lära mig att ta de lugnt och inte tänka så mycket, de skulle nog vara bra för mig.







0 har kommenterat

I’m asking you, to show me what this life is all about.

Jag trodde aldrig att jag skulle ta dom här orden i min mun någonsin, aldrig under hela min livstid men jag är less på att vara ledig.. tack och lov så fick jag jobb ikväll och imorgon. De är på psyket dessutom. Jag har längtat efter att få jobba så det kommer bli as kul!

Sen verkar de som att dom ska börja tapetsera min lägenget nästa vecka så då någongång får jag flytta in, kanske till nästa helg. Hur awesome är inte de? så nästa helg blir nykter och bära kartonger och få till så mycket som möjligt. Äntligen!!


Sen så kommer jag aldrig mer att ha med mig mobilen då jag är onykter och inte i mitt sinnesfullabruk. Så om någon vill nå mig, tyvärr!
Jag kan nås då krogen har stängt och jag är hemma, då är de fritt fram att ringa/smsa mig. Så då vet ni!




Jobbet kallar, tjing!

0 har kommenterat

Dumpa honom - han vill faktiskt inte ha dig!

haha, här har jag samlat lite av det bästa ifrån boken: dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig. läs, le, skratta och njut.

men framförallt. tänk efter :)

* Om han inte ringer är det för att han inte tänker på dig.

*om han bygger upp förhoppningar och sen inte infriar dem, hur små de än må vara, kommer han att göra likadant när det gäller viktigare ting. var medveten om detta och inse att han verkar tycka det är okay att göra dig besviken.

*stanna inte hos en kille som inte gör det som han sagt att han ska göra
.
* upptagen är ett annat ord för skitstövel. skitstövel är ett annat ord för någon du inte går ut med.

* visst fasen förtjänar du ett telefonsamtal.

*det han s´äger när han inte är nykter räknas inte. ett " jag älskar dig " ( eller nåt som låter ungefär åt det hållet)när han är påverkad av något starkare än druvsaft gills inte livets domstol
.
*alkohol och droger är inte rätt väg till någons innersta känslor. om det vore det skulle folk inte behöva drämma tomma ölburkar i skallen på sig själva eller hålla handen ovanför ett ljus för att se om de känner något.

*om han bara vill träffa dig, prata med dig, gå till sängs med dig och så vidare när han är påverkad, är det inte kärlek - det är sport
.
* stygga gossar är faktiskt stygga.

*du förtjänar att få vara med någon som inte behöver bli packad för att klara av ditt sällskap.

*det är så frestande när man verkligen vill vara med någon att nöja sig med småsmulor - så små att det är patetiskt nära ingenting - av det man egentligen vill ha. snälla damer, glöm inte vad det kostar. kom ihåg vad det var ni var ute efter och nöj er inte med mindre. om inte för er egen skull så för alla andras. såna här karlar livnär sig nämligen på att det finns så många kvinnor som låter dem hållas.

* du kan inte snacka dig ur en dumpning. det är helt enkelt inget att diskutera. om nån gör slut är det definitivt och inte nåt man kan göra nåt åt genom en demokratisk process.

* göra slut sex- betyder fortfarande att det är slut.

* släpp taget . låt honom sakna dig.

* han behöver inte påminnas om att du är toppen.

* han kan ta hand om sin katt själv.

* att ta en dumpning med klass - innefattar inte att hacka sig in i hans telefonsvarare.

* det finns en man där ute som kommer att bli överlycklig om du inte går tillbaka till den där töntiga exkillen.

* Han vill inte ha dig om han går upp i rök.

* det finns inget värre än att inte få något svar, men det sämsta med det hela är att Inget svar faktiskt ÄR ett svar. enda anledningen att skriva till honom är att ge honom chansen att säga det ännu högre, med ord. och har du glömt en sak? du är alldeles för upptagen och populär för sånt
.
*han kommer ändå inte slippa undan, för vart han än vänder sig så har han ändå samma rövhål kvar.

* han kanske ligger på sjukhus med minnesförlust, men risken är betydligt större att han faktiskt inte vill ha dig.

* inget svar är ditt svar

* ge honom inte chansen att dumpa dig igen.

* låt hans mamma skälla ut honom - du har annat att göra.

* det finns inget mysterium som du Måste lösa - han är väck och han var inte god nog åt dig
.
* om en kille gnäller över sin exfru eller gråter över sin förra flickvän, ska du hitta nån annan att gå på bio med .

* dig glömmer man inte så lätt. låt honom söka upp dig när han rett ut sitt.

* Livet är tillräckligt hårt utan att du ska välja en besvärlig partner att dela det med.

* du förtjänar att få vara med någon som är trevlig mot dig hela tiden ( du måste vara trevlig tillbaka också )

* du har redan ett rövhål, du behöver inte ett till.

* du ska aldrig behöva

ringa honom för att

påminna honom om

att sakna dig

.
* förlorad självkänsla kan vara svårare att hitta än en ny kille..


och här kommer lite statistik :

¤
Vi gjorde en total ovetenskaplig opinionsundersökning där vi frågade ut tjugo av våra manliga vänner ( mellan 26 och 45 ) som lever i fasta förhållanden. INGET av dessa inleddes med att kvinnan var den som ringde först. en kille sa till och med att Om hon hade gjort det " skulle allt der roliga varit förstört ".



¤
100 % av de män vi frågade ut sa att de aldrig haft för mycket att göra för att ringa en kvinna de verkligen var intresserade av. som en bra karl uttryckte det :

" en man måste veta hur han ska prioritera.. ".


¤
100 % av de killar vi frågade ut sa att " rädsla för att komma för nära " aldrig hade hindrat dem från att inleda att förhållande. en kille sa till och med att " det där med skräcken att komma för nära är bara en myt... " och en annan sa

" det är bara sånt vi säger till kvinnor vi inte är särskilt intresserade av "..

¤

20 av de 20 män vi frågade sa utan att tveka ( okej, de svarade via mail, men de verkade ganska säkra på sin sak ) att de aldrig någonsin varit riktigt intresserade av en kvinna som de inte ville hoppa i säng med. en av den tillade " va, ursäkta, vad vore det då för vits? " ...

¤ 100 % av de utfrågande killarna sa att de aldrig hamnat i säng med nån av misstag ( fast många ville veta hur ett sådant misstag kunde tänkas gå till och hr de skulle göra för att hamna i den situationen ... )


¤ 100 % av de män vi frågade sa att de aldrig spytt i sänen hos en kvinna de verkligen ville ha ( tydligen vet inte de här jepparna hur man festar ).


¤ 100 % av de män vi frågade sa att de inte skulle ha några problem med att gifta sig med kvinna som de visste var deras livs sotra kärlek, en man svarade " vilket pucko har problem med att fria till sitt livs stora kärlek?"..

¤ 100 % av de män vi frågade sa att när de gjorde slut med nån betydde det Alltid att de inte ville träffa henne mer.
( en kille frågade till och med " hur ska man då få ett fantastiskt göra slut sex om man inte gjorde slut?" - honom bör ni se upp med !


¤
100 % av de män vi frågade som någonsin " försvunnit " från en kvinna sa att de var fullstänigt medvetna om vidden av sitt vidriga handlande när de gjorde det och att det Inte skulle blivit bättre om kvinnan ringt upp.

¤

författaren: en av mina kompisar var ute på en förstagångsdejt med en kvinna som nämde att hon även träffade en gift man. han sa genast att det inte skulle bli någon andra gång, för om hon inte gillade sig själv tillräckligt för att ha ett ordentligt förhållande, varför skulle då han göra det?

¤
författaren: en manlig vän till mig vägrar göra slut med sin fästmö för att han är rädd. ( visst är vi skapelesen krona ).. när ja råder honom att göra slag i saken säger han alltid samma sak : " Greg, jag väntar på det stora, avgörande grälet "... under tiden pukar han och retas med och gnäller på sin fästmo för att locka fram ett praktgräl så att han kan passa p att dra. det är inte vackert, men ja hoppas att ni får er en tankeställare.
100 % av de killar vi frågade sa att del aldrig försökt plåga en kvinna de verkligen ville ha. det är iallafall en början. ...



0 har kommenterat

Let's have a toast for the douchebags, Let's have a toast for the assholes, Let's have a toast for the scumbags, Every one of them that I know

Borta bra men hemma bäst. Det har varit en trevlig helg i Norsjö och sjukt skönt att få komma bort från Piteå ett stund. De är helt otroligt att jag både hittade dit och hem utan förödelser, jag är stolt över mig själv.

Jag ska snart börja promenera bort till korpen och köra ett spinningpass. Kalori intaget i helgen har inte varit de bästa. Så alla onyttigheter ska bort nu. Efter de blir de att umgås med Anna.




0 har kommenterat

I wanna love somebody, love sombody like you.

Nu blev de lite galet, men jag älskar att vara lite galen. I helgen lämnar jag Piteå och tar en impulsresa till Norsjö för att hälsa på Jessica och Niklas. Jag har packat allt som ska packas. Nu väntar jag bara på att spinningen ska börja så att jag får de bortgjort och sen sätta mig i bilen mot byn som gud glömde.
Dock känns de grymt tungt att köra bil i 2,5 timma. Jag som hatar att köra bil och sen köra själv. Förhoppningsvis så kör jag inte vilse iallafall. Bilen är då tankad utifall att;) Man kan aldrig vara på den säkra sidan då de gäller mig, allt kan hända.

Önska mig lycka till och förhoppningsvis så kommer jag fram utan större förödelser!;D

0 har kommenterat

If I were a boy I swear I'd be a better man, I'd listen to her Cause I know how it hurts When you lose the one you wanted Cause he's taken you for granted And everything you had got destroyed.

Dagens träningspass är avklarat och gud vad härligt de var. Jag ska alltid ställa klockan tidigt så man hinner träna på morgonen. De är tusen gånger skönare än att träna på kvällen då man är trött.

Jag ska strax hoppa i duschen, vika ihop tvätten som jag inte hann igår och äta någon. Sen bär de av till jobbet. Ikväll är jag på Mogården från 15.30-20.30. Sen verkar de som att jag är ledig i helgen så ikväll tar jag helg om inget annat dyker upp. Jag hade egentligen mer än gärna jobbat i helgen för alla andra jobbar. Sjukt tråkigt att vara ledig själv.


have a nice day!:)

1 har kommenterat

Dirty little freak



Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "de är lugnt"




2 har kommenterat

I was thinkin about him, thinkin about me. Thinkin about us, what we gonna be? Open my eyes, oh it was just a dream.

Idag har jag varit duktig och hunnit med en del. Det lönar sig att stiga upp tidigt. Idag var jag uppe pigg som en lärka klockan 10. Under den tiden så har jag hunnit bjuda anna på frukost, gått på en promenad i en timma, hälsat på mamma på jobbet, stor städat min lägenhet och snart ska jag tvätta. Den här dagen går i de effektiva tecknet minst sagt.

Jag är på sjukt bra humör idag, inget känns jobbigt eller tråkigt. Att diska känns kul, städa inte känns jobbigt och att tvätten som ska tvättas inte framkallar känslan av att vilja kräkas känns inte så likt mig att säga men faktiskt.. Efter att ha bott själv i över ett år så kanske jag har accepterat alla måsten som måste göras och insett att det är lika bra se de roliga och de bra i de för på nått sätt så görs de inte av sig själv. Inte ens om man klagar, gnäller, lämnar de orört för tro mig, jag har testat. Jag har struntat i att diska, skjutit fram städningen, låtit kläderna ligga kvar på golvet och väntat på att allt de ska ske av sig själv. Att disken ska vara borta, lägenheten ska vara städad och kläderna ihopvikta. Men de fungerar ju inte riktigt så. Fast jag har testat de massor med gånger så ligger skiten ändå kvar då jag kommer hem eller vaknar på morgonen.
Är de nu jag har blivit vuxen? kan jag kalla mig de nu? har jag vuxit upp från att vara barn, till att bli en odräglig fjortis som var jobbigt med föräldrarna och nu blivit vuxen?





0 har kommenterat

And I promise you that I'll give so much more than I get, I just haven't met you yet

Vilken härlig dag de har varit. En skotertur hade inte varit helt fel..
Jag har rallat omkring med Martina och josefina idag och kollat på möbler. Alla tre ska ju flytta så alla är lite prylgalna för tillfället.
Som det verkar så blir de flytt runt 15 februari vilket är nästa vecka? Jag längtar massor. De kommer bli awesome med en 2a. Igår fick jag även min nya tv som jag ska ha.

På en timma ska jag bege mig till korpen. Förra veckan tränade jag bara en gång så nu är de jävligt efterlängtat. och efter det blir det att hitta på något med anna!:)

0 har kommenterat

We ignore those who adores us, we adore those who ignores us, we love those who hurts us and we hurt those who loves us.. Isn't it strange?

Okej, ikväll har jag varit sjukt nära ett mentaltsammanbrott. Det har varit en tung kväll på jobbet, riktigt tung och nu är min skalle tom. Jag kan inte tänka nå mera.
Inatt ska jag verkligen ladda batterierna och vila skallen. Förhoppningsvis är det en bättre dag på jobbet imorgon. Annars ja.. då får vi se vad som händer. Jag ska då varva ner ett tag nu före jag går och lägger mig.

Imorgon på kvällen så blir de att ta någon grogg. Men bara några eftersom att jag jobbar söndag och då vill jag vara pigg. Jag börjar ju inte förens 11.30 söndag så det kommer då inte att vara ett bekymmer:)


Over and out!

0 har kommenterat

life is to short to wake up with regrets

Galet vad trött jag var idag, tog mig knapp upp och jag har varken hört att borsan har kommit in inatt, att min telefon har ringt fyra gånger och inte heller alarmet på telefonen som hade legat och ringt i 15 minuter. Jag är en sliten krigare.
Nåja, jag har precis duschat och gjort mig klar för jobb. Idag har jag en c-tur så jag är hemma någon gång ikväll. Det blir nog att hoppa i säng så fort som möjligt eftersom att jag har en A-tur imorgon och är jag lika trött då som idag så kan de sluta illa;P

have a nice fucking day!

0 har kommenterat

I will not break the way you did

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of youI find it hard to trust not only me, but everyone around me.
Because of you I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with..


0 har kommenterat

I'll take a risk, take a chance, make a change and breakaway

Ja, vad säger man.. det blev 10 timmars övertid den här veckan. Egentligen skulle jag bara ha en kort dag idag men då hade dom kris på mogården och vem ställer upp att jobba om inte jag?
Så de blev långpanna fyra dagar i rad. Jag kommer vara död på måndag och de vill jag lova. Jag jobbar fram till 21.30 ikväll så jag det blir inte många knop gjorda idag inte. jobb, jobb jobb!
Nu är det bara att jobba dygnet runt. Äta, skita och sova, haha!
Sånna här gånger är jag faktiskt glad av att jag är själv, bor själv framför allt. Jag kommer då inte kunna vara tillsammans med en kille som jobbar skift. Satan vi skulle aldrig träffas, men och andra sidan.. vi skulle inte vara less varandra iallafall, man får se allt från den ljusa sidan!;)


Men vad säger ni? ska vi höras nästa vecka då jag börjar leva igen?;)




Vem har sagt att man inte kan vara glad fast man är trött?:)


0 har kommenterat

Anything that's worth having, Is sure enough worth fighting for



Home sweet home. Då var 5 timmars jobbande och 22 minuters solande avklarade. Nu har jag solat två gånger den här veckan kan kan konstera att jag inte längre ser ut som en alvedon utan lite mera levande. Det känns bra!

Snart blir de sängen eftersom att jag börjar jobba kl 7 imorgon. Dock har jag bara en kort dag så jag hinner med min spinning också klockan 17. Jag har faktiskt lite ångest över träningen för jag kan bara fara på två pass den här veckan. Jobbet och spinningen krockar totalt. Men men.. what to do? jag måste ju ha pengar och jag skulle aldrig skippa jobb för att träna. Jag får träna dubbelt så hårt nästa vecka istället;)










0 har kommenterat

You smile in my face then rip the brakes out my car

Från att vara ledig hela veckan så blev det en vecka full med jobb. Mån,ons,tors,fre,lör & söndag. Jag är på psyket hela veckan och känns grymt och det är bara långa dagar. Dröm helgen att jobba 11.30-21.15 fredag, 7.16.45 lördag och 11.30-21.15 söndag. Jag är sjukt glad för dom dagarna. Pengar, pengar, pengar!!

Nu ska jag börja dyka i duschen och fixa till mig för jag börjar jobba 16.15 :)



tjoo!

0 har kommenterat

But all that I know is I'm breathing All I can do is keep breathing All we can do is keep breathing

Det blev ett jäkla flängande idag.. Har knappt suttit still sen jag vaknade så den här dagen har gått obehagligt bort. Jag har bla shoppat, lunchat, tränat, duschat 2 gånger, blivit bjuden på middag & varit på nodo..
Nu har jag iprincip död, eller jag känner mig då som de. Min kropp känns som gelé. Jag tror att jag kommer sova himla gott inatt och tacka fan för de.

Inatt var jag vaken skit länge, igen. Sist jag kollade på klockan så var den vid fyra? vad är problemet? varför jag kan bara aldrig somna tidig? typ vid 10? galet skönt de hade varit. Tydligen så har jag och john blund något otalt mellan varandra eftersom att han har slutat komma till mig på kvällarna. Jag som gillade han sjukt mycket förr i tiden, jag var galet kär i han! men tydligen så har vi gjort slut eller nått...


Ne, ska vara lite social med mitt lilla hjärta som är här. För frågan är om vi kommer hinna träffas något imorgon då båda jobbar? om vi inte gör de så kommer det att bli tungt..;)

0 har kommenterat

Is it possible Mr. Loveable Is already in my life? Right in front of me or maybe you're in disguise

Jag har ont i hela munnen idag, mina tänder värker. Tydligen så har jag legat och bitit ihop tänderna hela natten så nu går de knappt att tugga. Det händer allt för ofta att jag gör de nu för tiden, inte okej.

Jag kom nyss hem från en lyckad shoppingrunda på stan. Åh vad jag älskar att shoppa. Jag ska allderles strax byta om till träningskläder och fara på ett efterlängtat spinningpass. Jag har verkligen längtat till att få träna. De var ju ändå i fredags som jag tränade sist, fy på mig!

den här dagen kunde inte ha varit bättre!:)

0 har kommenterat

In my head, I see you all over me. In my head, you fulfill my fantasy.

Ånej hörrni! jag känner mig sjuk. Kallsvettig, ont i kroppen, huvudvärk ja allt! jag tänker inte bli sjuk, jag vägrar!

Anna har varit här och gick precis hem. Ingen människa kan någonsin komma och påstå att vi är normala. Vi är inte de, inte någonstans. Om ni bara visste vad som sas och gjordes mellan alla väggar då vi är med varandra så skulle ni sätta oss på ett mentalsjukus. Ne, okej riktigt så farligt är de inte. Men vi kan ju vara lejda om vi vill och de är himla säkert. Jag har då i princip dött i skratt, nästan vikt mig och jag har faktiskt lite ont i magen av allt skrattande. Vi har då verkligen humor de är ett som är säkert.

Imorgon blir de att stiga upp tidigt, luncha men anna och simon, och min efterlängtade spinning!

nåja, jag ska börja klä av mig och orientera mig mot sängen. Two and a half men börjar ju nu och de får inte missas.



Over and out!

0 har kommenterat

Till startsidan