Mia Törnblom



Jag är bra och jag duger!


0 har kommenterat

En liten titt ifrån i lördags






















0 har kommenterat

Så vackert!

Idag på jobbet så såg jag en vacker sak. Jag var inne hos en vårdtagare och hennes man skulle åka bort några dagar. Då han stod vid dörren och skulle gå så ger hon han en puss, stryker han på kinden och säger "Jag älskar dig, vi syns snart och jag kommer att sakna dig"
Jag fick nästan tårar i ögonen och jag kunde inte hjälpa att jag började att undra hur jag kommer att ha det då jag blir gammal och hur mycket jag vill ha det som dem två.

Två gammla männsikor som ser nykära ut, det finns inget som är så vackert!




0 har kommenterat

Jag känner mig levande igen!

Vilken helg, att man kunde ha så roligt det visste jag faktiskt inte. Idga har jag en sån träningsvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen men frågan är, VARFÖR? för att jag dansade loss i lördags eller? om det är därför så ska jag börja gå ut varje kväll och dansa;P

Idag har jag jobbat 9 timmar. Egentligen skulle jag bara jobba 5 men då ringde chefen från mogården kl 7 imorse och vem ställer upp om inte jag? :)

Nu ska jag träna och stöka undan här lite och sen blir det film uppe hos Simon och olle!

0 har kommenterat

03.09

Jag är galet trött. Just nu har jag varit vaken i ganska precis 20 timmar och av dem 20 timmarna så har jag jobbat 14 och har 4 timmar kvar. Jag är sjuk trött men jag vet att jag kommer kunna hålla mig vaken.
Det blir ju som en annan grej då man vet att man inte får sova.
Tråkigt nog så är det inte så mycket att göra här på natten så klockan går ju inte speciellt fort. Men än så länge så trivs jag skit bra med natt, jag skulle absolut kunna göra om det. De var bara lite synd att jag hade jobbat dag också, annars hade jag nog varit piggare.

Nåja, nu ska jag dricka mig åttonde kopp kaffe och kolla lite tv:)

0 har kommenterat

Det här ska bli intressant!

Shit, hörrni! jag ska jobba natt idag. Idag har jag jobbat 7-15.45 och sen var det kris på rättpsyk så jag ska ut natt där. Jag har lyckats att sova 20 minuter nu på eftermiddagen så jag känner på mig att den här natten kommer att bli lååååååång. Av 24 timmar så kommer jag alltså att jobba 19. Men jag är inte bitter, vila det kommer jag att få göra i graven så jobb i natt, sova till 2 imorgon och sen slår vi klackarna i taket!;D

0 har kommenterat

24/11-10

Idag har det varit full rulle. Eller mja, det har inte varit stressigt iallafall. Men jag har alltid haft något att göra. Jag sov till halv 11 idag vilket förvånade mig rätt mycket eftersom att jag trodde att jag skulle sova till minst 12. Då jag vaknade satte jag på en tvättmaskin, surrade med martina, åt frukost.
Vid 3 kom mamma och fredde hit. Vi julpyntade och sen gjorde vi mat tillsammans. Nu ljög jag, fredde gjorde mat och jag och mamma städade lägenheten. Då vi var klara så bjöd jag dom på lite glögg ch sen satt vi och pratade lite gamla julminnen. Förresten tusen tack för hjälpen, ni är bäst!

Nu sitter jag här och beundrar allt mitt pynt. Det är så mysigt så jag vill nästan inte sova inatt. Jag tror att jag ska gå och lägga mig i min renbäddade säng och beundra min fina julgran som lyser så prydligt eller kanske julstjärnan eller alla tomtar?  det är helt enkelt mycket att beundra just nu.

Imorgon blir det åter igen en liten sovmorgon. Jag börjar jobba 11.15 så jag får sova ända till kl 10. Grymt härligt!


Cya!


0 har kommenterat

Jul stämning!:)














0 har kommenterat

Kunde inte vänta nå mera!

Åh, vilken lycka! jag tjuvstarade lite med julpyntet. Jag tillverkade ett pepparkakshus idag med hjälp av Anna. Medan vi gjorde huset så lyssnade vi på julmusik, vilken känsla, magsikt!
Imorgon så ska jag pynta på riktigt och då hela lägenheten. Jag har till och med köpt glögg som jag ska bjuda mamma och fredde på imorgon. Det kommer bli nice, jag älskar att julpynta!

För övrigt så är jag LEDIG imorgon, fattar ni? magisk känsla! jag ska sova och sova och sova och ÅTER IGEN sova imorgon!;)











0 har kommenterat

Not yet

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
Why can't you just get over it,
It turned my whole world around
but i kind of like it






0 har kommenterat

Slut som artist!

Jag är helt slut.. Min kropp skriker efter att sova, skriker efter vila, skriker efter att få vara ledig. Min kropp säger ständigt till mig "sov i en vecka". Nu har jag jobbat 7 dagar i rad, imorgon bli min åttonde dag. Jag vet att det inte är så mycket och att det finns folk som har jobbat så många mer dagar i rad än vad jag har gjort just nu men jag är ju en sån människa som inte kan sova heller. Fast jag är helt slut så kan jag inte somna tidigt och då jag väl somnar så kommer jag inte i den här djupa sömnen då man riktigt vilar hela kroppen och hjärnan utan jag hamnar som i något mellan rum där jag sover men ändå är vaken. Jag vaknar av minsta lilla grej. Stängs tvn av så vaknar jag, knarrar det lite i golvet så vaknar jag.. Så jag får som aldrig vila kroppen utan den är på standby ständigt. Den är av men samtidigt på.

Imorse då jag steg upp var jag så trött så jag höll på att börja gråta, seriöst! Jag klev upp, klädde på mig, tvättade ansiktet med iskallt vatten, tog en cigg och då jag väl satt där och rökte så var inte tårarna långt borta, ögonen var rödsprängda och energin helt försvunnen. Jag har aldrig känt mig så svag någonsin tror jag.
Då jag slutade jobbet så for jag hem till mamma och åt middag sen somnade jag på soffan från halv fyra till halv nio. Det är första gången som jag vilar efter jobbet på väldigt länge men idag så gick det inte att vara vaken.
Då jag väl vilar så brukar jag vakna av mig själv efter 30-40 minuter men inte idag.. Mamma försökte att väcka mig flera gånger men varje gång som jag vaknade till så somnade jag om direkt. Jag kan tänka mig att det är såna här gånger som man går i väggen på riktigt.





Två dagar kvar att jobba och sen ledig en dag, EN jävla dag och sen fortsätta jobba två...


0 har kommenterat

En vacker dag..




Ska jag gifta mig i den här klänningen!;D





0 har kommenterat

segt

Det var en seg morgon imorse men även jag vaknade så småning om. Det har ändå varit en bra dag på jobbet. Till en början så blev jag så arg så att jag ville grina men efter ett tag så lugnade jag ner lill fågel hjärtat;P
Dagarna går ändå fort, speciellt då jag jobbar med Anna för vi har så himla kul!

Efter jag slutade så for jag hem till mamma/fredde och åt, handlade, promenad, solat och nu sitter jag med färg i håret. Jag färgar mörkbrunt men det ser ut att bli svart:P jaja, det far ändå ut från mitt hår så himla fort. Då jag har duschat så blir det att måla naglarna och sen hoppa i säng.

Imorgon är det åter igen jobb. Dock är det en 7-12 tur så imorgon ska jag städa lägenheten då jag slutar så att den är ren och fin innan helgen!:)




Cya!

0 har kommenterat

Det ska alltid jävlas för mig på ett eller annat sätt!

Att hä alltid sko jävles!
Jag skulle nyss ta en efterlängtad dusch. Jag startar duschen, ställer mig och ska precis ta schampoo och böjer mig ner. Då skådar jag det som ingen vill skåda, ÖVERSVÄMMINING!!
Jag får panik och ringer martina för att jag klarar inte riktigt av det där med att rensa avlopp. Jag fick dock upp en stor jävla hårtuss som jag dumt nog slängde ner i toaletten?
och sen upptäckte vi att det var stopp i dasset, handfatet och i köket.. Lyckat!!
Jag försökte dock agera rörmokare men det var hopplöst för jag höll på att spy hela tiden så imorgon kommer en riktig en. Tur att jag jobbar så jag slipper träffa han för så jävla pinsamt att han ska gräva i mina avlopp där jag har hår och allt möjligt.
Jag tror att jag ska flytta till en annan lägenhet och byta identitet!!






Nej, det är INTE bajs i toaletten!;)



0 har kommenterat

9 dagar i rad ledig en jobba 2

Shit hörrni, jag har fullt upp nu.. Jag jobbar 9 dagar i rad ledig nästa onsdag och sen jobba torsdag fredag. Egentligen så skulle jag ha varit ledig idag men då behövde Mogården folk och självklart ställde jag upp. Jag har inte jobbat där sen jag vet inte när men jag måste få säga att det gick helt över förväntan bra. Jag har saknat att jobba på hus så jag hoppas verkligen att jag får jobba där mer.
Det var ett tag sen jag jobbade såhär mycket så vad tror ni? jag tror att jag kommer vara död när jag går av skiftet nästa fredag. Men jag är glad för att jag får jobba, jag hoppas bara att det visar sig på lönen också.

Nu tänkte jag ta en dusch, hoppa in i sängen och sen är det bara upp och jobba imorgon 7-16:)

0 har kommenterat

Som ett barn

Efter jobbet ikväll så for jag och hämtade de nya tillskottet hos familjen Häggström/Lindgren nämligen Vimo. Jag ska vara hundvakt till imorgon eftermiddag någon gång. Men vad tror ni att han gör?
För hör här, idag tänkte jag träna han lite med att ha på sig halsband eftersom att han hatar det och att gå i koppel. Vad tror ni att han gör det första han gör i ren protest då han kommer hem till mig? jo, det ska jag berätta. Han går in i tvrummet, skiter den största högen jag har sett och sen kommer han till mig som att "Har du halsbandet på mig så skiter jag hos dig"
Sen då jag väl fått upp den där skiten som såg ut att ha kommit från en häst så PISSAR HAN PÅ EXAKT SAMMA ställe, och sen kommer han till mig.
Åter igen så går jag in på toan, suckar, hämtar papper, tar fram nytt skurvatten och tar upp det. Jag har fortfarande inte tagit av han bandet för jag tänkte vara envisare, sen då jag tittar bort i 1 minut och vänder mig om DÅ SITTER HAN OCH SKITER PÅ MIN RYAMATTA!! efter det så vann han. Jag ides inte torka nå mera...;P

Nu ligger han under mig här och sover. Inatt ska han få sova med mig i sängen så jag ska snart gå och bädda ner oss. Sen imorgon då vi vaknar så får vi se hur många nya överraskningar det finns här!;P




Det kan ju inte hjälpas, kan älska då ena örat står och inte det andra, jävla charmtroll!:D





0 har kommenterat

Tankar

Jag vet inte om ni har smakat på sanningen någon gång. Har ni någon gång kommit in i den där dvalan? Verkligheten tror jag den kallas. Allt ska egentligen klarna men istället blir allt luddigt. Allt stannar upp. Du vet inte vad som är på riktigt eller vad som är en vision.


Helt plötsligt saknar livet mening och allt du hade hoppats och trott på känns oväsentligt och inte längre realistiskt. Lever man som jag gör i dessa tider så får man vänja sig vid svackorna. Allt går liksom på rutin. Jag söker inte efter empati. Detta är inget blogginlägg av självömkan. Det handlar helt enkelt inte om det. Det handlar snarare om att jag är en alldeles för stor tänkare för mitt eget bästa. Min livsstil tål inte min personlighet. Min personlighet tål inte min livsstil. Min psykiska berg och dal-bana är ett exmpel på vad som inte är hälsosamt för människohjärnan. Så fort jag är ensam så börjar jag tänka. Varje gång. Samma ramsa.


När ingen ser så går jag då in i väggen gång på gång. Jag stirrar blint upp i taket från min säng. Jag ligger där sekund efter sekund. Minut efter minut. Verkligheten äter upp mig. Jag mår ganska bra då och då. Jag är en känslomässig periodare. Manodepressiv? Kanske. Jag vet inte. Men ibland så är jag faktiskt riktigt glad. På riktigt. Det ska jag inte sticka under stol med. På vissa sätt älskar jag faktiskt mitt liv och i viss mån kan jag ibland känna mig själv ganska lyckligt lottad…


Men när mina spöken får tag på mig och trycker upp mig mot väggen.. Då finns det liksom ingen återvändo. Då är jag fast. Igen. Då kretsar helt plötsligt hela mitt liv och tillvaro kring ångest, rädsla och skräck.


 

jag vet faktiskt inte varför stunder som denna låter dessa tankar ta över. Varför fokuserar jag inte istället på allt det bra? Varför låter jag mörkret falla över mig såhär? Jag är ju så mycket bättre. Jag kan ju så mycket mer. Jag hatar mig själv för detta. Jag säger emot mig själv. Jag letar problem i mitt eget liv. Problem som jag sen reflekterar så hårt kring..



0 har kommenterat

Jag gav inte upp då du försvann

Jag håller på att somna. Mina ögonlock är hur tunga som helst, och det svider i ögonen för att jag är så trött. Jag ska försöka hålla mig vaken.. Eller försöka och försöka, jag ska hålla mig vaken. Jag vet till hundra procent att jag ändå inte kommer att ligga i sängen förens elva halv tolv så varför jag just skrev det där vet jag faktiskt inte.

Jag måste göra något. Kanske att man skulle ta en promenad? då borde jag bli piggare!

0 har kommenterat

less, satans less!

Att jag sitter här vaken är näst intill ett mirakel. På två nätter kanske jag har sovit 5 timmar. Lördag till söndag sov jag från tre på natten till tjugo över sju på morgonen och så var jag vaken hela gårdagen för att kunna somna och inatt känns det som att jag inte har sovit alls. Ena sekunden har det varit för varmt, sen för kallt och tusen myror i benen. Jag har mest legat och vridigt mig och jag har som mest bara slumrat till så jag känner mig inte alls utvilad. Nu är jag less på att jag inte får sova hela nätter. Jag kan inte minnas sist då jag sov hela nätter utan att vakna.

Nu fick jag slita upp mig själv fast jag kändes förlamad. Det var som att sängen drog ner mig i sängen samtidigt som jag försökte ställa mig upp. Jag hoppas att jag får sova inatt och nätterna efter det för jag jobbar hela veckan och jag ids inte vara en zombie på dagarna!


Nåja, jobbet kallar 7-16

0 har kommenterat

Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dax för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


0 har kommenterat

Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dax för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


0 har kommenterat

12/11-10

Fredag idag, vad den här veckan har gått fort? det var ju nyss helg. Nåja, jag hade tänkt ta på mig min vintermundering och ta en promenad ute i snön. Jag funderar på att gå runt annelund och svänga in hos mormor en stund och surra lite..
Sen ikväll blir det idol. Vin+idol+trevligt sällskap= Perfekt kväll!


Ne, vi får se om jag updaterar nå mera idag om inte så hörs vi imorgon!;D

0 har kommenterat

11/11 -10

Vilken bra dag det har varit. Den här dagen har bara rusat förbi, de känns ju som att jag nyss steg upp. Det blev lite full upp idag men jag tycker om då det är lite liv runt omkring och lite stress sådär.
Det blev iallafall att tvätta, kaffe hos martina, umgås med Simon & olle, simma med anna, middag hos mamma och sen kom anna förbi och så kollade vi lite robinson och surrade, Härlig dag!

Imorgon är det helg, nog för att jag började min redan idag, Men då har alla andra också helg. Jag tror att den här helgen kommer bli så jäkla awesome och jag är taggad som tusan!:D

0 har kommenterat

jippi!

Jag fick jobb hela nästa vecka!:D pengar pengar pengar!!

0 har kommenterat

helvete vad snö!







0 har kommenterat

Som pricken över i:et

Vilken dag det har varit.. Började ju jobba klockan 10 och sen dess har det varit fullt upp. Enda gången som det har varit en lugn stund var då jag hade min rast. Sen som sista 5 timmarna var ett rent helvete. Fick larm och blev tvungen att springa till vissa vårdtagare för att hinna. Då förstår ni? springa i snöstormen? kul? nae..
Nu har jag tagit en lååååååång kokhet dusch och den satt ju där den skulle.
Imorgon är jag ledig och som det ser ut så är jag ledig ända fram tills nästa torsdag. Förhoppningsvis så ringer dom om lite jobb annars hinner jag bli galen.

Imorgon blir det iallafall att tvätta, hälsa på mormor, middag hos mamma och simma!:)



0 har kommenterat

Förkyld IGEN!

Är det ovanligt att jag är förkyld? det tycker inte jag. Jag blev inte ens förvånad då jag vaknade klockan 4 inatt av extrem hosta och näsan full i snor. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Eller jag har rättare sagt inte tid att bli sjuk, jag hinner inte med de, och jag som tycker att jag har varit duktig nu den sista tiden och tagit på mig massa kläder då jag har varit ut för attg INTE bli förkyld. Mitt immunförsvar suger tydligen..

Ne, nu ska jag ta mig i kragen.. jobbet kallar 10-21 så det är bara att rycka upp sig och åka till jobbet.

0 har kommenterat

Jag dör!

Jag ligger näst intill och viker mig gråtandes i skratt. Jag får ingen luft!!!





1 har kommenterat

I can´t tell you what it is, i can only tell you what it feels like

Ikväll blir det ännu en promenad ute i kylan. Egentligen kan jag inte fatta varför jag ens vill gå ut genom dörren? så fort man sätter fötterna utomhus så vill jag bara springa in. Så kallt tycker jag faktiskt att det är. Dock tar jag på mig handskar idag vilket jag inte hade igår för jag hade mina hos mamma så jag improviserade och tog ett par sockar som vantar istället. Det gav ju inte så himla mycket utan kylan bröt sig egenom och fingrarna var som istappar men idag har jag hämtat vantarna hos mamma så idag ska jag inte frysa om händerna var tanken.

Då promenaden är avklarad så blir det en kokhet dusch och en lång sådan. Sen mysa ner sig i sängen och bara ta det lugnt och tagga upp för att jobba 10 timmar imorgon.





Jag är en lycklig själ


0 har kommenterat

Arbetsförmedlingen, vilket skämt!

Jag har kommit i underfund med att jag har ett beroende. Det är nog både på gott och ont. Det finns ju värre beroenden. Men jag har blivit shoppingberoende. Jag älskar att shoppa. Ärligt talat så köper jag hellre kläder än mat och ser jag något som jag vill ha så köper jag det. Dock köper jag aldrig något som sätter mig i en sån situation så att jag inte kan betala tex räknar och dylikt utan det går alltid i första hand.. Men ni fattar vad jag menar va?

idag blev det ett möte på arbetsförmedlingen, lunch med Martina och sen lite shopping och en fika med Anna och Empa. Det blev att jag köpte en tröja, ett linne, lack leggjeans och en döskallering som jag älskar. Jag blir glad av att shoppa och det är absolut det bästa jag vet!:D









0 har kommenterat

Aj?

Fy vad kallt det är ute. Fan, snoret fryser ju typ till is? inte okej..

Jag och Anna tog oss iallafall i kragen trots kylan i full mundering ut på en promenad. Vi gick inte så värst långt utan vi gick längst södra och sen en stund i stan. Fast det var kallt och ansiktet var näst intill djupt fryst så var det rätt skönt ändå. Det var behövligt.

Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen under ett varmt täcke och kolla på tv och kanske somna innan klockan tolv. Dock tror jag inte att det är möjligt. Men jag kan ju alltid hoppas!:)
'






0 har kommenterat

Ryck upp dig!

Idag har jag varit effektiv på jobbet minst sagt. Allt har bara gått av farten. Nu medan jag är uppe i varv så ska jag städa lägenheten och diska. Ni skulle dö om ni såg min disk. Jag vill inte ens gå in i köket för då får jag ångest. Men jag ska ta tag i det nu så att det är gjort. Sen måste jag boka så att jag får tvätta. Även där har vi ett berg, efter att det är gjort så beger jag mig till mamma för lite middag och sen en promenad med Anna.


För övrigt så hade jag mardrömmar inatt igen.. Dessa jäkla mardrömmar, jag fattar inte varför jag får dom? förr hade jag aldrig de och nu är det nästan varje natt. Suck!

0 har kommenterat

helgen!

Vilken helg.. Den har varit helt galen. Vi är galna!
Den skulle ju bli nykter eller hur, jag kan säga att det blev den INTE. Det blev impuls utgång både fredag och lördag. Men båda kvällarna var helt magiska.

Fredag så åt vi middag på fårön och sen gick jag och martina ut en stund och träffade lite folk.
Lördag så for jag och Anna på fest hos Petrus och sen ut på challange och och sen blev det fyllekäk på max där jag näst in till dog i skratt. Jag har nog inte skrattat så där mycket på en och samma kväll. Jag har träningsvärk i magen idag efter allt skrattande. Helt magiskt!
Jag ser redan fram emot nästa helg och vad den har att erbjuda!:)



Tyvärr så blev det typ inga bilder men jag bjuder upp på 2 st iallafall!:)





0 har kommenterat

jag förklarar helgen med ett ord

Magisk


0 har kommenterat

hurt hurt hurt

Vilken dag det har varit idag?! full upp.. Men jag gillar det. Jag tycker om då det är lite fart och fläkt. Jag vaknade vid halv 11 av att posten damp ner från brevinkastet som jag för övrigt alltid blir rädd för eftersom att det lever om så mycket, iallafall.. Steg upp åt frukost, gick på en promenad med Martina, for och handlade åt farmor, snabb städat lägenheten, duschat, ätit middag med martina och sen jobbat på det. Den här dagen har gått snuskigt fort och nu är det dags att sova.

Imorgon är det jobb 7-15:45, hämta Shakira (ska vara hundvakt i helgen), middag på fårön, kolla idol!
och lördag är det också fullt upp: fira pappa som fyller år, hälsa på hos farfar, hem och äta middag med brudarna, fara och bowla..
Ja, ni hör ju.. Men jag har sett fram emot den här helgen massor OCH den blir helt nykter!;D


jaja sov gott och vakna torrt!;D


0 har kommenterat

I guess I'm just a sucker for love

Äntligen.. Dagen är slut, eller nästan!  jag är lite tom i skallen just nu. Jag kom precis hem från jobbet och jag kan lova att då man har varit omgiven av en massa dementa så blir man lite tom, snurrig, trött.. Ja, och allt där till.

Sängen känns riktigt lockande just nu men då ville Simon att jag skulle komma upp till han en sväng vid 10 och då kunde jag ju inte säga nej, och jag får ju sova länge imorgon för jag börjar inte jobba förens klockan fyra, härligt!:)

Nu ska jag slita av mig jeansen och på med nå mjukisbyxor!;D

0 har kommenterat

I rather be with you



0 har kommenterat

Horoskop - Tvilling


Vecka 44 (1 november - 7 november)
Du ska ha en fin vecka för kärlek och vänskap. Du ska även ha framgång när det gäller en förtroendepost i förening eller arbetsliv tack vare ditt så kärleksfulla sätt. Tycker du om datorer så bör du nu på ett enkelt sätt kunna låta tangenterna trycka fram härligt sköna bilder på din skärm. Du har en god fantasi och en hälsa som trivs bra med dig. En mindre spelvinst kan komma till dig nu och det måste ju vara roligt att få tillhöra vinnarna. Pröva en tursiffra och vinn slantar så sköna att få glädja dig åt.


0 har kommenterat

Seriöst? 3 gånger i rad`?

Inatt blev det inte mycket sömn inte.. Jag tror att jag somnade vid 12 men inom loppet av 3 timmar så vaknar jag av mardrömmar. Så där vid 20 över 3 så bestämde jag mig för att inte somna nå mera för jag ville inte drömma nå mer mardrömmar. Sen där vid 7 var det bara att börja jobba. Det har gått grymt bra om man ser på hur mycket jag har sovit. men jag ska hålla mig vaken och sen tänker jag lägga mig tidigt ikväll!


Nu ska jag dricka starkt kaffe så att jag håller mig vaken, caio!

0 har kommenterat

7 km, 55 minuter

Shit vad trött jag är. Kan det vara för att vi har dragit bak klockan 1 timma?

Idag har det inte blivit så mycket nytta gjort inte.. Jag tycker att klockan bara har rusat iväg. Den enda nytta som jag har gjort idag är väl att jag har städat lägenheten och gått på en promenad från stan till munksund. Åh, på tal om det.. Fuck vad jobbigt det var då! Jag har nog aldrig gått så fort i hela mitt liv och då jag var i klubbgärdet så ville jag lägga mig ner och dö.. Mina ben var typ spagetti. Men grymt skönt att ha det gjort måste jag få säga.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna. Jobbet kallar imorgon 7-14!:)

0 har kommenterat

hang with me

Imorse hade jag sån tur att jag blev bjuden på frukost av Martina. Men jag tror att hon hade en liten baktanke med det hela eftersom att  jag fortfarande kvar hemma hos henne och är tvungen att se på då hon städar fast jag måste städa min egen svinstia.
Hon är allt lite lurig!

Idag tänkte jag ta en promenad jag ska försöka få med martina också innan hennes karl kommer. Det är så himla tråkigt att gå själv. Nu känner jag att det blir lite svammel här så jag avrundar!

0 har kommenterat

Till startsidan