VARMT!!

Vi sitter nu här uppe på våran övervåning. Matte och Pontus sitter i "hallen" och jag i mitt rum så det är alltså 3 datorer på 30 kvm och det är vidrigt varmt. Pojkarna spelar Cs och jag sitter och spelar Wc3 i min ensamhet. Det är kul att spela
Wc3. Visst var det inte så pjåkigt jerkan?;D



                                            

                                                                                          Där sitter pojkarna



                                                                       Sådär ser Wc3 ut om man spelar en Wmw reborn


Nu fan ska jag spela yatzy!;D


0 har kommenterat

Grattis brorsan på 17 årsdagen

Jaja, nu har bror blivit 17 år, Nästa år blir det krogen borsan!;) jag och Pontus var och Köpte två tröjor till honom idag som han blev glad över. tur var väl det. Dock så blev jag tvungen att köpa ett par sommar skor som jag älskade. Grymt snygga enligt min smak. Sen vad andra tycker det skiter jag i ;DJag köpte även 2 armband som jag blev förälskad i.











Jag kanske skriver några rader ikväll!
Kram / Pernilla


0 har kommenterat

läggdags

Ännu en dag har gått och det är en dag mindre till studenten, inte illa pinkat.

Jag kom nyss hem från Lollo. Jag & jessica har varit där och hälsat på och pratat strunt i flera timmar. Jag for dit och väntade på Pontus för han skulle till mig idag. Dock trodde jag att han skulle komma kring halv 9 men han kom halv 11. Dock gjorde det ingenting för vi blev fastklistrade i soffan till filmen Con air. Har ni sett den? Gosh, helt fantastik film. Självklart lipade jag i slutet. Con air och Armagedon måste vara dom 2 bästa filmerna som gjorts.




Nu ska jag och Pontus lägga oss.
Kram / Pernilla


0 har kommenterat

Home

Nu har jag kommit hem till Munksund och är svin trött. Jag kan inte föstå det. Jag har preics duschat och ska när som helst gå och lägga mig. Jag har ju ändå sovmorgon imorgon så jag behöer inte stiga upp förens 11. Skönt:)

Kommande helg är redan planerad!

Fredag: Lana hos henke
Lördag: Tjejkväll hos lollo
Söndag; vara bakfull och må dåligt!

Då behöver man inte orora dig för vad man ska göra kommande helg!:) Nu ska jag sussa. nattinatti

Älskar dig gubben!

Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Jävla journalister

Usch så less jag blir på dom där jävlarna som bara ringer hela tiden, Nu har det seriöst ring 7 journalister på 10 minuter. Det är fan krydd. Och alla frågar samma sak, Var är roland, hur mår han? Nu ringde det en journalist och sa att han har gått i samma klass som roland. Bullshit säger jag då eftersom att han pratade som en 30-40 åring. Dom försöker med allt mest möjligt.

Nu ringde det en till för övrigt...

Journalister har fan ingen själ!

0 har kommenterat

c",)

Nu har man sett robinson och haft lyset släckt i 60 minuter. Så jävla mysigt. Vi släckte allt förutom tv:n för att ha något att kolla på. Men vi hade iallafall tänkt massvis med ljus. Nu har man gjort en bra gärning. Gjorde ni det?

Jag blir så less. Nu har jag slut snus IGEN. Jag tyckte att jag nyss köpte en dosa. Förbannat!! inga inkomster bara utgifter. Jaja jag ska vara glad att jag lever iallafall ;D

Jag funderar på om jag ska lägga mig i sängen och se the Grudge 3 men den hade inte fått nå bra betyg på Imbd och då känns det bara drygt att se en film ifall att den inte är bra.
Eller ska jag spela och vänta tills Pontus ska lägga sig. Nja, det tror jag inte att jag orkar!


funderingarna fortsätter!


Kram/ Pernilla

0 har kommenterat

En helt vanlig Lördag!

Nu har vi varit och hälsat på Roland på Sunderbyn. Man kunde som ändå inte tro att han hade kommit hem förens man såg han där sittandes på sängen och le. Det var skönt att få ge han en kram och säga välkommen hem. Jag är så glad för hela släkten att dom har fåttt hem sin, Pappa, morfar, farfar.

Ikväll blir det att kolla lite tv och umgås med alla här i Sikfors. Det blir väl att spela lite Chicago också. Om jag hörde rätt.


Feta jävla kossa. Orka ens kommentera min blogg om du inte vågar skriva att det är du. För jag vet att det är du;) Snacka om patetisk!:D




Älskar dig gubben!
Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Sin halleluja, HALLELUJA!

satan jag kollade lite snett för pontus sitter just nu utan tröja och till min stora försvåning så ser jag att han allvarligt talat har fått en tjockisvalk!! Jävligt gulligt. Dock så väger han 84 kg nu som ska omvandlas till muskler. Men Älskling, nu blir det hårdträning!;)

Fan vad gött. Här sitter vi och spelar dator. Sen tog lollo med sig några öl som vi nu sitter och dricker. Det var länge sen jag tog en öl. Det är skönt att ta nån öl och bara slappna av!:)




Pontus, jag älskar dig!

Kram/ Pernilla

0 har kommenterat

Fredag

Fan vad skönt med helg. Jag älskar helg. Nu ska jag sova riktigt länge imorgon, Så gubben, väcker du mig imorgonbitti så slår jag ihjäl dig! ;)

Kvällen har varit lugn. Jag tog en varm och lång dusch när jag kom hit eftersom att vi hade haft gympa så det var verkligen behövligt. Jag svettades som en gris;P jaja, sen har jag väl mest knallat runt som ett trött spöke. Jag är gode sliten!

Mina benhinner tar ont idag. Jag fick det efter att jag hade cyklat och imorse var det bättre men nu börjar det komma tillbaka och fötterna domnar ibland. Lite obehaglig känsla. Jag hoppas att de fösvinner snart för det tar ont när man går och får stötar runt skelettet.

Jag saknar Milton. Verkligen saknar han!! När man kommer hem så märks det verkligen att han inte är där. Hela huset känns tomt utan han;(

Nu ska jag spela något spel eller nå.

Kram / Pernilla

 

0 har kommenterat

Hopp i säng!

Gud, nu är jag trött. Jag hör riktigt hur sängen ropar mitt namn och jag har inte tänkt streta emot länge till.

Jag funderar på vad man kan ladda ner förnågot att se? vet någon vad som har hänt med OTH? jag skulle så gärna vilja se det :) Tips uppskatts.


Ne, nu ska vi krypa ner och gosa.

Kram / Pernilla

0 har kommenterat

20:02

ojojoj, nu är man i Sikfors efter kalaset. Det blev en liten tårtbit och hen hel del kaffe. Men det var då trevligt där iaf tills Sandra fick veta att hennes hur brann så det blev full far dit för henne, petrus och Pontus. Dock kom dom försent så hennes djur hade dött när dom kom dit. Jag hoppas att dom hinner rädda något. Jag lider med dig Sandra!!

Ikväll had ejag tänkt se dokumentären om josef frizel stavas han så? jaja, ni vet vem jag menar. Jag tror att det kommer vara en intressant dokumentär. Sjuk människa i en sjuk värld. Dock tror jag faktiskt att han tar alla priser.


Och mamma, du som har börjat läsa min blogg. Jag tror att vi kommer vara i sikfors i helgen men jag kommer hem imorgon och hämtar lite kläder ;)





Kram / Pernilla


 

0 har kommenterat

Torsdag

Slapp dagen idag då. Som resten av veckan. Jag slutar klockan 1 idag. Ska ha sista lektionen nu om 15 minuter. Efter det hade jag och Pontus tänkt fara in till stan och köpa en present till alicia. Vi ska ju till henne idag för hon fyller 5 år och har kalas. Efter vi har varit där så ska vi fara till Sikfors för Roland kommer ju hem idag så då ska vi fara och träffa han.

Jag är stolt över mig själv. Jag har tränat varje dag sen i måndags. Promenader, styrke, boxning, och cyklat. Det är inte likt mig måste jag säga. Det blir träning imorgon också. Då blir det styrkemix.




Nu ska jag skriva ut några några arbeten som jag har gjort.


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Envis, javisst!

Pontus ska få starta detta inlägg med ett par rader...
Idag har jag vunnit på lotto! 32000 kr i fickan just nu! Fyfan! Ska köpa daim för allt och bygga ett godisslott! ^_^
Nu sitter jag i mitt daimslott med min älskarinna Pernilla, vi ska gifta oss i ett hav med sega gubbar. Som ni ser så skriver jag bara om godis eftersom jag är ett godistroll!

Pistagenötter, annanas och Folköl. blablabla.

Nu orkar ni inte läsa nått mer av skiten jag skriver, just därför ska jag skriva några rader till.
(Jag är hemligt kär i Jessica Wikström)




tack gubben för ditt fina inlägg!

Nu ska jag komma till saken iallafall. mamma fyllde ju som sagt år idag och fick en träningscykel av fredde så jag sa att jag skulle cykla en timma på den mest på skämt. Då säger alla att det skulle jag ju aldrig orka utan jag kunde ju börja med 20 minuter.
Då blev jag envis, och bestämde mig för att cykla i 60 minuter utan vila. Sagt och gjort. Så började jag att trampa på envis som aldrig förr.
Men en timma och 2 mil senare så klev jag av cykeln och var stolt som aldrig förr.

Nu är jag svettig och ska hoppa i duschen!

Älskar dig gubben!<3

Kram / pernilla


0 har kommenterat

i väntan på att Pontus ska bli klar från duschen!:)

1. Tre namn jag lyssnar till:  Pilla, gumman, Pernilla
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är pratglad
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är rädd för vad andra tycker om mig
4. Detta är jag rädd för: dödet
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, sömn & kärlek
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:  ha sex med ett djur, äta tunga, sova med lampan tänd
7. Detta tycker jag om att göra: Umgås, festa, köpa kläder
8. Detta vill jag göra just nu: spela wc3
9. Bästa känslan: Nykär
10. Värsta känslan: svek och svartsjuka
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:  Pålitlig, omtänksam & självständig
12. Är jag kär just nu? Som aldrig förr
13. Jag vill gifta mig? jodå
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: se en pyramid, vara i minst 9 olika länder, få barn
15. Min käraste ägodel: Min bil
16. Något jag vill ha i present: en laptop
17. Detta har jag på mig just nu: mjukisbyxor och en tjocktröja
18. Favoritkläder: mjukisbyxor och en mjukiströja
19. Favoritdjur: hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: det mesta
21. Favoritlåt just nu: love story
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: religion/ avskyr alternativ medicin
23. Stjärntecken: tvilling
24. En bok jag älskar:  Pojken som kallades det
25. En film jag älskar: armagedon
26. Tv-program jag gillar: One tree hill
27. Favoritdoft: Blommor
28. Detta äter jag gärna: Grekisk pyttipanna
29. Dricker helst: Vardag: juice  Fest: Cube
30. Favoritgodis: sura
31. Hit vill jag gärna åka på semester: bara det är varmt så duger det åt mig
32. Färg på mina ögon: Gröna
33. Min längd: 170 cm
34. Jag tror på: mina kompisar
35. Jag spelar: Musik
36. Person jag beundrar: -
37. Så här bor jag: hus i munksund med mina föräldrar
38. Antal döda krukväxter i hemmet: tror inte att vi har haft några. Mamma är noga ned att vattna
39. Det här tänder mig: Pontus
40. Det här gör mig avtänd: Trötthet 
41. Favoritfärg: alla
42. Favoritcitat: glöm inte bort att du är dödlig
43. En hemlighet jag vet: det får jag ju inte säga!^^
44. Bästa present jag fått: Min bil
45. Senast köpta skiva: det minns jag faktiskt inte
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:  svår fråga
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: det mesta
48. Udda förmåga/egenskap: 
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en fågel
50. Vad lyssnar du på just nu? en film som pontus tittar på
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? promenad, sova
52. Var är dina föräldrar födda? Piteå
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Word office
54. Vilken är din favoritrestaurang? thaigarden
55. När badade du i en pool senast? allt för länge sen
57. Hur många barn vill du ha? Två eller tre
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Opera
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? ånej
60. Vad har du för TV-kanaler? vet inte
61. Har du åkt moped någon gång? jopp
62. Har du busringt någon gång? De me
63. Har du fått felparkeringsböter? jepp
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Inte än
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Cran canaria
66. Har du en egen trädgård?
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? family guy
68. Kan du alla orden i nationalsången? nä, jag kan inte ens nationalsången:S
69. Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
har sett så himla många bra så jag vet faktisk inte
71. Favoritpizza? Niza
72. Chips eller popcorn? popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du? använder sällan läppstift
74. Har du rökt en cigarett? Jodå,
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Onej
76. Apelsin- eller äppeljuice? äpple
77. Vem är den senaste som du åt ute med? lolita och henke
78. Favoritchoklad? gissa!^^
79. När röstade du senast? kommer inte ihåg
80. När åt du en hemodlad tomat sist? i somras tror ja
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja,!
82. Är du bra på matlagning? Om jag vill
83. Klarar du att tanka själv? Jo, annars hade det blivit kämpigt
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? nej
85. Pepsi eller Coca Cola? cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? ja, om sjukhus kläder räknas
87. Vad var det senaste du handlade? på willy i luleå
88. Har du kräkts offentligt? ja,
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärleken har jag redan
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske
91. Har du ringt något betalnummer? tror inte de
92. Kan man vara vän med sitt ex? beror på
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Pontus
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Haha, nä nästan inget!
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget
96. Vad har du i din väska? Oj, där kan man hitta precis vad som helst
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? borstar tänderna och ta en snus
98. Vad har du att vara tacksam för? Det mesta som har med livet att göra
99. vad gjode du igår?
Jag var hos pontus och tränade
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Ingen för den var grymt jobbig att göra:P

0 har kommenterat

Kväll

Oj, vilken dag. Vi har fått vara lediga idag för att vi skulle bara ha haft en lektion på 40 miniter så då frågade vi våran lärare ifall vi fick vara lediga och det fick vi.

idag så vaknade jag och Jessica ganska tidigt. Jag steg väl upp kring 10 och käkade frukost. Sen for Pontus in till stan en snabbis så jag och jessica bestämde oss för att gå ut och gå. Vi gick till Jonas ( Petrus & pontus morbror) hela 5 långa kilometer. Där satt vi och rurrade på ett tag och sen for vi hem till sikfors igen.

Jag och jessica har haft två bra dagar. Idag tog vi en lång promenad och igår tränade vi ett hårt pass på gymet här i sikfors. Visst är vi duktiga?;D

Imorgon fyller moderkaka år så då ska jag och Pontus dit och käka tårta!:)



Nu ska jag spela lite yatzy!!
Kram/ Pernilla

0 har kommenterat

Bilkörning

Ojojoj, dom här två senaste dagarna har jag väl kört sisådär 30 mil om jag skulle kunna tippa. och det är ändå inga stora vänder utan mest onödig körning. Jag är så grymt less på att köra nu så jag vill spy.

Igår jag och lollo iaf i luleå. Hon skulle handla lite grejer och då såg vi jävlat det roligaste. När vi står utanför rusta så kommer en bil körandes och en hund springer och skäller för fylla muggar. Då hade tanten glömt hunden på parkeringen. Vi höll då jävlat på att vika oss i skratt.

Idag har vi varit på stan och kollat runt. Inköpningslistan blev inte alls lång. Jag kom hem med ett par solglasögon, diadem & en sommarjacka.

nu ska vi spela.



Kram / Pernilla

0 har kommenterat

19:e mars

Sådär, nu sitter jag i sikfors. Jag har nyss gjort bort lite läxa. Den ska egentligen vara klar nästa vecka på fredag men jag gjorde bort den nu istället så man slipper tänka på det. Bra gjort Pernilla!

Nu har jag bestämt mig. Jag vet vad jag ska jobba med till 100%. Jag ska bli kriminalvårdare. Så grymt kul. dock måste man vara 23 för att få jobba på ett häkte, men det ska väl gå an. Nån som väntar på något gott väntar aldrig förlänge :)







Nu ska jag vata social.
Kram / Pernilla


0 har kommenterat

Sing halleluja, HALLELUJA!

Fan vilken vecka. Både bra och dålig på många sätt. Min bil är klar, roland är släppt Milton har blickt tillbaka tagen!;(

Vi fick den glada nyheten igår att Roland är fri. Alla har väl läst det i tidningarna. Jag är så himla glad för allas skull och och självklart är jag grymt glad att roland får komma hem igen. Många tankar har sprungit iväg till honom men nu äntligen kan men ha glada tankar. Roland jag längtar tills jag får säga - Välkommen hem!

Fick som sagt även min bil idag. Fan pärlan går ju som på räls! Nu ska jag fixa till henne lite. Dock så måste bara tiden och pengarna fixas


Och de tråkigaste av allt. Anna-karin har tagit tillbaka milton som har bott hos oss i 3 år, snart 4. När jag fick höra det så började det att forsa tårar. Jag älskar verkligen den hunden. När jag skulle hämta min bil igår så låg han och väntade vid deras ytterdörr på oss. Men såg verkligen att han inte mådde nå bra.
För er kanske han bara är en hund. Men för oss är han en familjemedlem ha det jävligt klart för er!!



jaja, nu ska jag se hundtricket. Men som jävligt sugen på att se den filmen!^^


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

lite roar små

Vi sitter här i lollos tvrum och lanar. Pontus och Henke Sitter och driver med en kille i venten och tycker att det är svin kul så dom nästan håller på att dö av skratt. Jag tror dom har andnöd!!;>

från det ena till det andra. Jag och lollo satt och kollade på spökfilmer igår på youtube. Allvarligt jag höll på att skita ner mig. Jag förstår inte varför jag sitter och ser på sånt när jag vet hur rädd jag är för det. Dumheter!!:/


Min statistik bara ökar. Så jävla roligt!;>





Kram / pernilla

0 har kommenterat

fredag den 13:e

Fredag den 13:e idag då. Dock så har det varit en bra dag med tanke på datumet! Var och åt lunch med pappa idag sen for vi och kollade till min bil och den ska lackas idag så nu är det inte långt kvar tills jag får den. Söndag eller måndag skulle jag tippa på.

Fick även veta att jag har VG i motion till musik. GREAT!! känns grymt skönt. Nu ska jag bara hålla i det där så jag får ett bra betyg. Det lönar att anstränga sig.

På söndag ska vi till IKEA. Vi ska kolla på ett databord, tvrumsbord,krukor, tavlor, mattor, dukar ja you name it! Jag kommer kuta runt där som en virrhöna och helt exalterad medans pontus kommer gå suckandes bakom mig och tjata på att fara hem. Men killar är ju lite så. Dte är ju inte deras favorit affär precis. Men jag ska ge han ett databord men han vet inte om det än för han ville jätte gärna ha ett nytt;D

Nu ska jag fortsätta och lana. Jag och Lolita ska spela en Wmw.



Ha en bra kväll
Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Taylor Swift - love story

Är den nya låten som strömmar genom mina högtalare love it, love it , love it! Jag har suttit och sökt i säkert 2 timmar efter låten och efter mycket om och men så hittade jag den!

Jag pratade med Pontus i telefonen för ett tag sen. Han låg och sov så jag satt och försökte få han att stiga upp. Vad gör ungen? jo. han somnar i luren. Sen efter typ 3 minuters tystnad så säger han " men allvarligt, jag kan ju inte råför att jag inte kan lan ipt" Sen småskrattar jag i telefonen och då säger han " men Pilla, sluta då! jag ska ju till DH (dream hack) och jag kan inte ip adressen som jag måste ha och jag har sökt i flera timmar" 



jaja, nu ska jag försöka hitta på något vettigt!;>




Kram / pernilla

0 har kommenterat

Lammkött

Lammkött är kött från lamm. Lammkött är även slang för en person som i en sexuell och/eller kärleksrelation är mycket yngre än den andra parten. Ordet syftar oftast på unga flickor, men kan även användas om unga pojkar.





0 har kommenterat

Hilarious

jaja, vad ska man säga? For till Svensbyn  och var med Anna, Jessica och Petrus. Satt och snackade lite sen for vi till Tim med lammköttet!:> (det är en sak mellan oss brudar) Hos tim satt vi gode länge. Pratade för det mesta och satt och busade med deras hundvalpar. Söta små liv det där!;D
Där kring 10 fick dom för sig att dom ville ha godis så dom skulle fara in till stan och då tänkte jag att det var lika bra att fara hem. När vi kommer mot jessica så kör vi ner i diket med annas bil;> Satan vilken hal fläck det var!xD jaja, vi fick ringa till killarna så fick dom komma och dra upp oss. Men det tog ju sin lilla tid! men efter mycket om och men så kom vi upp!;D








Dock ser det inte ut som att vi är i diket, men det är vi!;>





Petrus drog med 164;an och det spann då bara!:P


Här puttas det!xD



jaja det där var allt för idag! Vi syns imorgon johansson!;)
Kram / Pernilla


1 har kommenterat

tralala

Jag hoppas att det blir IKEA i helgen. Det hade inte varit helt galet att få springa runt där och virra omkring!;P
Nu har vi haft så jävla otur med alla lägenheter så jag hoppas att den här för med sig lite tur ^_^

0 har kommenterat

Het på gröten!

Yejj, senast söndag ska min bil vara klar. Nu hoppas jag verkligen att den är det också annars kommer jag bli galen. Jag saknar min lilla Honda accord!;>

Jag funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Jag känner mig sliten. Jag sover i Sikan inatt för vi har ju ändå sovmorgon imorgon. Jerkan skulle åka med mig till skolan. Skönt att ha lite sällskap i bilen för det är så helvetes tråkigt att köra själv.

Ne, om man skulle ta och ladda ner miami ink eller så.


Baby can we break up, cause i love when we kiss and make up!



Kram / Pernilla


1 har kommenterat

hola

Sitter på skolan. Vi har typ inga lektioner så vi sitter och lejdar oss i datasalen. Jag försov mig i morse. Ovanligt? ne, jag skulle fara klockan 7 imorse men då kom jessica in och väckte mig, Så jag for klockan 8 istället.

Idag ska jag fara och hämta min bil och köra den till Sikfors så att det blir fixad någon jävla gång. Nu är jag less på att ha andra bilar hela tiden. Jag saknar ju faktiskt min pärla!

Dagens kommentar ;
"Hon har ju bullfitta, den liknar ju för fan en femmas fotboll"



0 har kommenterat

Snurrig

Fyfan. Sov nyss 1 timma. Det är så obehagligt. jag är så trött så det snurrar i skallen och iblan kan jag helt plötsligt börja slöddra. Jag pratade nyss med Pontus i telefonen och han trodde att jag hade tagit nå för att jag pratade så konstigt. det tog inte så lång tid innan jag övertygade honom om att jag har varit vaken hela natten. Till sist kom han på att han skickade sms med mig 5 imorse;P

Jag kommer somna tidigt ikväll trot eller ej!!

0 har kommenterat

Det blev ingen sömn!

Att jag tolkade igår resulterade i en fruktansvärd ryggvärk och det ledde till att jag inte har kunnat sova. Varje gång jag har vänt mig om så har det bränt längst hela ryggen. Så jag har legat och kollat program efter program efter program. Det går ändå bra program på natten.

* worlds most amazing videos
* amazing race
* fear factor


Det är tre program som jag har sett inatt. Sen var jag snäll och kokade kaffe så mamma hade nykokat kaffe när hon steg upp.

Jag hatar att ha ont i ryggen. Det tar så fruktansvärt ont så benen blir bedövade och viker sig när man ska gå. När jag var hos naprapaten så sa han att jag var sned i ryggen och det blev jag efter min första mopedolycka och jag tror att ryggen har hoppat tillbaka till det sneda läget nu igen. Jag gruvar mig så mycket tills jag blir äldre + att jag ska jobba inom vården. Jag känner på mig att jag kommer bli sjukskriven i unga dagar eller bli förtids pensionerad. Fyfan så jävla tragiskt. Satan att korsetten till ryggen är i Sikfors. Jag skulle verkligen ha haft den nu.




Man kanske skulle ha gått i duschen. jag har ju lång tid på mig idag att göra mig klar!;p

Kram / pernilla



0 har kommenterat

Nattmössan på

Ojdå, har suttit och spelar lite och sen kollar jag på klockan och ser att den är 1:10. Tiden bara rusar iväg när man sitter vid datorn. Jag börjar ändå inte förens 9:15 imorgon men jag känner att jag ändå måste sova för jag kommer vara snuskigt trött imorgon när klockan ringer.

Det är som roligt. När man inte har skrivit blogg ett tag så minskar statistiken massor och sen skriver man ett inlägg så blir det ett rakt sträck uppåt. Roligt att så många vill läsa min blogg!=)






Nattinatti kram / Pernilla

0 har kommenterat

Lov

Jahapp, nu var det som sagt ett tag sen jag skrev för att jag hade tänkt lägga upp lite bilder sen lovet. Dock så blev det inte så mycket bilder man några blev det iaf. Händelserikt har det då minst sagt varit. något annat kan jag då inte kalla det. Några saker under lovet har då varit:

* Fest
* Film kväll
* skoter körning
* Bio
* madrassåkning
* tränat
* Middag med surströmming


Ja, det var en liten del. Så i stort sett så har jag haft något att göra varje dag. Det känns inte som att man har hunnit sitta still en enda minut. Men det här sista sprotlovet kommer jag då att minnas.
























Bilderna kom inte i ordning men jag orkar inte ändra!:) Ha det bra!

KRAM/ Pernilla





0 har kommenterat

..............

jag har inte tgänkt skriva nå blogg i veckan. istället kommer jag att lägga upp hela mitt sprtlov i bilder på söndag. Så då kommer det helvetes mycket  bilder;D




Kram / Pernilla

0 har kommenterat

c",)

 Jag mår bra!


1 har kommenterat

Till startsidan