I'm gonna love you like I've never been hurt before

I'm going backwards through time at the speed of light
I'm yours, you're mine, two satellites
Not alone
No, we're not alone

A freeze-frame of your eye in the strobelight
Sweat dripping down from your brow, hold tight
Don't let go
Don't you let me go

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But
I'm gonna love you like I've never been hurt before

I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible

Hands up in the air like we don't care
We're shooting deep into space
And the lasers split the dark
Cut right through the dark

It's just us, we ignore the crowd dancing
Fall to the floor
Beats in my heart
Put your hands on my heart0 har kommenterat

Ett mirakel!

Vilken magisk kväll det var igår. Shit vad kul jag hade. Jag skojjar inte då jag säger att det tok 3 timmar att fixa till sig igår. Jag var då utklädd till Cruella de vil.
Vi förfestade hemma hos Martina där det var mer av ett korvparty, 4 tjejer och 10 killar. Sen for vi ut på statt där det var packat med folk. Jag blev inte ute så länge utan gick hem där vid 1 tror jag.

Då jag vaknade imorse så mådde skit bra. Kanske beror på att jag fortfarande var full? Tydligen då tröck jag i mig en hel jäkla 70is igår. Men efter någa timmar så började jag att må skit. Det är nog trots allt inte så underligt att jag har mått piss resten av dagen.
Nåja, hela kvällen var fantastisk och det var länge sen jag hade så kul. Dock så planerar jag en hel del vita helger här framöver.

0 har kommenterat

varför, varför VARFÖR??

Varför ska jag ALLTID drabbas av munsår? Den här tiden på året är det som värst. Jag hade ju nyss munsår och igår då jag vaknade så såg jag att det började bli så fort som attans satte jag på ett compeed plåster för att det inte skullle blåssa ut. Fungerade det tror ni?
Jag kan bara lite snabbt meddela att så är inte fallet. Jag vaknade av att min läpp tog ont och jag kollar mig i spegeln. DEN ÄR GIGANTISK! här behövs det då ingen botox iallafall.

helvetes satan munsårshelvete!

0 har kommenterat

ledig? oicke

Jag sa ju för någon dag sen att jag var ledig i 5 dagar eller hur? Oicke det.. Dm ringde idag och ville att jag skulle jobba ikväll. Så det blir en kort kväll 16-21 i hemtjänsten. Nu fick jag äntligen ihop mina 80 timmar den här månaden. Det känns helt underbart. Men misstolka mig inte.. Jag avskyr att vara springvikarie. Man kan aldrig planera något ifall att man måste åka och jobba. Dom gångerna som man inte planerar något ifall att man blir ut ringd så blir man inte det.. Men dom gångerna som man tänker "äh, dom kommer inte ringa" och man planerar något just dom gångerna ringer telefonen. Just nu önskar jag av hela mitt hjärta att någon kunde ringa och ge mig ett lång vik. Fan vad nice det hade varit för jag vill VERKLIGEN jobba. Men jag skulle vilja ha en rad att gå på, shit vad glad jag hade blivit om jag fick det.

Nåja, nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig, fara och jobba och sen hem till martina, kolla idol och dricka ett glad vin!:)

0 har kommenterat

Lättnad

Nu jäklar mina kära vänner. Jag vet vad jag ska vara på lördag! Helt fantastiskt. Kläder är klart, smink, och alla dess tillbehör. Jag slänger in en bild på lördag så att ni får se vad jag ska vara för tyvärr så får det bli en hemlis tills dess. Nu är jag taggad till tusen och jag tror att kvällen kommer att bli helt awesome!:D

Vad mer då? jo, jag är lång ledig nu i 5 dagar, awesome. Dock vet jag att det kommer att bli långsamt att gå hemma. Men nästa vecka är full med jobb så jag laddar krafterna.

Jag tänkte vara lite hurtig och städa min lägenhet, iallafall diska. Sen om jag har sån karaktär att jag drar fram damsugaren, det åter står att se!;P


Over and out!

0 har kommenterat

PANIK!

Statans helvetes fan.. jag har panik! halloween är snart och jag har inte den blekaste om vad jag ska klä ut mig till ?! seriöst!! Men jag får skylla mig själv för jag har krav, svåra krav. Jag vill inte vara ful, inte för snygg, inte porrig och något ovanligt. Sug på den ni.. Inte så lätt må jag säga. Åh, jag skiter nog i det här. Vilken dålig ide med halloween!

Ne, nu går jag upp och beklagar mig hos Simon!

1 har kommenterat

Lite sådär smått bara.

Idag är det måndag. Jag avskyr dessa måndagar har alltid gjort och kommer förmodligen alltid att göra.
För det första så somnade jag inte förens 4 imorse och sen har nästan allt varit kaos på jobbet. Usch, jag hade gärna hoppat över den här dagen!

Ikväll blir det iallafall en promenad med Martina. Gud vad skönt det ska bli och sen hem och träna lite själv. Jag är så himla sugen på att fara på ett spinningpass och få svettas riktigt ordentligt. Kanske att man tar det på torsdag då man är ledig? får se, annars blir det väl någon annan sort av träning.Magiskt!


0 har kommenterat

Don´t look back in angerSlip inside the eye of your mind
Don't you know you might find
A better place to play
You said that you'd never been
But all the things that you've seen
Will slowly fade away

So I start a revolution from my bed
'Cos you said the brains I had went to my head.
Step outside, summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out

And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by
Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say

Take me to the place where you go
Where nobody knows if it's night or day
But please don't put your life in the hands
Of a Rock n Roll band
Who'll throw it all away0 har kommenterat

Vit helg

Då var det söndag, sista dagen på veckan och min enda lediga dag. Den här dagen kommer bestå av en massa måsten som måste göras. Det blir att städa lägenheten, sola, promenad och sen kommer mamma och fredde förbi. Kan säga att det är grymt skönt att det inte har varit nå alkohol i bilden den här helgen. Riktigt skönt att vara nykter faktiskt.
Förhoppningsvis så blir det jobb nästa helg så att man är nykter då också, annars blir det väl att man tar dig någon grogg då det är halloween.

Ne, nu måste jag sätta igång här så att jag blir klar någon gång!:)

0 har kommenterat

5 timmar till

Klockan 4 börjar jag att jobba idag. Då har jag bara 5 timmar att jobba och sen får jag också göra helg. Dock bara i en dag innan jag börjar att jobba igen men en dags ledighet hinner jag göra mycket på! Det ska bli skönt faktiskt då man har jobbat 6 dagar. Sen fortsätter jag att jobba och jag vill så gärna jobba nästa helg också men.. Det återstår att se om man får sig några dagar. Men man kan ju alltid hoppas! '


Nu blir det att dricka lite kaffe, åka in en snabbis till stan och sen fortsätta arbeta!:) ha en trevlig lördag

0 har kommenterat

Såhär ligger det till!

Jag vet att jag är deppig nu.. Men just nu är jag i en grymt jobbig tid som är svår att klara av. Förr eller senare så kommer det bli bättre. Jag har rest mig förr så varför skulle jag inte vara stark nog att göra det nu?

Varför är jag deppig?
Jo, just för det som säkert många har räknat ut och det är ju så att det är slut mellan mig och "J"
Jag är deppig för att jag lät mig själv att bli sårbar och vart står jag nu? jo, upp över öronen förälskad med ett krossat hjärta.
Ta inte det här fel, missförstå mig inte MEN just nu idag så önskar jag att jag aldrig hade farit ner till han. Inte för att han har gjort något nej nej nej, tro mig! Han är en av dom finaste, kärleksfullaste, omtänksamaste, roligaste varelsen på denna jord och har ett hjärta av guld och jag kommer aldrig någonsin att ångra den lilla tid som jag fick för det var absolut en av dem bästa tiderna i mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig, jag hade dragit högsta vinsten och tjejen som kommer att vinna hans hjärta är lyckligt lottad.

Men före allt det här, innan det här drog igång så hade jag min mur. Jag var inte sårbar, jag körde mitt race och jag var absolut inte beroende av någon annan människa, jag hade kontrollen över mitt eget liv.
Men nu gav jag mig in i något som jag egentligen inte kunde styra över, kontrollen som jag hade över mig själv försvann i samma sekund om det sa "klick". Jag blev sårbar igen. Det som jag inte hade tänkt låta mig själv bli en lång tid framöver. Jag hade överhuvudtaget inga som helst planer på att bli kär.
Nu ska jag bara bygga upp min mur igen och återta kontrollen och sen är jag fit for fight, ge mig bara lite tid. Låt mig vara ledsen, låt mig gråta!

Om jag fick vrida tillbaka tiden så hade jag gjort så att vi hade träffats under helt andra omständigheter, i en annan tid och i en senare period i livet!

0 har kommenterat

Mardrömmar

Jag har nästan inte sovit något inatt, ovanligt va?:)
Nu har jag faktiskt mig själv att skylla lite då jag sov till halv 2 igår men jag tar fortfarande igen hela den där veckan då jag nästan inte sov något alls.

Inatt så låg jag vaken till 3 halv 4 sen somnade jag och vaknade i panik. Jag hade en mardröm. och i förrgår hade jag också en mardröm. Men inatt var det något extra. Jag var så livrädd så jag höll på att börja gråta. Jag satte mig upp i sängen, skakade, tog tag i telefonen och började kolla vem jag kunde ringa. Det tog någon minut innan jag fattade att det inte var på riktigt, men hur ska man kunna somna om när man ligger där själv och är livrädd?
Sist jag hade en sån här hemsk mardröm så hade jag iallafall en famn att krypa tillbaka till.

Nåja, jag låg vaken sen iallafall och nu ska jag iväg och jobba, tack och lov för att jag har en kort dag idag!Jävla mardrömmar!!!

0 har kommenterat

God natt!0 har kommenterat

.


And all the time, you were telling me lies


0 har kommenterat

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaka

Då har jag ätit frunch. För man jag ju inte säga frukost då klockan är halv 2 och inte lunch heller så då fick det bli frunch, kaffet har jag druckit, kläderna är på, håret kammat, tänderna borstade, vad mera? tror inte att det var nå mer. Jo, det som återstår är att fara och jobba, 16-21 sen efter att jag har slutat så ska jag och sola. Det är så jävla efterlängtat. Jag har börjat att bli riktigt blek och jag vill inte vara de.

Nu ska jag sluta och skriva en massa gojja för det är inte ens kul att läsa. Jag bara svamlar!^^

0 har kommenterat

>_>

Fan, jag sov till halv två. Helt oacceptabelt!!!

0 har kommenterat

Pinsamt, riktigt pinsamt!

Kvällen spenderades med att sitta en stund och surra med martina över lite kaffe och senare begav jag mig en trappa upp till Öhman och kollade på hockey. Luleå blev ju riktigt piskad av färjestad, pinsamt för att vara serie ledare. Men än en gång så har lulå bevisat att dom är sämst!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och förhoppningsvis somna. Jag är faktiskt rätt trött och sliten. Jag kan inte riktigt förstå varför men förkylning och träning är nog ingen bra kombination.


Pinsamt att se grannen peta näsan typ 10 gånger0 har kommenterat

Keep breathing

The storm is calming

But I don't mind
People are dying
I close my blinds

All that I know is I'm breathing now

I want to change the world...
Instead I sleep
I want to believe
in more than you and me

But all that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing0 har kommenterat

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Det här måste vara en av världens bästa filmer. Har ni inte sett den så måste den ses. Är ni som mig och är lite blödig då det gäller filmer och har en stor tendens för att gråta så varnar jag er och förbered en massa papper, för ni kommer att gråta!


0 har kommenterat

Träningsvärk

Gosh vilken träningsvärk jag har. Jag tränade igår efter jobbet och idag kan jag knappt gå. Det stramar i rumpan och ända ner till knäna, skönt! och för att inte tala om mina triceps och biceps. Ojojoj, jag tänkte iallafall köra lite spinning idag och träna ben och rumpa ännu mera så imorgon lär jag väl inte ta mig upp ur sängen. Jag kan åter komma om det mer imorgon med en lägesrapport!;)

Jag skulle även behöva handla, min kyl är TOM. Det ekar om man öppnar den.  Jag kan tyckta att det är dags att handla då man har en lök, 2 apelsiner och en burk lingonsylt. Men jag har inte orkat fara till affären men idag så måste jag. Sen skulle jag behöva städa. Ni vet damsuga, skura, damtorka, diska ja, all sån skit som man önskar skulle vara gjord då kan vaknade eller kom hem från jobbet men som fullt fan ändå står kvar då man kommer hem.
Jag undrar vart min karaktär har tagit vägen? jag skulle gärna vilja ha tillbaka den..


Jag fattar inte varför jag inte bara kan sluta att tänka på dig
Jag vill inte hoppas länge!


0 har kommenterat

Ingen rast och ingen vila!

Då var det måndag och det är lika med jobb. Jag ska snart fara iväg och jobba en kort kväll med Anna. Det kan bli galet. Sen är det jobb hela veckan. jag är ledig nästa gång på söndag, tyvärr så blir det ändå inte så många timmar fast jag jobbar hela veckan för att det är bara korta kvällar men men det är lite pengar iallafall. Jag håller mig ändå så pass med jobb så att jag kan betala räkningarna och det är ju de som räknas, sen om man har råd att leva och ha ett liv är ju en helt annan 5:a.

Sen ikväll då jag kommer hem så siktar jag på en promenad. Det var ett tag sen och nu känner jag att jag måste släppa ut lite energi. Egentligen skulle jag vilja fara och springa men det vågar jag inte då jag är så jäkla förkyld. Men en promenad är bättre än ingenting!

Ne, nu måste jag fara och göra lite nytta och tjäna nå pengar!;)

0 har kommenterat

Allt är bättre än just det här

Då har jag kommit hem från en kanon helg i Norsjö. Jag trodde på fullaste allvar att norsjö inte kunde leverera men som att jag hade fel. Jag har haft svin kul och det var riktigt roligt att få träffa Jessica.
I fredags så kollade vi lite idol, surrade och drack någon öl. Igår så visade Jessica oss Norsjö, inte för att det var så mycket att se men lite fanns det. Sen mot kvällen så var det fest hos Jessica och Niklas. Det blev rätt mycket folk men det var väl lite mer av ett korvparty. Vi var fyra tjejer och resten killar så.. Men det var otroligt trevligt.

Men det är alltid lika tråkigt att komma hem till piteå igen då man har varit borta. Det går inte att beskriva. Jag skulle kunna bo vart som helst i hela sverige men bara inte i piteå. Seriöst?! jag vill bara spy över den här äckliga staden.

Nåja, jag hoppas att jag får fara tillbaka till Norsjö snart igen och hälsa på Jessica!:)

0 har kommenterat

I will find another you0 har kommenterat

Jag tror att jag håller på att hosta upp mina lungor

Fan vad äckligt det är med hosta och slem? seriöst, jag hostar snart upp mina lungor och för att inte tala om snor? vad är det ens med snor? jävligt onödigt att det finns.

Nåja, vad händer i helgen?
Jag ska iallafall följa Bea till ingemansland och hälsa på Jessica. Det ska bli skönt att få komma bort från piteå lite. Jag är less det här stället nu.
Till det roliga. Jag och bea ska köra två bilar dit bort IKVÄLL vid 7. Tänker ni samma som mig? mörkt, halkigt, djur, krock, sjukhus, begravning? Det är iallafall vad jag tänker.

Men om någon känner för att ringa och höra hur det går så har ni mitt nummer, dom som känner mig!;)

0 har kommenterat

Deprimerande!


0 har kommenterat

Inte riktigt kry!

Jag mådde rent ut sagt skit imorse då jag vaknade, men alla vet ju att om man är förkyld och känner sig sjuk så är det värst på morgonen och att det brukar gå över. Jag tänkte så, men icket var det så utan jag hade 38.6 graders feber så jag jobbade bara på första jobbet idag. 5 timmars mindre men nåja, jag hade inte orkat jobba ikväll ikväll. Och det är ju inte så bra att jobba och kanske smitta andta. Men fick jag jobb hela nästa vecka så jag grämer mig inte över dom 5 timmarna jag missar ikväll!:)

0 har kommenterat

Seriöst, inte i år igen!

Jag vaknar på morgonen öppnar balkongen och vad möts jag av? Jo, snö. När jag ser snön så blir jag totalt gråtfärdig. Jag hatar snö och nu kommer den där vita skiten som stannar ända till i maj.
Jag hoppas att jag får flytta snart för då slipper jag fanskapet!


Nu åker jag och jobbar 14 timmar fast jag bara sov 3 timmar inatt och jag dyker ner i sängen då jag kommer hem.

0 har kommenterat

Visst läker tiden alla sår?

Varje gång jag vaknar på morgonen så hoppas jag på att allt det här bara är en dröm, en mardröm. Allt fungerar hyfsat bra under dagen för då har man så mycket annat att tänka på MEN det är när man kommer hem sent på kvällen som verkligheten kommer ifatt och ger mig en sån jävla käftsmäll och intygar mig om att det här faktiskt är verklighet. Det som är just nu händer faktiskt. Det är ingen mardröm.
Det är när man är ensammen som jag blir påmind om vad jag faktiskt har förstört. Det är då som jag börjar tänkt om, men, kanske och det gör mig trasig.
Det är nu som jag vet vad jag har blivit. Varje gång som det händer något bra och jag faktiskt är lycklig så omedvetet gör jag saker som förstör som river mina murar som jag har byggt upp av lycka och välmående. Det är som att jag kan inte tillåta mig själv att faktiskt vara glad.

Det här kommer att vara jobbigt.. Riktigt jobbigt en lång tid framöver. Men jag vet att jag fixar det här. Jag måste helt enkelt leva med smärtan och ovissheten av vad som kunde ha varit och få ångra mig för att jag förstörde något som jag egentligen menade skulle vara föralltid.

0 har kommenterat

It's hard to force that smile when It's hard to deal with the pain of losing you
0 har kommenterat

Det ser lovande ut!

Idag har vi ringt till en psykenhet nere i göteborg. Egentligen så skulle man skicka sin ansökan till en vakans som sköter om alla vikarier men chefen som jag pratade med tyckte att vi verkade intressanta så han ville att vi skulle skicka alla våra papper till han personligen och sen skulle han ringa oss då han hade fått våra papper. Så med andra ord ska vi skicka in våra papper nu på en gång och vänta på svar!:)

Jag är full av förväntan0 har kommenterat

I need to be bold

Jag känner att jag går på någon typ av extra energi och jag känner hur febern kommer sakta med säkert krypandes och hur jag blir svagare.. Men jag tänker inte bli sjuk, not this time!

Nåja, jag och martina har skrivit ett cv och personligt brev idag. Kan ni gissa hur länge det tog? 3 timmar för att vara exakt. Jag är tom i skallen nu. Men det blev satans bra och nu ska vi bara skicka iväg dom till en massa jobb och sen vänta på jobb besked. Det här kommer bli bra, det känner jag på mig. Sen så har jag ju nära till då jag ska söka in som polis.


fatta? snart kanske jag är Göteborgare!;D

0 har kommenterat

inte en blund!

Ännu en vaken natt. Mycket tankar, rinnande ögon, näsa full i snor och en hals igen proppad med slem. Det är ingen bra kombination om man ska försöka sova, Det var omöjligt!
När jag väl lyckades att slummra till så vaknade jag av att näsan var totalt igen täppt. De är typiskt och nu ska jag jobba.
Det är tur att jag bara jobbar till tolv för jag tror inte att jag skulle pallat att jobba en hel dag. Plus att jag ser förjävlig ut. Ögonen är svullna och kallröda så det ser ut som om jag skulle ta tagit droger i ett par månader, men lugn ser ni mig ute idag så har jag absolut inte tagit några droger det är brist på sömn och en super förkylning!
0 har kommenterat

Det blir inte alltid som man har tänkt sig!

jag sitter hos martina och kollar på jobb/lägenheter i den fatastiska staden Göteborg. Vi hade tänkt att dra dit efter nyår och jobba. Vi har hittat ett kanon jobb som vi ska söka imorgon och det bästa är att det är inom psykiatrin och det är ju verkligen det som vi söker. Det hade varit det ultimata!
Sen då vi har fått fast jobb och tjänat ihop pengar så sticker vi till miami på en bartender utbildning och rockar loss!


jag lever på hoppet!0 har kommenterat

P to the arty!

Idag nalkas det fest. Jag lovade Anna att jag skulle festa då jag kom hem ifrån jocke och då håller jag vad jag har lovat. Dock jag har inget tagg. Jag är inte ens i närheten av sugen på ordet alkohol. Men men.. Anna har lovat mig att hitta tagget och med anna så hittar man det och om jag känner hon rätt så kommer det att bli en vild kväll.
Vi ska börja förfesta hos Martina och hennes förfester brukar ju verkligen leverera med hög musik och en massa folk.

Ikväll slår vi klackarna i taket!;)

p.s 3 rökfria dagen!!0 har kommenterat

För mig är det solklart!

160 mil ska fan inte få hindra mig ifrån att tycka om dig!

0 har kommenterat

I need you!

I know that our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
No one needs you more than I need you
now i know that I need you here with me
From tonight until the end of time


0 har kommenterat

Rökfri dag 1

NU första dagen som rökfri. Suget är inte så himla farligt ändå. Jag trodde att det skulle vara större men icket. Fortsätter det som det gör nu så kommer det här att gå som en dans på rosor. Men jag tror knappast det men nu är jag så jädra envis så jag har gett mig fan på att fixa det!;D

1 har kommenterat

I win, you lose!

Spelet kan börja. Jag har antagit en utmaning som nu i efterhand kanske är att ta vatten över huvudet. Jag ska nämnligen vara med i ett lopp där man ska skidra 40 mil under fyra dagar i ett team med hund. Därför måste jag nu börja skidra i vinter för vecka 11 så smäller det. Jag är med i schäfer teamet där fredde också är med.

Jag och fredde har även en egen liten tävling på sidan om. Vi ska träna i vinter och sen se vem som åker en viss sträcka på Grisberget fortast. Nu är det bara så att vi båda är envisa och gamla skidåkare men frågan är, vem är envisast? jag tror faktiskt att jag vinner den stiden och jag ska ge mig FAN på att vinna över han!
Tävlingen startar nu!Pernilla och fischer

VS


Fredde och sundins
0 har kommenterat

But im leaving either way!

Nu börjar jag bli riktigt trött. Jag har varit vaken sjukt länge nu och mina ögonlock har börjat att bli tunga. För att jag skulle hålla mig vaken idag så har jag och anna gått en lång promenad på en timma och sen har vi suttit uppe hos Öhman och surrat och kollat på Bonde söker fru. Nu sitter jag här och är nyduschad och väntar på att skandal programmet kungarna av tylösand ska börja för då ska jag ta min sista cigg och sen hoppa ner i sängen.


0 har kommenterat

Imorgon blir dag 1

Som jag skrev i ett inlägg igår så ska jag försöka att sluta röka. När mitt nuvarande ciggarett paket är slut så ska jag göra ett tappert försök. Jag har ju ändå snus så det är ju inte helt omöjligt. Och jag kände verkligen igår att det var på tiden att sluta när man har så dålig lungkapacitet så att det tar 20 minuter efter att man har tränat att få normal andnig igen.

Kan jag gå ner en jävla massa i vikt så kan jag fanimej sluta röka också. Nu har jag gett mig fan på att sluta och då ska det bli så också!1 har kommenterat

Hjärtklamming, frossa och livrädd

Inatt har inte varit någon rolig natt. Jag har sovit 30 minuter under natten.
Då jag skulle gå och lägga mig så höll jag på att frysa ihjäl så jag gick och hämtade morgonrocken och ett par tjocksockar. Där låg jag i min kalla säng med morgonrock, tjocksockar och 2 duntäcken. Men kylan trängde ändå igenom mina lager av olika tyger så de var inte ens lönt att försöka somna.
Klockan blev 1, halv 2 , 3 men där vid fyra så somnade jag... i 30 minuter -_- Jag vaknade halv 5 av hjärtklappning, frossa och att jag kände mig rädd. Jätte konstigt för jag har inget minne av att jag har drömt något.. Och sen dess har jag varit vaken.

Jag lovar att det blir en tidig kväll inatt!

0 har kommenterat

I could really use a wish right now

Jag blir så less på mig själv. Jag tänker för mycket, alldeles för mycket! Jag blir så irriterad på mig själv då jag ständigt ser det negativa i saker och aldrig det positiva, att jag alltid söker fel, att jag aldrig kan ta en dag i taget utan drar i väg med månader.
Jag är så less på att göra mig själv ledsen. Jag kan inte "unna" mig något utan att få hemska skuldkänslor. Jag kan inte "unna" mig dom här vardagliga sakerna som man faktiskt behöver för att orka. Nedå, jag straffar mig själv i stället. Idag har jag tränat och slog mitt nya "rekord" då jag cyklade en mil med 2 minuter bättre än sist och sen ställer jag mig i spegeln och ser på mig själv och tänker "fan, jag kunde ha gjort bättre, jag tog inte i nog" då jag egentligen ska tänka "Fan, det där gjorde jag helvetes bra!"

Jag kan aldrig tänka då jag far från Jocke eller då han far från mig att "vi träffas ju ändå snart igen, vi fixar det här för att vi verkligen vill"
Nedå, jag tänker " fan, nu är det skit länge innan vi träffas, tiden kommer att gå as sakta och vi kommer skita i det här till sist" fast jag vet att det inte är så. Jag vet att vi kommer träffas snart, att tiden kommer att gå fort och att vi kommer kämpa så inni för att få det här förhållandet att fungera för att vi tycker om varandra så fruktansvärt mycket. Men ändå så måste jag se det negativa i det fast det inte hjälper alls utan bara gör saken mycket svårare och jobbigare.

Jag oroar mig alltid i onödan. Hur ska jag klara nästa månads räkninger? hur mycket får jag jobba den här månaden? hur mycket kommer jag att få jobba nästa månad, och månaden efter den månaden? tänk om jag går upp i vikt, tänk om jag dör i natt av att jag bara slutar att andas, tänk om jag aldrig kommer att få barn, tänk om jorden går under och det fortsätter så hela tiden. Allt snurrar ständigt i mitt huvud! det tar aldrig slut. Jag tänker hela dagarna, kvällarna och nätterna! Jag vill inte tänka. Jag vill ta en dag i taget och rätta mig efter just den dagen.
Men tydligen så är det för komplicerat för en människa som jag att klara av det...
0 har kommenterat

Bara för att jag har tråkigt!

 

 0 har kommenterat

Never give up on the good times

Då var jag tillbaka på piteås gator igen, tragiskt! jag avskyr den här skit staden.
Men jag har ju fått en ny granne och en bra sådan. Öhman har nämligen flyttat i huset brevid, så då jag vaknade imorse så kokade jag kaffe och gick upp till honom och bjöd på en kaffetår.

Nu sitter jag hemma hos mamma och ska äta middag och sen ska jag sätta mig på cykeln och träna lite. Sen berättar mamma att hon har kvar mina skidor som jag hade förr och dom är ju i toppskick så i vinter blir det att skidra. Jävlar nu ska jag bli fit!
Sen har jag funderat på att sluta röka på allvar denna gång. Det känns så meningslöst att träna och sen ska man röka, och varför ska jag både snusa och röka? helt onödigt.

0 har kommenterat

Till startsidan