.

Tack Jessica Wikström för att du ringde och väckte mig, mitt egna alarm!;D Ännu en dag då man är ledig. KÄnns hur jäkla skönt som helst. Sen jobba torsdag fredag och sen ledig till tisdag! Men sen kommer helvetes veckan så nu blir det att samla krafter till den. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? jag tror att jag har gjort det, men jag säger det igen, JAG ÄLSKAR MITT JOBB! jag skulle seriöst kunna jobba där för resten av mitt liv.

Nåja, nu ska jag skutta in i duschen och fara in till stan och träffa jessica!:)

1 har kommenterat

We may be oceans away.

Galet vilken sovmorgon jag tog idag. Klockan 2 steg jag upp och det är verkligen inte likt mig. Klockan 11 brukar jag vakna då jag är ledig. Nåja, skönt var det iallafall! Vad händer idag då? jag har varit med Empa en snabbis på stan. Betalat min och martinas biljett, varit förbi anna på jobbet och sagt hej, köpt en present åt anette.

Nu sitter jag och väntar på att anna ska ringa så att vi kan gå och sola. Förbättra brännan lite som inte är någon bränna. Jag är lika blek som jag alltid har varit. Men man kan iallafall hoppas på lite färg fast jag får mest bara fräknar. Sen ikväll då martina och jessica slutar att jobba så blir det att ta sig en promenad.


tack och hej!;D

0 har kommenterat

Helt jävla crazy!

Igår så hade Anna och Empa planerat en hel kväll för mig. Jag visste inte vart vi skulle men det slutade med att vi for till boden på V75 och senare vidare till Western farm. Det blev en enda stor fest och på western farm spelade även drängarna. Jävlar vilket drag det var! Vi festade, stog och hoppade i lerpölar till drängarnas ljuva stämmor och åkte partycheva hem. Det är nog en av dom grymmaste kvällarna jag ahr varit med om och jag kan lova att det där ska vi göra om!:D Tusan tack empa och anna för en av dom roligaste kvällarna i hela mitt liv!:D


 0 har kommenterat

I'm going through changes and this is the way i wanna live!

Jag har som slutat skriva blogg. Det är nästan så att jag inte ids längre. Det är inte ens kul! och tanken har slagit mig att varför ska jag dela med mig av mitt liv då jag inte ens vet vem som läser den? det kanske finns någon som läser som jag inte alls vill ska veta en massa saker. Tanken slog mig!

Nåja, Det jag iallafall vill att alla ska veta är att jag är ledig imorgon och att jag har nog världens bästa liv och jag älskar att vara jag just nu!;D

0 har kommenterat

I´m a single girl swag

Dom här närmaste dagarna har ju varit kanon. Fest, fest, utbildning, utbildning och fest. Snacka om att man lever livet och att det är på topp just nu. Jag har aldrig trott att det kunde vara såhär bra att vara singel! Nåja,  idag då? jo, städa, tvätta och fara på middag hos mamma. Det känns väl inte så jätte kul att tvätta och sånt då man väl är ledig. Men det måste göras och eftersom att jag bor själv så faller poletten på mig!:) Nu ska jag ta och göra lite nytta innan jag sätter in en tvättmaskin!:)

Over and out!

0 har kommenterat

p to the arty!

Ikväll blir det fest med mina närmaste och bästa vänner och jag tror inte utan jag vet att det här kommer bli en toppen kväll. Det kan inte gå fel då jag är med mina brudar det finns liksom inte för oss då vi festar, att det blir misslyckat. Först ska vi sitta här ett tag och sen ska vi ut och äta! Det här har jag sett fram emot så jäkla länge, vi 5 tillsammans är oslagbara!

Just ja! imorgon så fyller jag 20 år och då bjuds det på fika hela dagen för dom som är sugna!;)

1 har kommenterat

When the stars go blue!

Det här har aldrig hänt och kommer förmodligen aldrig mer att hända. Men idag så har jag delad tur. Alltså jag jobbar 7-12 16-21 och nu på min rast så fick jag nå ryck och for och köpte lite städ saker och började att stor städa hela lägenheten. Jag vet inte riktigt vad som flög i mig men det gick av en väldig far och sen var det helt plötsligt klart. När jag har delad tur så brukar jag dyka ner i soffan då jag komemr hem på rast men inte idag. Att jag gjorde de här är liksom once in a lifetime skulle jag tro! :)

0 har kommenterat

Vila får man göra i graven!

Då har man precis kommit hem från ett arbetspass utan rast på 9½ timma må då vara att man inte har någon rast och jobbar arslet av sig men att sen jobba med någon som är totalt lost i vad hon håller på med gör ju inte saken bättre. Enligt hon själv så kan hon allt utan till och har ju jobbat i flera år. Jasså säger jag då eftersom att hon frågar om ALLT och vet ingenting! människor!!

Nåja, nu ska jag och Anna ut och gå. Egentligen borde både hon och jag sova nu för vi ska jobba 10 och 12 timmar imorgon men ska man in i en bikini i sommar så så det bara att bita i det sura äpplet. Vila det får man tammefan göra i graven!

0 har kommenterat

Till startsidan