21:47

Ojojoj vad den här dagen har gått fort. Jag steg ju nyss upp och då var klockan 8 på morognen?
Jag satt och Pratade med Pontus & anna-lena i köket och då ser jag att klockan var halv 10. Jag höll på att ramla av stolen. Jag trodde att klockan var där kring 8 tiden. Så jag hoppade fort som attan in i duschen och nu sitter jag här:)

Jag var hem en snabbis efter skolan & vi bestämde oss för att ta hit  skalleper aka Pajas. Han var lite sådär småvild i bilen men sen lugnade han ner sig och somnade i Pontus tröja & nu ligger han och sover i våran säng! Jävla söt katt det där.

Kan någon som följer OTH säga mig varför det inte har kommit ut några nya avsnitt?

Nu ska jag slå på en film och ta en snus!

Kram / Pernilla

1 har kommenterat

En vanlig kväll

Jag är trött och sliten. Det känns som att ögonen går i kors på mig. Jag har varit sliten den senaste veckan & det är inte så likt mig. Jag brukar för mestadels vara pigg. Jag vill bli pigg igen!

Veckan har iaf gått grymt fort. Men jag slår vad om att helgen kommer gå ännu fortare. Vi har då planerat att göra mat på lördag eftersom att vi är ensamma hos mig. Grekisk pyttipanna blir det. Det blir efter Idas recept. Ida! jag litar på dig nu;) ne, men jag har hört att det ska vara super så vi satsar på det. Senare på kvällen hade vi tänkt en bio. Mysigt?

Jag funderar på om jag börjar bli rematiker. Jag har jätte ont i mina leder och har haft det länge nu. Jävligt tragiskt isf!^_-

Kram / Pernilla

1 har kommenterat

Polis

Idag när vi skulle fara till Sikfors så får vi och drack kaffe hos Patrik Landberg. Det var osm trevligt. Efter det så skulle Pontus och köpa snus så vi svängde in på kioskpiraten. japp när jag står det med röda faran(cittran) Så parkerar polisen bakom mig och jag började tänka "fan, har jag kört förfort? glömde jag att blinka? Fan nu kommer jag få böter helvete" sen kommer den snyggaste polisen jag någonsin sett och säger att dom ska göra en kontroll. Jag fick visa körkort och blåsa. Det var nästan så man började dregla när han stod där han stod. Men allt visade neg så det gick bra. Dock höll han på att ta med sigmitt körkort ;P


Filmen som jag såg igår hette iaf The bucket list för er som vill se den. Helt underbart film! och för er som är som mig och gråter i filmer så ha en pappersrulle beredd!;)

P.S jag älskar dig Pontus Roland Alexander Johansson! ;)

Kram / Pernilla 


1 har kommenterat

Skola

Nu sitter vi i och bränner ut våran film till projektarbetet. Vi ligger ändå bra till. Vi har hunnit ringa runt till alla skoler och gjort klart filmen och det är ju inget annat än prima. Det blir väl att fara ut till skolorna så fort som möjligt så man slipper ligga och dra på det och sen är det bara hoppas på ett bra betyg:)

Jag har börjat jobba mer på skolan nu. Jag kan inte hålla på som jag har gjort känner jag. Man måste ju ha skolan så att man kan få ett jobb så smånig om. Nu har jag ju redan fått ett jobb i sommar som tur är. Jag hoppas att jag kommer få VG i några ämnen till. Men då är det bara lägga på ett kål!


Kram / pernilla


0 har kommenterat

nattinatti

Båda filmerna vi hyrde var bra. Den andra vi såg var KANON bra. Nu minns jag inte vad den heter. jag ska kolla  upp det imorgon så att ni kan se den om ni inte redan har gjort det. Iallafall så grinade jag hur mycket som helst. Ida L det här är en film för oss grinare;)

Ikväll har det skett ett halleluja moment!

nattinatti kram / Pernilla

0 har kommenterat

Nytt hopp

Shit alltså, längenheten var jätte fin och både jag och Pontus blev jätte intresserade av den. Dock så måste det tapetseras om i alla rum men annars var den kanon! Vi hoppas att vi får den!!

Idag gör vi ett nytt försök med film. Vi for och hyrde 2 st i hopp om att någon ska vara bra. men den här gången fick jag välja en film så odsen har ökat.

Jag har gjort min första läxa för iår. jag är stolt över mig själv!!
Nu ska vi se så jag måste gå!Kram / Pernilla

1 har kommenterat

00:14

Shit, jag ser på Americans most amazing videos. Avsnittet handlar om fulla människor. Gud, vad dumma saker man kan göra när man är full. man ska ju aldrig skylla på spriten men man gör ju det iaf eftersom att vissa saker som man kan göra skulle man aldrig göra i nyktert tillstånd. Det kan jag då säga va egen erfarenhet.

jag måste gå och lägga mig känner jag. Jag ska ju ändå upp tidigt imorgon

Morgondagens schema ;  Stiga upp 06.30
                                                Skola 08.10
                                                Kolla på lägenhet 15:30
  
                                              Hem
Och på kvällen så vet jag inte än vad man hittar på. Det återstår att se:)

Nu ska vi gå och lägga oss. Hörde att Pontus blev klar från duschen. Sov gott!:)

Kram / Pernilla0 har kommenterat

In your face

jag och Pontus blev less på att inte göra något så han kom med förslaget att fara och hyra en film. Vilket vi gjorde. Jag kom med massor av förslag på filmer men inget dög baki han så han valde en film som enligt han skulle vara såååå bra eftersom att han var så övertygad om att johnny depp aldrig har gjorokej sa jag. Men om den skulle vara dålig så skulle jag inte vara nöjd. När vi kommer hem och ska slå på filmen så är det en jävla musikal. Så vi såg 5 minuter och sen slog vi av. In your face gubben! I told ya!;)

Jag har beställt löshår. Jag vill ha längre hår än vad jag har så jag beställde 55 cm europeriskt hår. Nu ska jag inte göra som jag alltid har gjort och sy fast det. Nu ska lollo få bränna fast det ist så att det sitter bättre. Jag hoppas att det blir bra :)

Nu ska pussas & kramas!


Kram / Pernilla0 har kommenterat

Zoo

Ojojoj, vårat hus är som ett nytt zoo. Katter och hundar över allt. Jag börjar bli gode less alla djur.

Igår så gick dagen väldigt långsamt. Pontus somnade kring 4 så då for jag till Lolita och drack kaffe. Sen såg vi tv ett tag och sen så for jag hem.

Det har varit mycket prat om lägenheten i helgen. Mycket planer och ideér som ska bli till verklighet och jag är helt exalterad. Pontus är väl inte lika brydd som jag. För han är det mest mm, jo, Okej. När jag sitter och babblar om mina ideer och IKEA.


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Lördag

Igår kväll for vi hit. Båda två var gode så trötta så vi somnade i soffan och vaknade klockna 1. Jonte for igår. (kattungen) Tråkigt. Vi har två kattungar kvar som ska bort så om någon vill ha så skriv!!

På måndag ska jag och Pontus fara och kolla på en lägenhet i Öjebyn. Den var ändå stor. 63 kvm är inte så dåligt och kostade bara 3500 i månaden.

Ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på. Lolita frågade om vi ville komma och lana hos henne men vi har ju lanat i typ 5 dagar så vi kanske bara far och hälsar på och dricker lite kaffe :)

Nu ska jag duscha!

kram / Pernilla

0 har kommenterat

For your eyes only

For your eyes only, can see me through the night
For your eyes only, I never need to hide
You can see so much in me
so much in me that's new
I never felt, until I looked at you

For your eyes only, only for you
You'll see what no one else can see
Now I'm breaking free
For your eyes only, only for you
The love I know you need in me
The fantasy you freed in me
Only for you, only for you

For your eyes only, the nights are never cold
You really know me, that's all I need to know
Maybe I'm an open book
Because I know you're mine
But you won't need to read between the lines

For your eyes only, only for you
You see what no one else can see
Now I'm breaking free
For your eyes only, only for you
The passions that collide in me
The wild abandoned side of me
Only for you, for your eyes only

0 har kommenterat

Pigg

Inatt var det en sån natt när man vaknar av att alarmet ringer och det känns som att man inte har sovit en blund. När det känns som att man nyss somnat ni vet! Det som var skönt med det, hör och häpna. Jag var pigg. Det var inga problem att ta sig upp. Det är typ första gången på ett halvår som det inträffar.

Menmen nu måste jag fortsätta med mitt arbete om Änglagård så jag får det bortgjort.Kram / Pernilla

0 har kommenterat

21 Januari

Äntligen. Pontus ska få en lägenhet. Så vi kommer flytta ihop. UNDERBART! jag har längtat efter att den här dagen ska komma. Så nu blir det väl att fara till IKEA och dylikt. Avensjuka?

Ännu en dag så är jag i Sikfors. Jag börjar bli grymt less att köra bil hit. Det kanske ni har förståelse för. Fram och tillbaka, nog blir det 6 mil per dag? jag och Jessica är beroende av våra karlar. Vi måste iaf sova med dom varje kväll. Har man sovit med dom i typ 2 veckor så kan man ju inte bara sluta;) Men när man har kommit upp i den här åldern så börjar man ju satsa mer på förhålladet. För tids nog ska man ju ha barn också. Men det blir när man är mellan 23-25år. Men jag plockar ju ut min p-stav vid 21 så vi får väl se så om det börjar klia i äggstockarna då;PJessica i löv you!;)

0 har kommenterat

OTH

Yejj! nu har det 15:e avsnittet kommit ut. Nu är mina kommande 40 minuter räddade. Jag följer OTH dyrt och hederligt. I love it.

Jag på dåligt humör idag. Jag vet inte varför det har som bara blivit så. Skit jobbigt! jag hatar att vara på dåligt humör. Men alla har väl dåliga dagar antar jag? Bara jobbigt att jag var tvungen att ha min dag idag. Jag hatar att vara sur när jag inte vet vad jag är sur över. Och lätt irriterad är jag. Ne, huvva så omständigt!

Nu väntar mitt underbara One tree hill!


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Lista

Din/Ditt första:

Operation: Blindtarmen
Piercing: Öronen
Sport: Fotboll
Husdjur: missan (katt) Arina (hund)
Semester: Turkiet
Konsert: charlotte Perelli

Just nu:


Äter du: Snart palt
Dricker du: kaffe
Ska du: äta
Lyssnar du på: Inget
Väntar du på: maten
Tittar du på: Datorn
Har du på dig: Mjuksbyxor och en kofta

Din framtid:

Barn:
Absolut! Två stycken, minst!
Giftermål: Såklart jag vill
Karriär: Ett arbete där jag får jobba självständigt

Har du någonsin:

Kysst en främling:
Oooja!
Tappat bort glasögon eller linser: Ne, behöver inte sånt.
Brutit ett ben: Ne
Rymt hemifrån: Jo
Röntgats: Många gånger
Krossat någons hjärta: Tror inte det?
Nobbat någon: `Jo, det har väl hänt
Gråtit när någon dött: Ja?

Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet:
Ja!
Gud: Nej
Mirakel: Definitivt!
Aliens: ne, icke det
Magi: Nopp
Ett himmelrike: Det måste man ju tro på!
Tomten: Nej tyvärr
Änglar: Absolut, jag vet flera stycken!
Transformers: Nej

Blandat:

Är du kär i någon:
Jo
Önskar att du bodde någon annanstans: Ja,  utomlands
Tycker andra att du är attraktiv: Det kan jag inte svara på :S
Dricker du: Ibland
Använder du droger: Nej
Vilket shampoo använder du: Olika, inget speciellt
Vad är du rädd för:  Att dö
Gillar du att tvätta: Jo faktiskt

0 har kommenterat

Stundentmössa!

Fan vilket tjorv det är med den där förbannade mössan. Alla i klassen har fått ett sms förutom jag. Jag och Jesscia var in i lördags och kollade så att allt var rätt men icket. Det stod att vi gick i OP3B vilket vi inte gör. Vi gå ju som sagt i A. Så vi ringde och ändrade det igår och varför inte jag har fått mitt sms är för att dom har mitt gammla nummer? Hur kan dom ha det ? Jag har inte använt det nummret på typ 2 år och jag kommer inte ens ihåg det. Min fråga är hur fan dom fick tag på det! Så jag skulle få mitt sms idag sa hon men det åter står ju att se.

Vi har nu Alternativ medicin. Jobbig lektion + att vi har Siggan som suger. Hon kan ju då inte prata ens. Istället för att uttala acceptera som man säger så uttalar hon det asseptera. Skit störande och jag irriterar mig på det hela tiden + att det låter som att hon ska börja gråta.


kram / Pernilla1 har kommenterat

Lite bilder från 2008

Jag har så pass lite att göra så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från 2008!
   Lolitas brända Pizza                                                                         Jag och pappa var i sthlm


Vi var på 60års fest på Storforsen                                                        Vi var in en sväng på PDOL


  Jag krockade
       Vi Körde skoter upp till Laxocka


              Jessica fyllde 18Jag fyllde 18


Vi Köpte en Schäfer valp


Vi for till Tällträsk Nyår firades i Kronogård


Det där var lite bilder. Jag orkar inte lägga upp nå mera!=)

Kram / Pernilla

1 har kommenterat

Irritationsträning!

Ojojoj!! Jag spelar ett spel på internet som säkert många av er har hört talats om eller tom spelat. Det så kallade balongspelet? Känner ni igen det? Nåväl. Det är det jag spelar iaf för att fördriva tiden och det är faktiskt ganska svårt och när det inte går som jag vill så blir jag tokig och sitter och svär och slår i bordet. Saken blir inte bättre av att Pontus sitter och skrattar åt mig när jag tar ut mina agritioner över ett bord menmen, jag skulle också skratta om jag såg från Pontus synvinken hur jag såg ut.

Jag har prov imorgon. Tror ni att jag har pluggat? Ne, som alltid ute i sista minuten. Helst ska det vara precis före lektionen börjar som jag plockar fram böckerna och läser igenom en snabbis. Det är Pernilla stil det! Inget jag rekomenderar med andra ord!;)


 


0 har kommenterat

20:34

Nu sitter vi i Sikfors. Eftersom att Pontus har varit hos mig i en vecka så lovade jag honom dyrt och hederligt att jag skulle vara hos han idag och några dagar framöver med min dator. Självklart håller jag vad jag har lovat så nu sitter jag här med min dator. Jag och Jessica lagade mat idag och vi lyckades. Det blev super gott. Visst Jerkan?;D

Jag pratade med min far idag och fick dom goda nyheterna att delarna till min bil har kommit. Så bilen ska nog kunna rulla nu i veckan. Åhh det kommer vara som en orgasm när jag får sätta min i pärlan!! 

 

 

Kram / Perrnilla0 har kommenterat

Tråk

1. Har du haft ett one night stand?: Jo

2: Är du singel nu: Nej!
3. Föredrar du långa förhållanden istället för korta: Jamen det är väl klart!
4. Är du redo o satsa på ett förhållande nu: Absolut
5. Har du en kk: Nej
6. Har du playat någon nångång: Ne, inte vad jag vet?
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig: Nej, icket det!
8. Har du någon kille/tjej på g nu: Jo, om Pontus räknas så ja! ;)
9. Haft sex på fyllan: Jodå
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det: Klart jag har!
11. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet: Finns massor
12. Somnat gråtande pga kärleken: jo.
13. Varit på en blind date: Ne, haha
14. Har din pojkvän/flickvän sårat dig någon gång: jopp.


FAMILJ/BOENDE
1. Är dina föräldrar skilda: Jepp
2. Har du några syskon och isåfall vad: En lillebror och två låtsas systrar
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa: nja Ibland händer det!
4. Bor du i lägenhet: nepp
5. Har du eget rum: jo
6. har du enfärgade tapeter: Ne
7. Har du gjort iordning ditt rum:  ?
8. Har du en tv i ditt rum: Jo
9. Stor eller liten säng: Medel
10. Har du dator på ditt rum:  Att jag har ;P


KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän: ja det har jag!
2. Är du ofta med dina vänner:  Så ofta jag kan
3. Vad leker ni när ni träffas: Lekt har man inte gjort på flera år :P
4. Bästa minnet med en vän:  Har massor
5. Vilken är din äldsta vän som du känt längst? ja, jag har många som jag har känt sen jag ploppade ut
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar: Jo, annars hade det ju varit lite tråkigt-
7. Har du bråkat med din bästa vän: japp tyvärr.
8. När hade ni olika meningar senast:VA?
9. Hur längesen var det du träffade en av dom som betyder mest: Igårkväll och imorse
10. Har du alltid kul med dina vänner: jo, men ibland kan vi ha tråkigt också!;)


SISTA SOM
1. Du fick en puss av: Pontus
2. Sov med dig i samma säng & när: Pontus, inatt
3. Du delade ett riktigt skratt med: Jessica
4. Du gick på bio med: Pontus, Jonte, henke och alicia
5. Du höll i handen: Pontus
6. Du gick på stan med: minns inte! det var så länge sen jag var på stan :S
7. Du delade en pizza med: ja, jessica fast vi åt rn var :P.
8. Du ringde: Jessica
9. ringde dig: Jessica
10. Skicka ett sms till dig: Alexandra
11. Du kramade: Pontus0 har kommenterat

Lördag

Igår så var jessica här med mig och Pontus. Vi spelade poker och drack vin. Jodå, nog kändes det att man hade druckit. Dock blev de en tidig kväll. Jag var grymt trött dör vid 22 snåret så Jessica for och jag somnade omgående och vaknade idag klockan 2.

Snart ska jag hoppa i duschen och sen ska vi fara och äta sursträmming. Fyfan så gott.  Sen vet jag inte om vi far till Sikfors eller om vi far hit.


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Eftermiddag

Nu är ännu en skoldag avklarad. 1 dag kvar till helg & en dag närmare studenten. Underbart! Dagen inleddes med gympa. Boxning... det säger väl allt? Grymt jobbigt men man kände sig oerhört duktig efteråt. Sen så känner man sig pigg efter ett sånt pass.

Jag längtar tills på Lördag då vi ska till Jessica och äta surströmming. Helvetes så gott. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det.


Middagen står på bordet så jag tackar för mig för tillfället.Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Attans

Fan för mig!! jag som hade tänkt komma i säng kring 9 och försöka sova. Sen så är jag klantig att börja spela ett spel på datorn som gjorde att min tid rusade iväg lite för snabbt. Nu kommer jag inte kunna somna förens halv ett eftersom att innan jag har hunnit lägga mig så är klockan 11 och då är det 2 Scrubs avsnitt efter varandra som jag kommer måsta se!! ÅHHHHH. Vilken klant jag är!

Jaja idag har det inte hänt så mycket. Det blev ändå lite stress. Efter vi hade käkat så var Pontus tvungen in till apoteket och det stänger ju klockan 6 och vi hade käkat klart kvart i 6 så jag skjutsade in honom och sen snäll som jag är medans jag väntade på honom så for jag och köpte en snusdosa till han för jag visste att han hade slut, Usch vad jag skämmer bort han.  Jessica!! Vi måste sluta att skämma bort våra pojkvänner;)

Nu ska vi gå och borsta tänderna och försöka komma isäng!!

Kram / Pernilla

0 har kommenterat

16:48

Nu har man slutat skolan. Det är underbart att få komma hem och byta kläder till myskläder och ta en kaffetår. Dock möttes jag av någon som inte är allt för ovanlig Pontus sov. Sen en mer ovanlig sak. maten stog inte på bordet. Det kom lite mer som en chock. Mamma orkade inte göra någon mat så vi bestämde oss för att käka pizza GOTT!! Det var länge sen vi åt det och en pizza sitter aldrig fel.

Imorgon har vi gympa 8:10. Det är ändå skönt att ha gympa på morgonen och få svettas lite.Nu ska vi hämta pizzorna.Kram / Pernilla0 har kommenterat

Onsdag

Gud, det var sköt med sovmorgon imorse. Halv 12 började vi. Dock var jag duktig och var här halv 11 för att jobba lite på projektarbetet. Vi måste stressa lite med de. Jag hatar att stressa men vi har inte så mycket till val om vi ska hinna ut till alla skolor också.

Nu slutar min lektion så jag ska gå och lämna det jag har gjort till Maria så det inte försvinner. Jag är expert på att tappa bort papper och dylikt.


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Äntligen!

Äntligen har jag fått tummen ur  arslet och städat ur min garderob. Shit alltså. Jag hade kläder i min garderob som jag har prislappen kvar på som jag hade glömt bort. Jag har kämpat där uppe i typ 1 timma. Jag slängde även några skor och det sved i mitt hjärta. Slutligen så blev det 3 påsar med kläder och 1 påse med skor som ska slängas. Tack för det nu har jag lite mer plats.

Jag har varit duktig idag. jag fick även gjort mycket i skolan. Och det känns som ett stort plus.Kram / Pernilla

0 har kommenterat

En drog. Man vill bara ha mer och mer

Gud vad skola kändes tung idag. Det känns som att det är fredag och att det är helg. Dock deppar jag ihop när jag inser att det är Måndag och massor med dagar kvar tills det är helg=/

jag är världens snällaste flickvän. Jag for och hämtade Pontus i Sikfors idag för att han så hemskt gärna ville komma hit. Men han tog sig inte och hade inga pengar till buss. Han ville redan komma inatt. Han ringde klockan 2 inatt och ville komma hit. SÖT!! Och då när han sa idag att han ville komma så kunde jag inte motstå. Självklart får han komma hit. Han får vara här varje dag hela tiden året runt. Det hade han gjort om jag hade fått bestämma ^^ Du är som en drog gubben. Man vill bara ha mer och mer ;)


Nu ska jag se lite CIS och hoppa i duschen!

all i wanna do is grow old with you!<3


Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Söndag

Nu har jaag kommit hem från sikan. Det känns riktigt tungt att sova själv inatt. men men man kan ju inte alltid få som man vill :P

Igår var vi iaf och bowlade. Det var riktigt trevligt. Petrus vann men han är ju duktig på att bowla så det var ju inte så konstigt. Efter det så for vi och hälsade på Pontus & Petrus farmor. Vi satt och pratade en liten stund och sen for vi. Det blev en sen natt inatt. Jag och Pontus låg vakna till halv 5 och pratade. Det var så jävla mysigt och han sa så himla fina saker. Vi älskar varann!!


Kram / Pernilla0 har kommenterat

Fredag

Nu var det helg igen Skönt! det var nog plågsamt att vara i skolan 2 dagar:P  Dagen gick ändå fort.

Ikväll så är det lugnapuckar som gäller. Jag sak in till stan senare och skjutsa hem Alexandra. Det känns ändå tärt för jag är grymt trött. Vi ska in till stan nu snart och köpa lite karre. Så innan jag har lagt mig så har jag hunnit vara in till stan 4 gånger. Plågsamt!!

Imorgon så ska vi fara till Sikfors. Jag, Pontus, Petrus och Jessica ska fara och bowla. Den här gången ska jag sopa mattan med er;DKram / Pernilla

0 har kommenterat

8 Januari

Igår så  sov jag över hos jessica. Vi slog på filmen 21 när klockan var kring 1 på natten. När filmen är som mest spännande så SLÅS DATORN AV ?!?! vi trodde inte att det var sant. Det var slut ström och vi satt på jessicas mammas laptop så vi kunde ju inte gå upp och fråga henne om lösenordet klockan 3 på natten. Dock är problemet snart löst eftersom att pontus håller på att bränna ut den filmen åt mig. Tack gubben du är jävlat bäst!!

Det blev 2½ timmars sömn för mig inatt. Man var ju gode så död då när man skulle upp halv 7. Skolan sög men det var väl inte så oväntat? eller?


Nu är filmen snart klar!:)

Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Dagen före skolan!

Imorgon börjar skolan om. Inget jag ser fram emot men då är det ju ett steg närmare studenten och det är ju alltid ett plus. imorgon börjas dagen med gympa 8:10 och det känns må jag säga. Sen åter går vi ju då till det gammla schemat vilket är 8:10-16:20 VARJE dag. Usch!! Jag intalar mig själv hela tiden om att jag ska stå ut
- Bara ett år till!!
-Nu är det bara ett halv år kvar!
Så jag kämpar vidare!

Nu imorse så hade jag ju som sagt stora förhoppningar om att min läpp skulle ge med sig och sjunka tillbaka till en normal storlek. Icke sa nicke! Jag har svin ont. Tyck synd om mig!!!
Nu kanske ni har en susning om hur ont det tar! Man ser inte så jätte bra där men det är ett litet humm hur det ser ut :Pha det bra kram / Pernilla2 har kommenterat

oh shit!!

Helvetes jävla skit. Som om min läpp bli nå mindre? ne, den växer. var nyss på toa och kollade i spegeln. Dra mig baklänges alltså. Det ser förjävligt ut. Pontus har suttit och skrattat och retats hela dagen. Man kan jag klandra honom? ne, det hade jag också gjort om han hade haft en sån stor läpp som jag har nu. Det tar ont!! Det spränger i Hela över läppen och det kliar så mycket så jag håller på att få panik. Om den är lika stor imorgon så ska jag ta kort och lägga ut så att ni får se. Då bjuder jag på ett gott skratt!;)

Nu är klockan sova och jag och pontus ska krypa ner och mysa. Förhoppningsvis så somnar jag. Hoppas ni har haft en bra dag. Det har iaf jag haft :)

Kram / Pernilla

0 har kommenterat

6 Januari Jessicas dag!:)

Nu har jag kommit ut ur duschen och snart ska vi bege oss till svensbyn för att gratta mitt hjärta som fyller den värdelösa åldern 19. Men snart gumman blir du 20 det smäller bara till!:)

Oh lord. Jag har fått herpes. Det ser ut som ett misslyckat ingrepp av läppförstoring. Min läpp är så helvetes svullen så att jag ser helt mongo ut. Pinsamt. Jag kände igår att det började sticka i läppen och då stoppade jag på ett Compeed plåster så att det skulle förvinna och imorse när jag vaknade så var min överläpp DUBBELT så stor. Usch, jag vill att det ska försvinna.

jaja du ska vi börja dra oss.

Puss / Pernilla

0 har kommenterat

01:29

Nu är klockan mycket och jag ligger i soffan med våran nya laptop. Grymt skönt!!

Dagen har väl inte varit så speciell. Jag fick äntligen tummen ur arslet och städade bort julen från mitt rum. Det blev STOR städning. Imorgon ska jag ta mig an den stora utmaningen och det är min garderob som är över full med kläder som jag inte använder och det tar bara upp en onödig massa plats och gör att min garderob ser ut som ett bombnedslag..

Nu eftersom att klockan är efter 12 så är det en ny dag och det betyder att min älskling Jessica fyller 19 år. Grattis gumman. Jag hoppas att du har gjort en god tårta tills vi kommer imorgon;)

Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen. Pontus håller på att tjata ihjäl sig om att jag ska komma och lägga mig så det är bäst att jag gör det innan jag får sår i öronen :)

Puss / Pilla

0 har kommenterat

Det var ett tag sen!

Till er som följer min blogg dagligen så ber jag om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag. Jag har helt enkelt inte haft tid. Menyn för i helgen har varit IKEA, alko, filmkväll med jessica, Petrus och Pontus & middag i Norrfjärden. Jag har helt enkelt haft fullt upp. That´s life!

Nåväl. Natten bjöd på en vaken natt. Jag somnade imorse kring 6? eller var den halv 7? skit samma. Jag var vaken hela natten iaf. Dock pga att Pontus tog upp HELA sängen och 4 kattungar som levde om. Klockan 4 fick jag nog och gick ner och kollade på tv och sen somnade jag i soffan till klockan 12 när Pontus ringde från mitt rum ner till mig som var på nedervåningen. Snacka om en lat pojk som inte orkar gå ner;P

Idag har vi fått våran laptop. Underbart!! Nu är våran äckligt långa bilresa ner till sthlm räddad! Jag och Pontus ska ju då till sthlm i Februari för er som inte visste det:) Ändå skönt med en laptop. Jag tror att jag kommer spendera mycket tid vid den. Jag blev sugen att sälja min egen dator och skaffa en laptop nu.


Nu ska jag gå ner och se om jag kan göra någon nytta!:) Tack och hej

0 har kommenterat

år 2009

Ja, nu var det ett nytt år. Jag hoppas att alla får det bra nu när nya året har kommit. Nu lämnar vi 2008 och allt som har hänt bakom oss och blickar fram mot det nya året. Jag hoppas att 2009 blir ett bra år.

Vi var iaf först hos min moster och åt middag och lekte några lekar. Grymt kul var det och maten smälte i munnen för att det var så fruktansvärt gott. Efter det så hämtade vi Jonte i Öjebyn och begav oss mot Sikfors. Vi firade tolvslaget med Skumpa och massa kramar och pussar. Pontus somnade vid 1 av en aning för mycket alkohol. Jag fick klä av honom och en ge honom en puss och sen låg han och sov som en liten prins. Efter mycket prat, skratt och en hel del alkohol så ska jag också krypa i säng men min underbara lilla pojk.
GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE!:D


0 har kommenterat

Till startsidan