And I'll never give myself to another the way I gave it to you

Jag har en ledig dag idag. Det är bara synd att jag inte kan njuta av den så mycket som jag hade velat göra. Vi har varit på en långpromenad jag, martina, jossan och ev. Jag har dock frågat om Martina kunde jobba för mig imorgon så att jag skulle få vara ledig, jag HOPPAS att hon orkar för de hade varit så skönt att få vara ledig en hel helg speciellt då jag har jobbat två helger irad redan och nästa helg ska jag jobba natt på 25an.

Nu håller jag på med en massa måsten som ska vara gjorda innan jag tar helg. Jag har varit in på systemet, tvätten är full gång nu har jag bara kvar att dammtorka och sen är lägenheten städad, sängen ska renbäddas och tvätten ska vikas. Sen är de min tur att bli ren..Puh!
Efter de blir de att fara till munksund och gratta fredde och DÅ kan jag börja njuta av min lediga dag och inte stressa nå mera.

Jag har inte tid att sitta här nu. Jag måste fortsätta med allt!:/



Over and out!

0 har kommenterat

Normally I try to run And I might even want to hide Cause I never knew what I wanted Til I looked into your eyes

Oh herre gud! idag blev det ett 15 timmars arbetspass för mig och jag kan tala om att de känns i kroppen och i huvudet att de var sjukt länge sen jag tog på mig dubbla pass på en dag. Först började jag en a-tur på 25:an och sen ringde chefen från rättpsyk och undrade om jag kunde jobba en c1a och visst kunde jag de arbetshäst om jag är så då jag slutade på 25an så blev de att fara hem, öppna nyckelskåpet som är precis innan för dörren, byta nycklar och sen iväg igen. Det tog ungefär 10 sekunder om ens de och så länge har jag alltså hunnit vara hemma sen halv 7 imorse.
Det här kommer att klirra riktigt fint i kassan då lönen kommer i Maj!
Imorgon har jag en a-tur och sen är jag ledig fram till lördag klockan 7 då jag har nästa a-tur för att sen vara ledig söndag och sen tåga igång med en full arbetsvecka igen! Nu flyter jobben på riktigt bra.

Nä, jag är så fruktansvärt trött och ska de finnas en chans att jag ska kunna vakna av klockan imorgon så är de bäst att hoppa i säng, jag kommer att sova som en klubbad gris!;)




Over and out!

0 har kommenterat

And before you. I had nowhere to run to. Nothing to hold on to. I came so close to giving it up.

Då har man gjort full dag. Idag var de första dagen på 25:an som skötare och den gick... kanon bra! Dock har jag mest följt efter och tittat på. Jag har glömt en del rutiner sen jag var där sist och det är ju snart 3 år sen så de är väl kanske inte så konstigt. Men fast de har gått 3 år så kände den större delen av personalen igen mig (dom som är kvar från då jag gick som elev) Och då jag kommer så säger dom -"välkommen tillbaka Pernilla" -"Men Hej, ska du äntligen börja jobba här nu" -"Gud vad kul att se dig igen"
Fy satan vad kul de var. Ni ska veta känslan! Och dom som inte riktigt minns mig kom ändå fram och sa - "men jag känner igen dig, visst har du varit här förut?" det är så himla kul att höra att dom kommer ihåg mig och förhoppningsvis är de för att jag har gjort ett bra första intryck då jag gick som elev. Just nu älskar jag att vara jag och jag skulle absolut inte vilja vara någon annan!:)









0 har kommenterat

Why'd you have to go and make things so complicated? I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated

Det är måndag idag men de känns som söndag. De har varit mycket i helgen, eller ska jag säga veckan? jobbat som en idiot och sen några fester på de. I torsdags körde jag och anna en impuls fest och gick ut på kalles, lördag satt vi och grillade fram till klockan var 1 utanför mig och igår blev det tre groggar förövrigt tre jävligt onödiga groggar.. Idag undrar jag varför jag inte bara gick hem och sov!

Idag är min enda lediga dag och den går för fort. Jag vill fortsätta vara ledig! Imorgon börjar jag att jobba på 25:an och jobbar tisdag,onsdag och torsdag. Jag har på känn att de kommer att bli några tunga pass den här veckan och vi får väl se hur mycket jag orkar jobba. Just nu är jag vara tom, hela jag är bara ett skal, inga känslor eller tankar alls. Bara tom!


















0 har kommenterat

I've heard this life is overrated But I hope that it gets better as we go






0 har kommenterat

LIfe is not about waiting for the storm to pass, it´s learning how to dance in the rain

Gaaaaaaaaaah, jag ska få den där jävla sprutan på jobbet idag. Jag dör! Jag har den festaste klumpen i magen, jag är nervös och kallsvettas. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Jag är livrädd. Idag klockan ett gäller de.
Jag tror att jag måste spy..

0 har kommenterat

13 cm ren kärlek!






2 har kommenterat

People that are meant to be togheter always find their way in the end

Mamma ringde mig i morse och sa att jag skulle boka en klipptid och klippa mig sen skulle jag få de av henne, hon skulle betala. Jag ringde och självklart fanns de en tid just idag 14:45. Kanon! och tack mamma för att du är världens bästa mamma. Det är på tiden att jag klipper mig. Mitt hår liknar mest ett kråkbo nu för tiden och de går inte att göra något med de.
En annan grej som gjorde mig lite extra glad imorse då jag vaknade var, mina skor har kommit på posten!! jag ska hämta ut dom före jag klipper mig och sen ska dom få stå och vara vackra på min skohylla med mina andra par tills de blir nog varmt ute så jag kan använda dom!

Efter allt de här ska jag hem och käka hos mamma och fredde. Jag hinner inte träffa dom nå mer den här veckan eftersom att jag jobbar 11:45-21.30 ons,tors,fre,lör och söndag! Sen har jag tänkt trycka in en träff med min kära Anna där emellan. Henne måste jag också träffa. En hel vecka utan att träffa henne går absolut inte för sig!:)

Jag hinner inte träna något i veckan och de känns sjukt trist. Men jag kanske kan få med mig anna på en promenad senare! Men sånt är livet. Jobb går före! nästa vecka jobbar jag bara tisdag, onsdag och torsdag så då hinner jag vara på korpen!:)






Over and out!


0 har kommenterat

I was born too a lady in to a world that doesn't care

Det blev ett bryskt uppvaknande imorse. Chefen ringde halv 10 och ville ha mig på jobbet mellan 11.45-21.30 så jag flög upp och började göra mig klar.  Jag hann bjuda martina på lite kaffe såhär på morgonkvisten så vi hann surra en stund innan våra jobb.

Jag måste bara säga att jag hinner inte måla på nå nagellack idag. Det är första gången som jag är helt utan på säkert 6 månader. Jag känner mig nacken, rädd, exposed!;) Det känns sjukt konstigt att vara utan då jag alltid har nagellack, jag hoppas jag överlever idag utan!

Ne, nu måste jag springa!

0 har kommenterat

A thousand lies have made me colder

Då var även denna dag avklarad och fort gick den. Tiden gick hur fort som helst på jobbet idag. Det kändes som att jag kom dit och sen for jag hem typ..  Nu är jag ledig två dagar och sen kör jag igång med fem c-turer på rad. Shit vad ska jag göra med alla pengar som jag kommer att tjäna ihop?;) skämt och sido.

Jag längtar lite efter min säng. De ska bli skönt att få krypa ner under täcket. MEn först ska jag varva ner en stund och knapra färdigt på mitt äpple!:)





Over and out!

0 har kommenterat

Cause boy you came around and you knocked me down

Ångest, ångest och sen lite mer ångest. Dessa söndagar går alltid i ångest tecknet.
Jag var ändå skötsam igår och ändå har jag denna ångest. Jag vill just nu bara försvinna.

Dock hade vi kul igår. Riktigt kul! Vi for till Skellefteå hos empa, grillade, festade och träffade en hel del nya människor. Sen gled vi tillbaka hem för en krogrunda. Efter krogen for vi på en efterfest och sen for vi hem till mig och sov. Vi var tre i min säng och två i soffan. Jag ska nog starta ett varndrarhem för fulla människor.

Nåja, nu måste jag städa för min lägenhet ser bokstavligt talat för jävlig ut. Efter de blir de en lång och efterlängtad dusch!











0 har kommenterat

Caught up in circles, Confusion is nothing new

Idag har jag pratat med en ny vikariechef på akut psyk (25:an) Jag ska till henne imorgon klockan 9 på ett möte och på henne lät de som en självklarhet att jag skulle få springa hos dom. Det känns så himla bra! Det lät som att jag skulle få intro veckan efter påsk. Ingen kan vara gladare än jag!
Det är ju inom psykiatrin som jag vill jobba och nu kommer jag få de. Nu verkar de som att jag bara kommer att springvicka för landstinget.

Eftersom att jag älskar mitt jobb som jag har nu så känns de extra bra att springa på 25an också eftersom att då får jag ihop mer lasningsdagar än om jag bara springer på rättpsyk.

Ni kanske tycker att de är jätte konstig att jag är överlycklig för "ännu ett springvick" men de känns så himla bra att jag har visat fram mina fötter och få visa att jag är grym på de jag gör. Lyckan över att folk har pratat så bra om en på jobbet så att man nästan får jobb över telefon är en sån mäktig känsla. Det gör att jag vill göra ett bättre jobb och jobba ännu hårdare. Shit vad jag är glad!!






0 har kommenterat

Cause i don't want to make the same mistakes i did, i don't wanna fall back on my face again

Idag har varit en super dag. Den kunde inte ha varit eller blivit bättre. Att jag var tvungen att stiga upp tidigt som attans var väl ingen höjdare men allt blev lite bättre då jag trotsade min ekonomi och shoppade lite och de fick verkligen mitt humör att höjas till skyarna. De som följde med hem var en kort jeansjacka som går lite över höfterna som jag kommer att använda flitigt i sommar, jag kommer nog att bo i den sen ett par örhängen, armband och en t-shirt. Shoppingen hade dock varit komplett ifall ett skopar hängde med hem men de får vänta för dom kommer med posten vilken dag som helst men jag är nöjd! Sen har jag , lunchat på stan med järngänget, suittit uppe hos simon och glassad på balkongen med anna, olle och linus, ätit middag hos mina päron och som toppen på moset så blev de en kvälls promenad med Anna runt stan!:)



















0 har kommenterat

I'll be all yours, whatever you want and more.





Beställda - check!

Pamela SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM






0 har kommenterat

You smile in my face then rip the brakes out my car

Inatt låg jag vaken till drygt fyra på morgonen. Jag ville verkligen sova men min hjärna kunde inte sluta att prata med sig själv. Vilket resulterade i att jag sov för länge, igen!

Idag nalkas de träning. Egentligen har jag verkligen ingen lust att träna men jag har inget val, jag måste. Efteråt kommer jag inte ångra mig och de är de som får mig att ta dom tunga stegen dit. Jag har nog lite karaktär iallafall.
Men före träningen så måste jag göra middag och dammsuga. Jag har en hel sandlåda i min hall och jag har ignorerat den allt för länge nu, Den växer med stormsteg!


Förövrig tredje rökfria dagen och idag känns de faktiskt lite bättre!






0 har kommenterat

They say time heals everything, But I'm still waiting

Jag vill inte vara jag nå mer. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få krypa ut ur mitt skinn och få hoppa in i någon annans i typ en vecka eller varför inte resten av livet.

Nu hade en cigg suttit så jävla fint, den hade gjort sig riktigt bra just nu. Men inte ens de kan jag göra för att jag kom på den idiotiska idén att sluta och nu kan jag ju inte ta en för hur jävla pantad hade jag inte sett ut då? "Grattis Pernilla! du klarade hela 36 timmar utan en cigg. Grymt bra jobbat" patetiskt..
Jag har gjort och tagit en del dåliga beslut under mina 20 år men den här är nog en av dom som tar priset. Hur kan jag vara så korkad? Vem försöker jag egentligen att lura? Det här kommer vara precis lika stort misslyckande som de mesta, sen kommer jag stå där som den som inte ens klarade av att sluta röka, grattis pernilla, grattis vilken lyckad människa du är!

0 har kommenterat

But we are two worlds apart and i can´t reach to your heart!

Som vanligt sov jag åt helvete för länge idag. Jag vaknade då martina ringde halv 12. Min mörkläggningsgardin är farlig..
Jag satte i gång kaffe och sen kom hon och jossan förbi. Vi har suttit ute på min balkong till nu och surrat i värmen. Nu har mina fräknar kommit fram igen efter en dag med sol så nu ser jag ut som pippi;)


Till något nytt. Jag försöker sluta röka. Igår började jag och har nu varit helt rökfri i över 24 timmar. De känns bra efter mycket velande fram och tillbaka. Jag förkortar mitt liv med 11 minuter för varje cigg, är de värt de? och jag har väntat med att försöka till jag hade bestämt mig men jag kommer aldrig bestämma mig för att sluta. Hur kan man bestämma sig för att säga upp kontakten med sin bästa vän? sin pojkvän som har följt med mig i snart 8 år. Jag vet att de är helt sjukt att en cigg kan vara så jäkla betydelse full men den är faktiskt de. Den är bra till allt förutom min hälsa och den är faktiskt viktig så nu gör jag ett försök. Jag hoppas verkligen att jag fixar de!

0 har kommenterat

spring för livet





Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå



0 har kommenterat

I'm through, with doubt, There's nothing left for me to figure out, I've paid a price, and I'll keep paying

Det här går inte. Nu måste jag börja ställa klockan på mornarna. Jag kan inte hålla på att sova till 12, halva dagen har ju gått då?

I veckan har jag bara en dag med jobb så jag ska passa på att träna mycket. Jag längtar så mycket till i sommar då jag börjar mitt schema. I nio veckor kommer jag kunna planera mina dagar, forma och göra precis hur och vad jag vill. Det är sjukt efterlängtat. I nio veckor kommer jag att ha ett liv!

Imorgon då? jag ska få vaccin. Jag som hatar sprutor. Jag har redan börjat att gruva mig! Jag ska försöka hålla mig lugn och jag ska verkligen försöka att inte gråta. Imorgon klockan ett, fyfan!

0 har kommenterat

Hoping for the best but expecting the worst, are you going to drop the bomb or not?

Den här helgen har varit super. Inte för att jag har gjort något speciellt. Men det har varit en helt vanlig helg. Vi har surrat, umgåtts och kollat film, sånt som vi vanligt vis inte brukar göra och de bästa av allt är att jag har inte druckit en droppe alkohol.
Jag behövde få ha en sån här helg. Jag hade faktiskt glömt bort hur sköna dom är.
Förr så hade jag jämt såna här helger men sen jag blev singel så är jag i farten hela tiden. Efter i helgen så kommer jag att uppskatta dessa lugna helger mycket mer och jag ska se till att dom kommer allt oftare.

Idag är de träning som gäller. Jag ska plåga musklerna ordentligt på spinningen. I en timma ska jag koppla bort allt vad tankar heter och köra järnet!;)

0 har kommenterat

I used to laugh it of. I used to look the other way.

Jag undrar om jag någonsin kommer att bli människa idag. Jag känner mig bakis efter natten. Jag går runt här som en zombi. Jag kom i säng vid halv åtta imorse men då tog de ett tag innan jag somnade sen vaknade jag vid tio, var upp och drack vatten och sen sov jag till ett.

Idag är första gången på länge som jag inte vill göra någonting alls på en fredag. Jag vill nog bara ligga i soffan och se på film och bara må, tända ljus i hela lägenheten och mysa!

Jag ska nog hoppa i duschen och sminka mig lite så att jag inte ser ut som ett spöke, för som jag ser ut nu så skulle jag kunna ge vilken människa som helst en hjärtinfarkt!:P








0 har kommenterat

The only thing i trust is my heart and the only thing that scares me is my thoughts

Ojojoj, tiden har gått fort må jag säga. Klockan är snart 04:45 och natten har bara sprungit förbi. Men jag är snuskigt trött men snart får jag sova!!

Jag måste få säga att ingen kan vara på bättre humör än mig. Jag kan inget annat än ÄLSKA saik. Att dom vann ikväll?! Magisk känsla och jag är så sjukt glad. Det här kommer jag kunna leva på riktigt länge. Nu ska vi bara ta hem guldet också, vilket vi självklart kommer att göra;)


Nåja, nu ska jag hinka i mig 10 koppar kaffe så jag orkar hålla ut två timmar till!:)

0 har kommenterat

Till startsidan