Sommar tider

Fick ett trevligt samtal av min kusin Frida idag som frågade om jag ville komma och bada hos henne i deras pool. Det passade riktigt perfekt för jag var så extremt uttråkat så jag packade mitt och for direkt.

Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på en och samma kväll. Vi spelade vatten vollyboll, tjejerna mot killarna. Vem som vann är än oklart! Sen körde vi någon annan lek som var farlig. Det flög armbågar, bröst och knän överallt. Men kul var det då. Jag orkade inte klä på mig efter vi hade badat så jag körde hem i morgonrock! Pinsamt om man skulle ha blivit stoppad av poliserna. Men ett är säkert och det är att det var fruktansvärt bekvämt att köra i morgonrock;P

Jag passade även på att fara och säga hej till pappa. Det fick bli en snabbis men det är vän ändå bättre än ingenting, inte sant? ;) Nu måste jag hoppa i sängen. Jag ska försöka komma upp i rimlig tid imorgon.

Sov gott alla lallare:)















0 har kommenterat

29 grader i skuggan

Jag håller riktigt på att smälta bort. Vart finns det lite kyla? vi har 29 grader i skuggan så inte ens där kan man gömma sig. Jag ska egentligen inte sitta och klaga på värmen för man vet inte hur länge den stannar. Men just nu är den OLIDLIG. Jag ska fanimej leta ett jätte kylskåp som man kan hoppa in i när det blir sån här hetta. Hade inte det varit en smart ide? ;D


                                                                        Mamma fick dom här idag av mig & Pontus







0 har kommenterat

Värme!

Shit vad varmt det är idag! Jag och Pontus har suttit i solen sen klockan 9 och nu luktar jag bränd hud ;/ Inte mysigt. Vi ska bege oss till Mormor nu och käka smörgåstårta. Inte illa!;>

Har alla sagt grattis till sin mamma idag? Jag gav då min mamma blommor.

1 har kommenterat

Robinson 2009

Oj då dåligt. Ellinor vann robinson 2009! Hon har inte ens gjort upp en eld i lägret hon har vunnit 2 tävlingar och blir vinnare? Jarmo var ju den självkara vinnaren, han var en överlevare och sen hänger det på vem som vinner av förra deltagare? Nästan alla som röstade var ju emot Jarmo. Vuxna människor som beter sig som barn. "nä, jag tänker inte rösta på han vi kunde inte rösta ut han" NÄ, för han var bättre än er. Oj så dåligt!





För mig vann Jarmo robinson 2009!



0 har kommenterat

bakis x10

Har kommit hem från stugan nu. Satan så trevligt vi haft:) Jag fick en fisk igår. Hör och häpna, jag ränsade den SJÄLV!! nog det äckligaste jag har gjort men jag hade ju fått upp den så det var bara för mig att tillaga den. Jag känner nu såhär att jag skulle inte ha tagit det där sista vinglaset igår.

Som vanligt så fick herr Johansson i sig en aning för mycket och somnade där kring 11 medas jag satt uppe med alla tanter och surrade & skrattade tills klockan var kring 2. Himla trevligt folk det där. Jag älskar att vara på stugan.

Nu orkar jag inte skriva nå mera. Jag ska gå ner och ta en rök och hoppa i duschen.
ha det bra alla lallare;D
























0 har kommenterat

Oj, så jag njuter!;D

Nu har jag slutat för idag. Sista lektionen ever. Hur skönt är inte det då? eller ja, jag ska ju bli sjuksköterska så då blir det ju lektioner men sista lektionen för nu ;)

Ikväll ska vi till stugan för det är fiskepremiär. Det är enda gången då det är roligt att fiska där för då vet man att man får fisk!;> Fredde har farit till stugan nu och börja elda i badtunnan. Nu ska bara Pontus få gå och köpa några öl och då blir kvällen tipptopp!


Nu ska jag duscha, ha det bara alla lallare

0 har kommenterat

MVG

Jävligt smid. Jag fick MVG på mitt Svenska B tal. Det trodde jag inte. När jag kom så hade Maria redan satt ett VG åt mig i slutbetyg för hon visste tydligen att jag skulle klara ett VG på talet. Nu har jag slått igen sista spiken i kistan och är klar med skolan. Så fucking jävla nice!


Kyss mig i röven!!

1 har kommenterat

Jag har dålig humor

Alltså jag är själv medveten om att jag har dålig humor. Jag kan sitta och skratta åt skämt som andra jäspar till men jag älskar att vara sån. Varför ska jag låtsas att jag inte tycker att saker är roligt som jag kan skratta åt i timmar? Här kommer ett typsikt skämt som jag kan skratta åt hur länge som helst!



En bög fick besked om hiv positiv och blev helt knäckt.

Doktorn sa:
-Ät ärtsoppa & bruna bönor i 2 veckor.
-Blir jag frisk då? frågade mannen.
-Nej, men du får veta vad man har arslet till.


Det där är min humor till 100% i love it!


0 har kommenterat

28/5

Jag laddade precis in lite kort från Pontus kamera på datorn och där hittade jag när han, mamma och fredde for och gick en sväng med Robert Achberg och Hjärt Fylking. Jag hade ju också velat träffa dem men jag hade praktik så det blev inte. Satan så starkt av dem att gå genom hela Sverige. Snacka om att bli smal. Jag som tycker att det är jobbigt att gå i 40-60 minuter. Man ska då inte klaga iallafall!;P



Pontus & Hjärt


Pontus & Robert


0 har kommenterat

En lektion

Jag har haft en lektion idag, motion till musik. Sen skulle jag egentligen ha gått på backa joggen också men jag kollade ut och det blåser ju bara och jag har absolut ingen lust att blåsa bort så jag stannade hemma. Jag har ju ändå tränat i 2 timmar idag så det får duga.

Mamma står och kokar palt. Åh, det vattnas i munnen. Det var länge sen jag åt palt. Jag älskar PALT. Nog pratat om palt nu måste jag få upp pontus som påstår att han har gjort illa sig och la sig igen. Men enligt mina beräkningar så säger han bara så för att få sova lite till, sweetie!;>

1 har kommenterat

<3

Pontus Roland Alexander Johansson. Jag älskar dig över allt annat på hela jorden.
Tillsammans är vi oslagbara, vi har bevisat att vi kan.
Den dagen vi dör så kommer han och jag att bo under samma gravsten.


Föralltid


1 har kommenterat

Fortfarande spruträdd?

Fast än jag går Op och snart är undersköterska så är jag spruträdd. jag har alltid varit spruträdd pga att jag blev fasthållen som 4åring när jag skulle få en spruta för att jag hade medicinförgiftning. Men nu på senare tid så har jag som försökt förtränga det där eftersom att jag vill ju växa ifrån den där rädslan och nu så går det bra med sprutor, mindre sprutor. tex vid blodprover eller blodsocker prover. Men då idag på praktiken skulle en man få en CVK.
(en slang i en artär där man kan ge näring) Jag ville ju självklart vara med och se det eftersom att jag aldrig har sett så jag gick in och gjorde mig förberedd vid sängen. Läkaren började att förbereda det hela och tar fram den största spruta jag någonsin har sett som är kanske 15cm lång och jag kände direkt hur jag började kallsvettas. Under hela "ingreppet" så blev jag kritvit i ansiktet, skakade och kallsvettades. Jag ville nästan spy. När läkaren var klar så insåg jag att det var inte många sekunder ifrån att jag skulle tuppa av. Jag tror att det där sitter kvar i bakskallen att jag fortfarande är rädd för sprutor fast jag har förträngt det.







0 har kommenterat

Äntligen

Håret är klart. Halleluja AMEN. Eller ja, nästan. Nu måste jag bara klippa till det. Men alla slingor är på plats och det känns faktastiskt. Nu slipper jag fundera kring de.

I detta nu har jag gjort klart talet som jag ska ha i Svenska B och jag tror det kommer bli svin bra. Jag har även gjort min APU uppgift. Då kommer Men:et. Jag hittar ingenting om flyktingbarn. Men jag hinner fråga Maria om det på Torsdag eller Fredag så det är ingen fara och nrä jag är klar med det så har jag INGENTING mer att göra. UNDERBART!! Nu känner man att skolan börjar sakta med säkert att trappa av.

Vi har bevisat att vi kan Och det finns människor som vet att vi har allt att vinna.Tillsammans är vi oslagbara!<3


0 har kommenterat

Betygen i topp

jag hade min slutbedömning idag och det fick så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag fick mycket bra på allt och på vissa saker ville Yvonne sätta mera än mycket bra. (Mycket bra är det bästa men kan få) Jag var så himmla nöjd och mungiporna gick nog fråg öra till öra, det var nästan så att man satt tårögd. Imrgon kommer jag spendera hela dagen på IVA och praktisera där. Spännande!! Sen nästa tisdag ska jag mest troligt på fara med och kolla på en operation. Det är så roligt att man kan få testa på nya saker på praktiken. Man får så grymt mycket erfarenhet och det är ju bättre att ha mycket erfarenhet än för lite. Jag behöver testa på allt jag bara kan eftersom att jag har bestämt mig för att utbilda mig till sjuksköterska senare kring 24 årsåldern. Då får vi väl se vad man blir för slags sjuksköterka. Man kanske blir operations sjuksköterska eller kanske akut sjuksköterska ;) You never know!

Ne, nu kan jag inte sitta är och svammla nå mera. Jag ska sätta in dom sista slingorna i håret och sen måste jag bums hem och göra dom 2 sista läxorna.


Puss&kram / Pernilla

0 har kommenterat

Snopet!

Jag fyller år om 12 dagar. Jävligt snopet!

0 har kommenterat

Fötterna ömmar

Äntligen har man gjort full dag på praktiken och fötterna ömmar som aldrig förr. Jag har ändå bra arbetsskor men icket. Jag har tänkt göra en tidig kväll ikväll så man orkar upp imorogon för somliga börjar klockan 7 imorgon bitti. Imorgon har jag min slutbedömning och det känns grymt skönt att få det bortgjort, jag är en aning nervös.

Jag funderar på att hoppa i duschen och sen krypa ner med min blivande sambo ;D

0 har kommenterat

Man föds, lever och dör

Det blev ett sen inlägg idag. Men bättre det än ingenting. Eller hur?;D
Idag blev det en oerhört lång sovmorgon och vi vaknade klockan 2 av att Petrus väckte oss. Tack för det annars kan jag lova att vi hade sovit längre. När vi hade vaknat och druckit lite kaffe for vi till Ä-byn för att hjälpa till i Rolands nya lägenhet. Jag och anna-lena for och köpte lite blommor och dylikt för att få det lite hemtrevligt. Sånt tycker jag är så himla roligt! Vi var där till typ 7 så jag och pontus for hem och då var det vara att agera som kock. Köttet blev perfekt. Jag har hittat en ny egenskap hos mig själv. Laga mat!  Sen har jag hoppat stutsmatta med Lina. Så himla roligt. Gud vad vi har skrattat. Jag höll på att åka utanför mattan men det slutade bra!:)

Nu sitter Pontus och skriker att jag ska komma och se på tv så det är bäst att gå dit innan väggarna går sönder!;P



                                                                 Pontus tog kort på mig när jag hade somnat!

    Så då gjorde jag igen och tog på han när jag hade vaknat!;D













0 har kommenterat

Morsning korsning

Godmorgon godmorgon, eller ska jag säga god eftermiddag? ne, nu ska jag sluta.

Vi funderar på att fara till Sikan idag. Jag har så himla dåligt samvete för att vi inte har varit där så mycket så jag sa till Pontus att idag MÅSTE vi fara dit. Jag måste kanske fara till Roland också och hjälpa dom att sätta ihop en hylla. Tydligen så måste kvinnorna göra allt;) Skämt och sido.



0 har kommenterat

Nudlar och sova

Nudlarna ligger under kokning på spisen. Så jag har tänkt slänga i mig dom och sen hoppa i sängen. Så med detta inlägg säger jag godnatt och sov gott!



0 har kommenterat

fyllechaffis

ikväll blev man anlitad som chafför. Nu fick jag lite vila för alla skulle ut på krogen och det känns skönt att vila öronen lite från alla fyllon som babblar på. Man vet ju själv hur man är i fyllan och käften går ju i högvarv. Dock gruvar jag mig för att köra till Rosvik senare. Jag känner mig redan trött. Menmen det är ganska trevligt iallafall!



Dagens roligaste kommentar; Men vi fick ju inte för den där jävla surfittan!

0 har kommenterat

bilder

Nu har jag laddat upp bilderna från lollos kamera. Se och njut!;D


























1 har kommenterat

Sovit för mycket

haha klockan 8 igår bestämde jag och pontus för att gå och ta en PN för att orka vara vaken längre. Klockan 11 vaknade jag och det var mörkt så jag tänkte att jag drar mig en liten stund. Nädå, Vi vaknade i morse klockan 12 istället. Det blev en lååång powernap.

Fredde är påväg hit med min bil. Och jag skulle få bensin. Mina föräldrar är jävlat guld värda!! Dom kommer spara mycket pengar när jag flyttar!;P

0 har kommenterat

bakis x10

man mår ju då som man förtjänar.Igår blev en skit bra kväll med mycket skratt och sjuka grejer.Vi förfestade hos lollo och sen drog vi ut till kalles där det var så kopiöst mycket folk. Jag säger bara det att man fick slå sig fram. Klockn 2 drog vi hem till lollo på efterfest och där kring 4-5 snåret somnade jag i alicias säng med typ 1000 gosedjur. Jag lägger upp mer bilder senare när jag har fått tag på lollos kamera.

Nu sitter vi i djupviken och lanar. Dock är jag så himla trött så jag tror jag ska gå och lägga mig med pontus och vila en stund. Då kan man ju passa på att pussas lite.




Vågar du vågar jag!

0 har kommenterat

Fest med slinkan och snippan

Sitter och snippan(lollo) nu med slinkan(theresé) och jag är då geggvecket. Nu har festen börjat och jag har tänkt hälla upp en vinglas och börja locka mitt hår. Fullt ös medvetslös!!

0 har kommenterat

3 veckor kvar

Nu är det typ 3 veckor kvar till studenten. Nu känner man sig grymt taggad. Vi har typ allt klart för vårna studentvecka och det känns underbart. Nu fattas bara festen. Och på tal om fest, så ringde Theresé mig nyss och frågade om jag ville hänga med på fest ikväll för vi ska lana imorogn i stället. Jag känner mig ändå taggad till lite rajraj. Jag ska bara flörta lite med mami så man kanske kan få lite pengar ^_^






0 har kommenterat

Bakis?

Både jag och Pontus känner oss bakis idag. Kanske kan det bero på att bi somnade igår halv 8 och vakande idag 12? Det var grymt skönt att få sova så länge.

Nu ska jag klä mig och sen ska jag fara till praktiken och efter praktiken far jag direkt till fårön och lanar. Jag hoppas att lollo kan komma också så vi kan sjuka oss lite grann.

Theresé och lollo
. Ni är fan oslagbara!;D

0 har kommenterat

Satan jag blev pigg

Förbannat, jag blev pigg som en lärka. Inte bra, inte bra. Jag ska upp och 4 timmar och jag är fortfarande vaken. Detta är ju inte klokt ju. Det finns inget värre än när man vet att man ska upp tidigt och man kan inte somna. Då får man smått panik över att man MÅSTE sova och då blir min kropp typ tvärsöver och vägrar att sova. Usch vad irriterad jag blir! -_-

0 har kommenterat

Gratis är godast

lollo ringde mig idag när jag hade kommit hem från praktiken och frågade om jag ville följa och käka med henne och Therese på Sunes. Tyvärr så hade jag två saker som satte stopp för det goda och det var ju att jag ska bli nyttigare och sen nummer två var ju då att jag har 20 kronor på mitt konto och det räcker ju ingenstans. Men jag for dit iallafall för att träffa mina slinkor. Dock fick jag en mjukglass av LM ingela är lyckligt lottad som har en sån snäll sambo plus att gratis är ju alltid godast. När vi hade fått allt vårat så for vi till hamnen och mös på. Trevligt var det att sitta och se solnedgången och käka mjukglass. När vi kände att huden på kroppen började att rysa så får vi till Lolita och fortsatte vårat babbel. Fan vad nice det är att Theresé Slinkan Lundström är tillbaka i pite. Vi har ju då bestämmt att vi ska fara till Stugan någon helg här framöver och festa och besöka vårat tjejställe.

Ne, nu har klockan blivit förmycket för att jag ska kunna vara vaken. Jag ska upp och fara till praktiken klockan 7 så detta går inte. Jag ska hinna duscha också. Satan att jag alltid ska vara uppe förlänge nu kommer jag vara en zombi imorgon =/









Med detta inlägg säger jag god natt!:)


1 har kommenterat

Borta bra men hemma bäst

Jag har nog haft den roligaste kvällen i mitt liv. Vi får ju då till Umeå igå och skulle se när mamma ställde ut Tschiba. Hon blev iaf 3 idag och domaren tyckte att hon var den snyggaste tiken i hennes klass. Men iallafall, igår då. När vi kom dit så tittade jag och Pontus på varandra ungefär som vad har vi gett oss in på, vi kommer ha svin tråkigt. Men när klockan blev kring 4 så öppnade vi en vinflarra och grannarna kom förbi. Erika och Emil hette dom. Grymt trevliga! vi satt där och drack med dom och när klockan var 7 kom alla tillbaka och kkade tillsammans. Vi var väl kanske 30-40 pers eller nått. När klockan blev kring 12 så gick vi till Erikas och emils husvagn och fortsatte att dricka. Dock blev vi inte så långvariga för min lilla älskling fick i sig en aning förmycket. Jag insåg att det skulla barka när emil tog fram spritflaskan och pontus drack rent. Menmen han mådde som han förtjänade idag iaf;P '

Nu idag har vi varit ute och solat hela dagen. Det har varit hur varmt som helst och jag har suttit i linne vilket resulterade i bilderna nedanför. Jag ska lägga ut lite mer bilder men det blir på pixbox. Nu ska jag hoppa i säng med pontus och slå på en movie:)




                                                                                          AJAJAJAJAJAJAJAJ






Pontus blev ju som han blev och frös i typ 25 graders värme;P



0 har kommenterat

påväg till umeå

Sitter i bilen nu påväg ner till umeå. an så skönt att kunna ha datorn i bilen och kunna kolla film och sitta på internet. Det är perfekt om man är en sån person som jag som HATAR att åka långa sträckor i bil. Redan för 10 mil sen började mitt tjat om hur länge det är kvar. Jag tror att alla i bilen börjar bli less dom orden eftersom att dom kommer upp var 30 minut;D menmen vi är iallafall snart framme, 8,6 mil kvar var det sist jag frågade. Vi måste stanna till inne i Umeå för jag och Pontus ska gå på sys och köpa lite vin.

Pontus håller på att göra mig knäpp. Han sitter och fotar hela tiden på allt och inget. Men jag får stå ut för han har en ny kamera och han är lite kamerakåt;P

Jag ska försöka att blogga lite senare idag!:)






0 har kommenterat

Måste sova

såja, nu har man kommit hem från bion. Ojojoj, så grym filmen var. Jag rekomenderar den till 100% om jag ska sätta ett betyg på den så får den 8,5 av 10 och då är den mer än sevärd. Det hände alltid olika saker i filmen så man ville bara se mer ocg veta vad som hände där nest och slutet!! inte som man tror att det ska vara ;) Se änglar och demoner annars går ni miste om något.

Nu måste jag skutta i sängen för vi ska till umeå imorgon och se när mamma och fredde ställer ut tshiba:)


                                                                                                 Pontus utanför bion


lollo utanför bion


                           vi var nyttigast på bion med jordgubbar, vindruvor och dom sista vet jag inte vad dom heter;D






Några fyllon tittade förbi utanför lollos balkong!;P



0 har kommenterat

Änglar och Demoner

Jag lollo och pontus ska på bio ikväll. Vi ska se den här nya som har kommit ut Änglar och demoner. Och eftersom att jag har börjat att vara nyttigare så skippar jag godiset ikväll och tar med mig jordgubbar och vindruvor. Jga tror det kommer bli skit bra.

Jag vrickade foten idag på gympan. jag kan nästan inte gå på foten. Jag har ju så utslitna ledband så att viricka sig är nästan som att ta en cigg på morgonen. Men idag tog det ovanligt ont, 1000 ggr ondare än vad det brukar göra.  menmen det blir väl för hoppningsvis bättre :)



0 har kommenterat

Trötter

kroppen håller på att lägga av känner jag. haha det smög in ett rim där. Ne, men jag har fått träningsvärk från gympan imorse. Shit vad jobbigt det var. Men det är skönt att gympa på morgonen.

Påtal om annat. Jag fick mitt the one and only MVG idag. Ändå skönt att ha iallafall ett MVG i slutbetyg. Det ska ramas in ( skämt och sido) Jag är stolt över mig själv. Jag trodde inte att jag skulle få ett mvg men peppar peppar.

Nu ska jag skutta i säng. Jag är grymt trött och jag känner att kroppen gå på övervarv för tillfället. Så med detta inlägg säger jag Godnatt och sov gott allihopa!:)









0 har kommenterat

Fullt ös medvetslös

Shit vad den här dagen gick fort. Men jag har ändå gjort mycket så det kan väl bero på det. Ibland känner man att man skulle behöva mer tid på ett dygn så man skulle hinna göra mer saker. Tiden bara flyger förbi. Det känns som att man bara hinner vakna och sen ska man sova igen.

Jag har hunnit;
*Cyckla en mil
*skriva CV
*sökt 3 jobb
*skriva på kristendomen
*duscha
*göra matlåda till imorgon

Jag skulle vilja hinna;
*Städa mitt rum
*sola
* Skriva mer på kristendomen

Men nu hann jag inte det idag så jag ska förska att ta mig tid och ork imorgon. Börjar ju klockan 7 imorgonbitti och då är man rätt så trött när man kommer hem. Menmen det går inte att göra något åt. Måste man så måste man! :)

1 har kommenterat

CV

Jag har just suttit och klurat på ett CV. Det är ju grymt svårt att skriva. Man måste ju få med allt plus att man måste få allt att låta bra. Inte lätt. Men även det måste ju göras för jag tänker absolut inte vara arbetslös efter sommaren och det vill jag lova.

Jag funderar på att söka som persolig assistent. Nattjobb! Jag känner att jag vill jobba natt eftersom att jag är mer av en nattmänniska än en morgonmänniska.



0 har kommenterat

Tradera

Hur spåännande är inte tradera? det är ju skit roligt. Just nu sitter jag och lollo och väntar på ett bud dom vi ska höja i sista minuten. Jag hoppas att vi får det. Det är nästan så att det pirrar lite i magen :)

Nu har jag iaf satt fast allt mörkt löshår. Nu väntar jag bara på dom ljusa slingorna som förhoppningsvis kommer imorgon. Vi håller tummarna på det. Sen hade jag tänkt ringa Linnea och höra om hon kan klippa till det.










0 har kommenterat

Extations

Nu har lolita varit så fruktansvärt gullig och satt in 40 slingor i mitt hår. På måndag ska vi fortsätta att sätta in. Jag ska ha drygt 100 slingor och nu har jag bara 40. Vi har beställt 100 ljusa slingor som vi får på måndag så jag sa sätta in 50 av dom. Jag tror det kommer bli grymt bra. Igår satte jag in drygt 30 bruna slingor i lolitas hår och det blev jätte fint när dom kom fram. Även hon ska sätta i lite ljusa slingor. Nu får jag lite tjockare hår. Jag har jätte jätte tunt hår så det ser alltid så platt ut och då blir det att jag sätter upp det och det är ju jätte tråkigt att alltid ha uppsatt hår. Men nu när man får lite tjockare då man kan ju ha det utsläppt lite oftare:)


                                                                                           Före jag har satt in slingor


Efter jag har satt in


Lollos slingor


Som ni ser så är det inte så jätte stor skillnad på mitt hår. Men som sagt så är vi inte klara än men jag lägger upp en bild på måndag om vi har fått dom ljusa slingorna så att ni får se hur det blev! =)

Kram / Pernilla


0 har kommenterat

I don´t know you

Jag vet vad du heter, Jag har träffat dig, vi har pratat mycket med varandra. Men ändå känner jag inte dig. Jag vet inte vem du är och jag vet inte hur du resonerar. Jag har ingen aning om vad dina åsikter är eller vad du tycker. Jag trodde att jag visste vem du var, hur du var som person. Men jag har inte den blekaste.

0 har kommenterat

workout

Dagens gympa var spinning, mage & rygg. Det var grymt skönt att få svettas lite :)

Jag har tänkt slänga i mig nå middag. Fredde lagar nå dundermiddag med kött och grejer MUMMUS! Sen har jag tänkt hoppa i dusch och fara till Lolita och umgås med henne. Det var ju som sagt länge sen jag var där och då får jag så himla dåligt samvete så då ska vi hitta på något ikväll. Sen far jag till sikfors och sover.


0 har kommenterat

Jag är less dig och ditt förbannade skitsnack!

Sitter just för tillfället och käkar vindruvor. Hur gott som helst!:D Jag kände ett sug efter frukt idag medans pontus kände ett sug efter godis (ovanligt? nae;>)

Jag måste ha varit den blondaste idag. När vi var påväg till älvsbyn så säger Pontus.

Pontus; Pilla, jag tror att högt uppsatta forskare har framställt viruset HIV för att minska befolkningen.
Jag; Alltså, vadå? så att man dör?
Pontus; ja, och sen säger dom att det inte finns något botemedel.
Jag; Mja, det kan sägert vara möjligt. Det skulle då inte förvåna mig iallafall^^
Pontus börjar fnissa
Jag; Ne, du lurade mig nu va? eller hur ?!^_-
Pontus; hahah, men självklart gumman!

ojojoj, att man kan vara så helvetes lättlurad;P



Lolita, jag lovar! jag ska komma till dig snart. Då kan vi ta en lååååååång promenad och prata massa strunt som vi brukar göra!;D Jag kommer kanske förbi ditt jobb imorgon och så kan vi ta en cigg. Vad säger du om det?;D slå en pling imorgon för jag har inga pengar på telefonen!

0 har kommenterat

Saw maraton

förra veckan hade jag, Pontus, Mattias & Moa Saw maraton. Hur bra är inte dom filmerna? Jag är helt förälskad i dom. Pontus och Mattias blev less på att se efter den första filmen så jag och Moa var dom enda trogna och kämpade oss igenom till 3.e filmen. Saw flmerna blir ännu bättre om man ser alla på raken så det rekomenderar jag STARKT.











1 har kommenterat

Ny trend?

Kan det vara så att vara gravid har blivit den nya stora nya trenden bland 14-18åringar? Dock verkar det som det eftersom att för tillfället så väljer många att skaffa barn i ung ålder. Är det så bra att skaffa barn och uppfostra barn när man själv är just det, ett barn.
jag tror inte att det är så många som verkligen förstår hur stort ansvar det är att bli förälder. Självklart är det mysigt med barn. Men hur många är det som skaffar barn som ser bortom det där söta ansiktet och ser att barnet kommer vakna 1000300934 gånger under en natt, kolik kan inträffa. Tydligen så verkar det som att alla unga 14-18årningar är stenrika eftersom att dom anser att man har råd att ha ett barn. 1050 kr och mammapening verkar tydligen mycket för vissa. Inte vet jag men vad jag tror så räcker inte dom pengarna längre än att köpa lite blöjor. 

Man kanske ska följa den trenden och skaffa sig ett barn? då kommer jag att få tjata lite grann på Pontus med det ska nog gå att ordna:) (lugn mamma ironin flödade fritt där)




3 har kommenterat

Dålig insperation och lathet

Det var ett tag sen jag skrev i min blogg. Detta har då berott på dålig insperation och grymt mycket lathet. Jag har helt enkelt inte orkat skriva. Jag tycker att det blir så enformigt att hela tiden sitta och skriva Idag har jag gjort, idag ska jag göra, igår gjorde jag. Nu vill jag ha något annat att skriva om och då ställer jag mig frågan Vad? 




0 har kommenterat

valborg

Valborg spenderades på stugan med Pontus, mamma, fredde, jonta & annloise. Vi hade grymt trevligt. Grillade mat på morikan, badade badtunna, bastade och drack lite öl. Vissa fick i sig mer än andra. Då syftar jag på herr lindgren och herr Johansson. Vi råkade elda lite för mycket i badtunnan så den var olidligt varm. Det gick nästan inte att sitta i den men jaja. Kvällen slutade då iaf bra.

Nu sitter jag hemma och degar. Det blir nog att hyra en film eller nå ikväll och se. Jag kan inte vara uppe så länge för jag ska jobba imorgon och på söndag. Dock längtar jag för nu får man lite extra pengar. Det tackar man ju inte nej till :)
















0 har kommenterat

Till startsidan