Alltid redo!

Jessica ringde mig nyss och frågade om jag ville komma och se idol med dom och varför inte? Vi ska bara kolla om det går bra att jag tar med Tox till Anna före. Jag måste ju kolla på deras så fiskar som dom har köpt:)

Jag skulle kanske få jobba imorgon också men det får jag veta imorgonbitti. Lollo skulle ringa om dom behövde mig. Dom skulle ha ganska lite barn så det var inte säkert att det behövdes någon. Men som scouterna säger
"ALLTID REDO" även så lyder mitt ord;P

0 har kommenterat

Jobb jobb åter igen jobb

Lena ringde precis och frågade om jag kunde jobba imorgon. Mitt svar var självklart ja. 8 - 16 blev det. Inte är det dåligt med 8 timmar inte. Jag behöver alla pengar som jag kan få och det är klart att man jobbar då. Plus att jag trivs som handen i hansken när jag är där så att!:)

Ne, nu måste jag hoppa i säng om jag ska orka upp imorgon.

0 har kommenterat

Tox

Tox har sovit hos oss inatt och ska få sova ett par nätter till. Alltså snacka om behaglig hund. Han sover, äter och skiter. Nästan allt på komando:P När jag är ut med honom så VÄGRAR han att gå i koppel och sätter sig eller lägger sig ner på backen. Men så fort man tar av kopplet så går han brevid en och stannar jag så stannar han. Min lilla ponke!;) kan ni tänka er 8 veckor och kan redan gå fot, sitta och ligga. Helt otroligt! det här kommer att bli en riktigt fin hund det vill jag lova:)

0 har kommenterat

Sing halleluja

Fattar ni hur skönt det var igår att komma hem och ta ett varmt täcke och krypa ner i soffan? jag har nog aldrig tyckt att det har varit så skönt som igår. Dock trodde jag att jag skulle somna fortare än vad jag gjorde, men jag har iallfall sovit som en klubbad gris;P

Jag har då ingen aning om vad man ska göra idag eller ikväll. Jag kanske far förbi mamsen en sväng och pussas med Tox.



 

 

 

 



1 har kommenterat

Lika mör som en älgfilé

Nu snart är vi i övik. Jag har sovit i 2 timmar och längtar hem till sängen. Tox ligger nedanför mina fötter och säger int ett ord. Han är hur lugn som helst och världens finaste lilla pojke. Jag ksa köra från Övik och så långt jag orkar. Fredde ska jobba natt ikväll så jag tänkte att han skulle få sova en stund:)
Jag laddar upp lite bilder när jag kommer hem för jag glömde sladden till mobilen. 4 hour left!

0 har kommenterat

02.45

jag har varit vaken i 20 timmar och sitter just nu i en bil påväg ner till Huddiksvall. Fredrik ska hämta en hundvalp och mamma kunde inte följa med så självklart ställer man upp. Jag förstår att ni inte är avensjuka för dem flesta av er ligger säkert i en varm och mjuk säng och är förtrollade av John Blund. Jag är avensjuk på er! Vi är snart i Skellefteå och då återstår det ju BARA 60 mil var innan vi är framme. Nu till det jävligaste, när vi har kört 70 mil och äntligen är framme då ska vi bara stanna i typ 2-3 timmar och sen ska vi hem igen. MÖRT!!

Nu ska jag slå på en film och se, fördriva lite tid;) Jag kommer nog skriva några mer inlägg.

sov gott allihopa för det kommer inte jag att göra;(

0 har kommenterat

Tidsfördriv

Nu sitter jag på jobbet. Jag och Cornelis sitter här framför datorn och skrattar:) Jag slutar snart eller klockan 4 då har man jobbat sina 8 timmar för idag. Så här kul har vi. Har suttit och tagit lite bilder med camen från datorn. Här ska jag bjuda på lite godingar, se och njut!;)




















Det finns säkert 100 bilder till men jag bjuder bara på dem bästa.



1 har kommenterat

Cv

Förra veckan så anordnade lollo en överraskning till mig. I detta fall ett Cv som jag verkligen behövde. Jag har inte idas skriva något för jag hatar att skriva sånt. HImla snällt av dig lollo för jag hade nog aldrig idas göra ett.

Här har ni mitt nya CV!;)
SKämt och sido


0 har kommenterat

Flickan som lekte med elden

Ikväll ska jag fara på bio med Jessica och Anna och se Flickan som lekte med elden. Som jag har längtat efter den filmen. Nu får vi se om den är lika bra som män som hatar kvinnor. Om den lever upp till samma standard som den förra. Men det återstår att se, Only the time can tell!


0 har kommenterat

God morgon!

Jag blev nyss väckt av Lollo som ringde och frågade om jag kunde komma och jobba. Självklart svarade jag, JA! så nu ska jag klä på mig och gå till lyckobacken och leka med alla barnen!:)

Måste bara visa, så här kul har vi på dagiset!;)  Jag vet, jag är så jävla snygg så ögonen tåras!:D



0 har kommenterat

Undra sa flundra om gäddan är en fisk

Tjenare bloggen! Idag kom mamma och väckte mig klockan 11. Jäklar vad bra det var annars hade jag säkert sovit till ett eller halv två. Jag följde med mamma hem och tog med mig tvättkorgen för jag skulle egentligen ha tvättat i Torsdags men då fick jag ju jobba så jag missade min tid. Tur att man har mamma!;)

Ikväll hade jag och Pontus tänkt att fara på bio. Vi har inte bestämt än vilken det blir eller om det ens blir bio. Ikväll är en sån kväll då det är bara jag och Pontus. Love it!


0 har kommenterat

less på långa naglar

Sakta men säkert får jag mer läsare, himla roligt att fler folk tittar in  fast jag inte skriver så mycket:)

Nu ligger jag i soffan med min lilla bloggdator och ser på Big brother 2003. Jag måste försöka sova snart men jag är inte nå trött. Dock börjar jag inte förens 10.30 imorgon så det gör ju inget att jag fortfarande är vaken. Jag tror jag ska ta mig en snus och ligga och njuta av den en stund innan jag välkomnar john blund.

Alltså är det inte patetiskt att ha flygblad på stan för att folk ska läsa ens blogg? jaja det finns verkligen sjuka mönniskor i våran värld.

Byebye bitches;)

1 har kommenterat

Jobbet kallar!

Nu ska jag dra mig till jobbet, jag ska bara borsta tänderna först. jag jobbar till halv 6 ikväll. Men det är sällan någon stannar kvar till halv 6 så jag hoppas att jag får stänga lite tidigare:) Nu ska jag fara och busa med barnen!;)

Pusspuss


0 har kommenterat

Dålig updatering

Jag vet, jag har varit skit dålig på att skriva den sista tiden men nu är det så här att jag jobbar som fan. Nu den här veckan och förra veckan har jag varit på lyckobacken och agerat förskolelärare. Fy fan vad jag trivs där alltså! Det är ett riktigt roligt jobb må jag säga.



0 har kommenterat

release me

jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag inte skulle få räls i hela munnen utan bara på ett ställe. Idag när jag var hos tandläkaren så trodde jag att jag skulle få tandställingen men det visade sig vara helt fel. Dem gjorde en avgjutning av mina tänder och sen sa hon att jag ska få räls I HELA KÄFEN! jag kommer se ut som ugly betty i 1½ - 2½ år jippi! sen efter det ska jag få EN TILL TANDSTÄLLNING som jag ska ha i 1-3 år. Jävligt roligt jävligt roligt, eller så inte. Jeg är deppig!!




1 har kommenterat

Räls?

Nu snart ska jag fara iväg till tandläkaren och få en tandställning. Jag vet inte vad jag ska få för bågot, kanske räls? nu ska jag inte ha tandställning i hela munnen utan bara ned till så fast jag skulle få räls så skulle det inte spela någon roll. jag har hellre tandställning nu och slipper problem sen än att få tandställning vid 30 och måsta betala en massa pengar!

0 har kommenterat

Gomöra gomöra

God morgon! nu har även jag stigit upp. Jag vaknade av att Jessica ringde så min mobil vibrerade som en vibrerande dildo.

Igår var jag på bio med mina kusiner. Det blev Sommaren med Göran. Himla rolig film och helt klart se värd. Jag känner att det kommer bli mycket bio dem här sista månaderna. Igår , 18 september flickan som lekte med elden och 20 November Twilight 2 new moon. Det kanske inte var så mycket men ändå!;)


0 har kommenterat

Älskar dig mamma!

Mamma är här nu och har hjälp mig att städa hela lägenheten och då menar jag HELA lägenheten från topp till tå. Hon tyckte att vi skulle höststäda lite så hon kom hit. Hur snällt är inte det? jag uppskattar det så himla mycket.
Jag älskar dig mamma!<3



1 har kommenterat

Ovanligt?

Vaknade upp med en extremt snorig näsa. Jag är inte ens förvånad! Det har mer börjat att bli en vana i min vardag att vara förkyld. Däremot är jag fruktansvärt less att vara förkyld.

Jag ska snart gå och lägga mig jag väntar bara på att mina hallon i Farmville ska bli mogna så jag kan plocka upp dem.
Idag har jag haft körkortet i 1 år btw!;D
sov gott alla lallare


0 har kommenterat

mört

Nu har man börjat att följa trenden och är nu medlem på farmville. Jag håller faktiskt med om att man blir en aning beroende. Just nu sitter jag bara och väntar på att mina små jordgubbar ska bli klara.
Imorgon ska jag besikta bilen klockan 8. Jävligt mört! jag känner att jag inte har någon som helst lust att stiga upp då för att besikta fanskapet och senare hem och sova en stund till för att senare fara och jobba. Menmen nu fanns det bara den tiden så jag får väl nöja mig med det!;/



0 har kommenterat

skrattar varje gång!

 

Jag skrattar varje gång. Jag tror att jag har sett båda två minst 20 ggr men ändå skrattar jag!:D



0 har kommenterat

Läskig dröm!

Vilken dröm jag har haft idag. Jag vaknade i panik och rädsla. Jag drömde att det fanns mutanter här i stan och det fanns två "lag" dem elaka och dem goda så klart. Jag tillhörde dem goda! Allt detta gick ut på att döda varandra och för att nämna så var alla dessa mutanter 50 m höga eller ännu högre. Okej jag ser att det låter inte så läskigt när jag skriver det men jag lovar, DET VAR DET!

1 har kommenterat

Jobb hela veckan

Idag har jag jobbat på lyckobackens dagis, 9.30 - 17.30 sen frågade en av cheferna om jag kunde jobba hela veckan och självklart svarade jag ja. Jag behöver alla pengar jag kan få i Oktober månad.
Jag har fått en konstig huvudvärk? det känns som om någon trycker med en hand precis ovanför mitt ögonbryn precis hela tiden. Sen är jag väldigt snurrig och yr hela tiden. jaja, det försvinner väl snart antar jag.


1 har kommenterat

Sov till fyra!;(

Jag har värsta ångesten idag för att jag sov till klockan var fyra. Hela dagen har gått och nu är klockan 19:40? fan också. Men vi har då hunnit städa hela lägenheten.
Ikväll ska jag vara med Anna, det var grymt kul att hon ringde. Jag blev riktigt glad!:) Det återstår att se vad vi ska hitta på. imorgon ska jag fara med mamma och kolla på nå gardiner och blommor. Vi måste ha det i sovrummet. Det är så himla tomt i fönstret där.
Nu ska vi bära ut lite grejer som bara ligger och skräpar.



0 har kommenterat

Som en sommaräng

Nu har jessica farit hem. Vi kanske skulle hitta på något senare om jag inte missuppfattade henne? Anna kom också förbi idag efter hon hade varit hos frissan och färgat håret. Hon blev skit fin. Färgen passade verkligen henne. Jag känner också för att färga håret nu, blev sugen när jag såg hur fin annan blev. Men jag måste låta mitt hår vila lite. Jag älskar att byta hårfärger. Sen har jag varit på apoteket och hämtat ut min medicin som jag nu ska äta i 10 dagar, mört.

haha hittade en bild på mig och jessica när vi släpper loss här i lägenheten till gamla godingar!;D



0 har kommenterat

Bättre sent än aldrig!;D

Här kommer ett par bilder sen vi hade tjejfest här.



 

 



0 har kommenterat

Två virus = Antibiotika i 10 dagar

Idag när jag var på vårdcentralen så visade sig att jag hade två virus i halsen som behövde behandling. Jävligt skönt att jag har fått medicin nu så att mitt halsont försvinner nu en gång för alla.
Ikväll så har brudarna varit här och kollat film. Det blev Män som hatar kvinnor nu har man ju redan sett den en gång men den var helt klart värt att se en gång till. Snart visas premiären på tvåan och självklart ska jag infinna mig på biografen när den visas.
Nu ska jag gå och hjälpa Pontus som tydligen behöver min kvinnliga styrka. Jessica sover hos oss inatt. Jag tror jag ligger och kramas med henne stället för med Pontus!;D


0 har kommenterat

scrap-booking

NU har jag äntligen fått hem mina saker som jag har beställt. Jävligt roligt! Jag ska börja med mitt fotoalbum idag och några av "kategorierna" är Friendship, Memory´s, Family. Jessica och Anna är påväg hit i detta nu och sen ska vi börja.

Imorgon har jag tid hos Vårdcentralen kvart över 9 thank god för det. Jag har så ont i halsen så jag kan varken äta, sträcka ut tungan, gapa ordentligt, röka eller dricka vatten. Hur kul tror ni att det är? Jävla hals helvete!!!

0 har kommenterat

I loved you first

Nu sitter jag hos mamma och passar Shakira. Dock är hon ute och leker med Tshiba så det är inte så mycket att passa. Men man ställer väl upp för familjen, right? Jag väntar även med spänning på mina grejer som jag har beställt. Dem borde komma snart. Grejerna kommer i en pizzakartong, väldigt glamoröst!;D

Jag har fått ont i halsen igen. Denna gång i den högra halsmandeln. fan vad jag hatar att ha ont i halsen. En annan sak som går mig på nerverna är våra jävla katter. Nu har dom bitit sönder min telefonladdare. Jag höll på att bli tokig idag när jag såg det. Dom har även bitit sönder pontus hörlurar, mick, internet kabel, pontus telefon laddare och några högtalar kablar till min dator. Fattar ni att jag blir tokig? kattjävlar!

0 har kommenterat

Pyssel

Idag har jag varit på stan med Jessica, Anna, Pontus och Empa. Vi har varit på rima och shoppat en jävla massa scrapbooking pyssel som vi ska hålla på med ikväll. Sen tror jag att mitt startpaket kommer imorgon så då har jag ännu mera grejer. Jag fick ett impulsryck idag när vi var brevid Anna klippare Tanken kom upp "Pierca mig" så jag gick in och piercade läppen. Typiskt jag but i love it!;D

Ikväll kommer brudarna hit och vi ska pyssla.

Have a nice fucking day!





 



0 har kommenterat

Till startsidan