Tur i oturen!

Jag blev sjuk! inatt har varit en riktigt jobbig natt.. Jag har vaknat flera gånger av hostattacker, kallsvettningar och ryggen har varit totalt paj. Så det blev inte speciellt många timmars sömn för min del. Men det är ju helt klart bättre att jag blir sjuk nu än då J kommer på måndag. Det hade ju varit skit att vara sjuk precis då han var här men det hade inte förvånat mig alls eftersom att det är min dagliga tur att vara olycksbringad. Nåja, det är väl turen i oturen antar jag. Jag hoppas på att bli friskare snart iallafall..


1 har kommenterat

Det får bara inte hända!

Nej, nej, nej, nej och åter igen nej!! Jag håller på att bli sjuk. Seriöst? ska det jävlas nu igen.. Jag har inte tid att vara sjuk just nu.
Halsen känns jätte tjock och jag är helt orkeslös. Det tar nästan ont i kroppen. Jag får bara inte bli sjuk nu. Det får inte ske. Jag hoppas på att det vänder. Det värsta är ju att jag inte kan ta nå alvedon eller nå läkemedel nu då jag äter sopporna så jag kan ju inte försöka att förebygga det heller. Fan också!

0 har kommenterat

jump then fall

I like the way you sound in the morning
We're on the phone and without a warning
I realize your laugh is the best sound I have ever heard
I like the way I can't keep my focus
I watch you talk, you didn't notice
I hear the words but all I can think is 'we should be together'

Every time you smile, I smile
And every time you shine, I'll shine for you
!


0 har kommenterat

8 dagar kvar!

Fyllon är läskiga..

0 har kommenterat

Vadå? det är ju lördag!


Ha en grym lördag!






1 har kommenterat

4 timmars bakning!

Igår fick jag och martina ett litet ryck att baka bröd. Nyttigt bröd vill säga. Det blev tre olika sorter. Bagles, fiber bröd och ett matbröd med oliver och soltorkade tomater. Vi höll på i drygt 4 timmar och då vi gräddade de sista brödet så var jag så sjukt less på att baka. Men nu har vi iallfall bröd ett långt tag framöver så förhoppningsvis är det ett tag kvar innan vi måste baka igen!;P








0 har kommenterat

In my head, I see you all over me!

Okej, det här var galet. Jag kan inte komma ihåg sist jag vaknade klockan 9 helt av mig själv och är pigg. Kanske var för att jag ville vakna och ställa mig på vågen. Den här veckan har inte varit min vecka. Jag har bara gått ner ½ kg. Menmen det kan ju bli så att man bara står still och sen så far det igen. Jag hoppas att det hinner fara mera innan jag börjar om att äta.

Nu ska jag koka lite kaffe ocg mysa ner mig i sängen!:)

0 har kommenterat

En timmas promenad!

Oj så härligt. Jag och Anna har varit och gått en promenad på en timma. Vi tog oss nästan till öjebyn och sen vände vi. Det var sjukt länge sen jag var ut och gick så det behövdes, verkligen! Dock frös jag så det blev full mondering med mjukisbyxor, tjocktröjja, mössa och tjocksockar. Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är med promenader så vi fortsätter med det!:)







0 har kommenterat

Gruvar mig för imorgon!

Då har jag precis slutat dagens arbetspass. Tack gode gud för det för den här dagen har varit stressig nanting. Hela dagen har bara varit kaos och för att inte tala om imorgon? Jo, jag ska till världens mest krävande tant och jag ska vara hos henne i 3 timamr och om jag inte är intagen på akut psyk imorgon så ska jag börja gå i kyrkan och be varje kväll. Jag gruvar!!

Nu tänkte jag göra något ännu roligare. Betala räkningar, jippi!





0 har kommenterat

Om det inte finns stolar



0 har kommenterat

nana

Då var man hemma från bowlingen och en surrstund från nodo. Än en gång hade jag för höga tankar om mig själv att jag skulle vinna bowlingen. Som alla andra gånger så slutade med att jag INTE vann. Nåja,  det var trevligt och jag blev inte så sur som jag trodde att jag skulle bli;)
Då vi hade bowlat klart så for vi till nodo och surrade över lite kaffe och vissa lyxade till det med en öl. Och nu sitter man här i morgonrock och är ny duschat och är redo för att hoppa i säng.

Imorgon är det jobb som gäller 7-16.  Jag kände inte riktigt för att kliva upp 6 men jag måste få tillägga att det känns skönt att få jobba. Pengar, pengar, pengar!










0 har kommenterat

Blod kommer att gå till spillo!

Ikväll blir det bowling med järngänget vilket inkluderar Jag, Jessica, Martina, Bea, Emma och Öhman. Det här kan sluta illa eftersom att alla är så tävlingsinriktade och alla är fruktansvärt dåliga förlorare. Jag är nog värst för jag blir svin sur om jag förlorar och kan vara riktigt sur länge.. Nåja, mitt lag ska ändå vinna så att!;D

Jag återkommer igen då jag är hemma från bowlingen så att ni får en updatering om hur det gick.






0 har kommenterat

Livet går just nu lite lättare att leva

Bra nyheter! farmor har repat sig riktigt ordentligt. Från att ha varit riktigt kritiskt och allt hängde på en skör tråd så har hon nu fått komma tillbaka till piteå och är nu här på sjukhuset. Jag och Martina ska fara och hälsa på hon lite senare idag. Det ska bli så himla skönt att få prata med hon igen. Det har varit riktigt jobbigt när hon har legat i umeå och jag har varit riktigt orolig. Varje gång det har ringt på mobilen och det har stått Pappa så har jag väntat att han ska säga att hon har dött. Men varje gång han har ringt så har det bara varit bra nyheter. Min farmor är en riktig kämpe. Jag älskar dig farmor!

0 har kommenterat

.

Det blev en trevlig dag det här. Först luncha med Anna och Empa och strosa lite på stan. Senare umgås lite med Martina och Nathalie. Vid 7 gick jag, Anna och öhman till nodo och surrade ännu mera och då vi hade druckit upp kaffet och surrat klart så gick vi till martina och kollade in hennes bröd som hon hade bakat och surrade lite till. Oj, det blev visst mycket med surrande idag men det passar ju perfekt till en surrhumla som jag! ;)

Nu snart blir det iallafall att hoppa i sängen slå på tvn och förhoppningsvis somna.








0 har kommenterat

För er som inte orkar

För er som inte orkar känna pressen att träna 3-4 gånger i veckan men ändå vill gå ner i vikt tycker jag ska köpa modifast och "fasta" i tre veckor. Jag var en sån som inte ville träna eller så satte jag upp för höga mål om att jag skulle börja och sa att jag skulle träna 7 gånger i veckan, helst! Men jag tröttnade lika fort och det rann ut i sanden. Nu har jag kört på modifast sen i april tre veckor i stöten och gått ner 15 kg helt utan att träna och då jag väl har börjat att äta igen så har jag stått still. Vilket är en helt passande metod för mig. Eftersom att jag behöver inte träna, inte äta mat och helt klart rasar i vikt. Självklart så ska man ju träna och det ska jag göra då jag är klar eftersom att jag ska ändra min livstil.
För er som vill testa modifast gör såhär:

Två påsar om dagen
3-4 omega3 tabletter
dricka minst 2-3 liter vatten per dag.

och man får inte äta något annat än det här förutom kaffe och te. Men då är det rent kaffe inte med socker eller mjölk. Samma gäller för te. Kom ihåg att man får inte äta något ut över det här. Inte ens så mycket som ett tuggummi.

Svårare än så är det inte.





5 har kommenterat

Dagens planer:

Inga speciella. Anna var nyss här och visade sin nya hårfärg och shit så snyggt det blev. Nu vill jag också färga håret. Iallafall så ska jag följa med henne och empa och äta lunch fast för mig blir det nog en kaffe. Det var hundra år sen jag träffade Empa så det ska bli kul att få surra lite med henne. Sen har jag inga mer planer för idag.. Vi får se vad som händer!;)

0 har kommenterat

Ingen rast och ingen vila.

Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen. Det känns inte som att jag har suttit still en minut fast att jag har det. Det hör till ovanligheten att jag tar tag i måsten speciellt att jag gör alla på en dag. Sen jag vaknade så fixade jag till mig drog till dollar och handlade lite, hälsade på mormor & morfar, tvättade i 3 timmar, rensade garderoberna, städade hela lägenheten och drog till stan och köpte lite nödvändigheter. Sen hunnit vara en stund med Martina och fick även främmande av mamma. Nu är jag nästan helt slut. Det känns som att jag kommer somna i rimlig tid idag. Jag kan ju iallafall hoppas!;D











0 har kommenterat

7 fulla påsar

Jag tog tag i garderoben idag. Det blev 7 fulla påsar som ska slängas. Det är lite delade känslor med allt. De känns hemskt att slänga så mycket kläder men det känns samtidigt helt fantastiskt att jag inte kan ha dom längre och när jag slänger dom så slänger jag även bort en stor del av mitt gamla liv, mitt dåliga förflutna som jag aldrig mer tänker gå tillbaka till men det bästa av allt är att jag får köpa nytt!;D









1 har kommenterat

FAN VAD BRA!!!

Då har jag nyss stått på vågen och den visade att jag har gått ner 4,1kg den senaste veckan. Jag är över lycklig. Jag trodde inte att det skulle vara så pass mycket. Helt plötsligt fick jag tillbaka min motivaition. Fast jag kommer ju inte att gå ner lika mycket dom här andra två veckorna. Men jag är 1 hg ifrån vad jag vill väga så nu är allt bara bonus!:D

Jag kan inte fatta att jag har fixat det här. Jag är så stolt över mig själv och jag minns inte sist då jag kunde vara det. Därför säger jag FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

0 har kommenterat

Blodet håller på att frysa till is!

Jag håller på att frysa ihjäl. Seriöst så tror jag att mitt blod håller på att frysa till is. Det känns då iallafall så! men det är ju av en positiv anledning som jag fryser och det är ju för att jag bränner fett hela tiden. Men ikväll ska jag och sola med anna och nu är det inte för att jag ska bli brun utan för att få bli lite varm och sen ska jag hem och duscha på varmaste.
Med spänning väntar jag tills imorgon då jag ska ställa mig på vågen för första gången på en vecka. Jag hoppas inte på allt för mycket men jag borta ha gått ner 2-3 kg iallafall. Men jag kan åter komma om det imorgon. Antingen är jag super glad eller så kommer jag att vara deppig, återstår att se!



0 har kommenterat

Men jag blir som blind, jag blir... stum!

Som jag sa igår så höll jag inte på att ta mig upp idag. Det är en jädra tur att jag har J som jobbar natt och kunde ringa och väcka mig imorse. Dock tänkte jag göra en liten luring men det gick inte att lura han. Jag var tvungen att spola i vattenkranen så att han hörde att jag var uppe. Bra tänkte jag då kan jag lägga mig en stund till efter det. Men icke det.. var tvungen att spola i kranen efter 3 minuter igen. Han genomskådade min plan!
Och tack för att du har tålamod med mig på morgonen ;)



1 har kommenterat

Jag hoppas att jag får vara flickan som får göra allt för att du ska vara lycklig.

Jag är lite korkad som fortfarande sitter här påklädd och oduschad då jag ska upp klockan 6 imorgon och jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att jag kommer att vara svin trött imorgonbitti men fullt fan ändå så lägger jag mig inte i tid? Jag blir less på mig själv. Att jag aldrig kan ligga i sängen vid 10 och somna då! ne, inte det. Men och andra sidan så är det ju ändå lördag och jag är liksom 20 år? jag ska kunna sova lite i en månad och ändå orka för... jag är ju ung?








0 har kommenterat

Beundrande

Nu sitter jag på jobbet och det är tyst här. Man skulle höra om en nål föll i golvet borta i köket. Eller ne, det skulle man nog inte för min mage kurrar så fruktansvärt mycket. Jag har aldrig hört en mage kurra så mycket förut. Jag kan inte annat än beundra att den låter som andra världskriget. Jag hoppas att det slutar snart för det börjar att bli ganska enformigt läte. Nog för att det kommer inte att sluta eftersom att jag inte får äta. Nej, jag får nöja mig med 700 stycken vattenglas istället och hålla tummarna för att det ger med sig!;P just ja, jag skulle kunna äta en val just nu!

0 har kommenterat

Ingen kan vara gladare än jag!

Den här klänningen hade jag sist då jag var 15 år. Mamma har inte haft mage att sälja den eftersom att jag hade den då jag var tärna på hennes och freddes bröllop. Men sen dess har jag inte kunnat ha den men nu... NU sitter den som en smäck. Jag fattar inte hur jag har lyckats. Kanske har jag karaktär trots allt? Jag behövde de där!










2 har kommenterat

All you can do is to keep breathing!

Det är jobbiga tider just nu. Riktigt jobbiga tider. Först och främst så äter jag bara soppor och håller på att svälta ihjäl känns det som, Farmor ligger i umeå på hjärtintensiven och är jätte sjuk, J är 160 mil bort och jag saknar han så fruktansvärt mycket och det är jätte lite med jobb så hur jag ska klara mig nästa månad är en gåta.
Men vem har sagt att livet ska vara lätt att leva?
Det är bara till att hålla modet uppe och förhoppningsvis så vänder det snart så att det blir lite lättare...



 



0 har kommenterat

Praktiskt!






0 har kommenterat

2010.08.17

Jag somnade vid 10 igår kväll och vaknade halv 12 idag. Tydligen så var det nån som var trött? Dock mådde jag jävligt dåligt igår. Mot kvällen så fick jag en fruktansvärd huvudvärk och började att må jätte illa. Men det är ju för att jag dricker sopporna men förhoppningsvis så blir det inte så idag.

Nu halv 2 så ska jag på ett möte med arbetsförmedlingen. Fruktansvärt tråkigt och inte alls givande om man frågar mig. Jag hoppas att det går fort så att jag får det överstökat. Senare blir det en promenad och en lång sådan.





Over and out!

0 har kommenterat

one tree hill maraton

Tillbaka till verkligheten nu då? Jag och Jessica har legat klistrade i hennes soffa och sett one tree hill i 4 timmar? vad hände? vi har varit i one tree hill koma. Men efter att ha suttit och fått nackspärr och trycksår i röven så blev vi less och som vanligt började vi att lejda oss och ta kort. Det är bara så att man kan inte ha en tråkig stund med Jessica. Det är helt omöjligt. Jag har testat men icke. Det slutar nästan alltid med att man skrattar så mycket så att man får ont i magen. Jessica du är helt jävla galen men jag älskar dig för det!















Och sen blev vi less!





1 har kommenterat

Tillbaka till helvetet!

Jaha, då har jag precis tvingat i mig min frukost, lunch och middag som är 200 ml soppa. Jag har en kvar att dricka så det får väl bli kvällsfika då vid nio tiden. Jag kan lova att den här soppan har aldrig smakat så dåligt som den gjorde idag. Jag tror jag måste köpa en ny smak för nu är jag less på choklad. När jag dricker sopporna så är det till att dricka dom fort och tänka att det är gott så att man inte spyr. Det hela gör det ju inte lättare att man inte blir mätt så man måste dricka sig mätt på vatten. Jaja, jag har ju själv valt det så egentligen ska jag inte sitta och klaga så nu slutar jag att klaga och kämpar vidare!;P




Tack för maten!


0 har kommenterat

you knocked me down

Då fick jag tummen ur röven och har nu städat hela lägenheten så den glänser som en diamant!;P Känns skönt att ha gjort det.

Nu tänkte jag dra och handla för ikväll blir det att käka surströmming. Jag och martina tänkte passa på för imorgon börjar vi om med sopporna. Det kommer bli tre tunga veckor med massa sura miner från min sida för jag kommer att vara grymt grinig. Nåja, det är bara till att härda och när dom tre veckorna är slut så kommer J hit :D



over and out!

1 har kommenterat

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned

åh, jag måste få tummen ur arslet och städa min lägenhet men jag ids inte. Jag får det aldrig till att bli. Men jag måste! eller.. så tar jag det imorgon?



0 har kommenterat

Jag trodde att vi betalade skatt?

Betalar inte vi skatt här i sverige för tex GRATIS sjukvård? jag trodde det. Men då idag for jag till vårdcentralen för att jag har fått urininfektion och var tvungen att betala 170 jävla kronor för att pissa i en mugg? seriöst, det gör jag mer än gärna gratis. Här sitter vi och betalar en jävla massa skatt och sen ska vi fullt fan ändå stå och betala ännu mera? ne, far åt helvete!!

0 har kommenterat

paxen braxen för att vara lilla sked!

Jaha, då har det blivit ännu tydligare att min lägenhet håller på att förvandlas till ett vandrarhem. Först kommer mamma hit på morgonen och lånar duschen och gör nummer 2 senare far jag till dollar och då jag kommer tillbaka så sitter anna på min balkong och vinkar så glatt och slutligen så ska Jessica sova över här för att hon är för mörkrädd för att gå från bilen in till hennes lägenhet som är en sträcka på 500 m för att hon anser att hon går genom en "våldtäktsgränd" fast den här omringad av en massa hus så "ingen" skulle ju höra hon skrika;) nåja, jag tackar inte nej till lite sovfrämmande sålänge jag får vara lilla skeden!;)

Ikväll då? jo, har varit med anna, Bea och jessica och surrat. Senare for jag och jessica och köpte fruktsallad och kollade film. Nu har jessica tagit sig friheten att koka kaffe så hur vi ska kunna somna ikväll är för mig en gåta.
Nu ids jag inte skriva nå mera!

Over and out!





0 har kommenterat

2010-08-11

Då har man stigit upp och kokat sig en kopp kaffe och fått sig sin dagliga morgon cigg. Nu fattas egentligen bara en dusch på det. Men det tar jag om en liten stund.

Igår fick jag träffa min lilla fläskfia och vad vi surrade. Vi hade massor att prata om och jag älskar att Jessica är så förstående och positiv. Nu sitter hon och jag i samma båt så jag tror att vi kommer ha riktigt många samtal tillsammans här framöver då det känns jobbigt. Det är tur att jag har henne :)


Ne, om man skulle ta och hoppa i duschen då!:)




0 har kommenterat

Back to reality

Jaha, då var man tillbaka i Piteå efter fem underbara dagar i småland. Jag kan inte riktigt beskriva i ord om hur det har varit mer än att jag har gått runt med ett leende 24/7 där nere. Jag ville inte hem idag, verkligen inte! jag ville stanna. Stanna kvar där med dig.

Jag kan berätta att idag har varit en jätte jobbig dag och jag trodde inte att den skulle vara så jävla jobbig. I bilen idag påväg till flygplatsen så kunde jag nästan inte få ut ord. Det var nästan att jag fick tvinga fram meningarna och det fanns tusen saker som jag ville säga men inte kunde.
När vi var framme vid flygplatsen så ville jag bara gråta. Jag stod där på perongen tillbaka till helvetet och svalde tårarna. Jag trodde att jag hade tappat det där med att gråta eftersom att jag inte har gråtit på oerhört länge men idag.. då kom dom. Tårarna som jag inte trodde fanns. När ingen såg så vågade jag tillåta mig själv att gråta. För att det var så jävla jobbigt att se då han gick tillbaka till sin bil och körde iväg och lämnade mig där ovetandes om när vi skulle kunna träffas igen OM vi över huvudtaget kommer att träffas så gick det inte nå mera. Det gick bara inte att hålla inne.
Det jag menar är att jag hatar att säga hej då till någon som man inte säkert vet om man någonsin mer kommer att träffa.

1 har kommenterat

Kom ihåg att det är 5 dagar!

Har packat

7 linnen
11 par trosor
5 behåar
5 sockar
3 par byxor
4 tröjer
2 skärp
3 klänningar
3 par skor


Det jag inte packat
schampoo
balsam
smycken
rakhyvel
tandborste
hårborste
hårprodukter
plattång
hårfön


Som sagt, jag kan INTE packa!


0 har kommenterat

sämst på att packa!

Okej, nu har jag precis tvättat ett ton med tvätt och nu försöker jag att packa. Som sagt, jag är värdelös på att packa fullkomligt inkompetent inom det här området. Jag kan inte och det är säkert. Nu ligger det en hög med nytvättade kläder på sängen och jag kan inte sortera ut vilka som ska ner i väskan och vilka som ska in i garderoben. Det kommer sluta med att jag tar med mig allt och får hoppa på väskan så att den går att stänga.

Och för att inte tala om skorna? hur fan ska jag få plats med dom? ojojoj, det här kommer inte sluta bra. För om jag inte tar med mig något så kommer jag behöva det då jag är där nere. Så är det alltid!
Åh, jag orkar inte med mig själv just nu!;P





Hur ska jag få plats med de där? plus att väskan är mycket mindre än vad den ser ut på bild!;(



0 har kommenterat

Mamma<3

Jag måste ha världens bästa mamma. Idag har hon varit här och städat hela mina lägenhet. Dammsugat, diskat,  dammtorkat, skurat och räddat alla mina döende blommor. Sen som grädde på moset så lagade hon middag med. Jag är evigt tacksam att jag fick en så snäll och fin mamma. Tusen tack mamma! vad skulle jag ha gjort utan dig?

0 har kommenterat

Att man aldrig lär sig!

Shit, galen kväll igår, kanske en aning för galen men egentligen? det var ju det som var meningen. Den här dagen är dock inte kul. Jag mår piss. Bakis och ångesten är total. Tydligen någonstans i min fantasivärld så trodde jag att jag var jävligt rik igår och det syns på mitt konto och det vill jag lova. Jag bjöd hej vilt och tänkte inte alls på att det skulle komma en dag efter. Det är tydligt det! nåja, kul hade jag och jag ångrar absolut inget. eller jo, att jag tog med mig kortet ut var ju jävligt klantigt menmen. Shit happens!;D






fick en rolig syn då jag vaknade imorse och skulle ut och röka!;P


0 har kommenterat

Till startsidan