Låt det flöda!

Jag har jobb 4 dagar den här veckan och jag kan inget annat än älska det! plus att det är kväll alla dagar då får man ju ihop lite ob också och det tackar vi inte nej till!

1 Mars Länspsykiatrin 11.30- 21.15
3 Mars hemtjänsten    11.00- 21.00
4 Mars hemtjänsten    13.15- 21.00
7 Mars hemtjänsten    07.00- 11.00
16.00-21.00


Sen får vi hoppas att jobben kommer att flöda den här månaden så att jag kan få en hyfsat bra lön i april. Man kan ju alltid hoppas eller hur?
Nu har jag iaf duschat och väntar på att Martina ska komma och så ska vi ta en natt cigg och sen ska jag hoppa i säng så att jag är utvilad imorgon!

0 har kommenterat

In your face!

HAHA


0 har kommenterat

Som en dans på rosor

Nu är jag hemma igen. Det gick kanon bra på intervjun måste jag få tillägga. Jag ska gå intro redan imorgon och på torsdag. Jag ska vara på 4 olika vårdlag och jag ser verkligen fram emot det! och om det skulle gå bra så ska vi löneförhandla och skriva på ett anställningsbeslut. Jag är super glad!! Nu har min tvättid börjat så jag måste skynda mig ner!




Over and out!

0 har kommenterat

Peace



0 har kommenterat

En bild säger mer än tusen ord!



0 har kommenterat

Nervös!

Oj, jag hade visst inte skrivit på några dagar men man har inte alltid tid att skriva blogg;) Vad har jag gjort idag? Jo, jag har gått på en promenad med martina, Fixat så jag ska på jobbintervju imorgon och rallat omkring! Jag är så nervös över intervjun imorgn så nu kan inte ana. Jag hoppas iaf att det går bra och ni får veta imorgon hur det gick!;)

0 har kommenterat

"Han är för snygg för mig!"

Det var annas kommentar idag och det brukar ju vara "han är för ful för mig!" men Anna är ju inte som alla andra människor. Hon är unik hon!;D Jaha, vad är dagens planer då? absolut inga. Eller jo, jag ska på stan och köpa annas present. Den lilla fläskfian fyller ju 20 imorgon. Men efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det blir väl att hitta på något med brudarna antar jag och tagga upp för imorgon. Jag är så jävla taggad på fest. Kanske lite för taggad men jag har ju krypavstånd hem så det är ju lugnt och blir jag så full att jag inte kan krypa, ja då kan man ju alltid åla mig fram?!;D

Ne, nu ska jag hoppa i duschen.


Over and out!

0 har kommenterat

Ops i did it again!

Oj, jag såg att klockan var mycket jag borde egentligen sova men jag känner mig inte alls trött. Idag har Anna, Öhman och Martina varit här. Johan och Henrik gled också in. Dock dök dom i kylskåpet och käkade. Men vad gör inte mamma Pernilla jag vill ju att mina pojkar ska vara mätta och glada;D Vi satt och surrade i köket i drygt 1 timma och ja, man fick ju sig några skratt och helt plötsligt insåg jag vilka underbara människor jag har runt om mig. Jag skulle inte klara mig en dag utan mina vänner. Som knarkare behöver sitt heroin så behöver jag mina vänner.

Imorgon är det helg. Som att jag längtar och jag VET ATT DEN KOMMER ATT LEVERERA! Imorgon vet jag inte vad som händer men på lördag blir det fest och det kan ni skriva upp. Jag är glad över att jag har krypavstånd hem!;D

0 har kommenterat

Gomöra gomöra!

Jag har fått in en liten rutin av att vakna halv 11.  Varje dag så öppnas mina ögon 10:27 det kan aldrig slå fel. Idag blir nog en roligare dag än igår. Jag har ganska fullt upp eller det känns då som att jag har det iallafall.

Dagen planer;

* Städa trappuppgångar
* Hämta mamma på hennes jobb 15:00
* äta middag
* fara till korpen och träna med Jennie
* Duscha
* hämta Martina från hennes jobb 21:30

Okej det kanske inte var så mycket men det kändes mycket mer när jag tänkte det!;P Det är iallafall mer att göra idag än igår för då gjorde jag jävlat inget. Sen så vill jag så mycket lägga upp lite bilder men jag har inte fått tag på någon sladd ännu. Jag har massvis med bilder som jag vill lägga upp så jag ska verkligen försöka få tag på en sladd!:)

0 har kommenterat

Det är tråkigt att bo själv

Nu idag har jag kommit fram till att det är extremt tråkigt att bo själv. Jag har aldrig bott själv förens nu. Jag är inte världens mest självständiga person och jag tröttnar fort på saker så tänkt då mig ensammen i en lägenhet? Jag gör allt 100 ggr för att inte behöva sitta ner och inte göra någonting men till sist kommer man till det stadiet då det inte finns något mer att göra och det driver mig till vansinne, eller panik rent ut sagt! Jag måste fixa en hobby och det måste ske nu innan jag blir helt galen!;P

0 har kommenterat

Klappat och klart!

Jag älskar nu mera att bo i stan. Jag fick mig en liten promenad nu på morgonen för jag skulle till vårdcentralen i stan och fixa deligation för hemtjänsten. Hur bra var inte det? istället för att ta bil så tar man en promenad! Jag trivs redan här. Dock finns det en liten sak som jag saknar och det är ju så klart min lilla fläskfia Jessica! Men hon kommer ju hem snart så vi får sakna henne tills dess!;)

0 har kommenterat

Tystnaden driver mig till vansinne!

åh, jag får inte igång ljudet på datorn. Jag är ju inte den mest tekniska personen om man säger så. Det var ju alltid Pontus som fixade allt sånt skit och nu fattar jag ingenting. Jag får panik av att det är tyst och man hör grannarnas fotsteg ovanför. Jag vill ha musik, och det är NU! Jag har satt igång tvn så att jag ska ha något sorts ljud iallafall. Men det hade varit en befrielse att få lyssna på lite bra musik. Om du som läser det här är teknisk, HJÄLP MIG!

1 har kommenterat

home sweet home!

Nu är jag på plats. Jäklar vad snabba vi var igår alltså. Vi fick upp alla möbler och var klara vid 6 halv 7. Och jag trivs redan nu som fisken i vattnet!;D Jag somnade gode tidigt igår plus att jag somnade på soffan. Men det är inget ovantligt om man heter pernilla. Jag älskar att sova på soffan ni höra med vem som helst. Jag sov alltid på soffan i öjebyn och oftast hemma också, så det kommer jag fortsätta med min min soffa var suuuuuuper skönt!;D

Jag ska försöka lägga upp bilder på lägenheten så fort jag kan. Jga måste bara få tag på en sladd:)
over and out

1 har kommenterat

Parkgatan 16 B, där är mitt nya hem.

Pappa ringde och väckte mig halv 8 och sa att nu kan jag börja flytta in så jag flög upp ur sängen som om jag hade sovit i 1000 år, att jag var trött för att jag inte har kunnat sova så bra inatt var som bortblåst. Nu har jag duschat och nu ska jag klä på mig och bära ut lite saker till bilen och sen far jag till mitt hem. Just det, mitt!! där jag bestämmer, där jag får möblera hur jag vill, där jag får städa på mitt sätt, där jag kan må bra!

Wikman, hjärtat! om du läser det här kom då direkt du har vaknat. Jag behöver dina gigantiska muskler you know;D



1 har kommenterat

Jag mår bra!

Åh äntligen är jag hemma igen. Fyfan vad långt tid det tog att hämta den där himla soffan. Vi skulle få hämta soffan mellan 6 och 7 så vi var i Boden kvart över 6 och då ringde vi killen som vi skulle hämta soffan av och for han från Älvsbyn så det blev ju betydligt mycke senare än vad vi trodde. Nåja, nu har jag soffan iallafall och jag kan säga att fotot gav inte riktigt soffan rättvisa utan den var MYCKET finare i verkligenheten än på bild så jag är super nöjd. Jag är rätt trött nu så jag ska lägga mig på en liten stund eftersom det blir nog att börja flytta rätt tidigt.




Over and out!

0 har kommenterat

Tanken att jag kanske måste träffa dig i veckan kväver mig!

God morgon, idag blir det att ligga i. Jag måste packa ner alla mina kläder i resväskor så att det är klart till imorgon så att det bara är att lägga in i alla kläder garderoberna. Sen måste jag tvätta sortera alla grejer som ska till Öjebyn i den gammla lägenheten, sen fara och hämta soffan i Boden, jag ska även fara med ett par gardiner till mormor som hon ska sy upp. Sen fixa allt runt omkring. Det är tur att jag har en mamma som kan hjälpa till ;)

Går var jag, anna & empa ute och körde skoter. Fyfan vad kul det var. Det var mitt första skoteråk för iår. sen på kvällen hade jag och Anna svin tråkigt så vi körde mest bara runt och det blev en tidig kväll!
Nu har jag inte tid att sitta här nå mera. Jag har fullt upp!



Puss & kram på alla hjärtans dag!



0 har kommenterat

Som kall sirap på vintern

Alltså, jag är nog en av världens segaste människor. Det var en timma sen jag tog mig i duschen och jag sitter fortfarande i handduk? Och det tog mig hela 2 timmar innan jag tog mig från soffan till toaletten och duschade. Anna ska iallafall komma hit nu för att jag är så seg så hon skulle hinna somna innan jag hade varit hos henne. Vad vi ska hitta på det har vi inte kommit fram till ännu. Jag tror att det blir rätt så lugnt för våran del.

0 har kommenterat

nämen då köpte jag mig en ny soffa bara sådär

Jag har ju så bra ekonomi nu för tiden (eller så inte) så jag köpte mig nyss en soffa på blocket som jag ska ha i min nya lägenhet som jag flyttar in i på måndag. Den var skit fin. Brun och lika stor som den vi har här hos mamma. så jag och pappa ska och hämta den imorgon i boden. Tacka för det. Åh jag längtar så tills jag får flytta in. Det ska bli så kul att få något eget nu när man har bott hemma i 1 månad.  Plus att då nalkas det inflyttningsfest så småning om!;D


Min nya soffa!;D



0 har kommenterat

Pang på rödbetan!

Shit vilken dag! det börjar med att jag kommer till jobbet klockan 7 och får veta att tjejen som jag ska gå brevid idag VAR SJUK! jaha tänkte jag då får jag gå själv då. För jag kände att det skulle inte vara några större problem och jag hade ju jobbat igår kväll. Men då ringer Rut vakansen och vet ni vem dom ringde ut som skulle gå med mig? jo, ANNA WIKMAN! så jag och anna har jobbat ihop hela dagen idag. Riktigt toppen!! Dock var jag klar halv 3 så jag hade en jäkla massa dötid till 4 menmen that´s life kul som fan hade jag då idag!;D



1 har kommenterat

I can hear your prayers

Fyfan alltså. Vet ni hur mycket motion jag har fått? ne, tror inte det förens ni testar vart jag har jobbat idag kan jag ju bara meddela. Vi har gått från 16.00 till 20.30 utan att vila. Eller jo vi drack ett glas vatten men annars har det varit full rulle. Jag känner bara att det kommer att bli jävulska problem att hitta eftersom att jag har sämst lokalsinne menmen då får man ju bara lite exta motion eftersom att vi går och använder inte bil. Men jag trivdes verkligen. Imorgon är det samma visa. Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det att sussa. Somliga börjar ju faktiskt klockan 7 imorgon;)

0 har kommenterat

Det går bra för mig men hur går det för dig?

Imorgon börjar jag jobba. Jag är lite nervös måste jag tillägga. Jag tycker att det är hemskt att komma till ett nytt jobb och måste hälsa på alla eftersom att jag har lite grann av en fobi att hälsa på folk och skaka hand. Men när man kommer in genom dörren och alla sitter där då är det bara att hålla god min le och hälsa och sen är det värsta över.

Nu ska jag hoppa i säng för jag har tänkt hinna ut och gå imorgon innan jag börjar att jobba!

0 har kommenterat

Världens tråkigaste skåning!;D

Jag brukar ju säga, borta bra med hemma bäst. Det säger jag inte den här gången för jag har haft så förbannat trevligt nere i Vemdalen och jag förstår verkligen att Jessica trivs. Efter första dagen så hade jag hälsat på alla hon jobbar med och alla är hur trevliga som helst.

Vi har supit, skrattat, åkt bräda, ätit extremt god mat, bowlat och dansat. Och det var så kul att få träffa Jessica, hon är fortfarande samma gammla fläskfia!;D

Nåja, över till något heeeelt annat. Jag ska få börja jobba i hemtjänsten på Zon och hamplan. Jag har intro imorgon och på fredag över hamplans området. Sen har jag fått 2 jobbdagar i mars. Plus att jag får min lägenhet på måndag. Jga skulle egentligen fått den 1 mars men då ringde pappa och sa att den är tom på måndag. Kan det bli bättre?

0 har kommenterat

You made me do this

Det känns som att idag kommer att bli en hektisk dag. Snart ska jag följa Empa till Mogården, hämta min plattång som är i stan med alla andra saker i ett garage, tvätta, packa alla saker tills imorgon, Hämta pappas dvd, kolla på en soffa. Ja, och allt som man ska hinna göra där imellan. Nåja, ibland är livet stressigt!

Den här tiden imrgon sitter jag i Östersund och väntar på bussen till Vemdalen och klockan 18.00 är jag framme. Jessica skulle komma och hämta mig på busstationen i Vemdalen och sen tror jag faktiskt att jag kommer att gå till baren och ta en öl och se när dom jobbar :) Dock ser jag INTE fram emot att stiga upp typ halv 5 inatt. Vi måste fara då så jag hinner med tåget från Sundsvall till östersund... Fan att vemdalen ska vara så långt bort ;/


Fuck you, i don´t want you back!!



0 har kommenterat

Stil byte

Ikväll efter sju ska jag fara till Linnea och klippa mig och färga på min röda hårfärg. Idag tror jag att jag ska klippa betydligt mycket kortare men vi får se. Nu är jag less på att ha den här frisyren och vill ha en annan. Jag kommer säkert hinna ändra mig 1000 ggr innan men det blir säkert bra;)

Igår utövade jag mina extremt duktiga frisörtekniker. Jag klippte nämligen Henrik Masas och färgade hans hår. Före hade han en orange rosa tuppkam och ljust på siderna. Nu är Tuppkammen borta och håret är svart. Det blev faktiskt bra om man frågar mig. Jag blev nöjd och han också eller så vågade han inte säga något annat ;)

0 har kommenterat

Don´t you have a heart?

Jag och Jessica har planerat att sticka till den vackra sataden Göteborg efter sommaren. Enligt mig är den en toppen ide för jag vill så långt från Piteå som det bara går. När jag dumpade Pontus så insåg jag att nu har jag ingenting som hindrar mig ifrån att fara och nu när jag är singel så passar det perfekt. Jag vill se saker i mitt liv och inte stanna i den här lilla skithålan för alltid. Sen har jag och jessica samma tänk också. Fungerar det inte i Gbg så kan man ju alltid komma hem! eller hur?



fuck you right back!



0 har kommenterat

4 dagar kvar och sen får vi träffas igen!

Idag bokar jag tågbiljetter till jessica. Jag längtar så mycket. Det ska bli helt underbart att få träffa henne igen. Jag saknar hon så mycket och bara att få krama hon kommer kännas så himla bra, och att vi komemr att få sitta och prata i flera dagar. UNDERBART! jag kan inte fatta att jag ska dit. Det är drygt 1 månad sen jag träffade henne, kan ni fatta 1 MÅNAD? det har aldrig varit så långt mellan gångerna för oss. Vi har väl max varit ifrån varandra 2-3dagar som mest. Jessica! here i come;D






0 har kommenterat

Till startsidan