Summerar året med bilder

Det har varit ett gymt bra 2009. Men nu idag ska vi välkommna det nya året med nya möjligheter. Jag hoppas även att 2010 kommer bli minst lika bra som 2009:) Jag tänkte att jag ska lägga upp lite bilder från detta år. Se och njut;>



Vi firade midsommar på Pontus och Lollos stuga

















Vi flyttade i lägenhet och blev sambos





Jag tog STUDENTEN













Sen blev det sommar









Oförglömmliga fester!;D



























Det här är bara en pytteliten del av 2009 men nu fick ni ta del av den och jag hoppas att ni får ett bra 2010.

GOTT NYTT JÄVLA ÅR!!




1 har kommenterat

Happy new year

Jag och Pontus har inte haft några planer för idag. Men då igår så blev vi bjudna till min moster och det kommer bli skit kul. Vi var där förra året också och åt och lekte lite lekar men sen for vi till Sikfors. Det är alltid lika kul att vara hos Kerstin & Ove för man känner sig alltid välkommen dit plus att Kersin går in så bra för sånt här med fin dukning och massa lekar:) Jag tror på en toppen kväll!

0 har kommenterat

Rena rama rånet!;S

åh, jag har ångest. Jag har inga pengar eller rättare sagt 1300 och pontus har inte heller nå mycket pengar och jag vill till stan och shoppa. Jag var där igår med Anna och Empa. Jag fick med mig lite gobitar hem men vafan? jag vill ha mer? nåja, jag köpte iallafall 3 klänningar, 2 kjolar och en maschara. Nu kanske ni undrar varför jag går och köper klänningar och kjolar mitt i smäll kalla vintern. Det är ju för att vi ska utomlands. På fredag är det 2 veckor!!!;D hmm, jag ska försöka snåla som fan för jag skulle behöva fara och köpa nå brottarlinnen på cubus. Vi får se hur mycket pengar jag har kvar innan vi far!;)

Jessica, här kommer lite bilder på kläderna som jag har köpt. Hade du varit här så skulle jag ha gått manikeng för dig för jag fick inte till nå fina bilder. Men Jessica, kan du förstå? jag har köpt kläder!!:D haha. Jag saknar dig fläskfia.
















0 har kommenterat

Som vanligt

Fan vad jag är duktig. Sen jag vaknade har jag hållt på här hemma och stökat och donat. Jag har nämligen plockat bort julen här hemma. Den ska fram fort men lika fort ska den bort. Jag var bara tvungen att stöka bort julen när jag vaknade imorse. Jag var så less att se alla tomtar och röda gardiner så nu är allt som vanligt här hemma!:)

Nu ska jag ta och göra oss nå mat. Det får bli spagetti och köttfärsås! ;)

0 har kommenterat

Äntligen!

halleluja, jag vaknade tidigt idag. Dock var detta bara av en ren slump för Pontus mormor och janne kom förbi. Så idag steg jag upp halv 10. Annars har jag en tendens till att sova förlänge så hela dagen är förstörd och jag hinner aldrig göra nå. Men idag blir det andra bullar. Jag ska gå ner och boka en tvätt tid för våran tvättkorg är över full. Sen ska jag damsuga och dona här hemma!:)

0 har kommenterat

Free fallin

Jag & Pontus fick en rätt så frän julklapp av Tommy och Annalena. Kan ni gissa vad? jo, så mycket som ett lysande duschmunstycke. Det är så jäkla coolt. Nu måste man duscha i mörker!;P När det är kallvatten så lyser det grönt När det är normalvarmt så lyser det blått och när det är super varmt så blinkar det i rött. Grymt roligt:)








Kallvatten

Normal varmt

Sist men inte minst Super varmt



0 har kommenterat

Det blir inte bättre än såhär!

Jag har haft en underbar jul iår. Jag har fått en massa fina paket och jag är suuuuuuuuper nöjd. Jag fick en ny byrå av mamma och fredde som jag har monterat ihop och satt i hallen. Det blev inget annat än perfekt. Sen så har jag fått en jäkla massa god jul sms men tyvärr så är det något fel med min telefon så jag kan inte skicka sms;/ men iaf God Jul till alla som har skickat sms!:) Sen så har jag fått en massa pengar till utlandsresan, klockers!

Nåja, jag blev så nöjd med hallen så jag slänger upp ett kort på hur det blev!:)





 

Nu är det ju tyvärr så att jag har en skit kamera på min telefon så det blir aldrig i närheten av lika fint som det är i verkligheten men det här duger åt er!;)



1 har kommenterat

Joel Kinnaman

Oh my god! jag skulle aldrig ha börjat se johan falk filmerna. Fan också, för nu är jag fast. Jag satt och såg dem tre första igår kväll. Filmerna faller mig verkligen i smaken och för att inte tala om Joel Kinnman (Frank Wagner) Hur jävla snygg är inte han då? Killar som har mycket tatueringar och är "bad guys" är verkligen något för mig. Det finns verkligen inget sexigare än en kille med massa tatueringar och en riktig tuffing. Ikväll blir det att fortsätta se dom andra tre filmera!;)



Joel kinnman som Frank Wagner!



0 har kommenterat

Sist men inte minst!

Nu drar jag in till stan och köper dom sista julklapparna. Plus att jag är typ pank. Jag jobbade verkligen inte mycket i november så jag får 1400 kr i lön jippi! eller så inte. Nåja, nu måste jag fara!

0 har kommenterat

Kär på nytt!

Dra mig baklänges säger jag bara! Filmen igår, Avatar och med 3D 10/10 får den av mig. Den var så fruktansvärt bra så jag ska fara och se den igen på bio med Anna och Öhman när dom ska fara. Fattar ni, jag tycker att den var så bra så jag sk se den en gång till på bio. Underbart, i can´t wait! 

Idag har jag inte gjort nå, anna & empa har varit här och jag har varit och handlat lite julmat med Fredde. Han bjöd! Jävligt snällt. Man kanske skulle ha bjudit över mamma och fredde på lite julmat då? men då får jag nog be mamma göra janssons och sillsalladen för hon är expert på det!;) Nåja, nu ska jag se en csi film och äta lite kvällsfika.


 



0 har kommenterat

Snäll som man är!

Oj, vilken icke händelserik dag det här blev då? fast dagen är ju inte slut än så det kanske vänder? iallafall så eftersom att jag är en så snäll människa så erbjöd jag mig att hjälpa pappa att dela ut blommor till alla hans hyresgäster så jag ska fara och hjälpa han sanrt, jag väntar bara på att han ska ringa. Sen om det inte blir försent så far jag till pappa och kollar på deras valpar. Senare så skulle Wikman titta förbi. Så ser förövrigt min kväll ut.

Jag kan inte fatta att det är julafton nästa vecka? shit, vad tiden har gått fort. Jag trodde att det var typ 2 -3 veckor kvar men icket!;P  nåja, nu har jag inte tid med det här nå mer.  Här ska det delas ut blommor!;D




0 har kommenterat

Gran Canaria - 05

Shit alltså, jag har fått över alla mina gammla bilder från datorn som jag hade hos pappa. Där även alla mina bilder sen vi var på Gran Canaria första svängen så jag tänkte bjuda er på en liten titt sen vi var där sist! Se & njut!;)


 

 

 





























Det där var en liten del av alla mina 200 bilder!:)



0 har kommenterat

Hard work work!

Såja, nu ska jag snart iväg och jobba. Jag har kort kväll idag 16-21. Jag trodde att det var igår jag skulle jobba kväll så jag for dit och var beredd att arbeta. Som att dom skrattade när jag hade kommit fast jag var ledig. Jaja, en aning pinsamt var det men men dom är så härliga dom jag jobbar med så jag skämdes inte så mycket^^

Imorgon blir det att fara till stan och sätta in lite pengar på banken. Även köpa någon liten julklapp till. Nog för att jag är egentligen färdig men någon mer kan man säkert hitta.

Idag är det prick 4 veckor innan vi är på Gran Canaria. Som att jag längtar!;)

0 har kommenterat

Mys!;>

Jag och Pontus har varit hos Linnea & Jens idag. Det var riktigt trevligt och deras lägenhet var extremt fin. Det var grymt länge sen jag träffade dom och vi får faktiskt ta och bli bättre på att hälsa på varandra tycker jag.

Ikväll har vi bjudit över lollo på middag. Det serveras Grekiskpyttipanna, Jävligt gott!! Sen blir det att kolla på idolfinalen. Heja Erik är det enda jag säger. Vinner inte han så är det fel på svenska folket!
Nåja, nu ska jag ta och damsuga och skura sen vika lite tvätt som jag tvättade igår.



Psykfall är vad jag kallar dig!!



0 har kommenterat

Pass nummer 2

jaha, jag har ju inte varit på det bästa humöret idag kan jag ju säga men jag har ändå lyckats tygla mitt humör så gått jag har kunnat. När jag var och jobbade på lyckobacken så ringde dom från mogården och frågade om jag kunde komma och jobba 16 - 21 och visst ställer man upp för laget. Så nu ska jag hoppa i andra kläder och bege mig till nästa jobb.

0 har kommenterat

Sömnlösnatt

förbannade jävla fitt helvete!!! TROR NI ATT JAG HAR SOVIT NÅ INATT? Nej!! jag har legat och vridit på mig hela jävla natten och nu är jag så jävla arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag slumrade till där vid halv 6 imorse och alarmet ringde 6. Så en halv  timma har jag alltså "sovit" och nu ska jag och jobba klockan 8. Det här kommer inte vara en bra dag känner jag. Jag ska verkligen försöka att inte vara grinig på jobbet. Eller jag får inte vara grinig på jobbet! jag lär väl vara grinig när jag kommer hem istället för jag har jävligt kort stubin då jag inte har sovit, så Pontus lär ju inte få det bra idag. Men han vet hur jag är så han är väl förberedd!;P


Nåja, nu ska jag dricka kaffe så man piggnar till lite för jag är så jääääääääääävla trött.

0 har kommenterat

Skulle kunna äta en elefant;S

shit, vad hungrig jag är. Jag har inte ätit något idag så jag håller på med maten nu. Lax och broccoli blir det. Jag trodde inte att det skulle vara så gott men förra gången vi åt det så insåg vi att det var rätt gott faktiskt:) Lina har då inte kommit ännu. Hon borde troppa in när som helst kan man ju tycka. Och snart kommer jessica och Anna. Jag har tänt en jäkla massa ljus här hemma och det blev riktigt mysigt. Jag älskar ljus. Mannen eller kvinnan som uppfann ljuset älskar jag!;D








0 har kommenterat

Som en sommaräng

äntligen, nu har vi städat klart här hemma. Mina små tomtenissar kommer ju hit ikväll och då är det en självklarhet att det ska vara fint här, endast för dom!;) Ne, nu är det ju för våran skull också!

Pontus lillasyrra kommer och sover här idag också och hans lillebror skulle nog komma och sova imorgon. Så det blir fullt hus här ihelgen. Precis som förra. Men men vad gör man inte? vi kanske ska ta och öppna ett motell och tjäna lite pengar på kuppen!^^ Skämt och sido.

jaja, nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag fara och köpa cigg och snus!

0 har kommenterat

Vinter kräksjukan?

Ja, vad har jag att säga idag då? jo, jag har spytt inatt. Jag har inte haft magsjuka sen jag var typ 8 år eller nått. Och nu verkar jag ha fått det. Jag spydde som en gris igår natt. Inte trevligt. Idag mår jag en aning bättre. Men jag har en jäkla huvudvärk och jag får springa på toaletten såfort jag äter något. Jag hoppas att jag mår bra imorgon för då skulle mina underbara fläskfior komma hit och se idol.






0 har kommenterat

Im Good

Shit, Anna ringde och väckte mig halv 12 idag. Tack för det annars hade jag sovit ännu längre. Hon kom och drack lite kaffe och den droppade Öhman och Johan in också. Vi satt och surrade en liten stund och sen for jag, Anna och Pontus in till stan för jag skulle köpa julklappar. Hittade ändå mycket. Nu har vi köpt åt Mamma, mormor, martina, mikaela, matte, Lina, Petter, Petrus & alicia. Jag ska bara ge pengar åt pappa och anettes present och sen är att klart. Jävligt skönt annars så brukar jag ju ALLTID vara ute i sista minut och då blir det ju fan bara stressigt.






0 har kommenterat

Till startsidan