Ångest/Panik känslor

Sakta men säkert känner jag hur ångesten och paniken för att helt plötsikt över en dag ta ett stort kliv ut i vuxenlivet. Jag längtar massor till studenten och att få sluta med skolan men sen då? Det är ju som inte att bara skaffa sig ett jobb. Det är ju inte gjort på 1 dag. Jag har ju jobb i sommar till September men efter September då? vad ska jag jobba med då? 

Från att vara barn och ha det där säkra med vad man ska göra på dagarna (skolan) Men nu ska man helt plötsligt börja jobba, flytta hemifrån. förr eller senare barn. Helt plötsligt ska man bli så kallad vuxen, stå på egna ben! jag är inte van att stå på egna ben. Jag är van att ha höstlov, jullov, sportlov,påsklov & sommarlov. så som jag har haft i 12 år. Inte jobba året runt och ha 5 veckors semester och sen jobba 365 dagar till nästa semester. Jag är orolig. Men det känns skönt att veta att jag är nog inte den enda som oroar mig för det här. 






0 har kommenterat

Tråk!

Är du..

Arrogant: Ne, det kan jag inte påstå

Osäker: sällan

Trött: ganska ofta

Intressant: kan vara

Smart: kan inet kalla mig det

Barnslig: alltid

Liten: Nja, jag är ganska lång

Lätt: - 

Skoltrött: skojjar du?

Rolig: Vad tycker ni?

Pratglad: alltid

Frågvis: Mjo

Organiserad: bara på jobb

Hälsosam: när jag vill

Blyg: Sällan

Attraktiv: Det får någon annan svara på!;)

Lätt uttråkad: JA

Vegetarian: Nej

Besatt: Nej

Pålitlig: Ja

 

 

Har du..

För många vänner: Nej, kan man ha det?

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Lite

Färgat håret: Jo, men det var ett tag sen

Brutit några ben: aldrig

Några piercings: Öronen, septum & tungan

Egen dator: yesss

Gjort bort dig rejält: Ja fast vad gör det? Det bjuder jag på

Bra självförtroende: nja

Komplex: oja!

Kysst någon: Ja

Haft sex: Ja

Tagit nakenbilder: Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär: Ja

Dumpat någon: Yess

Stulit någonting: Nej

Gjort något olagligt: Jo!

 

 

Vem..

Saknar du: Ingen för tillfället

Vill du döda: ?:S

Rörde dig sist: Pontus

Slog du sist: ?

Kramade du senast: Pontus

Kysste du senast: Pontus

Skrev du till sist: vet inte

Vill du vara som: Någon kändis

Vill du bli galet full med: JERKAN

Gjorde dig riktigt glad senast: Pontus

Fick du sms från senast: Anna

Ringde dig senast: mamma

Ska du gifta dig med: Det får tiden avgöra

Får dig att skratta: Dom flesta



0 har kommenterat

I don´t think the faith understand!

Pontus har farit och tränat. tyvärr kunde jag inte följa med för dels hade jag inga träningskläder och sen har jag så helvetes ont i skallen. jag har haft ont i skallen hela dagen. Jag trodde att det var för att jag inte hade druckit nå kaffe för det gick som över lite när jag hade tagit en kopp men det kom tillbaka. Jag skulle vilja såga av mig skallen. 

Jag vill att tatto ska höra av sig snart. Jag vill tatuera mig. Som ni säkert vet så ska jag skriva ett citat på foten dock inte på latin för det är så jävla många som har det. Jag ska skriva på engelska dock så är det ju många som har det menmen!^^



Shit vad kissnödig jag blev! <_<


0 har kommenterat

veckan som gått

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev. Men jag har faktiskt glömt bort det:P i helgen så var jag, Jessica & Lolita och bowlade. Jessica piskade oss. Dock hade jag vunnit över lolita om jag inte råkade slå en strike åt henne! tyspiskt. Efter vi hade bowlat så for jag och jessica och käkade. Magarna var tvunga att mättas. 

Sen har det inte hänt så mycket mer ihelgen. 

Shit, igår var jag och Pontus och solade. Jag solade i 15 minuter och har bränt mig. Vad jag inte märkte var att dom hade bytt rör 2 dagar före så dom var glödheta. Så där kom jag med min bleka hy för att bli brun men jag blev istället röd =/ 













1 har kommenterat

21:50

Jag är hemma nu. Jag är så himla hemma kär. Jag får faktiskt dåligt samvete när jag inte har varit hemma på ett tag. Samtidigt så saknar jag Pontus men man måste ju inte vara med varandra varje dag fast det är grymt mysigt.

jag har fått till mina dygn nu- Somnar tidigt och vakanr tidigt. Det är skönt. För en gångs skull har man kontroll över något i sin vardag. Så jag ska börja dra mig mot sängen nu för jag känner att mina ögonlock börjar bli grymt tunga.


Kram  /  Pernilla



0 har kommenterat

het diskution!

Okej, idag satt vi nere i freja innan vi skulle på ett studiebesök på PT. Vi var blandade tjejer från både A & B. Just då startade en het diskution. Två stycken från B klassen ( Nämner inga namn) tycker att det är helt okej att om man är kontakt person till en handikappad människa, som inte kan prata eller röra sig. Att man som kontaktperson får runka av den som är handikappad och ge en erektion. Då startade det hela och alla var emot det förutom dom två. Då började jag fundera.

bara för att man jobbar inom vården och ska finnas till och hjälpa människor som behöver det. Ska man behöva göra vad som helst? Skulle man vara en dålig vårdare om man inte gjorde det? hur långt ska man behöva gå för att göra en vådtagare nöjd? vad tycker ni som läser det här? ge några kommentarer!!

4 har kommenterat

Tisdag

Så, nu har jag och Jessica gjort lite läxa. Vi sitter hemma hos henne i Svensbyn. Det känns skönt att få det bort gjort. jag har dock lite kvar men det hinner jag ta tag i lite senare när jag har skaffat mer energi.

Nu ska vi dra oss till våra favvo pojkar i Sikfors, pussas lite!;> Idag var det Jessicas tur att köra. Vi har ju börjat samköra så vi ska spara lite bensin. Vilket är en smart ide för jag har fanimej inte råd att tanka sen är det skönt att slippa köra också.

Imorgon har vi sovmorgon. Underbart att få sova. Vi ska även på studie besök och det suger ju. Men allt som är utanför skolan är bra. Mycket bra!

Ingen kommer sörja när du dör ingen kommer sakna de du gör!


ÄLSKAR DIG GUBBEN!!


0 har kommenterat

Läxa = Plugg

Jessica ringde mig nyss och frågade om vi kunde ha en pluggardag imorgon. Vi har 2 prov som vi måste plugga till och jag har lite inlämningar som jag MÅSTE göra. Känns som att vi har mycket i skolan och det har vi.

Jag måste göra: Plugga för prov i psykiatri
                               Plugga för prov i alternativ medicin
                               2 inlämningar i psykiatri
                               Motionsdagbok.


Jag är fortfarade i sikfors. Man kan som säga att jag har bosatt mig här. Dock så får vi veta imorogn om vi får en lägenhet. Den förra gick ju till någon annan med högre poäng. Men vi får väl hoppas att vi får den. Älskling! vi kommer bli sambos;>



Ursäkta vad ska du dit för? Jävla kossa. Jag vill se om du ens vårar dig in på gräsmattan!


0 har kommenterat

alla hjärtans dag <3

Ojojoj. Jag kom nyss från matbordet. Vi åt grekisk pyttipanna och drack rött vin till det. Det var som en orgasm. helt underbart! nu sitter vi uppe i mitt rum. Pontus spelar en wmw och jag bloggar. Så med andra ord är det som en vanlig dag. Dock så ska vi hoppa i duschen senare och tända ljus i mitt rum och då kommer det bli mysfaktor på hög nivå;)

Mattias och Mikaela är också här. Det är roligt att träffa brorsan ibland. Det blir ju inte så ofta. Mikaela är då hans flickvän. Söt tjej det där.

Nu ska jag pussas och kramas. Hoppas att alla får en bra kärleksdag!<3





Kram/ Pernilla



0 har kommenterat

091302

Nu sitter jag i Sikfors. Jag ska hoppa i duschen om någon minut. Jag sitter bara och väntar på att Pontus ska ha spelat klart för han ville hänga med i duschen. Idag på gympan hade vi ATB jag vet inte riktigt vad det står för. Jag vet bara att det är GRYMT jobbigt. Snäppet till tortyr. Men ska man bli fin får man lida pin som ordspråket lyder.

Jag känner inte att jag bloggar så mycket nu. Jag har helt tappat förmågan att skriva. Vad ska jag ens skriva? Det blir ju så uttjatat om man bara skriver vad man har gjort, inte sant? jaja vi får väl se om jag kommer på något till något senare inlägg:)


vad händer imorgon på alla <3-dag?




Kram / Pernilla


0 har kommenterat

Lumpen

Jag har börjat nöta den nya låten med Jill jonsson. Jag tycker som att den är krämig. Det börjar rycka i kroppen när jag hör den!=) härligt! det är underbart när det blir så med låtar. Då är det väl ett tecken på att dom är bra?

Jag och jessica funderar ju då på att gå lumpen. Det kanske blir den stora lumpen på 11 månader. Dock rolig upplevelse. Om jag går in i lumpen så blir det att vara sjukvårdare. Så imorgon ska vi till en tjejkväll på F 21 där vi ska få lite mer information! ROLIGT!!!

Pontus morbror kom in i hans rum för ett tag sen och gav pontus den här! Vackert eller vad? en bild av mig och Pontus!:P





Kram / pernilla


0 har kommenterat

Det var ett tag sen!

Hallå allihopa! :)
Nu sitter jag i soffan med lappetoppen och hade tänkt skriva några rader.  Ikväll så hade jag och Pontus tänkt gå ut och gå. Vad ska ni göra ikväll?

På lördag är det alla hjärtans smärtans dag!;P Dock hoppas jag att vi får en trevlig kväll. det blir nog att laga grekisk pyttipanna och kolla film. Enligt mig så var den en bra idé. Jag ska höra om mamma och fredde också vill käka med oss:)

Vad är en bra present att köpa på alla <3-dag? ska man köpa något över huvudtaget? vad tycker ni?

0 har kommenterat

kyla -20 grader!

Hojja, nu äntligen har jag kommit till Sikfors efter ett par timmar ute i kylan. Jag for med jessica, anna, rebecca & Petrus till luleå för att kolla på när Marc & johan tävlade. Dock så sket det sig för båda två. Något i Marcs skoter exploderade det var en jävla smäll och det flög grejjer från sidan av hans skoter så den gick inte att köra och johan ramlade så då var tävlingen över.  Dock kändes det ändå skönt att göra något annat.

Idag så var jag in på tatto. Dock så har dom bokningsstop till i juni. Men jag ska ju inte göra en sån stor tatuering så dom skrev upp mig ifall att någon skulle avboka och då skulle jag få komma in och skriva mitt lilla citat på foten. Jag känner på mig att det kommer att ta ruggigt ont.

Jag har fortfarande beslutsångest, varför ska jag alltid vara sista minuten? Jag blir så irriterad på mig själv!!

I wanna grow old with you!<3 Love you P.





Kram/ Pernilla




0 har kommenterat

090205

Nu är vi i sikan. Vi for på stan idag och köpte en klocka till Annalena som fyller år. Det var en fin stilren klockan. Det passade ju henne som aldrig kan passa en tid;D

Jag har besluts ångest. Ska jag festa i helgen eller ska jag inte?  Det hade ändå varit kul! kan någon hjälpa mig? kom med förslag på hur jag ska göra!!

Bra saker med att festa:
+ Umgås med kompisar
+ dansa
+ bli full

dåliga saker:
- bakis
- Ångest
- går massa pengar
- snefylla

Vi får väl se på lördag vad jag bestämmer mig för :)


Kram / pernilla

0 har kommenterat

yejj!

Yes. jag är frisk. Nu är jag bara UBER förkyld men det kan jag leva med. Hellre har jag näsan fylld med snor än kallsvettningar och ont i kroppen:)

Idag 14:30 ska jag till Naprapaten och trycka till ryggen igen. Det har varit mycket bättre sen sist så då borde de ju bli bättre nu då?

Finns det nå bättre än när man har somnat och sen vaknar man av att sin pojkvän kommer och kryper ner, lägger armen om en & pussar en i nacken? Ne, jag tror fan inte det. Det ör en sån underbar känsla så jag får rysningar varje gång. Så har det varit dom senaste 3 veckorna och jag kan gärna fortsätta ha det så!^^

JAG VILL HA BARN!!

kram / Pernilla

0 har kommenterat

Sliten krigare!

Jag knarkar alvedon för att kunna hålla mig uppe. Jagkände mig ändå piggare där ett tag men nu har det gått tillbaka till kallsvettningar och ont i kroppen. Det blir då ingen skola för mig imorgon. Jag orkar inte fara dit och må såhär. Vi hade tänkt dra oss till Sikfors imorgon för annalena fyller år. Jag hoppas att jag mår bättre då. Annars får jag väl fortsätta knarka alvedon^^

Nu har jag hittat en tatuering som jag ska göra. Det är ett citat och ett bra citat enligt mig och sen blir det att skriva det på foten. Ajaj! Men ska man vara fin får man lida pin, right? Jag funderar på att gå och boka en tid imorgon på tatto eftersom att det är så lång väntetid så det är väl lika bra?



Kram / Den slitna krigaren

0 har kommenterat

Magsjuk =/

Igår kände jag mig jävligt risig hela dagen. Magen vred sig och jag kallsvettades. mot kvällen så satt vi och såg på tv och jag  kände hur magen mer och mer började vida sig. Sen frågade Potnus hur jag mådde för han såg att jag nästan var grön i ansiktet. Precis när jag hade svarat "bra" så fick jag springa på toaletten och kräkas. Så har det då hållt på hela natten. Sista gången jag var tvungen att kräkas var vid 4 tiden. Jag kom nyss ut ur duschen. Har kallsvettast hela dagen så en dusch var precis vad jag behövde. Nu ska jag gå ner och lägga mig och sippa mellan kanalerna!





Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Stackars mig!

Imorse när jag vaknade så kunde jag nästan inte ta mig ur sängen. Ryggen la av!:P så jag fick fara till en naprapat och trycka till den. Tydligen så är min rygg sned? och jag har upphöjningar i nacken? inget jag visste. Men det förklarade iaf varför jag har ständig huvudvärk. det var ju iaf bra! Jag har lånat en korsett av far min som jag ska ha runt midjan ett par dar och vila ryggen  så jag ska ha psga  der imorgon så man inte ser den. och sen ska jag tillbaka till naprapaten på torsdag!

Nu ska jag spela en WMW med grabbarna!=)



Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Jävla hora!!

Fyfan i helvetes helvete! Min katt är en hora. Igår så kom jag på henne när hon blev påstatt. Fyfan vad äckligt. Vidriga katt!

Ihelgen har varit lugn och skön. I fredag så var vi i sikan och höll dom sällskap & i lördags for vi hit för vi skulle sköta katterna. Jag lagade då grekisk pynnipanna. Fy fan vad gott det var! Tack Ida för receptet! Sen for vi och kollade när lollo och dom lanade och sen köpte vi godis & hyrde en film. Dödens våning hette den. Dock var den inte så bra. Ganska B:ig. Man kan ju åka på nitlotter ibland när man hyr film.

Idag får vi tillbaka till sikfors för att gratta Petrus som fyller 20! Grattis till dig!:) Där blev det smörgåstårta, vanlig tårta & en drös med kaffe. Nu sitter vi åter hemma oss mig. Pontus har tagit hit datorn så vi sitter och nördar oss såhär på kvällskvisten.  jag funderar starkt på att hoppa i sängen eftersom att jag börjar vidrigt tidigt imorgon.

Imorgon får vi veta om vi får lägenheten! Yejj, hoppas, hoppas, hoppas!!!!



Kram / Pernilla

0 har kommenterat

Till startsidan