Sol strålande sol

Igår var vi med klassen till Byske hos våran lärare. Hon bjöd på mat &fika. Mycket trevligt=)

Idag så for jag och Pontus till Lolita som var i badhusparken och solade. Vi hann inet vara där så länge men lite färg fick vi iaf. Efter det så for vi och bowlade med Alicia så hon skulle få testa!;> Jag och lollo håller även på att tvätta och vika tvätt. Den perfekta lördagen eller så inte!;P Vi har bestämt att vi ska ut imorgon TIDIGT om det är fint väder och sola. Vi hade tänkt fara någonstans och ha lite picknick:)


På Torsdag blir det krogen och det vill jag lova. Efter kl 12 iaf för då fyller lilla jag år. Som jag längtar alltså. Jag ska tvinga med lollo ut också eller så om hon följer med på fredagen för då blir det också fest!;) Klart man måste festa om man fyller år!;P

Men nu ska Pontus ha musen innan han blir irriterad^^ inte nu min mus utan datamusen!;P

0 har kommenterat

Volleyboll och andra trevligheter!:)

Ja, igår var vi och spelade volleyboll på Sandön. Det är nog inte ens värt att nämna. Okej det är hur kul som helst att spela speciellt med rätt folk MEN när en sån som jag är med som inte har någon motorik i kroppen och spelar så kan man ju då inte göra annat än att skratta. Med andra ord JAG SUGER. Men ihelgen blir det nya tag om man tar sig dit vill säga!;P

Imorgon ska klassen få vara med på en fallövning med sjukhuspersonalen. Fyfan vad kul det kommer bli. Alla i klassen ska få olika lappar med vad vi ska ha för "skada" och sen så ska man spela efter det. Allt kommer att vara fejk. Jag längtar kan jag ju säga.

Än har man då inte hört en ord av morsan.
Men den här gången så får hon höra av sig för jag kommer då absolut INTE att göra det,
Hon ska be om usräkt That´s it.


Ne, kropper säger till nu att det är sovdags och jag håller fyllständigt med.
Sen när Pontus Johansson kommer och lägger sig är ju en helt annan 5:a. Man lär väl vakan kring 3-4 av att han sitter vi datorn och spelar. Men hä gör inget för söt är han ändå!;)


Ciao

0 har kommenterat

Bad weather today ;/

Usch vilket dåligt väder det är idag. Regn, regn och åter regn. När det är mulet och regnigt så blir man på dåligt humör. Iallafall jag blir det. Jag blir typ deppig. Men när det åskar och regnar så är det mysigt om man sitter inomhus med tända ljus och sånt. Men annars är det inget vidare.

Jag som hade tänkt gå ut på en promenad idag. Det blev tydligen inte av när detta väder kom farandes över Piteå. Jag får helt enkelt ta det någon annan dag:)

Nu ska jag plugga till körkortet om Pontus bara kan komma och fixa programmet till datorn. Jag har nog pluggat minst 2 ggr i veckan sen jag började med det. Man kan aldrig plugga för mycket right ?;S



Glädjen över ett bra pris kan aldrig slå besvikelsen över dålig kvalite.


image7image6


0 har kommenterat

Better in time

är en av dom bästa låtarna jag har hört. Jag kan inte sluta lyssna på den!;P En av dom stora favoriterna.

Igår kom Jessica och Julia. Vi såg Euorovision song contest. Fyfan att ryssland vann. Vi var inte nöjda. Jag fattar inte hur Europa tänker när dom röstar. Dom kan då iaf inte ha lyssnat med öronen när dom hörde låtarna.

Någon dag i veckan så ska jag fara till jessica och sova hos henne:) Mysigt.


Om två veckor har jag Teoriprov ;O


0 har kommenterat

Satan!

Igår när jag kom hem efter skolan så ligger Pontus i min säng och får kramper vad 5 sekund. Jag blev skit rädd och ringde till akuten och dom ville att vi skulle komma in så dom fick se vad det var. Han kunde inet ens läsa en tidning utan att kroppen gjorde som den ville. SKIT OBEHAGLIGT. Men som tur var så var det bara att han hade råkat ta för mycket av sin medicin på förkort tid och då fick man kramper som bivärkning.  Grymt tur att det inte var något värre.

Sen när vi kom hem så började jag bråka med morsan. Jävlar alltså. Hon har fått en knäpp. Jag har nog aldrig varit så irriterad som jag var igår. Jag ville bara slå till henne för hon var helt jävla trög i skallen. Men jag orkade inte vara hemma så jag och Pontus for till han istället. Tack för det säger jag bara. Hade jag varit kvar hemma så hade jag säkert slagit till hon.


Ikväll kommer nog Jesselito hit. Hon kommer hit för att få vara med moi Jävla söt hon är!^^ vi ska nog fara till Älvsbyn och köpa lite karra. Det kan bli så långtråkigt att vara här ute i skogen så det är kul när någon vill komma och umgås. Jag ville leka något barnsligt idag jag hoppas fan hon är på! typ kurragömma eller nå!:D

I torsdags så kom Johan och Emil Öhman förbi. Dock när jag sov. Klockan var typ 12 på natten när dom kom :O och dom ville att jag skulle komma ner så jag tog på mig dom sluskigaste kläderna jag hade plus att håret stog åt alla håll och kanter. Jag undrar om dom hade mardrömmar. Jofan det måste dom ha haft som jag såg ut. Jag skulle kunna jämföra mig själv med en fågelskrämma ;P Men dom stannade till 1 och sen var dom tvungna att fara för som skulle upp 04:45 för dom skulle till Sthlm. Dock grymt kul att dom kom förbi :)



Mindre än två veckor kvar tills examen! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!;>





0 har kommenterat

22 maj

Idag var det backajoggen! åh fyfan så tråkigt det var. Dock gick det gode fort att gå slingan men tråkigt nå jävulst. Jag går inte den vändan en gång till kan jag ju säga.

Idag var jag och Pontus bjuden på middag hos Theresé. Det var palt som låg på menyn. Damn vad gott det var och nu har jag palt svimmen. Petrus och Theresés skulle komma hit och se en film. Seven tror jag att det var så dom borde vara här vilken sekund som helst.

Imorgon fyller kajsa vajsa år. Synd bara att hon är i Grekland så man kan inte gratta henne =/ men vi får ta det. och i morgon är det EXAKT 2 veckor tills jag fyller ^^



LOVE

0 har kommenterat

21 Maj

Idag har jag varit på stan och shoppat lite med Jessica och Pontus. Jag hittade två klänningar och för att shoppingturen skulle bli fulländad så var jag tvungen att köpa ett par skor. Jag har räknat mina skor nu och jag kom upp till 20 par :) jag måste snart sluta att köpa :S

Nu ska jag städa i min garderob så att man hittar något där i! Det är stökigt som ALDRIG förr.

Imorgon börjar jag halv 1. SKÖNT. Vi ska bara fara till skolan för att gå på backajoggen och sen får vi fara hem och det tycker vi om! :)




0 har kommenterat

Dagens bravader

Sitter nu på skolan. jag och jessica är ju då dom klantigaste som finns. Det fanns ingen parkering idag på skolan så vi parkerade på punkt. Där får man ju bara stå i 3 timmar vilket jag och Jessica glömde bort så idag fick vi våran första p-böter. Ändå, jag är 17 år inget körkort och har fått en p-böter. GRATTIS Pernilla. Men snart har jag väl körkortet hoppas jag! :) Om 2 veckor så är jag ju då 18. Många nya dörrar som öppnas.

Idag ska Jessica komma till mig för vi ska se en film som vi har fått i läxa. Det var en härlig läxa tyckte jag så idag klagar man inte.

Imorgon kommer Pilatius. Mysigt. Han skulle ta med datorn så han stannar säkert några dagar!:)

Nu ska jag och Jessica kopiera fram lite kort som vi nyss har varit ute och tagit. TRÅKIGT!


tack och hej


0 har kommenterat

Hej hopp gummisnopp!:)

Challallala för jag är gla´ ida!:)

Ne, seriöst nu! Ikväll ska Jessica sova hos mig. Vi har varit runt och glidit i stan med cittran. Tro det eller ej men det är seriöst en väldigt väldigt ful bil!^^ Vi gasade förbi mormor&morfar och sa hej, drack lite kaffe och hörde på när mormor pratade:)

jag ska få med mig jessica ut och gå.
Jessica = Never!
Hon vägrar men ICKET! jeg sko hovva med na ut så järä bara! :D


Tack och hej leverpastej!



image3


0 har kommenterat

Välkommen till min nya blogg!



0 har kommenterat

Till startsidan