Madagaskar 2

Jonte kom hit idag och var med mig och Pontus. Vi gick och käkade en pizza på Hawaii sen väntade vi på att klockan skulle bli 6 får då skulle vi och se Madagaskar 2. GRYMT kul film. Nog den bästa barnfilm som finns. Jag skrattar alltid så helvetes mycket när jag ser den :P Den slår då 1:an med hästlängder. Har du inte sett den då är den ett MÅSTE!

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på?! klockan är ju bara barnet. Hmm, vi kanske kommer på något lite senare. Får ikväll kan man ju vara uppe lääääänge för man jag ju sova ut imorgon om man vill det!;P














Cya fuckers


0 har kommenterat

Lördag

Sådär, då har man varit klart på skolan. Då var man en biocheck och 5 komptimmar rikare. Det var jävligt tråkigt. I pauserna så satt vi och kollade på yotube på stor skärmen. Det var ju som underhållande.

Ja, vad händer idag? ingen aning. vi har inte hunnit planer så långt ännu.

Jag älskar Tomb Raider - Underworld.  Spelet är som gjort för mig ^^




cya fuckers

0 har kommenterat

28 November

Från att ha 24 kr på kontot så har jag nu 1775 kr och snart ännu mer. Det är ju helt underbart. Nu är man inte helt fattig. Finns det något värre än att inte ha några pengar? allt blir ju så begränsat. Men kan ju aldrig göra något som kostar.

Idag har det varit "Tagit det lungt Fredag" Vi stanande hemma idag. Och sen kanske man kan hitta på något imorgon istället?=) Snart ska vi hoppa i duschen och bädda rent i sängen. Somliga ska ju då upp tidigt imorgon för att vara på skolan. Yejj, vara på skolan 6 dagar på en vecka. SKIT KUL!!!!!  verkligen inte. Menmen någon måste ju vara där, right?
synd bara att det blev jag ;P

Cause your love is my love
And my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of Amistad couldn't hold us

As the years they pass us by
We stay young through each other's eyes
And no matter how old we get
It's okay as long as I got you babe

If I should die this very day
Don't cry, cause on earth we wasn't meant to stay
And no matter what the people say
I'll be waiting for you after judgement day

Cya fuckers!


0 har kommenterat

Kväll

Gud, nu är jag trött. Jag hade tänkt gå och sovatyp nu. Men jag hade tänkt spela en Wc3 före. jag såg att Pontus spelade och då blev jag som lite sugen. Imorgon så ska vi nog fara och vara med jessica och dom. Dom hade tänkt bowla så då kanske vi skulle haka på. Kul som fan. Idag skjutsade jag Pontus till Sikfors för han skulle hämta lite grejer och då frågar han mig;

Pontus; Vilket datum är Julafton?
Jag; Den 24 December!!:S
Pontus; Okej, vilket datum är nyårsafton då?
Jag; sista december?! hör du inte nyårsafton? Då är det ju antagligen den sista dagen av året?
Pontus; ja, men jag kan inte sånt!
Jag; men när är midsommar då?
Pontus; Men det kan jag, vänta då! Januari, Februari, Mars, April. JA, i April!:D
Jag; Ne, ? då är det ju snö midsommar är på sommaren. alltså juni! När är alla hjärtans dag då?
Pontus; It vet jag?! Augusti?


Och det roliga är att han inte kan sånt. Men det är lite gulligt. Nu ska jag hoppa i säng.

Cya fuckers!

0 har kommenterat

27 Oktober

Sådär nu har man varit och jobbat. Grymt skönt när pengarn kommer rulla in. Idag ska jag och Pontus fara till han och hämta hans dator och lite kläder.

Mat.nu


cya fuckers

0 har kommenterat

26 November

Jag har så ont i skallen idag så jag funderar på att kapa av fanskapet! Det spelar ingen roll hur mycket kaffe jag dricker eller hur många alvedon jag tar det går INTE över! Usch, jag hatar att ha ont i skallen.

Idag ringde dom från lyckobacken och frågade om jag ville jobba imorgon 9-16 och självklart tackade jag JA! Det är pengar som jag behöver. VERKLIGEN behöver. Så jag ser fram emot det. Sen är det så mycket söta barn där så dagen kommer nog gå utmärkt.

Jag funderade på en sak och det är att det hade varit HELVETES kul att fara till boda borg och Pontus höll med. Någon som är på?

Nu ska jag lägga mig i soffan med Pontus och se Hell boy 2.

Cya fuckers

0 har kommenterat

24 kr

det blev ingen hockey för mig idag. Pengarna hade inte kommit in så jag hade fortfarande mina sketna 24 kr :( Så det blev att vara hemma istället. Pontus ringde och frågade om han kunde komma och klart han kunde få det. Han hade bränt ut james bond filmen så vi satt och såg den. Jag tyckte inte att den var så bra.


Nu ska vi sova. fan vad skönt att få sova ut imorgon. Det är helt underbart att få vara ledig på Onsdagar!:D


Cya fuckers

0 har kommenterat

Kanske hockey

Nu har vi sista lektionen på skolan som är människan socialt och kulturelt. jag, Ida och Jessica håller på med ett grupparbete om Kina. Inet så jävla ösigt men vi har ju som inget val!

Ikväll kanke man ska på Hockey med Jessica, Anna och Malin. Men det är bara om jag har fått in pengarna för sveda och värk. Så vi får väl se om bankomatkortet tillåter att jag far och roar mig lite ikväll. Annars så skulle Pontus komma och hålla mig sällskap. Jag är ju trotsallt ledig imorgon.

Nu ska jag fortsätta att hjälpa döjmen!;P



Cya fuckers



0 har kommenterat

32 timmar

sådär, nu kom jag till Sikfors. Nu har jag varit vaken i 32 timmar och min hjärna går på övertid. Men men jag överlever nog ;P

0 har kommenterat

Tidig morgon!

Guuuuuuuuuud! jag dör av trötthet. Jag kunde inte sova inatt så jag satt och pratade med pontus till 3. Sen gick jag ner och såg på tv. Där satt jag och flippade på kanalerna när fredde steg upp. Han fick en chock när han såg mig sittandes där halv 5 på morgonen VAKEN! usch. Sen lyckades jag somna sisådär 30 minuter. Härlig nattsöm verkligen INTE! åhh, hur ska jag orka vara vaken idag?  Suck!






0 har kommenterat

sammanfattning av helgen!

I helgen har jag ju då varit hos Pontus. I fredags så var vi bara hemma hos han och fetade oss med lite godis och en film. Lördags så for vi till Jonte och mia och käkade tacos och såg Wanted har jag sett den 3 ggr men det gjorde inget för jag tycker den är så jäkla bra! Och idag har vi inte gjort nå, eller jo, jag har ju varit hos jessica en stund! :) jag saknade faktiskt henne:)



Jag oförberett kort. Taget av; Pontus

Pontus
Jonte


             Robin och jonte! Robin, så jävla söt unge!:D
                                                                                                           
                                                                                                        Kevin
                     
                                                                                                       


0 har kommenterat

Fett irriterad!

Ursäkta mig, men hur fan kan man vara sånna jävla skitar? Hur fan tänker NI när ni kan behandla en annan människa på det där jävla sättet? Jävla subbor!! Är ni inte 18 och 19 år? VA?!

Tänk er själva hur fan det skulle vara att få en dörr rak i ansiktet! Och sen höra "stäng fort för vi vill inte att hon ska komma in" Hur fan man man bete sig på ett sånt sätt? Hur skulle ni känna er? Hur skulle det kännas om det var eran pojkvän som satt där inne?! Jag hoppas fan att det finns någon jävla människa som är lika jävla pantade i skallen som ni och gör en sån sak mot er så ni får känna hur fan det känns. Jag känner inte henne så bra, men det lilla jag vet är att hon är så jävla gullig och snäll och jag kan inte tänka mig att hon skulle kunna göra en fluga för när!

Och vad har hon gjort dig ens? Sluta spela över för den där lilla jävla grisen och väx upp?! hur kan du vara så omogen att vara sur på en person som inte ens har gjort dig något bara för att din lilla fula kompis där är sur på henne? Hur jävla moget är det?

Jag undrar hur ni sover på kvällarna. Mår ni bra? Känns det bra att göra andra människor ledsna? Är det roligt? Brukar ni tänka " fyfan vad bra det där kändes att såra henne"? Ni kan ju allvarligt talat inte ha något jävla samvete i kroppen. Vart är eran jävla moral?! har ni någon moral? Om jag hade behandlat en människa som ni hade gjort så hade jag mått så jävla dåligt att jag skulle dö av skam! Det enda jag skulle tänka på är hur jag skulle kunna be om ursäkt. Men det garanterat jag att ni inte gör. Ni är nästan vuxna människor och ni borde börja bete er efter det!

Fyfan ni borde jävlat skämmas. Att ni ens vill visa er ute. Det finns inga jävla ord för er och det värsta är att ni tar säkert inte ens åt er! Jag fick höra det här idag och jag trodde inte mina öron.

Fyfan för er!



0 har kommenterat

Grow up ?

Jaja, vissa människor slutar aldrig att förvåna en. Kanske man ska sluta ha en sån fruktansvärd dubbel moral och kanske inse att man är en vuxen människa och sen bete sig efter det? Vissa människor kan tydligen inte ta kretik utan bara ge och sen när det kommer något och säger emot så tar det hur i helvete. Grow up! Men men det kommer ju inte straffa mig i slutändan!:)

Nu sitter jag iaf hos Jessica, jag for hit direkt när jag for från sikan. Jag tänkte att det hade som varit mysigt att vara med jerkan och dom andra så då for jag hit.

Nu sak jag ut och röka med rebbitus!

Cya fuckers!


0 har kommenterat

Taco

Nu har vi stigt upp. Eller för 2 timmar sen! Jonte och Mia är här och dom frågade om jag och Pontus ville komma och käka taco hos dom ikväll och självklart ville vi det. Vem tackar nej till taco?  Inte vi iaf ^^

Jag kunde verkligen inte somna inatt. Jag hade spasmer i benen i flera jävla timmar så jag låg och vred mig lääääääänge. Men till slut så kom john blund och gjorde sitt så då kunde även jag sova:)


Cya fuckers

0 har kommenterat

Av med kläderna och på med täcket.

Nu ska jag hoppa i sängen. Jag satt nyss och såg ryktet går ändå bra film ger edn en 7:a i betyg så den är helt klart sevärd. Min dag har bestått av att jag har knarkat alvedon så att man kan må hyfsat bra och att febern har gått ner en smula men jag känner mig fortfarande risig.

Pontus har varit min personliga doktor idag och han har varit en riktig prins mot mig. Jävligt gullat måste jag säga;>


Gonatt fuckers

0 har kommenterat

39 grader och ont i halsen

Fyfyfy, jag är sjuk. IGEN! jag vaknade klockan 4 inatt av att jag kallsvettades och hade grymt ont i kroppen och ont i halsen. Så jag gick ner och tog Pronaxen men det hjälpte då inte. Jag har nästan inte sovit något en dess.


Jag hoppas att jag blir frisk snart :(

0 har kommenterat

Sova

Nu ska jag och Pontus hoppa i sängen. Vi har var varit och tränat med lolita och sen åt vi värsta fruktsalladen GOTT. Så nu är vi totalt slut. VI kommer sova gott inatt ^^

Men före vi lägger oss så har pontus hittat ett program som gör att man kan få orgasm bara av att man lyssnar på det? :S tror inte riktigt på det där. menmen det återstår att se!;P


cya fuckers

0 har kommenterat

Försvinn ?!

Gosh vad jag är tärt. Jag känner mig helt slut i kroppen Och vi ska kanske och simma idag. Vart ska jag hämta ork ifrån för att göra det? Varken jag eller Pontus är så taggad så vi får väl se hur det blir med den saken.

Jag låg nyss i min säng med Pontus och såg en film men den var så helvetes dålig så jag gick ner för att blogga. Men nu tog som allt slut. Jag kanske skriver något senare.

0 har kommenterat

Photoshop

Nu sitter jag och gör lite läxa som jag har i fotografiskbild. Jag gör om lite bilder från när vi var i Tällträsk så att det ska vara klart på Fredag.

Jagf är hungrig som en jävla varg. Snart är maten klar och jag läääängtar. Pontus ska kanske komma till mig idag så jag hoppas att det blir så:) alltis lika mysigt.

Ork it skriva nå mer.

Tack och hej!

0 har kommenterat

Om jag fick en önskan så skulle jag önska att DU försvann!:D

God morgon allihopa. Nu har även jag stigit upp. Jag vaknade att Jessica kom in och frågade när jag skulle vakna och efter det kunde jag inte somna om. Men det var ju då lika bra eftersom att klockan var halv 2 ;P


Nu ska jag äta lite frukost. Kanske lite kräm och en smörgås? det var ju som länge sen.



Puss;>

0 har kommenterat

Din fula jävla kossa!

Nu sitter jag hos Pontus. Åh, jag är så glad för hans skull. Han fick nyss spela mot heaton. För dom som inte vet vem Heaton är så är han en cs-spelare. Inte världens bästa men hans namn är störst i världen. Så nu är Pontus gode så nöjd!:D och det kan jag förstå. Det hade jag också varit.


Fan gubben är gammal nu!;> snart smäller det till så är vi väl 40 ;S



0 har kommenterat

Ful, fulare, fulast!

Nu ska jag hoppa i sängen, Jessica ligger redan i den. Men först hade jag tänkt att ta en liten gonatt cigg;P

Imorgon efter skolan så far jag direkt till Pontus för han fyller ju faktiskt  21! Att tiden kan gå så jävla fort? Jag lärde känna han när han var 15 och skulle fylla 16? och nu fyller han 21. Ja, det är ju otroligt vad tiden rusar iväg.



Nu ska jag röka.
tack och hej

0 har kommenterat

hjälplös

Det är så jävla jobbigt att se hur dåligt du mår och sen kan jag inget göra. Jo, stå och kolla på. Jag vet aldrig vad jag ska säga. Men jag fårsöker iaf och jag mår dåligt när du mår dåligt. Du vet att jag finns för dig och stöttar dig genom eld och vatten. Jag över ger dig inte!

0 har kommenterat

Skola

Nu sitter jag på skolan. Jag tog en liten sovmorgon imorse ( försov mig). Jag är så trött så jag orkar inte ens skriva så då tänker jag inte göra det.



Tack å hej

0 har kommenterat

Totalt slut

Oh lord, jag är helt slut i kroppen efter vårat träningspass. Jag kunde inte gå ner för trappen när vi skulle hem för att mina ben var så förbannat trötta. Jag tror aldrig att jag och lollo har tränat så där helvtes hårt någonsin. Men nu känns det underbart. Beachen 09 here we come!

Nu ska jag hoppa i säng. Jag kommer sova som en klubbad gris det känner jag på mig. Men först så ska jag ringa min Snygging!



Cya fuckers!

0 har kommenterat

Home sweet home

Nu är jag hemma efter en helg i sikan. Dock hade jag gärna stannat men jag sak och träna ikväll med Lollo. Och vi måste ju inte vara med varandra jävlat hela tiden fast det hade varit mysigt. Men jag sak ju dit igen på Tisdag så.

Idag sov jag till halv 2 :O och Pontus till halv 4. Sen har vi inte gjort så mycket. Jag hjälpte Lina med hennes engelska som hon har till imorgon. och sen såg vi lite av en film.

Det känns redan som att kissarna har växt. Dom känns lite större eller så är det bara jag som har varit borta för länge. Dom brottas och håller på. Men som är HELVETES söta:D



Tack å hej!

0 har kommenterat

Sängen.nu

Nu ska jag hoppa i säng. Jag och pontus kom nyss hem från stan/Hemmingsmark. Det blev grymt jobbigt där ett tag att hålla sig vaken. Så jag tände lampan i taket så det skulle vara ljust och då säger Pontus:

Po - Nu ser du ju inte hela vägen!
Pe- Det gör jag visst!
Po- Ne, inte alla lysen.
Pe - Jo, men jag måste ha tänt så jag inte somnar!!
Po- så du kommer somna direkt vi kommer hem ?
Pe - Jo.                                                                                                                                         (ca 0,5m)
Po - ne, det kommer du inte alls för du kommer ha ett sånt här stort |--------------------------------------------------------------| sömnproblem.
Pe - va ? ^_-
Po - Men fattar du inte?!
Pe - HAHAHA


Så nu åker kläderna av och täcket på.
Cya fuckers;>

0 har kommenterat

Trötter

Snart ska jag fara in till stan. Jag och Pontus ska fara till Lollo en stund innan vi ska hämta broder. Tyur som fan att Pontus ska med för jag är grymt trött så då kommer han få sitta och hålla mig vaken.

Nu har Pontus fått sin säng. Yejj!;> det känns jävligt skönt för nu är det bara vi som har legat i den. Eller ja, Jonte också. Men det räknas inte^^ Sen har ju Potnus dörr gått sönder. FUCK. Så det kommer bli lite knepigt. Men vi kommer nog på en lösning. Eller så får vi vara uppe jävligt länge;)



Nu ska vi fara hejdå fuckers!

0 har kommenterat

Städa

Nu har jag städat Pontus rum i sådär en timma. Han ligger och sover så jag passade på att städa för jag hade jävlat åssit att göra. Så nu är det rent och fint:)

Pappa ringde och frågade om jag kanske kunde skjutsa hem matte ikväll. Så vi får väl se om man måste dra en sväng till Hemmingsmark. men man får väl offra sig ;P

Nu ska jag väcka hajna. Tack och hej

0 har kommenterat

hm..

Mitt tappra försök om att få godis gick inte riktigt så bra som jag hade trott. Dock så ska jag inte ge upp än eftersom att kvällen är ung och man får sova ut imorgon så jag ska kämpa vidare. Just nu sitter pontus och Jonte och spelar WC3 och det kan man lätt sluta med. Så jag ska försöka göra dom karrasugen!;D

0 har kommenterat

godis

Nu sitter jag i sikfors. Jga försöker få med Pontus och Jonas till älvsbyn för att köpa lite karra men det går åt helvete. Dock så VET jag att dom vill ha godis men dom vågar bara inte säga det;P

nu ska jag åter gå till mitt tjatande om godis tills dom ger med sig!;P

0 har kommenterat

Kattbebisar

Jag kan inte sluta titta på kattungarna. Okej, dom är inte så jätte söta nu men dom kommer att bli:D Satan när dom blir några veckor. Gud, men kommer dö av deras söthet. Dock är det bara synd att man måste ge bort dom. Men man kan inte behålla alla. Men en hade vi ändå tänkt ha kvar ^^









Nog är dom väl lite söta ?!:D


0 har kommenterat

It may be winter

When the temperature dips
I'm in my baby's arms
His tender fingertips
Know just how to keep me warm
It may be zero degrees
With the snow falling down
I've got warm and tender love
Just as long as he's around

It may be winter outside
But in my heart it's spring
How much joy and pleasure baby
Can one guy bring

Winter nights can be awful cold
Without someone to hold
But when I have you next to me
Baby, I'm in ecstasy

It may be winter outside
But in my heart it's spring
How much joy and pleasure baby
Can one guy bring

Throughout my life
I've had my share of guys
But he's been the only one
Who can make my temperature rise
Things are just not the same
When he's not by my side
But yet I shouldn't complain
But be waiting with my arms open wide

It may be winter outside
But in my heart it's spring
How much joy and pleasure baby
Can one guy bring

It may be winter outside
But in my heart it's spring
How much joy and pleasure baby
Can one guy bring

It may be winter outside
But in my heart it's spring
How much joy and pleasure baby
Can one guy bring


0 har kommenterat

Fotografiskbild

Nu har vi den segaste lektionen på hela veckan. Och jag har PROV! fyfan, Jessica sa att det var JÄTTE svårt. Då är ju fråfgan hur det kommer att gå för mig. Jag hoppas att jag iaf får ett G.

Nu kommer provet!

1 har kommenterat

Fredag

Natt fick vi kissebebisar=) 4 små liv. DOm är skit söta^^

Idag så ska jag på middag hos mormor och morfar för morfar fyller år. Kul att träffa hela släkten:) Sen hade jag tänkt fara till sikfors. Lollo var som sugen på att hänga med. Det känns som bra för då kan jag vara med henne medans killarna lanar.

Nu ska jag gå tillbaka till lektionen.

Tack och hej

0 har kommenterat

Nattinatti

Nu ska jag hoppa i säng. Min kropp börjar säga emot mig nu. Så jag ska sluta att streta emot;P

Vi syns imorgon snyggo!;>

1 har kommenterat

Kiruna?

Lolita ringde för ett litet tag sen och frågade om jag ville följa till kiruna och hämta en hundvalp. Mjo, sa jag men dock är det ju typ 4 timmars bilresa dit så jag vet som inte när jag ska få tid till det. Kankse Lördag? jo, isf det för imorgon är jag uppbokad. Men på lördag skulle jag ju vara med Pontus? hm, hur fan ska jag få ihop det här? :S Jaja, det löser sig säkert. I värsta fall får väl Pontus följa med och hämta hundskrället;P

Usch mitt Utorrent har pajat så jag kan inte ladda hem nå musik. Och jag är ju som sagt ingen dataexpert så det sket sig.

Jag har hann stöka till i mitt rum igår så idag har jag hunnit plocka upp den oreda som jag stökade till!
-Duktig du är Pernilla!
-Tack, jag vet!;P




0 har kommenterat

Torsdag

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag kunde verkligen INTE sova inatt pga min rygg. Jag tror aldrig att jag har haft så här ont i hela mitt liv:S Jag var upp och vandrade flera ggr inatt men till slut klockan 8 imorse kunde jag somna, så jag och Pontus vaknade halv 2. Jag har fortfarade ont i ryggen men det är lite bättre.

Fy, min katt är så jävla fet nu. Hon ska få kattungar. Men hon är så jävla stor så den stora frågan är när hon kommer att sprängas!


Skriver mer senare. Tack å hej

0 har kommenterat

Perfektionist!

Okej, jag har kommit fram till att jag är en perfektionist när det gäller sängar. Den MÅSTE vara ordentligt bäddad innan jag kan lägga mig i den annars ligger jag och och tänker på det hela tiden. Som en fobi. Ja, en fobi för obäddade sängar.

Varför jag kom på att skriva det här är för att Pontus är motsatsen till mig när det gäller bäddade sängar. Han kan lägga sig i en säng som ser ut som Bagdad utan att bry sig och nu så sover vi på varsin madrass tills han får sin säng imorgon så jag ska ge er ett exempel på hur det ser ut innan vi ska lägga oss;P



                                    
                       Pontus sida!                                    Min sida!



Erkänn att min sida ser skönare och mer inbjuden ut!;P
Godnatt


0 har kommenterat

Haparanda!

idag så var vi ju då till Haparanda. Gud, i luleå så var jag redan less på att åka bil men med många om och men så kom vi till slut målet. Vi gick in en sväng på IKEA. Dock så var det lite sådär att vara är för jag är typ pank så jag kunde inte köpa så mycket. Det blev 3 kuddar och ljushållare. Sen skulle vi till Alko. Det vi längtade mest efter. Till våran stora förvåning så var det stängt. Det fanns ingen alkohol så vi  blev ju som besvikna för dom hade flyttat affären och vi visste ju som inte hur vi skulle hitta då. Men vi körde ett kvarter och där står det! ALKO! tack och lov. Så vi shoppade lite där också och sen for vi hem!:) Tack för en underbar dag flickor!:)

Nu sitter jag i sikan hos pilatius. Jag ska skjutsa Pilatius till Älvsbyn nu för lilleman blev sugen på godis;P



                                                                      Käk


-Jag tuggade faktiskt!





Ida



Mer bilder kommer när jag får tag på ida!;P


0 har kommenterat

he blev it ;P

Nepp, inget Nodo idag inte. Jag och Jessica är alldeles för slöa för att orka fara. Vi satt och försökte ragga upp en film men det fanns inte en enda person som hade någon bra.

Nu tittar jessica på mig och säger att hon vill att vi ska fara till Ica och kolla om det finns något gott. Så det blir väl att ta cittran och köra dit för vem fan orkar gå ? :O

0 har kommenterat

En liten lista

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[  ] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[/] Jag har haft/har tandställning.( jag ska få)
[ ] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X ] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[X] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[X] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[X] Jag har mist ett barn.(räknas abort?)

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag har sagt “lol” i en riktig diskussion. (Även “råfflåll”)
[  ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har kissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått “skinny dipping”.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[X] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[X] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ / ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[X] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidninar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.



0 har kommenterat

Nodo

Ikväll ska jag och jessica till Nodo och drick nalta kaffe. Jag vet inte om ida och som skulle med men det lär vi ju märka för dom skulle ringa om dom skulle komma!:) trevligt om dom kommer.


Imorgon far vi till Haparanda:)

Hejrå

2 har kommenterat

14:10

Fan vad skönt nu börjar min sista lektion. Vi har Människan socialt och kulturellt. Jag Jerkan och Ida gör ett arbete om Kina. Vi får väl se hur det går. Satan nu står Kjell-Åke och stirrar på mig med en blick som säger
- Kom,hit nu. Lektionen har börjat!

tack hej!

0 har kommenterat

nattinatti

Nu sak jag sova. Jag hade egentligen tänkt göra det för 2 timmar sen men då blev vi så inne i Arkiv X så vi kunde inte somna!^^



Godnatt


0 har kommenterat

trött

Gud, klockan är bara 8 och jag är helt DÖD. Bokstavligt talat. Varje gång jag ärmed Pontus så blir jag trött. Han är som en sömntablett. Fast på ett bra sätt. Det är ju smid. När jag inte kan sova så ringer jag bara han?

Jag och Jessica har pluggat lite till provet som vi har på Torsdag. Dock känns det smid att vi redan har börjat plugga. Annars brukar det ju alltid vara sista minuten. Typ kvällen före eller nå.  Så vi får väl se hur det går.

Nu ska jag dricka lite kaffe och hoppa i duschen. Jag kanske skriver en rad före jag hoppar i säng!


Tack å hej

0 har kommenterat

Långt hål

Jag och Jerkan sitter hemma hos mig nu. Vi har lång jävla hålet. Snacka om det alltså. Man blir så jävla less när man går långa dagar men man har typ inga lektioner utan bara hål! Jävligt jobbigt. Dock så har jag hämtat gympakläder för jag vaknade lite sent imorse så jag hann inte packa^^


Jag tänkte på en sak nyss men jag glömde bort vad det var :S Åh så jävla jobbigt. Det kanske kommer tillbaka!

0 har kommenterat

Måndag

Nu sitter jag på skolan. Jag Ida och jessica ska göra ett skolarbete om Kina. Det blir säkert bra.
Ida frågade imorse om jag ville följa till Haparanda på Onsdag så varför inte? Jag tyck som att det ska bli kul.

Jag är hungrig. Som vanligt åt jag ingenting på morgonen. Jag får inte ner nå?:S Eller när jag är hemma kan jag inte äta frukost men när jag är borta kan jag? Varför?


Jag hoppas att vi kommer fram till en lösning!



0 har kommenterat

Helgen;D

Jaja, i Fredags så for vi ju då iväg till Tällträsk. Kul som fan hade vi. Jag och Rebecca drog en favorit i repris från kronogård. Jag satt och lipade för att jag skrattade så mycket. Hn är som härlig den donnan. Sen igår så festade vi ju då för att våran lilla ev fyllde 18 år:) Vi var först hemma hos henne och sen for vi till krogen. Där var vi ett tag och sen ringde Pontus och han ville att jag skulle gå ut och prata med honom så vi satt och pratade i sådär 1 timma och sen blev det att jag och han for till Lolita och sov.

Nu sitter jag då här och känner mig helt slut i kroppen. Jag hade tänkt gå ut och gå en stund idag men då insåg jag att man inte behöver göra det när man är bakis ^^

Här kommer lite bilder från Tällträsk!:)


























0 har kommenterat

15:40

HAHAHA kom och tänka på en jävligt rolig grej! Jävla lejonman! HAHAHA Jerkan du fattar vad jag menar va ?!:D

1 har kommenterat

Till startsidan