Wiiie!;D

Från och med nu så är Pernilla Häggström ägare till en Svart Honda accord - 94! Jag är så jävla nöjd nu så det finns inte. Imorgon ska jag fara och hämta min lilla pärla. Dock så måste jag köpa en sterio men det gör jag med nöje!=) Så imorgon efter min praktik så far jag och hämtar den. Jag kan inte vara mer nöjd nu =D

Inatt blev det inte mycket sömn för min del. Sist jag kollade på klockan så var den 03:42 och jag skulle upp 05:30. An vågon anledning så kunde jag verkligen inte sova. Jobbigt läge. Min hamster sprang i hjulet och det tjöt som fan så jag höll på att få ett fnatt. När jag skulle plocka ut hjulet så satt det fast. Typiskt. Menmen jag fick ju ett par timmars sömn iaf. bättre dfet än inget!



Snacka om fläskpadda!



Miiiiiin!;D


0 har kommenterat

Helgen

Fredag; Jag var med Petrus, ville, tom, johan, rebecca, ev & Jessica. Vi for ut och körde bil kurregömma. Så jävla kul. Killarna gömde sig på riktigt kniviga ställen. Det var dock bara ren tur att vi hittade dom :P Sen runt halv 10 snåret så for jag till Pontus för att sova.

Lördag; Vi gjorde som inget speciellt. Det slutade med att jag blev fyllechaffis åt Annalena och Tommy. Kring halv 12 tiden så var vi hemma och jag var så grymt trött. Det blev en mysig kväll ;) Du är oslagbar!

Söndag; Till min förvåning så vaknade vi halv 3. Det var många år sen jag sov så länge. Men jag måste säga att det var grymt skönt. Nu ska jag bara äta och sen har jag tänkt dra mig till Munksund. Pontus vill nog sätta sig och spela antar jag.




Du ser ut som en bajsfixerad fågeläggstjuv som flår bleka gravplundrare;D

0 har kommenterat

Lista

HAR DU NÅGONSIN
1. hånglat i mer än 3 minuter ? Jodå;)
2. sovit i en annan säng ? absolut
3. hånglat på en bio ? ja
4. hånglat i skogen ? ja
5. tyckt att din kusin är het ? Jo, jag tyckte det när jag var liten^^
6. sovit naken ? Många gånger ^^
7. kört över hastighetsgränsen ? Jo, och det börjar bli en dålig ovana!
8. målat om ditt rum ? Ne, men tapetserat.
9. dansat framför en spegel ? Japp
10. fått hicka ? Ja
11. dumpat någon ? Jo, tyvärr
12. stulit pengar från en kompis ? Abolut inte.
13. hoppat i en bil med folk du just träffat ? Jo, ett par ggr
14. varit i slagsmål ? nej
15. smugit ur ditt hus ? Jo, rymde en gång:P
16. haft känslor för någon som inte känt detsamma ? Jo
17. hånglat med en främling ? Ja
18. älskar eller saknar någon nu ?  Jo :)


VAD
vad åt du senast ?  Spagetti & köttfärsås
vad drack du senast ? Kaffe
vad är det för färg på dina byxor ?  Svarta

vad gillar du mest med skolan ? Klassen.
vad har du på fötterna ? Inget
vad är din favorit färg ? Svart och mörkblått:)
vilken film såg du senast ? Wanted
vad hör du just nu ? Någon låt jag aldrig hört förut:P


VAR
var går du i skolan? Strömbacka
var är din telefon? Vid spisen.
var är din mamma? I sin säng
var sover du? I min säng
var handlar du mest? Ingen aning :P
var fick du tag i tröjan du har på dig? Gina tricot.


VEM
vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senast sms av? Pontus
vem tänker du på nu? En på praktiken.
pratade du senast i telefon med? Jessica
vems hus var du senast i? Mormors&morfars
vem önskar du var med dig nu? ;)
vem är din favoritsläkting? Jag har ingen speciell
vem i din skola går dig mest på nerverna? Det håller jag för mig själv!;)


JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: ja
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: Jo
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Önskat att du var det andra könet: Ibland!
Velat vara ett djur: Jepp
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: ne, inte det!:P
Tyckt Harry Potter är bra: Nej
Hatat choklad: Ne, vem kan hata choklad?



VEM
Pratar du med på msn just nu? Therese
Ringde dig senast? Jessica
Pussade dig senast? Pontus
Hade du sex med senast? Det får ni lista ut själva ;)
Vill du kasta en sten i huvudet på? Dig
Saknar du mest just nu? Dte var fan frågan!
Är din bästa vän av samma kön? Ja
Är din bästa vän av motsatta kön? nej
Ska du träffa imorgon? Min klass
Umgicks du med senast? Jessica
Sov du med senast? Pontus
Festade du med senast ? Jessica, Ev, Sofia, Ingela, lollo & Therese



0 har kommenterat

Have a heart!

Jag förstår inte en sak. Det är varför allt dåligt ska hända alla bra människor! Det finns en kille på min praktisk som är helt fantastisk. Jag har aldrig förr hört en kille med så bra värderingar & åsikter. Varför ska en sån kille behöva gå igenom så mycket smärta? Hur kan livet vara så jävla orättvist? Jag skulle lätt byta plats med han om det gick. Jag lider....



Något måste jag väl kunna göra ?

0 har kommenterat

23 September

Nu har det börjat bli kul på praktiken. riktigt kul. Det låter hemskt men nu har det kommit in ganska unga personer och dom är as kul att prata med tex idag då:

- Hejsan jag heter "Evert" och jag har käkat för mycket svamp så nu har jag blivit knäpp.

Det lät som lite roligt när den personen sa så. Nu heter han ju inte Evert men vi kan ju låtsas. Man har så mycket mer att prata om med dom yngre än med dom som är gammla. Det tar sig sa mordbrännarn ;)

Pontus ville att jag skulle komma till Sikfors idag men hör och häpna jag orkade inte köra dit ;P Borde inte jag vilja köra mycket nu när jag har körkortet ? :O Men sen så fyllde mormor år idag så vi var där på middag med hela tjocka släkten. Även Jerkan kom dit. Nog för att hon är ju som en i familjen visst ?;)


Ne, nu blev jag som trött i nattmössan så nu har jag tänkt hoppa i säng. Har ju även praktik imorgon så man måste ju vara pigg när man kommer dit =)


Jag vet att du har det jävligt jobbigt nu men vi finns här för dig! Be strong.

0 har kommenterat

Helgen;D

I fredags så var jag chaffis åt mamma & fredde. Jag skjutsade dom till Luleå och sen satt jag i sikfors tills dom skulle hem. Så Jerkan&Ev kom dit. Vi for till Älvsbyn och köpte godis sen for vi tillbaka och spelade Buzz. Dock så är jag sämst på det så jag förlorade varje gång ;P kring 12 tiden satte sig och jag Pontus i bilen och hämtade dom från luleå. Fy vad trött jag var så jag låg och pressade i 140 Km på E4:an. Så får man ju inte göra men jag var så jävla trött ^^

Igår så hade vi tjejkväll hos Ingela och sen for vi ut. Dock så sög det för jag var typ nykter :O jag slutade dricka klockan 11 så det var inte så ösigt. Jag ska lägga in lite bilder på pix hade jag tänkt :)



Snart ska jag klä på mig och fara till Sikan. Lolita har en del att berätta!;)


Roses are red violets are blue you belong at a zoo. Dont feel bad dont feel blue. Frankenstain was ugly to :)

0 har kommenterat

Torsdag

Nu ska jag iväg till hemmingsmark. Lillebror ska spela match. Efter det så åker jag direkt till Sikfors. Jag har ett ärende att utföra ;) Dock så blir det sent så jag sover där ikväll.

Idag så var jag hos frissan. Det blev att klippa lugg för övrigt. Jag har inte riktigt vant mig ännu med den nya frisyren men det kommer väl :)




Om du vill veta något om mig så fråga MIG då och inte alla runt mig. Fast egentligen så har du inte ett piss med mitt liv att göra. Ditt nuvarande beteende är bara patetiskt ;)

0 har kommenterat

Örongodis!

Love can be hard sometimes Yes it can catch you off guard like bad crimes Yes it can make you depressed and angry Make you say, "Why me? why won't anybody try me?"

 You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely Ooh, I don't wanna be by myself Ooh, don't wanna be lonely Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you There is always someone out there who'll care for you There's always someone out there who'll be true, true, true Hold on, hold on, be strong

 Love can go away forever if you push it And you have to remember don't rush it If it ain't right, it is wrong And you'll be crying, "Why me? Why won't anybody try me?" You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely

Ooh, I don't wanna be by myself Ooh, don't wanna be lonely, no, no, Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you There is always someone out there who'll care for you There's always someone out there who'll be true, true, true Hold on, hold on, be strong

Yes, there's aways someone out there who'll be there for you, There is always someone out there who'll care for you There's always someone out there who'll be true, true, true, Hold on, hold on, be strong, Hold on, hold on, be strong My child, hold on, hold on, be strong



0 har kommenterat

Hjärtstopp

Idag min nästan värsta dag jag någonsin upplevt. Jag fick en åter blick till examen på praktiken idag. Ni som vet vad som hände på examen borde då veta ungefär vad som hände idag. När Stina skrek åt mig och bad mig springa efter hjälp så stannade nästan mitt hjärta. Paniken var ett faktum och jag fick en stor klump i magen. När allt var över så fick det som bort. Men man sitter fortfarande och funderar och undrar hur det är.


Idag har jag varit och kollat på en bil. Den var ändå fin. Men den kostade 22 000 kr och det är ju inte så bara att punga ut. Så vi får väl se om det blir den. Annars blir det någon annan :)

Jag ska gå och lägga mig typ nu. En viss Pernilla ska upp halv 6 imorgon :O Uppe före tuppen måste jag säga och det är onaturligt.


Tack&hej

0 har kommenterat

Satan!

Satan i lördags var jag fyllechaffis till pappa. När han ringde efter skjuts så satte jag mig i bilen och for från sikfors. När jag hade kommit en bit så springer en hare ut på vägen och pang lät det så var han död. Jag har dödat för första gången!:O Sen när jag kommer tillbaka så ligger han bara där och det var massor med blod :( stackarn.

Jag var hemma från praktiken idag för jag har varit uppe hela natten pga huvudvärk. Halv 4 imorse så gav jag upp. Jag gick ner till tvrummet och såg miami ink. Sen somnade jag kring 9 och sov till 12.

Då duschade jag och for in till stan och fixade ett kort till körkortet så jag får det kanske i slutet av veckan eller ibörjan på nästa!=) Skönt. Då slipper jag ha mitt pass och den där lappen ;P Efter besöket i stan så for jag hem till jessica och stannade där några timmar sen bar det tillbaka till Munkan!;P




Later

0 har kommenterat

Lördag

Ikväll ska man fara och bowla och vara fyllechafftis åt pappa och anette. jag hoppas att jag får låna pappas bil för jag tror inte att han vill åka citroën om jag ska vara ärlig. Sen så kommer man ju tjäna lite extra pengar också! inte illa :D




0 har kommenterat

Helg

Tack och lov för att det är helg. Jag är helt slut i bollen efter iveckan. Så nu ska jag sov läääääääänge imorgon.

Ikväll har jag varit på bio. Såg Wanted. Den var ändå bra. Lite för snurrig för min smak. Men ändå får den ett godkänt betyg :) Sen imorgon vad man ska hitta på är en stor fråga.




Jag ska hoppa på jorden tills den blir platt & sen ska jag putta dig över kanten.

0 har kommenterat

Grattis till mig!

Jepp, Nu har även jag körkotet! Igår var min stora dag. Det blev den del körningar men det var inte så farligt. Jag körde ändå bara 10 mil.  Men det känns så jävla bra att äntligen ha det! =)


Nu sitter jag på lektion. och jag är hungrig som en varg. Jag hann inte äta någon fruktost imorse. Men det är ju inget ovanligt för mig för jag äter aldrig frukost.




Finns det en mer blåst brud än vad du är? ;>

0 har kommenterat

Praktik

Fyfan jag hatar min praktikplats. Totalt värdelös. Det enda man behöver göra är ställa fram frukost på morgonen och ställa fram kvällsfika på kvällen. Sen finns det allvarligt talat inget mer att göra. Ingen gör något. Man sitter ner och läser tidningar. Men jippi. Jag har typ läst 20 tidningar idag. Och man ska inte prata med dom som är där. Dom ska själv välja om dom vill prata med en eller inte. Och ingen där säger något :O Kul ens.



0 har kommenterat

Nervös...

Okej nu börjar jag bli nervös för min uppkörning. Jag hade körlektion idag och maggan skulle bedömma mig precis som ett körprov och när vi kom tillbaka så sa hon att hon skulle ha godkänt mig. Men den som jag ska köra upp med kanske inte hade godkänt mig ? usch vad nervös jag är.

Idag hade jag min fösta dag på praktiken. Det var ändå som kul. Det finns inte så mycket att göra. Men det är en bra egenskap att ha varit på ett sånt ställe. Jag är ju då på vuxenpsyk. Där kan ju som nästan vem som helst komma in. Jag hoppas bara att det inte kommer in någon som man känner för vad gör man då ? :O ne, det vill jag inte vara med om för jag vet inte hur man skulle hantera en sån situation.



Baby you make me smile

0 har kommenterat

Helgen

I fredags så var jag med jessica, Dennis & rebecca. Vi for hit kring 12 på natten och såg 16 blocks. Jag var den ensa som kämpade på och var vaken tills filmen var slut ;P Sen for vi och skjutsade hem Tom och Johan för dom hade varit och supit. Igår så efter många om och men så steg jag och jessica upp kring 10 och for till älvsbyn för att kolla på lite rallycross. Igår på ikvällen så bestämmde vi oss för att fara och spela lazergame så vi spelade 2 spel. Ja, jag kan ju säga som så att det gick inte så bra för oss tjejer;P men kul var det iaf :)

Idag så ska jag bara ta det lugnt. Jag orkar inte hitta på något. Det blir väl att ligga i soffan och chilla för imorgon börjar min praktik och då ska man vara där klockan 7 :O  Usch dte kommer inte vara så kul att jobba  när man inte får en krona för det! =/



Du är så het att du får djävulen att svettas!;)

0 har kommenterat

Ändå!;)

Yejj!;> idag klarade jag teoriprovet. Jag trodde jag skulle dö när jag såg att det stod godkänt. Nästa vecka så äre uppkörning så vi får väl se då om jag kommer att göra vägarna osäkra :>

Jag är så förbannat trött. Det känns som om någon har sugit ut all energi ur kroppen på mig. Det blir väl att gå och lägga sig snart så att man orkar upp imorgon.



Om du var min och jag var din?;>

0 har kommenterat

En känsla men varför ?

Vi har bara setts några få gånger, pratat enstaka men kollat på varandra hundra ggr. Jag har kollat på dig i smyg så många gånger. Jag såg när du kollade på mig utan att du visste att jag visste vad du kollade på. Nu när jag ser dig så kittlar det i kroppen. Vad betyder det ? Varför rodnade jag när du tittade på mig och log igår ? Varför smygtittade jag på dig när du pratade i telefon ? Varför? Varför drömmer jag om dig ? Varför sitter jag och funderar på vad jag ska säga nästa gång vi träffas ? Jag fattar ingenting. Jag kan ju gilla någon som jag inte ens vet när han fyller år ?!



Ska jag göra det jag vill göra ? vågar jag ?







0 har kommenterat

.....

Jag hatar mig själv och mina tankar. Jag hatar piteå. Jag vill flytta härifrån och ersätta dom dåliga minnena med bra minnen. Jag hatar att alltid känna mig rädd. Rädd för något som jag inte vet vad det är. Jag är less att vakna på nätterna kallsvettig och panikslagen av ångest. Jag är less att gråta mig själv till sömns och ligga och kolla upp i taket. Jag hatar att le medans mitt inre skriker efter hjälp.






Jag tror på ödet. Jag tror att allt händer av en anledning. Men snälla ödet ta mig härifrån!

0 har kommenterat

Till startsidan