stan.nu

Nu ska jag in till stan och träffa en syo. Sen ska jag fara till mamma och fredde och sköta shakira i två timmar och sen ska jag in till stan igen klockan 1 och klippa mig!:D Som att jag har längtat efter denna dag att få klippa bort håret. Nu är jag så innerligt less på att ha långt hår så att jag skulle kunna klippa det själv bara för att det ska bli kortare. Yes, mamma! nu åker håret;)




1 har kommenterat

Less på att jobba kväll.

Nu känner jag att jag är less på att jobba kväll. Jag är inte less jobbet i sig men just dessa kvällar. jag har tre kvällar i rad och nu känner jag att det hade inte gjort något ifall man hade fått jobba en dag.

Idag har Jessica och Anna kommit hem från Stockholm. Det känns som att det var år sen vi träffades fast vi träffades i torsdag. Jag har saknat dem!;(

Nej, seriöst nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt.

Peace

2 har kommenterat

have i told you lately







0 har kommenterat

Fort gick det!:)

Nu har man kommit hem från en hel dag på jobbet. Jag hade ju som sagt delad tur idag men jag tycker att dagen har gått otroligt fort. Det var inte alls jobbigt att jobba idag måste jag säga. Imorgon tror jag att det får segare när jag jobbar från 9.30 -20.30 men that´s life. På måndag jobbar jag kväll med Sassa, våran första kväll ihop. Det är faktiskt roligare att jobba när vi bara är vikarier så det ser jag fram emot :)

Nu ska jag slita av mig jeansen och på med nå mjukisbyxor och bänka mig framför tv:n.

0 har kommenterat

Äntligen hemma!:)

Äntligen har man kommit hem efter en dag på stan. Dock fick man komma hem lite fattigare men det gör absolut ingenting. För mig blev det; 3 par trosor, 2 koftor, 2 tröjor och 1 par öronhängen. Grymt skönt att få köpa något nytt till garderoben.

Pontus håller på att ladda hem en film nu som vi sen ska se. Dock blir det en tidig kväll för mig för jag ska ju upp och jobba.


0 har kommenterat

Shoppa

Nu blir det att shoppa. Både jag och Pontus har fått in våra pengar så nu blir det att gotta sig lite!;D

0 har kommenterat

280809

Tjenare, nu var det ett tag sen jag skrev. Nu är Jessica och Anna i Stockholm och jag är så jävla avis på dem så det finns inte. Jag vill också dit. Men jag jobbar i helgen Lördag; 7-12  16.30-21  Söndag; 9.30-20.30  Måndag; 16-21. Men jag gör allt för pengar just nu. Jag ska kanske städa några trappuppgångar åt pappa nästa vecka också. 

Våran vaktmästare har varit här nyss och han sa att vi skulle få tapetsera om i hallen. Jävligt nice!:) Det som är lite jävligt är ju det att Pitebo har så fula tapeter att välja bland men men, allt är bättre än gult!;P


Cya!;D


1 har kommenterat

byt jobb KÄRRING!

Fan vad jag har varit irriterad idag. Jag har knappt sovit något inatt för att jag har praktiskt taget vaknar varenda gång jag har varit tvungen att svälja. Jag känner hur svullna mina halsmandlar är och jag är nästan bombis på att jag börjar få halsfluss. Då när jag ringer idag till furunäsets vårdcentral för att boka tid så säger kärringen till sjuksköterska " ta två alvedon" TVÅ ALVEDON? hur fan hade hon tänkt att jag skulle kunna svälja 2 alvedon när jag inte ens kan svälja mitt eget saliv? Fan alltså, man måste ju nästan ligga inför döden för att få en tid. Jag känner att jag blir irriterad.







0 har kommenterat

sjuk åter igen

Jag har ont i kroppen, ont i halsen (kan nästan inte svälja)  och ont i kroppen. Imorgon ska jag boka tid hos vårdcentralen. jag avskyr att ha ont i halsen.
Idag har jag varit med anna och jessica. Jag har suttit och tittat på när dom har pysslat. Jag vill också köpa scrapboking. jag får ju lön snart så!:)

Nä nu ska jag ids jag inte skriva nå mera.



0 har kommenterat

Snälla pappa nej!

Det är den nya boken som jag har börjat läsa. Jessica har läst den och rekomenderat den till mig så jag lånade den av henne, Boken är en sann berättelse om hur en pojke blir torterad, utnyttjad, våldtagen och misshandlad allt detta av sin egen pappa. Denna bok som då heter Snälla pappa nej är helt sanslös. Jag har läst ut halva boken nu och det är knappt att jag kunde lägga ifrån mig den. Det här är en bok som måste läsas. Pojken som nu är en man valde att skriva boken för att han vägrade att vara ett offer!





1 har kommenterat

Tjejfest hos mig!;D

Ikväll kommer brudarna hit och vi ska ha fest här. Inte en kille så långt ögat når om man säger så. Jag har till och med kört ut Pontus. Han ska vara hos lollo ikväll så det finns inte en enda snopp i närheten. Synd för singeltjejerna men that´s life!

Jag hoppas på en extremt lyckad kväll och jag laddar upp massor med bilder imorgon!

 

 ciao bitches!



0 har kommenterat

Jag trodde att jag blödde från skallen!

Igår tog jag ut ALLT löshår och klöste bort allt lim. Jag är väldigt håröm har alltd varit och kommer troligtvis alltid att vara och att få ut allt löpshår trog så extremt ont så vid vissa tillfällen ville jag bara gråta. Det kändes som att hela hårbotten och allt följde me med löshåret. Jag kommer aldrig att bränna fast löshår igen. Det var ett helvete att få bort.

Nu är det iallafall borta och nu har jag satt i lite high lights och jag är jätte nöjd. Skulle vilja ha lite ljusare och så ska jag klippa det till axlarna. Nu är jag less på att ha långt hår. Jag är less på att vara jag så nu blir det förändringar!;)

0 har kommenterat

Fun!

Igår for vi och spelade golf på skeppet och jag blev 3;a med rebecca och Erik. Dock grymt nöjd för vad jag hade presterat!;P Senare vid 11halv 12 så for vi hit till oss och såg hitta nemo. Hur bra är inte den filmen då? "åh nej, jag bläckade på mig"  jag älskar replikerna!  Dock blev det kanske att vara uppe liiite för länge för mig eftersom att jag skulle upp och jobba idag på lyckobacken. Jag ska jobba där imorgon och på fredag sen ska jag jobba på mogården på lördag. jag älskar att jobba, pengar pengar pengar!!;>

nu ska jag fara till mamma. Take care bitches!













0 har kommenterat

i loved you first!



0 har kommenterat

Undra sa flundra om gäddan är en fisk

Vilken kväll vi hade igår. Vi satt hos Jessica till halv tre och spelade med andra ord, löste korsord och busringde. Snacka om att vi är barnsliga men ack så roligt. Orka ens bli vuxen? man måste ju ha barnasinnet kvar så länge man kan. Senare mot kvällen så for jag och Jessica till oss och kollade en film, den osynlige. Jag har redan sett den och den är gode bra men jag blev trött vid 4 tiden så då gick jag och la mig medans jerkan såg klart den.

Nu ska jag duscha och sen ska vi hitta på något. Vad vet vi inte än men något blir det iaf :)











0 har kommenterat

Första dagen som arbetslös

Ja, som rubriken lyder, nu är man arbetslös. Men ingen vila här inte. Jag ska in på arbetsförmedlingen idag och skriva in mig men ska jag söka jobb, dock kanske inte idag. Jag och jessica ska plugga upp matte B på komvux och sen ska jag gå skola. Så om jag hinner jobba det är frågan.

Vad har jag tänkt med livet då? jo, jag har varit inne i många olika spår och velat bli många olika saker sjuksköterska, polis, läkare. Men nu har jag äntligen fastnat för något vilket är Kriminalvårdare. Min skola verkar vara i solna så vi fpår väl flytta söder ut då. ¨Men det är bara bra för vem vill stanna i det här råtthålet och ruttna bort?

0 har kommenterat

Pank som en kyrkråtta

Det är ingen bra dag idag, jag har varken ciggaretter ELLER snus. Fattar ni att jag har panik? jag har rökt i sex år nu och inte en enda dag har jag varit utan ciggaretter, eller förutom dom få misslyckade försök jag har haft när jag skulle sluta. Men då har jag iallfall haft snus. Jag känner att det kryper i kroppen på mig och självklart bara för att jag har slut cigg och snus SÅ HAR JAG INTE EN JÄVLA SPÄNN ATT KÖPA NYTT HELLER! jag kommer bli galen, tokig, CRAZY!!!




Härlig stil på wiper!xD





1 har kommenterat

nattinatti

Nu har man kommit hem från ännu en jobbar dag. Det återstår bara 2 dagar kvar, det är lite blandade känslor över det. Det känns skönt att snart få vara lite ledig men samtidigt så himla tråkigt att vara arbetslös och måsta hitta ett nytt jobb. Jag ska in på arbetsförmedlingen på måndag och fixa lite. idag har jag jobbat med Ulrika. Så grymt härlig människa, jag kommer sakna henne och hennes humor.

Jag och Pontus ska följa med mamma och fredrik ner till hudiksvall och hämta en hundvalp som dom ska ha. Jag har kommit på den brilianta idén att svänga in till stockholm och fara på gröna lund när man ändå är där nere, jag måste bara tjata lite på mamma;)

1 har kommenterat

Vi älskar er!:)

Nu har man blivit kattägare. ERKÄNN ATT NI TRODDE ATT JAG VAR GRAVID?:D men jag skojade bara lite med er. Theresé trodde då på de och ringde och frågade om jag var med barn;P Men dock är inte fallt så utan vi äger nu två små kattflickor. En är vit och heter Diva och den andra är grå med två svarta ränder på ryggen och heter Wiper. Dem ska få sova med oss inatt:) så nu får dem vara våra små barn tills vi får en riktig!;D





Lilla Diva!

& lilla Wiper





1 har kommenterat

två ska bli fyra!:D

Nu utökas familjen, två ska bli fyra. Det är två små tvillingar som är 12 veckor nu snart 13. Sen är det två små flickor också. Vi fick veta det idag och vi är hur lyckliga som helst!:D Vi har hunnit fundera lite på namn och finns ju många fina sidor på nätet med flicknamn men jag och Pontus är verkligen oense om vad vi ska döpa dem små flickorna till men tiden får utse!;D

0 har kommenterat

illamående!;S

Idag mitt i allt blev jag riktigt illamående och kräktes! detta måste kollas upp.

0 har kommenterat

Mästar kocken!

Alltså man skulle ju ha valt hotell & resturang istället för Op, Nu har jag maten på spisen och den är klar vilken sekund som helst. Väldigt fin mat, köttbullar och potatis väldigt eligant mat, eller hur?;) nä, men därimot lagomt lätt att laga.


nu har jag inte tid middagen ska serveras!!

0 har kommenterat

Vrede

Tjenare, valen här! Jag har just stått och bokstavligen KASTAT ut varenda klädesplagg som jag har i garderoben i vrede och ilska. Varför kan man ju då undra? JA, FÖR ATT JAG MÅSTE KÖPA NYA! varenda jävla plagg ser ut som sju svåra år. Sen även för att jag för mestadels ser ut som en blåval med kläder på. Det här går inte, det blir power walk ikväll.

0 har kommenterat

Sötnos!;D

haha jag dör, jag kände ett sug efter gurka och jag visste att vi hade en som bara låg och vänatde i kylen. Nåja, när jag väl tar fram denna gurka och till min förvåning märker jag att någon har varit och ätit på den. Jag började skratta och gick och tittade på Pontus och höll upp gurkan, han tittade bara tillbaka på mig och skrattade. Jävla söt han är!;D






0 har kommenterat

home sweet home!

igår efter att jag hade duschat så for vi till Pontus morbror jonas och hans sambo Maria. Dem bjöd på pinnbröd och marsmallows. Hur mysigt var inte det att sitta och mysa framför elden i några timmar? not so bad. Jonas är ju bara för härlig, snacka om att ha kvar allt vad som heter barnasinne. Dem bjöd oss på mat idag kycklig stod på menyn och det var EXTREMT gott. Tyvärr blev jag mätt så jag kunde inte äta nå mera. Det har ju varit så varmt idag så jag har inte direkt haft någon matlust.











0 har kommenterat

Luktar gammal matos;S

Gaaah! jag stinker och då menar jag verkligen STINKER matos, Disgusting.  Dock får man ju som räkna med det när man har stått i en kiosk hela dagen och stekt hamburgare. Dessa jävla hamburgare, finns det något som kan vara tråkigare? jag skulle tippa på att vi minst har stekt 200 st. Okej, det kanske inte är så mycket men det har tagit en evighet. 

ne, nu måste jag fanimej gå och duscha. 








0 har kommenterat

Värme!

Är det inte lite för varmt idag? Jag svettas bara jag tittar ut genom fönstret! Det blir för jobbigt när det är så här varmt. Himla ryssvärme. Ne, man ska inte klaga på värmen, sorry!

Vi ska dra oss till sikfors. Dock känner jag verkligen inte för det för jag mår inte bra. Men man får väl offra sig!


My name is like a dick, always in bitches mouth


0 har kommenterat

Snart lämnar mina lungor kroppen

Jag hostar så jag tror lungorna är påväg upp! Det tar ont när jag hostar, och dessa jävla svettil. Vad vill dom då? helvete också! det är synd om mig. Alla ska tycka synd om mig, jag tycker synd om mig själv. Jorden går under när jag är sjuk. Oh my god!



Don`t hate me because im beautiful!;)
 


0 har kommenterat

Det kostar att vara sjuk

kroppen är svag, halsen värker och svetten pulserar. Åter igen är man sjuk och jag känner mig som en levande zombie. Jag kände redan inatt att inte allt stog rätt till och att febern kom krypandes. Jag har ändå varit på jobbet idag fast jag har mått pyton. Jag hatar att sjukskriva mig eftersom att det känns som att dem andra man jobbar med tänker "hon vill säkert bara vara ledig, hon orkar bara inte jobba" men så är inte fallet. Jag vill jobba och jag MÅSTE jobba. Än så länge har jag jobbat så mycket extra jag bara har kunnat och jag har aldrig tackat nej när dem har behövt vikarie. Men nu säger kroppen stopp. Jag känner att jag har inte råd att vara sjuk. Man tappar så himla mycket pengar vilket inte jag kan göra nu. Men är man sjuk så är man. Jag är ju inte mer än mänsklig, right?

Nu ska jag blanda en dubbel treo och krypa ner i soffan med ett varmt täcke, förhoppningsvis kommer jag att somna!






0 har kommenterat

Fullt ös medvetslös

Vilken kväll alltså. Den var inget annat än lyckad! Vi for ju då till luleå där vid 9 halv 10 tiden och gick direkt in till närmaste öltält. I Detta fall mojito tältet där det var mest gammlingar. Fråga mig inte varför vi hamnade där men det fanns ju iallafall öl och det var ju det som var tanken. Efter någon timma så kommer någon av oss på den brilianta idén att vi ska åka virvelvinden, kanske inte så smart där man är full men vi lyckades att hålla maten i magen. Vi såg även nå skitband och jag fick en armbåge i läppen så den sprack en aning. Men det är inget som syns. Kvällen slutade vid 2 tiden och vi var hemma klockan 3. Alla nöjda, glada och fulla. Något som helt klart måste göras om nästa år!




















'






1 har kommenterat

Luleå here we come!

Luleåkalaset ikväll då. Jag ska dit med Pontus och Frida. Jävligt skojj. Frida hade en fribiljett och hade ingen att fara med så klart man ställer upp för ens kött och blod. Sen känns det roligt att få göra något annat också!: )

Igår var vi ju då hos Frida och umgicks med dem. Badade, såg film och pratade kärlek. Mycket trevligt. Sen blev jag fyllechaffis åt pappa och någon som han kände.

Det blev en snabb updatering för nu har jag inte tid nå mera. Jag måste laga mat. Stuvade makaroner och köttbullar står på menyn idag.


Bye bitches!;)

0 har kommenterat

Till startsidan