7/2-10

En sann Tvilling

Jag vet inte varför jag började tänka på horoskop och sånt, men jag googlade i alla fall fram mitt stjärntecken, Tvilling. Jag läste igenom text på två olika webbsidor och jag började faktiskt skratta. Jag vet en till som kommer att göra det när han läser detta. Jag är verkligen en äkta tvilling, livlig, rastlös, rättvis och lättroad. Men det ska jag tydligen vara också eftersom jag är född mellan 11-20 juni. Horoskop och sånt är inget jag kan säga att jag tror på, men det var i alla fall coolt att det här stämde så bra.
.
Tvillingar födda 11-20 juni
Här är Tvillingarna som mest sitt tecken, med ett kaos av tankar som far kors och tvärs, en snabbhet och otålighet som aldrig domnar. Med solen i denna del av Tvillingarna vill man leva mitt i världens kaos, känna allting fladdra och fara omkring, och själv slippa allt vad fotfäste heter. Man talar och umgås med förtjusning, inte alls för att nå mål eller förståelse, utan i pur uttrycksglädje. Det är dock inte fråga om dumhet, ty Tvillingarnas tanke är så berest att många vissheter och insikter har fastnat, och all erfarenhet gör dem långt ifrån lättlurade. De vill ha det bredaste umgänge, söker alltid nya miljöer och erfarenheter, vill aldrig vila och fascineras av allt som rör på sig. Sådant som står stilla skyr hon, och hon vill göra revolt mot vardagen. Hon är dock så lättroad att det som andra ser som en grå tillvaro hos henne har mängder av glädjeämnen och möjligheter. Det är denna människas livsmål att vara mitt i överallt. Naturligtvis leder det till en andlig vilsenhet som han själv ibland gillar och ibland har ångest av.
Goda egenskaper
Tvillingen är glad, livlig och nyfiken som person. Du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många genom ditt pigga och trevliga sätt. Tvillingen är rättvis, snäll och ärlig och blundar inte för att säga ifrån om du tycker att någon i din närhet farit illa. Du är självständig och bra på att entusiasmera andra till sådant du gärna vill dela med dig av. Tvillingen har också en stark familjekänsla, där du är mån om goda traditioner så dina närmaste får trivas tillsammans.
.
- Jag är nyfiken av mig, sägs det. Rättivsa är viktigt för mig.
.
Så tänker du
Du tänker och funderar mycket, och har ett stort behov av att utbyta detta med andra, eller få uppleva det du funderar över. Hos Tvillingen finns ett stort behov av att känna frihet och göra som den vill. Du vet ditt värde och ingen ska få trycka ner dig.
.
- Det borde stå "Du tänker och funderar för mycket."


Så ser du på kärlek och vänskap
För Tvillingen tenderar många kärleksrelationer bli väldigt korta. En nyckel i detta kan vara din rädsla för vardagen och det tråkiga du tenderar se i detta. För dig behövs en ständigt gnistrande låga som behöver ny näring i form av din äventyrslusta och nyfikenhet. Detta gör att du ställer höga krav på ett förhållande. Du önskar en partner som förstår dig och som du kan vara jämlik med. Du är definitivt inte en sådan som lätt låter dig fångas i en traditionell roll i hemmet.

Mindre goda egenskaper
Tvillingen kan utåt sett ibland verka lite känslokall, otrygg och flyktig. Du kommer alltid ständigt med nya idéer och infall, och ibland kan det upplevas som jobbigt. I diskussioner blir det alltför ofta du som kommer med sista ordet. Tvillingen har också tendenser till beslutsångest. Du skjuter gärna upp saker, mitt i din glädje och nyfikenhet på allt det nya som ständigt kommer i din väg.
.
- Jag kan framstå som känslokall i vissa situationer, känns det som i alla fall.



0 har kommenterat




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Bloggadress?:

Kommentar:


Till startsidan